Aisankannattaja 2

Anonyymi

vaimoni yrityksellä oli pikkujoulut johon minutkin oli kutsuttu, vaimoni pukeutui löysään mekkoon ilman rintsikoita ja hänen rinnat ja nännit näyttivät tosi isoilta ja pornoilta kun ne heiluivat avonaisen mekon sisällä.
itse narisin hiukan että onko pakko laittaa noin lyhyt ja melkein läpinäkyvä mekko päälle vaikka on talvi.
hän vain tuumasi että älä aina valita.
kun saavuimme firman tiloihin vaimon pomo sanoi vaimolleni että firmalla on vielä palaveri illan aikana jossain vaiheessa ruokailujen jälkeen, mutta hän ilmoittaa sitten niin vaimoni voi tulla sihteeriksi . illan mittaan rupesin juopumaan ja lähdin etsimään heidään toimisto kerroksistaan vessaa. ihmettelin missä vaimoni mahtaa olla kun näin kylpyhuoneen ikkunasta neuvottelu huoneeseen ulkoikkunoiden läpi, siellä oli näköjään firman pomot palaverissaan, tila oli valaistu ja ulkona pimeää joten sinne näkyi aivan selvästi.
vaimoni tarjoili heille kahvia pikku mekossaan ja piikkikorkokengissään. olin jo jatkamassa matkaa kun näin kuinka isoin pomo joka oli selin minuun pisti kätensä vaimoni pyllyn päälle ja hiveli alaselkää samalla kun vaimoni kaatoi kahvia, hän selvästi yritti suostutella vaimoa johonkin, ilmeisesti kahvi maito oli loppunut koska hän esitteli tyhjää purkkia, muut höröttelivät selvästi hänen jutuilleen ja vaimonikin hihitteli kuin pikkutyttö, pomon käsi oli pudonnut alemmas ja samalla kun hän jutteli muille hänen kätensä oli sujahtanut vaimon jalkoväliin puristellen samalla pakaroita. hameen noustessa ylös huomasin että vaimollani ei ollut pikkuhousuja lainkaan, kihisin mustasukkaisuudesta, ja ihmettelin että mitä ihmettä, minun vaimoni. eikä vaimoni hävennyt yhtään.
Ällistyin lisää kun vaimoni kumartui ja otti rintansa esiin, katselin kun hänen pomo nosti kahvikuppia hiukan, vaimoni puristi maitoa tissistään kahvin sekaan ja jäi seisomaan kuin mikäkin maitokannu vatsa pystyssä rinnat esillä ja nännit valtavan kokosiksi turvonneina valmiina antamaan lisää.
pomo nyökkäsi ja totesi ilmeisesti että on hyvää, muutkin rupesivat vaatimaan maitoa, vaimoni kiersi jokaisen miehen luona puristamassa rinnoistaan kahvimaitoa, ja samalla huomasin kun jokainen vanha ja lihava äijä puristeli vaimoni pyllyä hieroskellen samalla hänen isoa vauvamahaa.
En voinut katsella enää ja häivyin salin puolelle itkuisena juopumaan, jossain vaiheessa iltaa filmi katkesi ja aamulla löysin itseni nukkumasta firman sohvalta, menin etsimään vaimoani ja löysin hänet neukkarin sohvalta ainoastaan korkokengät jalassa muuten täysin alasti jonkun lihavan pikkupomon vierestä. Herätin hänet ja lähdimme vähin äänin kotiin, kotona yritin mököttää hänelle mutta hän sai minut sulamaan, hän sanoi ettei oikein voi mitään pomolleen ja että raskaus ajan hormoonit vaan saivat hänet kiihoittumaan. Hän ei ollut voinut enää estellä vaan oli lopulta joutunut tarjoilemaan heille alasti, pomot olivat myös naineet häntä vuorotellen neukkarin pöydällä, vaimoani oli kuulemma kiihottanut todella paljon kun he olivat kutsuneet häntä nartuksi , jakorasiaksi ja huoraksi.

Kotona vaimoni avoimesti kertoi että nuorempana heidän kylällä hän oli nainut aika monen kanssa.
Häntä oli kuulemma kutsuttu jo 12 vuotiaasta jakorasiaksi ja runsaan olemuksensa vuoksi lypsylehmäksi, tämän jo tiesinkin.
Hän avautui että ehkä tämän takia hän oli majaillut mieluummin vanhempien miesten luona jotka olivat mielellään pitäneet hyvänä nuorta seksuaalisuuttaan etsivää uhkeaa teiniä.
Hän ei vaan voinut mitään hormooneilleen, hän oli jatkuvasti kiimassa, häntä panetti koko ajan Hänen vanhempansakin olivat antaneet hänen olla yötä miesten luona, hänen äitinsä oli ilmeisesti myös ollut aika seksuaalisesti aktiivinen ja kylän miesten käytössä, joten he ymmärsivät nuoren tytön tarpeet, olin hämmentynyt,
rakastan vaimoani paljon ja vaikka kuinka vitutti en voinut erota hänestä vaan yritin unohtaa tapauksen, ja vaikka hän sanoi että ymmärtää hyvin jos haluan erota hänenlaisesta jakorasiasta.
Vaimoni teki kyllä unohtamisesta vaikeaa, hän muistutti asiasta usein kyselemällä pilluaan esitellen että kulta pieni, vihjaillen samalla kikkelini koosta, tuntuuko tämä vielä hyvältä vaikka on vähän venynyt, ja eihän haittaa kulta että mami on ollut vähän tuhma vaimo, huomasin myös että hän itse kiihottui aina näistä puheistaan. Itse kiehuin mustasukkaisuuden, rakkauden ja kiihoittuneisuuden välimaastossa, enkä oikein tiennyt miten suhtautua, toki ymmärsin että pippelini oli jäykkänäkin aika pieni ja ohut, eikä sillä kovin hyvin häntä tyydytetty, varsinkin kun hänen vagina oli jo aika löysä.
Hänen nänninsä olivat niin herkät että imettäessäänkin hän sai usein orgasmin,
Hän saattoi vaikka kylässä ollessamme pullauttaa ison rintansa ja valtavaksi tuteiksi paisuneet nänninsä esiin, hän nautti saadessaan esitellä rintojaan imettäessään poikaamme, yleensä toinenkin rinta roikkui vapaasti ulkona muiden kuolattavana.

1

2880

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiihottava nainen

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      234
      16720
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      23
      2118
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      110
      1940
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      190
      1712
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      119
      1453
    6. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1092
    7. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      216
      962
    8. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      119
      857
    9. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      61
      738
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      212
      731
    Aihe