Kosto? ehkä

Anonyymi

Tämän kirjoituksen tapahtumat eivät ole kovin vanhoja, noin kuukauden vain. Tavallaan toivon, että mieheni lukisi tämän ja ymmärtäisi kenestä kerrotaan.

Olemme mieheni kanssa 2v naimisissa ollut pari keski-suomesta, ei lapsia. Mies 31v ja nainen 30v.

Oli kesäkuinen lauantai, viikkoa ennen juhannusta. Pienessä taloyhtiössä, johon olimme vasta muuttaneet keväällä, oli pihatalkoot. Miestäni ei ne kiinnostanut, ja kuin sopivasti hänen kaverinsa pyysi miestäni muuttoavuksi. Itse en kehdannut olla menemättä talkoisiin, ja olipahan siinä mahdollisuus tutustua naapureihinkin. Olihan siellä talkoissa porukkaa.

Päivä vaihtui iltaan, ja miestä ei kuulunut kotiin. Ajattelin, että kaveri on lämmittänyt saunan roudarille ja parantaavat siellä maailmaa. Päätin kuitenkin soittaa miehelleni. Oli nimittäin jälleen kosteat ajat kuukaudesta ja kaipasin häntä jo kotiin. Puhelu yhdistyi, mutta sieltä ei kuulunutkaan puhetta, vaan jotain muuta. Seksin ääniä, "Mitä vittua" ajattelin. Ensin luulin, että soitin väärään numeroon. Ei, numero oli oikea. Ja vahvistukseksi sieltä kuului vielä naisen äänellä voihkinnan lomasta: "Pane mua, (mieheni nimi)"

Oli niin epätodellinen tunne. Voiko tämä olla mahdollista. Mitä olen tehnyt väärin. Olen kuitenkin itsestäni huolta pitävä, ihan vetävän näköinen nainen.

Hetken kun siinä ajatuksia keräsin kasaan, niin tuli vaan tunne, että: Kyllä minäkin sitten. Muistin talkoista itseäni ehkä hieman nuoremman miehen, joka vilkuili minun tissejäni ainakin kun kitkin kukkapenkkiä. En vain ollut varma, oliko hänellä tyttöystävää. Sain idean, ja otin mittakupin mukaan ja menin pelkässä pitkässä kylpytakissa jonka päälle laitoin essun, hänen ovelle ja kysyin hänen tyttöystävää tai rouvaa ovelle. Mukamas leipomassa ja jauhoja tarvitsisin...

Tämä mies, sanotaan Jussi, naurahti ettei hänellä tietääkseen ole ketään naista, eikä kyllä paljoa perusta leipomisestakaan. Sanoin, että eikun sokeria pitikin lainata. No sitä kuulemma löytyi. Jussi meni keittiöön hakemaan. Vedin ulko-oven kiinni ja heitin essun ja kylpytakin eteisen lattialle. Jussi tuli takaisin ja meinasi pudottaa mittakupin kun näki minut. Sanoin, että voisin kyllä imeä jotain muuta herkkua. Äkkiä Jussinkin vaatteet lähti päältä ja menimme makuuhuoneeseen.

Hetken aikaa otin suihin, ja sitten tönäisin Jussin sängylle makaamaan ja kiipesin ratsastamaan. Jussi kyseli kumia, totesin että nyt ei ehdi. Söin kuitenkin pillereitä. Hetken aikaa ratsastin Jussin imiessä nännejäni. Olin niin kiimoissani, että halusin tehdä jotain rietasta. Sanoin Jussille, että pane minua peppuun. Jussi teki työtä käskettyä ja asettui taakseni. Liukas kyrpä luiskahti peppuun yllättävän helposti. Alkuun Jussi työnteli varovasti, mutta kun hän huomasi minun työntävän vastaan, aloitti hän kiivaamman naimisen. Se oli niin mahtavaa. Jussi kouri rintojani ja lopuksi läpsäisi pari kertaa pakaraan niin että jäi punainen jälki. Ei mennyt enää kauaa kun Jussi laski siemenet peppuni syövereihin.

Meni hetki, että syke tasaantui, ja palautui taas maan pinnalle. Lähdin suihkuun siistiytymään. Jussi tuli hetken päästä perässä. Suihkussa ei sen enempää tapahtunut. Kuivatessamme, huomasin kun Jussin kalu alkoi olla taas juhlakunnossa. Virnistin hänelle, ja kysyin, olisiko valmis toiseen kierrokseen.

Toinen kierroskin suoritettiin ja vielä kolmas. Hyvin nuori mies jaksoi. Nämä kierrokset sitten laskettiin sitten pimppiin.

Pitkään aikaan seksi ei ole tuntunut niin hyvältä kuin näillä kerroilla Jussin kanssa. Kerrankin joku aidosti haluaa minua, eikä vain suorita velvollisuutta.

Menin kotiin siinä yhden aikaan yöllä, ja mieheni tuli noin kahden aikoihin. Sanoi, että "olivat kaverin kanssa käyneet parilla kaljalla ja parantaneet maailmaa". Minä tuumasin että kävin talkoiden jälkeen naapurissa, ja leipomisjuttuja puhuttiin.

Arvelin, että tämä tuskin oli miehelleni ensimmäinen kerta, tai ihan sama vaikka olikin. Luottamus on mennyt. Olenkin käynyt Jussin luona noin kolme kerta viikossa kylässä. Sillä aikaa kun mieheni on töissä tai olen mukamas lenkillä. Lenkilläpä hyvinkin.

Näistä yksityiskohdista mieheni pitäisi tunnistaa minut, jos tämän lukee. Mielenkiinnolla jatkan näitä puuhia, ja katson miten pitkään ei huomaa mitään. On minullakin oikeus hyvään seksiin.

Kotinainen, 30v

6

6218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Moikataan kaupassa, jotkut huomaavat vain naapurien juttelevan hetken keskenään. Eivätkä tiedä mitään parfyymisi tuoksusta lakanoissani, suihkuseksistä ja autooni jääneistä pikkuhousuistasi. Kotinainen onkin naapurin herkku :)

    • Hyvin toimittu, sitä mies saa mitä tilaa. Onkohan miehellä ollut tuon naisen kanssa useimminkin kiihkeetä seksiä. Sinä vastoin olet huomannut, että turha lähteä merta edemmäs kalaan ;)

    • Anonyymi

      Tuo kuulosti aivan oikeutetulta. Olen itsekkin kostanut ja kierre jatkuu.

    • Anonyymi

      Tulet ovelleni, miehesi on "jossain retkillään". Olisikohan? Jos tietäisi, miten tuhmasti kaunis vaimo tänäänkin "ne retket" kostaa!

    • Anonyymi

      Ihan oikein! Pylly pystyyn ja melaa mekkoon!

    • Anonyymi

      No teillä on toimiva systeemi. Vähän erilainen ehkä. Hyvä että tiedät itse mikä on homman nimi.

    Ketjusta on poistettu 37 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe