Tapaaminen

Anonyymi

Ihanaa! On perjantai, loppukesän helteinen alkuilta ja en voi lopettaa hymyilemästä. Huomenna tapaan Martin ja olen taas odottanut tätä tapaamista niin kovasti. Hän laittoi juuri viestin, että on matkalla Tukholman satamaan ja iltalaivaan. Ihanan kihelmöivä odotus. En malta pysyä sisällä näin hienona kesäisenä iltana, lenkilläkin jo kävin töistä suoraan, joten laitan jalkaani sandaalit, vedän päälleni kesäisen mekon ja suuntaan kohti meren rantaa. Nautin suunnattomasti lempeästä merituulesta ja askeleet vievät kohti Haukilahden rantaterassia. Ehkä repäisen ja käyn nauttimassa lasillisen valkoviiniä, samalla voin mielessäni jo haaveilla huomisesta.

Valitsen pöydän, joka on lähimpänä rantaviivaa ja maistelen kylmän helmeilevää valkoviiniä ja seuraan meren vilkasta elämää; lokit kaartelevat ilmassa kirkuen, purjeveneet menevät ja tulevat äänettömästi, vastakohtana jokunen mylvivä muskelivene, joiden pauhaava bassomainen desibeli tuntuu sykkivänä ihon alla. Olen aivan omissa ajatuksissani ja säpsähdän tuntiessani kevyen kosketuksen olallani. Käännyn ympäri ja vieressäni seisoo pitkä mies,jolla on harmahtava tumma tukka, mustanharmaa hienoinen parransänki ja aurinkolasit päässä. Hän kysyy hymyillen 'etkö muista?' ja samalla hän poistaa aurinkolasit kasvoiltaan. Olen hieman häkeltynyt, en olisi arvannut, että törmään häneen täällä, Wild Club tuttavuuteen. Hän esittelee itsensä Henryksi ja minä esittelen itseni, nämä muodollisuudet jäivät väliin, kun viimeksi tavattiin. Hän kysyy kohteliaasti saako liittyä seuraan ja voisiko tarjota jotakin. Nostan käteni, jossa on jo lasi viiniä ja hän tilaa itselleen samanlaisen. Keskustelemme kevyesti niitänäitä, yhteinen kokemus Wild Clubilla ei aiheuta kiusaantumista ollenkaan. Kerron, että tulin satamaravintolaan ihan extempore ja että odotan niin huomista, kun saan taas tavata Martin. Henry oli syönyt illallista ravintolan sisätiloissa ja oli menossa purjevenelleen, jonka kotisatama oli myöskin Haukilahti. Hän kysyi, olinko purjehtinut ja kun vastasin kieltävästä, kysyi pilke silmäkulmassa haluaisinko nähdä millainen purjevene hänellä on, samalla hivellen sormeenpäällään käsivarttani. No, miksipä ei, purjevene oli kuitenkin paluumatkani varrella, joten lähdimme yhdessä kohti sataman rauhallisempaa osaa.

Purjevene on kaunis; valkoista, sinistä, mahonkia ja valkoista nahkaa. Ilmaisen ihastukseni Henrylle ja kerron, että minun on aika lähteä nyt kotia päin. Markku pyörii mielessä koko ajan. Henry kuitenkin vielä ehdottaa, että ottaisimme lasilliset veneen oleskelutilassa, olihan ilta vielä nuori. Suostun tähän, vaikka järjen ääni huutaa toisin. Henryllä on tälläinen vaikutus naisiin, mietin. Hän ojentaa pikarin käteeni ja istuutuu aivan viereeni.'Skool, jälleennäkemiselle', hän kilauttaa lasia omaani vasten ja samalla suutelee kaulaani. En pyristele pois, vaan liimaudun hieman lähemmäksi Henryn jäntevää kehoa ja huomaan, kuinka hän on kiihottuneessa tilassa. Hänen kätensä siirtyy reidelleni, siitä mekon alle ja sormet hivelevät sisäreittäni tavalla, joka saa janoamaan lisää. Liian myöhäistä perääntyä. Martti.

3

2213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Henryn huulet hamuavat kaulaani ja toinen käsi on löytänyt tiensä mekkoni kaula-aukosta sisään, rintaliivien alle ja hän nipistää nänniä, joka on jo valmiiksi kova. Avaan kietaisumekon vyön ja annan sen valahtaa päältäni, ylläni on vain puhtaan valkoiset rintaliivit ja valkoiset stringit. Hän kehuu rusketustani ja samalla paljastaa rintani esiin ja suutelee himoiten vuorotellen kumpaakin nänniä ja käsi hivelee stringien alla kuumenevaa vakoani. Sormet löytävät tiensä sisäpuolelle ja hän kuiskaa, miten ihanan kostea pillu ja siinä samassa hän heittää minut selälleen kajuutan valkoiselle nahkasohvalle. Hän polvistuu eteeni, nostaa reiteni olkapäilleen ja aloittaa suutelun kohti vakoani saaden aikaan väristyksen tunteita. Huokailen jo ekstaasissa ja Henryn aloittaessa tutkimusretkensä kohti herkimpää, jalkani tärisevät ja anon häntä nuolemaan ja naimaan, eläimellisen himon riivaamana. Hän siirtää stringiä syrjempään ja kieli tunkeutuu G-pisteen maagiseen kohtaan, syvemälle ja kuulen litinän, jonka märkä vakoni saa aikaiseksi Henryn suun alla. Kiemurtelen hänen otteessaan ja kehoni läpi vyöryy lämmin aalto ja tunnen, kuinka purkaudun Henryn kasvoille.Anon häntä naimaan, haluan tuntea hänet sisällä, mutta hän vetää shortsinsa alas, joiden alla ei ole mitään ja työntää kivikovan kalunsa suudeltavaksi. Otan kalun suonikkaasta varresta tiukan otteen ja nuolen terskaa lipoan kielelläni sen sinipunaista päätä, imen vähän syvemmin ja Henry työntää kaluansa vieläkin syvemmälle kurkkuuni.Tunnen melkein tukehtuvani, mutta jatkan syvään suuhun ottamista samalla kun Henry hieroo rintojani ja voihkii nautinnosta. Hän haluaa siirtyä veneen makuusopen leveälle sängylle ja asettuu makaamaan selälleen kova kalu törröttäen kohti kattoa ja pyytää minua päällensä, 69-asentoon. Työnnän peffaani kohti Henryä ja imen kullia, mikä kiimainen litinä kuuluu molempien suunnalta ja saan jälleen orgasmin Henryn imiessä kovakouraisesti pilluani. Hän haluaa tulla sisääni, nousee ja asettuu taakseni. Hitaasti hän tunkeutuu sisimpääni, sentti sentiltä ja hän huokailee, miten ihanan ahtaalta tunnunkaan ja työnnän itseäni häntä vasten janoten hänen kokonaan sisälleni ja syvälle. Tahti kiihtyy hurjaan naintiin ja molemmat tulemme yhtä aikaa huimaan kliimaksiin. Makaamme huohottaen kiinni toisissamme, ihot liimautuneina hiestä yhteen. Henry suutelee niskaani ja ennen kuin ehdin tehdä mitään, hän puree niskaani ja toivon, ettei siitä kuitenkaan jää mitään jälkeä, miten selittäisin sen Martille. Martti... pienoinen pakokauhu valtaa ajatukseni hetkeksi, mitä minä teen täällä?
      Henry hakee meille juomatta jääneet viinilasilliset, kilautamme nauraen ja siemauksen jälkeen kerron. että minun on nyt mentävä. Nousen ylös ja olen vetämässä jo mekkoa päälleni, kun Henry tulee taakseni, hyväilee rintojani takaapäin ja tunnen kovan kalun vasten alaselkääni. Älä lähde ihan vielä, hän kuiskaa ja työntää minut takaisin sängylle....

      Henry työntää minut hellästi takaisin kajuutan sängylle, suutelee vatsaa, rintoja, levittää reitini aivan auki ja samalla kaksi sormea tekee rajua liikettä klitoriksen takana, syvällä. Hän kuiskii, kuinka haluaa tehdä minulle hyvää, tempo kiihtyy ja siinä samassa tunnen valtavan hyvänolon tunteen koko kehossani ja saan squirtin. Lämmin neste kastelee sängyn lakanan ja Henry kiihkon vallassa työntyy minuun, tällä kertaa ei hitaasti sentti sentiltä, vaan työntää koko kalunsa syvälle sisääni ja nai minua hurjan himon vallassa. Hän kääntää minut ympäri voimakkailla käsivarsillaan, ottaa lanteista kiinni ja nai takaapäin, välillä läpsien pakaroille. Nousen hänen päälleen. ratsastan ja tanssin kovan kalun päällä. hieron klitoristani Henryn kalun juureen ja saan hurjia orgasmeja peräjälkeen, yhtä tykitystä. Henry voihkii ja kysyy saako laueta anukseeni, annan luvan ja hän hieroo ensin liukastetta, sormeilee turvonnutta klitoristani ja työnnän peffaani häntä kohden. Hitaasti hän liukuu sisälleni takaapäin, samalla kiihottaen klitoristani lujin ottein, hän huutaa ja laskee spermalastinsa anukseeni ja itse saan jälleen squirtin ja taivaallisen orgasmin. 'Tykkäsitkö?', hän kysyi ja en saa vastattua muuta, kuin pienen huokauksen.

      Nousen seisomaan, hieman huojuvin jaloin, käyn siistiytymässä veneen pienessä wc-tilassa ja kiitän Henryä. Hän saattaa minut ulos laiturille ja halaamme toisiamme ja toivotamme toisillemme hyvää yötä. Henry sujauttaa käteeni käyntikorttinsa, siltä varalta, että ottaisin häneen yhteyttä, hänhän kutsui Martin ja minut kylään purjeveneelleen.

      Kotiin päästyäni laitan heti viestin Martille, kello on tosin jo kamalan paljon ja tutkin peilistä itseäni. Hiton Henry! Olen täynnä puremia ja sormenjälkiä, miten minä tämän huomenna selitän Martille!

      • Anonyymi

        Kiihkeää peuhata edellinen ilta naisen kanssa, jolla on seuraavat treffit huomenna tiedossa...


    • Anonyymi

      Huomaatte jokaisessa "Ketjusta on poistettu monia sääntöjenvastaista viestiä." eivät tarkoita sitä että joku keskustelija olisi kommentoinut tähän ketjuun niin monta kertaa ja sen olisi sitten joku toinen keskustelija ilmoittanut poistettavaksi, ja viestit olisivat poistuneet.

      Ei. Homma ei toimi noin yksinkertaisesti!

      Nuo poistetut viestit ovat bottien lähettämää mainosroskaa. Kun botti lähettää mainosviestin, palstaa valvova algoritmi, joka on myös botti eli ohjelmanpätkä, huomaa että mainosroskaa on tullut ja se poistaa sen kyseisen viestin silmänräpäyksessä!

      Käytännössä kyseinen viesti ei ehdi edes näkymään tällä palstalla, kun se on jo poistunut. Mutta, vaikka se ei näy palstalla, se kuitenkin lisää aina yhden luvun tuohon ketjusta poistettujen viestien lukumäärään.

      Nyt sinä tietysti terävänä henkilönä ihmettelet että miksi täällä kuitenkin on tuota mainosroskaa? Siksi että palstaa valvovat botti ei ole ihminen ja se ei pysty tunnistamaan kaikkea roskaa. Roska pystytään tunnistamaan sekä lähetyskohteesta, eli osoitteesta, tietyistä avainsanoista ja muusta vastaavasta selkeästi tunnistettavasta ominaisuudesta. Jos noita avainkohtia ei ole botin "tietoihin" lisätty, niin silloin ne pääsevät palstalle.

      Eli lyhyesti sanottuna, sinun avauksesi, jotka eivät ole novelleja, eivät ole herättäneet intohimoa puoleen eikä toiseen. Sen sijaan ainoa mitä noille sinun avauksille on nyt tehty, on se että ne on ilmoitettu poistettavaksi, koska sinä et A) Kirjoita novelleja ja B) Et keskustele.

      Sinun pitäisi xx- vuotiaana omata jo sen verran järkeä että ymmärrät tämän! Koska jos et sitä suostu ymmärtämään, se tulee tarkoittamaan sitä että toistuvien sääntörikkomusten vuoksi sinut tullaan bannaamaan tältä sivustolta lopullisesti ja kirjoittelusi loppuu tällä sivustolla siihen!"

      (Tällaisia viestejä "anonyymi" suomi24 sivujen "imagosta" huolissaan oleva botti-ukko/ trolli tai muu onneton...lähettelee eri sivuille kirjoittaneille!
      Nyt ennakoiden tulevaa saatte sen tässä myös! Siis ei liian asiallisia avauksia *A ja *B vaan toimintaa räiskettä ja rivoutta ja rikollista niitä säännöt sallii nyttemmin!)

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      80
      3530
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3314
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3059
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1951
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      144
      1522
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1301
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1292
    Aihe