Nyt äkkiä niitä

Anonyymi

Niuvan yhteystietoja ja renu trauma lääkkeitä!!! Naapurin perkele meni meganen ostaan ja noitui kuin kotalappalainen ja huusi niin että meni korvat lukkoon kun heräsin yöllä ja menin katsomaan mikä hemmetin metakka sielä ulkona on!

Eiköhän se ollu naapurin rellu reino keskellä yötä otsavalaisimen kans pihalla ja heitteli lippalakkiaan jo potki sitä megane savus vieressä konepelti pystyssä ei toimi sähköt ei tyhjäkäynti eikä yhtään mikään.

Ajatelkaa heräsin yöllä naapurin reuhaamiseen vaikka oli korvatulpatkin korvissa! Siis kuka hemmetti nuita vempaimia oikein ostaa???

5

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko sulla kaikki hyvin?
      Juttele äitisi kanssa mikä aiheuttaa angstia ja harmittaa, kyllä äiti auttaa.

    • Anonyymi

      Trollitehtaan kurapaskoo ! ! Älä kommentoi ! !

      • Anonyymi

        Trollitehtaan a-luokan tekstiä. KOMMENTOI!


    • Anonyymi

      Vaikka on jo kulunut aika pitkä aika, kun itselläni oli renu, niin lähes päivittäin tulee mieleeni niitä ikävyyksiä, joita sai silloin tämän kelvottoman vempaimen kanssa kokea.
      Nyt tuli mieleeni esim. kun piti sitoa kuskin puoleinen ovi sisältä naru virityksellä kiinni, jotta ovi ei aukea ajaessa, varsinkin kurvissa. Lukko ja muutkit lukot olivat rikki, joten piti soveltaa ja tämä ei mitään keksittyä kertomusta ole.
      Oli siinä renussa vikaa ja vaivaa, eikä voi käsittää koskaan, kuinka on mahdollista tehdä niin huono tuote, autoksi en sitä hyvällä tahdollakaan voi nimittää.
      Niinpä ei ole ollenkaan väärin tai hölmöä pistää koko tämä renu huumoriksi ja naurun alaiseksi, eihän tämmöisellä kapistuksella muuta voi tehdä, kuin hauskaa huumoria, että edes jotain hyötyä saa moisesta sivistysvaltio Ranskan ylpeyden aiheesta.
      On hyvä ja suositeltava taito kääntää vastoinkäymiset iloksi ja hyödyksi, renun osalta olen näin tehnyt ja hyväksi tavan havainnut, soveltuu tapa moniin muihinkin elämän ikäviin tapahtumiin. Renua en kuitenkaan suosittele tähän harjoitteluun, kääntää asioita positiiviseen kontekstiin, (hieno sana, enkä itsekään tiedä mitä tarkoittaa, mutta sopii sivistys renu- Ranska piiriin).
      Jos ihmisrauniolla on taipumusta vähä tai heikkomielisyyteen, niin tällaiselle yksilölle renu altistumis "infektio" voi olla pääteasema lopelämälle eli se kuuluisa Niuva, näin niiku osin kuvainnollisesti, mutta myös konkreettisesti .
      Ja sitten siihen huumori osioon: Huhupuheiden mukaan Pitseria tai mikä Vaiseri lääketehdas nyt olikaan, niin alkaa valmistamaan "rokotetta" renu mielenliikahdus oireita vastaan, jos aikomuksesi on alkaa renuta, niin ota piiiiikki, ja toinenkin, kolmas, neljäs viides jne. Lääketehdas paronit kiittävät luottamuksesta ja yhteistyöstä.
      Renuproteiini vrt. piikkiproteiini vaikuttaa suoraan DNAaahan eli perimään ja ennalta ehkäisee tulevia sukupolvia sekaantumasta esim. Toyota salaseuroihin, no ei siellä mitään salaseuroja ole, mutta pitää mustamaalata ja valehdella, kääntää asiat päälaelleen, sehän on muutenkin pirun toiminta tapa perinteisesti.

    • Anonyymi

      Älä syötä ja ruoki trullia, tai mikä helvatti se on?
      Onko saunatonttuja oikeasti olemassa? Uskoisin, että ei ainakaan Ranskassa, sielä saattaa olla hajuvesitonttuja ja muita tonttuja, ainakin kaikki renut ovat tonttujen suunnittelemia. Perustelu: On niin ahtaita paikkoja, että ainoastaan pieni tonttu voi mennä sinne korjaamaan ja huoltamaan, mm. hehkun vaihto tai onko jo uusissa rönöttimissä ledi leidi sutee muna muur tekniikka? taitaa olla. Hienoja vempaimia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      445
      2170
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      220
      1921
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      189
      1552
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1531
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      52
      1293
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      3
      1261
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      146
      1237
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      38
      1084
    9. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      1036
    10. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      99
      1034
    Aihe