Ärsyttävintä isännöitsijän työssä? Kutsumattomat "vieraat"!

Anonyymi

Yksi kestoärsyttävyys on, kun porukkaa (hallituksen puheenjohtajia, hallituksen jäseniä, osakkaita, vuokralaisia) ramppaa isännöintitoimistolla ilman ajanvarausta. Miten ihmeessä väki kuvittelee, että isännöitsijä on aina toimistolla ja hänen työntekonsa voi mennä koska tahansa keskeyttämään ilman ajanvarausta? Sitten pyöritellään silmiä, kun isännöitsijä puhuu 15 minuutin puhelua ja hallituksen PJ katsoo vieressä KUIN hänellä olisi ollut ajanvaraus ja hän ei saa isännöitsijältä palvelua, vaan joutu odottamaan vartin! Ajattelematon ja itsekästä toimintaa. Ei osoita kovin paljoa kunnioitusta isännöitsijää kohtaan.

Moniko meistä kävelee pankkiin ilman ajanvarausta tapaamaan rahoituspäällikköä tai sijoituspäälliköä? Ihan kuin pankkiin voisi kävellä sisään ja rahoituspäällikön työpöydän viereen istumaan, kun hän puhuu puhelimessa asiakkaan kanssa. Eihän sellaista voi tehdä! Eivät tietenkään päästä sinua kenenkään työhuoneeseen tosta vaan ilman ajanvarausta.

Kuka kävelee asianajotoimiston ovesta sisään ja kuvittelee kävelevänsä siitä suoraan lakimiehen työhuoneeseen ilman ajanvarausta puhumaan työasioissa? Ei hullukaan! Onko mitään epäkohteliaampaan kuin mennä häiritsemään vaativaa ajatustyötä tekevää työntekijää ilman ajan varaamista!

Kuka menee lääkäriaseman ovesta sisään yksityislääkärille ilman ajanvarausta? No, siellä et pääse edes lääkärin vastaanottohuoneeseen ilman ajanvarausta, poislukien päivystys ajat.

Isännöintialalla on aika paljon oppimista muista palvelualoista. Minulle ei tulisi mieleenikään, että minä menisin tapaamaan taloyhtiömme isännöitsijää ilman ajan sopimista etukäteen!

Jos ei muuta, niin se on ihan periaatekysymys. En katso hyvällä, että minua (isännöitsijää) tullaan häiritsemään, kun teen töitä paperit levällään pöydälläni. Ei tilitoimistoonkaan voi kävellä sisään ilman ajanvarausta, kun kirjanpitäjän pöydällä on jonkin toisen firman raha-asiat auki. Miettikää nyt vähän. Voiko isännöitsijän pöydän viereen ilmestyä seisoskelemaan ilman ajanvarausta ja odottaa asiakaspalvelua? No ei tietenkään. Sen sanoo jo maalaisjärkikin.

4

777

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lopeta näin vaativa työ ja pakene vaikka ulkomaille . Onhan se hirveä paikka.
      Kivenlahdessa eräässä taloyhtiössä lähti kaikki vastuuhenkilöt.
      Hermot petti kaikki lähti ja Maininkiaukio jäi tuuliajolle.
      Mutta nyt ei syytetä Matinkylän huoltoa.

      • Anonyymi

        Asiakastiedot mukaan yhtiöllä on vielä hallitus, että ei ole lähteneet. Ja Kylän huollossa näyttää myös olevan Ed.


    • Anonyymi

      Pitää paikkansa. Eikä tämä koske pelkästään kiinteistöalaa. Minun työpaikalla toivotaan asiakkaiden varaavan ajan. Silloin työntekijällä ei ole muita töitä tiellä. Minä asun vuokra-asunnossa. Tässä yhtiössä ei saa toimiston sihteerinkään luo mennä ilman ajanvarausta.

    • Anonyymi

      Itse teen saman tyylistä ASIAKASPALVELUTYÖTÄ. Ei tänne tule ketään ellei ole sovittu tapaamista. Toimiston ovi on lukossa ja netissä yms. selkeä info ajan varaamisesta. Jos joku eksyy oven taakse yllättäin, avaan jos on sopiva hetki, tai voi olla avaamatta. Voin myös avata ilmoittaakseni, etten ehdi jutustella jne. Suosittelen sinullekin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      417
      1752
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      176
      1380
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1368
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      119
      1294
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1036
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      912
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      881
    9. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      115
      870
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    Aihe