Mökin kattoremontti johti ihanaan syrjähyppyyn

Anonyymi

Mökkimme katto uusittiin ja kun mieheni oli töissä ja minulla sattui olemaan jo kesäloma alkanut jouduin yksin valvomaan töiden sujumista ja järjestämään äijille ruokailun. Oli kuuma aurinkoinen päivä ja ihailin nuorten miesten ruskettuneita vartaloita "sillätavalla" vähän kiimaisenakin, kun mieheni ei enää aikoihin ole ollut aktiivinen sängyssä ja minä olin 12vuotta nuorempikin ja vielä aivan timmissä.
Itse kattourakka valmistui kuuden miehen porukalla päivässä, mutta rännit jäi asentamatta vielä ja heidän pomonsa ehdotti kahdelle nuoremmalle että tulisivat huomnna ne kahdestaan asentamaan. Matkaa kuitenkin olisi 60 kilsaa ja ehdotin että he jäisivät yöksi ja yöpyisivät saunan yheydessä olevassa huoneessa ja lupasin vielä laittaa jotain iltapalaakin. He suostuivat heti ehdotukseeni jos illalla saisi lämmittää sauna ja pari saunaoluttakin saisi ja muiden lähdettyä alkoivatkin heti saunaa lämmittämään. Sauna oli aivan rannassa ja katselin ylämökinn ikkunasta kiikarilla kun he saunoivat ja menivät välillä uimaan ilkosillaan, zuumasin kiikarin miesten vehkeisiin kun nousivat ylös järvestä, tunsin kuinka pimppini kutiavan huomatessani kuinka nuoret kalut heiluivat suhteellisen pitkinä vaikka vesikin oli melko kylmää.
Mietin mitenkä saisin toisen käymään ylämökillä ja keksin että toisivat tiskivettä sangolla, huusin että vesipumppu taas reistailee joten kohtahan toinen lähti tuomaan sitä vettä, olivat löytäneet mieheni uikkarit saunasta ja sitäkös harmittelin.
Laitoin melko läpinäkyvän yöpaidan päälleni ja korjailin vielä yläosaa, että tissini olivat puolittain ulkona, nuori mies oli melko ujo, mutta huomasin kuinka katse vähän väliä kohdistui tisseihini jotka nöpöttivätkin nännit kovana, ajattelin ottaa ohjat käsiin.
Sanoin, että mieheni vanhat uikkarit taitaa olla melko pienet, olisikohan kutistuneet ja samalla käteni kuin vahingossa osui etuosaan, tämähän tepsi heti.
Vedin uikkarit alas melko rajustikin ja otin puolivelton kalun suuhuni ja aloin kiimaisena sitä imemään ja kielelläni hieroin kuumaa terskanpäätä, oli melkoisen hämmenynyt suorasta toiminnastani. Tunsin kuinka nuori kulli alkoi nopeasti paisumaan suussani ja huohotuksesta päätellen tekikin varmaan melko hyvääkin, itse ja jo vähän huohotin ja kun vielä käsi tapaili pilluani alkoi se kastumaan. Kalu oli jo turvonnut melkoiseksi suussani ja oli kovana kuin kanki, menin nojalleni keittiön pöytää vasten ja sanoin että ottaa mut takaapäin ja kohtahan tunsin kuinka kalu alkaa työntymään sisääni,joka olikin tässä vaiheessa melkoisen kiimainen ja märkä.
Tuntui ihanalta saada vierasta kuumaa kullia monen vuoden jälkeen, aloin antamaan vastatyöntöjä ja tästäkös innostui ja alkoi melkoinen paukutus, ruokapöytä vain narahteli ja pidin molemmin käson reunoista kiinni., Mutta sitten kännykkäni hälytti ja tiesin sen olevan mieheni, pakkohan siihen oli vastata kullin pysähtyessä sisääni sanoin , hys, hys, mutta kulli jatkoi hidasta edestakaista liikettä ja luiskahti välillä uloskin aiheuttaen melkoisen maiskahduksen ison tatin tullessa ulos.
Mieheni kuuli tämän ja ihmetteli ääntä, sanoin syöväni samalla voileipää ja hänen ihmetellessä miksi olin niin hengästynyt, sanoin hakeneeni järvestä tiskivettä.
Sanoin kattorempan olevan valmis, mutta en puhunut mitään aamun rännihommista ja vielä puhuessani miehelleni, tunsin kuinka pilluuni alkaa tulla kuumia ruiskahduksia kirosin mielessäni, että olisin vielä halunnut lisää, aina vaan tuli laukaisuja, voimalla sisääni ja kuumaa spermaa alkoi valumaan jo reittäpitkin.
Lopetin puhdelun ja mies vähän sanoi anteeksi pyydellen että oli tehnyt niin höpöä, ettei voinut enää pidätellä. Melkoinen mälli olikin tullut sisääni, pidin kättäni haarojen väälissä repäisin talouspaperista palan ja siistin reisiäni. Olin vielä melkoisen kiimassa ja kaappasin nuoren kullin uudelleen suuhuni, mutta eihän se heti halunnut uusintaa.
Sitten keksin, kaadoin sen tuomansa veden lavuaariin ja sanoin silmää iskien jospa se sun kaverisikin toisi sitä tiskivettä, ei kulunut kun tovi kun se toinen kantoi uutta vettä ylämökille. Mutta nythän innostuin, kun huomasinkin kuinka iso punainen terskanpää pilkittikin uikkareiden yläosasta ulkona, oli varmaan kertonut nainnistamme. Ei siinä sanoja vaihdettu, menin aviovuoteelleni selälleen ja nostin jalkani niskani taakse, siinä se oli kuin tyrkyllä nuorelle miehelle märkänä ja turvonneenakin. Ihailin nuoren kullin isoa kokoa ja kiimani vaan kasvoi kun se alkoi hitaasti työntymään sisääni, alkin heti saamaan pitkää orgasmia ja pyysin ettei heti lopeta ja ottaa välillä ulos ja totteli ja lepuutteli sitä tovin ulkona työntäen välillä sen tissieni väliin, mutta ei voinut enempäää pidätellä ja alkoi laukomaan lastiannsa sisääni, kylläpäs teki riettaan hyvää kun nuorelta mieheltä tule tosi paljon. Olin saanut melkoisen orgasmin ja eihän se tähän päättynyt, se toinen kaveri odottikin jo terassilla uusintaa kalu kivikovana.
Aamulla pilluni oli melkoisen käytetyn oloinen, yhdet vielä molemmat halusivat ennen lähtöä.

9

9582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      kerta kaikkiaan kovaa panemista on remonttimiehillä huh huh

    • Anonyymi

      😅🤣😂kuinka kaukana todellisuudesta voi ollakaan

      • Anonyymi

        Niin sinähän elät Aku Ankkojen mielikuvitusmaailmassa


    • Anonyymi

      Terassinkaidetta vasten takaapäin, nainen voihkii kiimaisena takapihani helteessä lujempaa. Puhelin soi, se on miehensä. Lopetan työnnöt, muutaman sekunnin arpominen, nainen sanoo jää sisään! Tiukka märkä pillu hivelee ihanasti kyrpääni, hetkeä myöhemmin aloitan hitaat aivan pienet työnnöt. Nautin miten nainen koittaa selviytyä puhelustaan. Eikä voi estellä kun kohotan tiukan toppinsa rintojensa ylle, ja alan leipomaan rintoja hellästi. Näykin hiestä nihkeää kaulan sivua. Nyt alkaa olla rouvalla tukalat oltavat ;)

    • Vaimoni tyttökaveri täytti 30 ja pyysi minua kokoamaan ison telttakatoksen heidän mökilleen, itsellä kesäloma ja vaimo töissä niin lupasin lähteä. Aamupäivällä perille päästyäni rupesimme samantien telttaa kasaamaan, keskikesä ja lämmintä oli niin laitoin uimashotsit jalkaan ja nainen vaihtoi bikinit ylleen. Naine on n.180 cm pitkä sopivasti lihava = todellakin kurvit kohdillaan. Väkisinkin rupesi kullini seisomaan kun hänen muotojaan ihailin, ensin hän ei ollut huomaavinaan kunnes flirttaillen kysyi mistä seisokki johtui, sanoin suoraan että hänen kurveistahan se johtuu. Teltta melkein kasattuna hän tuli ja suuteli minua, ei mennyt montaa minuuttia kun olimme mökissä naimassa toistemme aivoja pellolle. Seuraavana päivänä sitten vaimon kanssa juhlimaan synttäreitä, pitkiä katseita välillä vaihdeltiin. Sen koomin en ole hänen kanssaan panemaan päässyt mutta mielelläni muistelen.

    • Anonyymi

      Käytätkö ehkäisyä vai luomuna

      • Silloin ihan luomina


    • Anonyymi

      Kyllä remonttimiehen on kiva olla kun saa välillä bonuksen luonnossa .nimimerkki kokemusta on😂

    • Mökkimme katto oli vanha ja kaipasi uusimista. Hommasin tutun remppaporukan paikalle. Olimme tuttuja remppaukkojen kanssa, ja naineet joskus nuorempana vähän ristiin kimmakavereitakin. Katto oli melkein valmis ja keksin kivan yllärin: soitin päivällä kavereille ja ehdotin että jääkää kyrpä arska ja terska tero vielä rännejä laittamaan seuraavalle päivällä. Vaimo majoittaa teidät varmasti saunalle. Se on niin kyrvän kipee et teidän ei tartte kun käydä saunasta uimassa, niin se kiikaroi ja keksii jotain asiaa, et saa munaa.
      No soittelin mökille ja kuuntelin vaimon hengästynyttä olemusta, samalla kun juttelin muka asiaa. Mietin että onkohan siellä terska Teron meisseli rouvan rasvatulla b puolella. Ite sain puhelusta kiksejä, kun nain takaa samalla ruskeapintaista kiharapäätä joka oli tarttunut illalla lahkeeseen työpaikan kahvilasta. Todellinen rivoriitta 😉
      Mietin koska rouva keksii rännijärjestelyn todellisen luonteen. Kaverit ei kyllä kerro.

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1565
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1404
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1295
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1176
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe