Aisankannattaja 2

Anonyymi

vaimoni yrityksellä oli pikkujoulut johon minutkin oli kutsuttu, vaimoni pukeutui löysään mekkoon ilman rintsikoita ja hänen rinnat ja nännit näyttivät tosi isoilta ja pornoilta kun ne heiluivat avonaisen mekon sisällä.
itse narisin hiukan että onko pakko laittaa noin lyhyt ja melkein läpinäkyvä mekko päälle vaikka on talvi.
hän vain tuumasi että älä aina valita.
kun saavuimme firman tiloihin vaimon pomo sanoi vaimolleni että firmalla on vielä palaveri illan aikana jossain vaiheessa ruokailujen jälkeen, mutta hän ilmoittaa sitten niin vaimoni voi tulla sihteeriksi . illan mittaan rupesin juopumaan ja lähdin etsimään heidään toimisto kerroksistaan vessaa. ihmettelin missä vaimoni mahtaa olla kun näin kylpyhuoneen ikkunasta neuvottelu huoneeseen ulkoikkunoiden läpi, siellä oli näköjään firman pomot palaverissaan, tila oli valaistu ja ulkona pimeää joten sinne näkyi aivan selvästi.
vaimoni tarjoili heille kahvia pikku mekossaan ja piikkikorkokengissään. olin jo jatkamassa matkaa kun näin kuinka isoin pomo joka oli selin minuun pisti kätensä vaimoni pyllyn päälle ja hiveli alaselkää samalla kun vaimoni kaatoi kahvia, hän selvästi yritti suostutella vaimoa johonkin, ilmeisesti kahvi maito oli loppunut koska hän esitteli tyhjää purkkia, muut höröttelivät selvästi hänen jutuilleen ja vaimonikin hihitteli kuin pikkutyttö, pomon käsi oli pudonnut alemmas ja samalla kun hän jutteli muille hänen kätensä oli sujahtanut vaimon jalkoväliin puristellen samalla pakaroita. hameen noustessa ylös huomasin että vaimollani ei ollut pikkuhousuja lainkaan, kihisin mustasukkaisuudesta, ja ihmettelin että mitä ihmettä, minun vaimoni. eikä vaimoni hävennyt yhtään.
Ällistyin lisää kun vaimoni kumartui ja otti rintansa esiin, katselin kun hänen pomo nosti kahvikuppia hiukan, vaimoni puristi maitoa tissistään kahvin sekaan ja jäi seisomaan kuin mikäkin maitokannu vatsa pystyssä rinnat esillä ja nännit valtavan kokosiksi turvonneina valmiina antamaan lisää.
pomo nyökkäsi ja totesi ilmeisesti että on hyvää, muutkin rupesivat vaatimaan maitoa, vaimoni kiersi jokaisen miehen luona puristamassa rinnoistaan kahvimaitoa, ja samalla huomasin kun jokainen vanha ja lihava äijä puristeli vaimoni pyllyä hieroskellen samalla hänen isoa vauvamahaa.
En voinut katsella enää ja häivyin salin puolelle itkuisena juopumaan, jossain vaiheessa iltaa filmi katkesi ja aamulla löysin itseni nukkumasta firman sohvalta, menin etsimään vaimoani ja löysin hänet neukkarin sohvalta ainoastaan korkokengät jalassa muuten täysin alasti jonkun lihavan pikkupomon vierestä. Herätin hänet ja lähdimme vähin äänin kotiin, kotona yritin mököttää hänelle mutta hän sai minut sulamaan, hän sanoi ettei oikein voi mitään pomolleen ja että raskaus ajan hormoonit vaan saivat hänet kiihoittumaan. Hän ei ollut voinut enää estellä vaan oli lopulta joutunut tarjoilemaan heille alasti, pomot olivat myös naineet häntä vuorotellen neukkarin pöydällä, vaimoani oli kuulemma kiihottanut todella paljon kun he olivat kutsuneet häntä nartuksi , jakorasiaksi ja huoraksi.

Kotona vaimoni avoimesti kertoi että nuorempana heidän kylällä hän oli nainut aika monen kanssa.
Häntä oli kuulemma kutsuttu jo 12 vuotiaasta jakorasiaksi ja runsaan olemuksensa vuoksi lypsylehmäksi, tämän jo tiesinkin.
Hän avautui että ehkä tämän takia hän oli majaillut mieluummin vanhempien miesten luona jotka olivat mielellään pitäneet hyvänä nuorta seksuaalisuuttaan etsivää uhkeaa teiniä.
Hän ei vaan voinut mitään hormooneilleen, hän oli jatkuvasti kiimassa, häntä panetti koko ajan Hänen vanhempansakin olivat antaneet hänen olla yötä miesten luona, hänen äitinsä oli ilmeisesti myös ollut aika seksuaalisesti aktiivinen ja kylän miesten käytössä, joten he ymmärsivät nuoren tytön tarpeet, olin hämmentynyt,
rakastan vaimoani paljon ja vaikka kuinka vitutti en voinut erota hänestä vaan yritin unohtaa tapauksen, ja vaikka hän sanoi että ymmärtää hyvin jos haluan erota hänenlaisesta jakorasiasta.
Vaimoni teki kyllä unohtamisesta vaikeaa, hän muistutti asiasta usein kyselemällä pilluaan esitellen että kulta pieni, vihjaillen samalla kikkelini koosta, tuntuuko tämä vielä hyvältä vaikka on vähän venynyt, ja eihän haittaa kulta että mami on ollut vähän tuhma vaimo, huomasin myös että hän itse kiihottui aina näistä puheistaan. Itse kiehuin mustasukkaisuuden, rakkauden ja kiihoittuneisuuden välimaastossa, enkä oikein tiennyt miten suhtautua, toki ymmärsin että pippelini oli jäykkänäkin aika pieni ja ohut, eikä sillä kovin hyvin häntä tyydytetty, varsinkin kun hänen vagina oli jo aika löysä.
Hänen nänninsä olivat niin herkät että imettäessäänkin hän sai usein orgasmin,
Hän saattoi vaikka kylässä ollessamme pullauttaa ison rintansa ja valtavaksi tuteiksi paisuneet nänninsä esiin, hän nautti saadessaan esitellä rintojaan imettäessään poikaamme, yleensä toinenkin rinta roikkui vapaasti ulkona muiden kuolattavana.

1

2790

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiihottava nainen

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3055
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      105
      2395
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2172
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      156
      1972
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1817
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1247
    7. 165
      1246
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe