Surullinen, heikko ja haluan kuolla

Anonyymi

Oon kärsiny niin monta vuotta ja enää ei vaan pysty. Oon 18 vuotias ja tuntuu siltä että on ihan pakko "lopettaa elämä" ennen talvea. Mikään ei auta. Sattuu koko ajan. Terapiaa käyty kauan ja lääkkeitä kokeiltu, eri diagnooseja sattuu mut sattuu niin paljon. En millään saa aikaan itteni tappamista koska kaikki sattuu liikaa. Oon niin tunteellinen ihminen ja sattuu jättää kaikki jotka rakastaa ja välittää. Välillä oon tahalleen koittanu olla kylmä ja itsenäinen läheisiä kohti niin ois helpompi vaan lähtee. Ku olin noin 14 nii elämä alko tuntuu ihan liian raskaalta. Paraskaveri kuitenki teki päivistä kivat ja jaksoin sen kas jotenki jatkaa. Viime vuonna se kuoli ja ollu hirveen tyhjä olo sen jälkeen. Oon niin onnekas kun oon kuitenki tosi helposti lähestyttävä ja ihan nätti niin ystävii ja poikaystävii helposti saa. Mut mulla on mielessä niin pimee ja yksinäinen olo niin usein. Oli vähä vaikee lapsuus niin liittyy varmaa siihen. Mun vanhemmat on kans ihan parhaita, verrattuna monen muun vanhempiin. Ja välillä tulee hyviä päiviä ja kaikki tuntuu maholliselta. Mulla epäillään kakssuuntasta mielialahäriöö ja ehkä sen takii musta tuntuukin että oon niin rikki enkä ikinä tiedä kuka oon, mut silti kaikki ongelmat tuntuu liian pahalta. Mun elämä tuntuu arvottomalta ja tuntuu et kaikki traumat tulee aina kummitteleen. Välillä tuntuu ettei kukaan oikeesti välitä. Mut en tiä, en viiti lääkkeillä itteeni tappaa kun on niin suuri mahdollisuus ettei siitäkään kuole. Mut sit taas jonku käsidesin juominen ahdistaa koska sit pitäis niinku oikeesti olla varma et haluu kuolla. Ja en tiä haluunko oikeesti kuolla vai vaan kivun loppuun. En nää itteeni millään elään yli 25 vanhaks ikinä. Jotenki mietin aina et nyt ois paras lähtee ku on vielä niin nuori ettei se ahdista liikaa. Se on niin harmi koska ennen traumoja mulla oli unelma lapsuus, olin viisas, kaunis ja onnellinen. Mun luonne on aina ollu niin hassu ja vitsaileva. Mut kaiken vaikeen jälkeen en vaan enää pysty. Vaikka mitä teen, niin aina on vähän itsetuhonen tai toivoton olo. Vihaan itteeni niin paljon ja koitan tehä kaikkeni että ulkonäkö on aina nätti niin ettei ihmiset huomaa kuinka rikki oon. Mun mieli on oikeesti välillä niin hirvee paikka. Enkä tuu ikinä pääseen omaa mieltä pakoon. Mun on myös vaikee päästää ihmisii lähelle, tosi vaikee mut myös pelkään yksinäisyyttä ja yksin oloo yli kaiken. En tiä, tuntu vaan siltä että oli pakko avautuu. Pystyisköhän talven ajaks saamaan jostain osastolta paikkaa jos rupee tuntuu liian mahdottomalta mutta kuitenkin päätän jäädä. Aina ajattelin et viimeistään syyskuussa mua ei enää näkyis täällä mut jotenkin syvällä sisimmissään tiedän että en tuu pystyyn lähteen koska mun sydämmeen sattuu ja en pysty lopettaan miettiin 8v itteeni jolla oli unelmia niin paljon. Kiitos jos luit, tuntuu vaan siltä ettei kukaan ikinä kuule ja oli pakko saada ajatukset joista en viiti edes terapiassa puhua ulos.

4

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olin nuorena myös samoissa tunnelmissa, nyt 47 vuotiaana olen ehtinyt monesti olla hyvin kiitollinen Jumalalle että minuakin suojeli enkä lopettanut elämääni silloin.
      Elämä tuo sinulle vielä paljon hyvää ja elämisen arvoista, kunhan jaksat elää että pääset ne kokemaan.
      Olet nuori ja myös aivosi vielä kypsyvät,opit käsittelemään tunteitasi ja elämäsi helpottuu,kunhan jatkat elämääsi.
      Älä tuhoa omaa ja läheistesi elämää itsemurhalla,itsemurhakin on murha!
      Ethän halua olla murhaaja!?
      Itse uskon että meillä ei ole oikeutta päättää elämäämme, elämä on Jumalan antama lahja ja sen kestosta saa päättää vain Hän.
      Hän voi myös auttaa sinua, ihan oikeasti!
      Minuakin auttoi, paransi vuosien bulimiasta.
      Voimia ja siunausta!

    • Anonyymi

      Voisit jutella vaikka papin kanssa. He kuuntelevat ja tukevat. Ryhdy käymään jumalanpalveluksissa ja osallistu ehtoolliselle. Älä ajattele mitä ne muut sanovat . Käänny rukouksessa Jeesuksen puoleen ja pyydä häntä auttamaan.

    • Anonyymi

      Olet 18 v. Siis virallisesti täysi-ikäinen. Voisit pikkuhiljaa alkaa ottaa vastuuta omasta elämästäsi. Se tekee sinut onnelliseksi.

      Silti pitää muistaa, että onnellisuus on vain hetkiä, ei yhtä soittoa jatkuva olotila. Tavallisen ihmisen elämä on enimmäkseen työtä ja arkea, tasainen sujuva arki on omalla tavallaan onnea sekin.

      Vain sinä itse voit tehdä elämästäsi sellaisen kuin haluat tai ainakin voit pyrkiä siihen. Se on hyvä tavoite. Jos jättäydyt kaikessa muiden varaan, huonosti käy. Siis ota elämäsi ohjakset omiin käsiisi!

    • Anonyymi

      Kukaan ei tiedä mitä tapahtuu kuoleman jälkeen, joten ei se ole yhtään varma, että kuolema on joku lopullinen ratkaisu kaikkiin ongelmiin. Ei elämä ole niin helppoa, että siitä noin vaan pääsee eroon. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, että oma tietoisuus vaan loppuisi ikuisesti kuolemassa. Usein kun joku asia kuulostaa liian hyvältä, se on usein roskapuhetta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1683
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1320
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1108
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      46
      895
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe