Lapsuudenkaveri siirretty syrjään turvallisuuspalvelun johtajan paikalta

Anonyymi

Eikö kukaan todellakaan näe tässä mitään väärää? Koko ukrainan johto poppoo vanhoja kavereita. Ennen tuota sanottiin nepotismiksi, ja se oli pahin diktatuurin merkeistä. Mutta kyllähän se tuolla koko ajan nähdäänkin että unkarin diktaattori syöttää koko ajan lisää miehiä kuolemaan omaksi ilokseen.

6

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "unkarin diktaattori"

      Olen sanaton.

      • Anonyymi

        Eiköhän tuo ollut sarkastista idiootti!!!


    • Anonyymi

      Nämä itätrollit ovat laajentaneet Ukrainan mollaamista koskemaan kaikkea mahdollista mikä vaan kyetään kytkemään Ukrainaan ja ukrainalaisiin. Sen huomaa kaikkialla nettikeskusteluissa...
      Puolustussotaa vahvempaa hyökkääjää vastaan käyvä maa tuskin koskaan voikaan olla demokratian mallimaa, koska sota ei mahdollista toimia kaikissa asioissa demokratian mukaan.
      Vaikka demokratia on paras valtiomuoto, mutta se toimii ja on rauhan oloihin paremmin soveltuva, joten sitä joudutaan soveltamaan ja rajoittamaan sodan aikana.
      Diktatuurithan ja nimenomaan diktaattorit , kuten Putinkin, ovat juuri päinvastoin, ne ovat vaikeuksissa rauhan aikana ja tarvitsevat sotia säilyäkseen.

      Eihän Ukrainankaan demokratia ole täydellistä. Yhä syvempään diktatuurin syövereihin syöksyvään Venäjään verrattuna Ukraina on suorastaan demokratian mallimaa.

      Lapsellisia tietysti on nuo itätrollin vihjailut, että Ukrainan olemassaolonsa puolustaminen Venäjän täydelliseen Ukrainan tuhoon tähtäävään hyökkäystä vastaan olisi vahingollista ukrainalaisille ja väärin. Kyllä on nähty, mitä ukrainalaisille kävisi, jos Venäjä saisi tavoitteensa toteutettua jo miehitetyillä alueilla ja se ei ole todellakaan mitään mukavaa katsottavaa.

      Ukrainalaiset puolustautuvat siten henkensä edestä raakalaismaista hyökkääjää vastaan ja siinä heitä on autettava kaikin keinoin ja annettava sellaista aseapua, että venäläiset joutuvat vetäytymään omien rajojensa taakse. Vain se mahdollistaa pysyvän rauhan.

      • Anonyymi

        Nuo itätrollit ovat lähes varmasti botteja, joita itäpropagandan julistamisessa käytetään paljon. Sen tunnistaa siitä, ettei avaaja osallistu jatkokeskusteluun eikä kommentoi kirjoituksensa saamiin vastakirjoituksiin. Joskus joissakin avauksissa, jotka poikivat vilkasta keskustelua ja sitten kun se näyttää hiipuvan, niin botti heittää taasen jokin älyvapaan propagandistisen väitteen virkistääkseen keskustelua.
        Näin saadaa näillä boteilla aikaiseksi vaikutelma, että botin tuottamilla julistuksilla olisi monia eri kirjoittajia. Tosiasiassahan jurkkiä venäjämielisiä, jotka uskovat tai haluavat uskoa syystä tai toisesta ja levittävät Putinin propagandaväitteitä on Suomessa vain hyvin vähän, jos sitäkään.


    • Anonyymi

      Miksi ainoastaan vihervasemmistolainen ideologia sallitaan. Eikö se juuri ole tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden vastaista.

    • Anonyymi

      Väärä palsta, mutta Ukrainassa oppositiotoiminta on kielletty ja opposition kansanedustajat ovat EU:n pakotelistalla.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe