Aisankannattaja 2

Anonyymi

vaimoni yrityksellä oli pikkujoulut johon minutkin oli kutsuttu, vaimoni pukeutui löysään mekkoon ilman rintsikoita ja hänen rinnat ja nännit näyttivät tosi isoilta ja pornoilta kun ne heiluivat avonaisen mekon sisällä.
itse narisin hiukan että onko pakko laittaa noin lyhyt ja melkein läpinäkyvä mekko päälle vaikka on talvi.
hän vain tuumasi että älä aina valita.
kun saavuimme firman tiloihin vaimon pomo sanoi vaimolleni että firmalla on vielä palaveri illan aikana jossain vaiheessa ruokailujen jälkeen, mutta hän ilmoittaa sitten niin vaimoni voi tulla sihteeriksi . illan mittaan rupesin juopumaan ja lähdin etsimään heidään toimisto kerroksistaan vessaa. ihmettelin missä vaimoni mahtaa olla kun näin kylpyhuoneen ikkunasta neuvottelu huoneeseen ulkoikkunoiden läpi, siellä oli näköjään firman pomot palaverissaan, tila oli valaistu ja ulkona pimeää joten sinne näkyi aivan selvästi.
vaimoni tarjoili heille kahvia pikku mekossaan ja piikkikorkokengissään. olin jo jatkamassa matkaa kun näin kuinka isoin pomo joka oli selin minuun pisti kätensä vaimoni pyllyn päälle ja hiveli alaselkää samalla kun vaimoni kaatoi kahvia, hän selvästi yritti suostutella vaimoa johonkin, ilmeisesti kahvi maito oli loppunut koska hän esitteli tyhjää purkkia, muut höröttelivät selvästi hänen jutuilleen ja vaimonikin hihitteli kuin pikkutyttö, pomon käsi oli pudonnut alemmas ja samalla kun hän jutteli muille hänen kätensä oli sujahtanut vaimon jalkoväliin puristellen samalla pakaroita. hameen noustessa ylös huomasin että vaimollani ei ollut pikkuhousuja lainkaan, kihisin mustasukkaisuudesta, ja ihmettelin että mitä ihmettä, minun vaimoni. eikä vaimoni hävennyt yhtään.
Ällistyin lisää kun vaimoni kumartui ja otti rintansa esiin, katselin kun hänen pomo nosti kahvikuppia hiukan, vaimoni puristi maitoa tissistään kahvin sekaan ja jäi seisomaan kuin mikäkin maitokannu vatsa pystyssä rinnat esillä ja nännit valtavan kokosiksi turvonneina valmiina antamaan lisää.
pomo nyökkäsi ja totesi ilmeisesti että on hyvää, muutkin rupesivat vaatimaan maitoa, vaimoni kiersi jokaisen miehen luona puristamassa rinnoistaan kahvimaitoa, ja samalla huomasin kun jokainen vanha ja lihava äijä puristeli vaimoni pyllyä hieroskellen samalla hänen isoa vauvamahaa.
En voinut katsella enää ja häivyin salin puolelle itkuisena juopumaan, jossain vaiheessa iltaa filmi katkesi ja aamulla löysin itseni nukkumasta firman sohvalta, menin etsimään vaimoani ja löysin hänet neukkarin sohvalta ainoastaan korkokengät jalassa muuten täysin alasti jonkun lihavan pikkupomon vierestä. Herätin hänet ja lähdimme vähin äänin kotiin, kotona yritin mököttää hänelle mutta hän sai minut sulamaan, hän sanoi ettei oikein voi mitään pomolleen ja että raskaus ajan hormoonit vaan saivat hänet kiihoittumaan. Hän ei ollut voinut enää estellä vaan oli lopulta joutunut tarjoilemaan heille alasti, pomot olivat myös naineet häntä vuorotellen neukkarin pöydällä, vaimoani oli kuulemma kiihottanut todella paljon kun he olivat kutsuneet häntä nartuksi , jakorasiaksi ja huoraksi.

Kotona vaimoni avoimesti kertoi että nuorempana heidän kylällä hän oli nainut aika monen kanssa.
Häntä oli kuulemma kutsuttu jo 12 vuotiaasta jakorasiaksi ja runsaan olemuksensa vuoksi lypsylehmäksi, tämän jo tiesinkin.
Hän avautui että ehkä tämän takia hän oli majaillut mieluummin vanhempien miesten luona jotka olivat mielellään pitäneet hyvänä nuorta seksuaalisuuttaan etsivää uhkeaa teiniä.
Hän ei vaan voinut mitään hormooneilleen, hän oli jatkuvasti kiimassa, häntä panetti koko ajan Hänen vanhempansakin olivat antaneet hänen olla yötä miesten luona, hänen äitinsä oli ilmeisesti myös ollut aika seksuaalisesti aktiivinen ja kylän miesten käytössä, joten he ymmärsivät nuoren tytön tarpeet, olin hämmentynyt,
rakastan vaimoani paljon ja vaikka kuinka vitutti en voinut erota hänestä vaan yritin unohtaa tapauksen, ja vaikka hän sanoi että ymmärtää hyvin jos haluan erota hänenlaisesta jakorasiasta.
Vaimoni teki kyllä unohtamisesta vaikeaa, hän muistutti asiasta usein kyselemällä pilluaan esitellen että kulta pieni, vihjaillen samalla kikkelini koosta, tuntuuko tämä vielä hyvältä vaikka on vähän venynyt, ja eihän haittaa kulta että mami on ollut vähän tuhma vaimo, huomasin myös että hän itse kiihottui aina näistä puheistaan. Itse kiehuin mustasukkaisuuden, rakkauden ja kiihoittuneisuuden välimaastossa, enkä oikein tiennyt miten suhtautua, toki ymmärsin että pippelini oli jäykkänäkin aika pieni ja ohut, eikä sillä kovin hyvin häntä tyydytetty, varsinkin kun hänen vagina oli jo aika löysä.
Hänen nänninsä olivat niin herkät että imettäessäänkin hän sai usein orgasmin,
Hän saattoi vaikka kylässä ollessamme pullauttaa ison rintansa ja valtavaksi tuteiksi paisuneet nänninsä esiin, hän nautti saadessaan esitellä rintojaan imettäessään poikaamme, yleensä toinenkin rinta roikkui vapaasti ulkona muiden kuolattavana.

1

2845

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kiihottava nainen

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   132
   2547
  2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

   Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
   Maailman menoa
   308
   2508
  3. Vernu Vasunta

   On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
   Suomussalmi
   87
   1952
  4. En kelpaa sinulle

   Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
   Ikävä
   120
   1540
  5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

   Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
   Ikävä
   132
   1406
  6. Olisi hauska tietää

   Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
   Ikävä
   64
   1348
  7. Taidat vanhempi nainen

   Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
   Ikävä
   73
   1094
  8. Minun on vaan päästettävä irti

   Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
   Ikävä
   37
   1070
  9. Kertoisit jo

   Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
   Ikävä
   47
   975
  10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

   Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
   Sinkut
   157
   949
  Aihe