Aisankannattaja 3

Anonyymi

Vaimoni tuli nopeasti raskaaksi uudelleen.
hän oli vielä äitiyslomalla esikoisestamme, mutta kävi silti firmassa auttelemassa pikku hommissa, pomot kuulemma halusivat.
Aloin jossain vaiheessa ihmettelemään vaimoni pillun löystymistä, se ja myös pyllyn reikä kun rupesivat tuntumaan entistä löysemmiltä,
kerran kun hän saapui kotiin yllätin hänet vessasta pesemästä alapäätään, joka oli aivan punainen, hiertyneen ja ärtyneen näköinen, aikani tivattuani hän myönsi että pomo tykkää venytellä hänen pilluaan ja esitellä sitä muille kuin omistaisi vaimoni, ja vaimoani kuulemma kiihottaa tämä asetelma jossa hän on vanhojen lihavien miesten panopuu. Pomo on kuulemma saanut jo ison shamppanja pullon menemään sisään, hän kertoi tämänkin aivan kuin olisi asiasta ylpeä.
Olin murtunut ja itkin, kuinka voit tehdä meille näin, hän yritti lohduttaa mutta samalla huomasin kuinka hän selvästi kiihottui kun taas esitteli pilluaan samalla puhuen kuin vauvalle, kulta pieni, sinun pippeli tuntuu aina välillä hyvältä, mutta ei se ole sama kuin isoilla miehillä, ymmärräthän kulta, anna anteeksi, en voinut taas muuta.
sen päälle yritimme rakastella, heiluttelin pientä pippeliäni sisällä ja hän kysyi että joko se on kulta sisällä, tuntuuko se mamin jakorasia missään tuntuuko. Laukesin samantien kun hän kutsui itseään jakorasiaksi ja tuumiin että en kai voi muuta kuin hyväksyä vaimoni seksuaaliset halut.

sain kuulla myöhemmin että pomonsa oli ottanut oikeudekseen esitellä vaimoani, ja laittanut vaimoni tarjoilemaan kahvimaitoa firmaan saapuville yritys vieraille, firmasta oli tullut suosittu ja vaimoni takia siellä ilmeisesti palaveerattiin usein,
vaimoni itse kertoi tämän minulle, hän selvästi silloinkin kiihottui kun katseli tuskaani, hän samalla paijasi minua ja puhui minulle lohduttavasti, sanoen että semmoisia sikoja jotkut miehet vaan on, ne ottaa naisen kuin nartun ja käyttää hyväkseen muiden vaimoja, ei siinä auta pikkuvaimojen kuin vain pyllistää.
Kuuntelin kun hän selitti että ei nyt läheskään kaikki halunneet maitoa kahviin, yksikin heidän vakiasiakkaista oli halunnut maistaa suoraan nännistä, pomonsa oli ylpeänä halunnut esitellä valtavia nännejä ja kehoitti miestä imemään kunnolla, vaimoni oli pantu seisomaan miehen eteen ja mies oli lutkuttanut nänniä niin että maitoa oli tullut oikein kunnolla suuhun, itse olin huolissani että riittääkö sitä maitoa nyt ihan kaikille, ei kai lapsemme nyt vaan jää ilman, vaimoni sanoi että ei tarvitse huolehtia , kyllä sitä kuulemma riittää, jostain syystä aina kun hän kiihoittuu niin sitä erittyy tosi paljon, ja hänen rintansa ovat kuin suihkulähteet.
Vaimoni seistessä hänen oli pakko nostaa toinen jalka koukkuun tuolille ja näin asiakas näki suoraan hänen täysin turvonneeseen ja levällään olevaan pilluun, asiakas sanoi että ompa tällä lehmällä isojen utareiden lisäksi ison näköinen emätin, ja työnsi samalla kättä hänen jalkoväliinsä, pomo tuli apuun ja toista jalkaa ylhäällä pidellen kehuskeli kuinka tähän lehmään sai mahtumaan sisään melkein mitä vaan. Vaimoni sanoi että oli lauennut saman tien kun mies oli kutsunut häntä lehmäksi, varmaankin nuoruuden traumojen syytä että hän nykyään kiihoittui kunnon lehmänä olosta.
En halunnut enää kuunnella, vaimoni hiveli kertoessaan pippeliäni, päätäni paijaten hän sanoi että no ei siinä enää paljon kertomista olisikaan, kyllähän sinä nyt jo arvaat loput.

1

2139

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On kuin oma ex vaimoni, samanlainen jakorasia

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

   Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
   Ikävä
   69
   1315
  2. En tiedä..

   Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
   Ikävä
   106
   1227
  3. Suhde asiaa

   Miksi et halua suhdetta kanssani?
   Ikävä
   113
   1155
  4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

   tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
   Ikävä
   73
   1070
  5. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   58
   880
  6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

   Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
   Sanaristikot
   75
   751
  7. Oliko vähä sometettu taas vai?

   Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
   Kauhava
   9
   692
  8. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   41
   691
  9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

   Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
   Idän uskonnot
   362
   669
  10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

   Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
   Ikävä
   53
   656
  Aihe