Tytön tuoksu

karaboudjan

Hei kaikki!

Hämmästyksekseni novellini "Ali Baban kaksi vaihtoehtoa", joutui Suomi24:sen sensuurin alle. Tietenkin julkaisin sen tietoisena siitä, että se saattaa herättää vihamielisiä ja jopa vastenmielisiä tunteita lukijoissa. Luotin kuitenkin lukiojoiden kykyyn huomata tekstin ansiot ja ulottuvuudet. Jouduin pahasti pettymään.

Olen joutunut ennenkin toteamaan sanojen "demokratia" ja "sananvapaus" olevan vain sananhelinää ja poliittista, muka-suvaitsevaa liturgiaa, joka kuulostaa ja näyttää hyvältä poliitikkojen puheissa ja papereissa. Kuitenkaan en odottanut saavani tällaista vastaanottoa internetissä, paikassa jota pidän vapauden viimeisenä saarekkeena.

Olen pettynyt, mutta jatkan taistelua sananvapauden puolesta Suomi24:sen natsisensuuria ja vallan väärinkäyttöä vastaan.

Toivon kannanottoanne asiani tiimoilta.

Ystävällisin terveisin: Karaboudjan.

4

17778

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paula

      Karaboudjan, juttusi ovat hyvin kirjoitettu ja vaikutat muutenkin älykkäältä kaverilta. Mutta kirjoita jotain, mikä on oikeasti kiihottavaa ja seksikästä.

      terv. Paula

    • Tavallinen tallaaja

      Sananvapaudella sun muulla mainitsemallasi "sanahelinällä" ei ole mitään tekemistä Suomi24:sen laatimien omien sääntöjen kanssa. Niihin ei voi kuin tyytyä.

    • cjulius

      sitä että muiden tarvitsee julkaista muiden kirjoituksia. Perusta oma veppisaitti jossa julkaiset kirjoituksia sellaisina kuin sinä haluat. Se on sananvapautt eikä valtiovalta saa puuttua kirjoituksiisi ellei se ole rikokseen yllyttävää.

      Demokratia ja sananvapaus ovat kaksi eri asiaa eikä niillä suoranaisesti ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

    • Slind

      Toisin kuin monet luulevat, ei yhdelläkään keskustelupalstalla, jota moderoidaan, ole sananvapautta. Sensuuri jyllää, ja niin sen pitääkin. Se, mitkä sensuroidaan ja mitkä ei, on täysin moderaattoreiden asia. Tietysti näistä päätöksistä voidaan olla ja ollaankin erimieltä, mutta pitää muistaa että foorumit eivät ole demokratioita, eikä siellä ole eikä tule olla sananvapautta.

      Internet voi olla viimeinen vapauden paikka, jos niin haluat. Perusta oma foorumisi, ja takuulla saat postailla sinne mitä haluaa (lain puitteissa). Mutta jos oma foorumisi olisi oikeasti demokratia, minulla olisi myös oikeus päättää mitä siellä sensuroidaan ja mitä ei. Ja tästä pääsemme takaisin alkuun, joku tulisi valittamaan miksi jokin viesti on sensuroitu, miksi ei ole demokratiaa ja sananvapautta jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe