RIIHIMÄEN KIRJASTO

Anonyymi

vainoni toteuttamispaikkana.

Kun kävin mt-kahvilassa, tapasin siellä Eino Lehtolan itse ihan zombina. Kun jätin lääkkeet ja aivot alkoivat taas toimia, siirryin muualle. Kirjaston lehtisali oli yksi paikka. Ja kas kummaa, Einohan oli siellä aina. Oli vähän hankala, mutta ajattelin, että täytyy vaan sietää.

2015 talvella kirjaston pihalla hänen toimestaan jouduin hurjan henkisen väkivallan kohteeksi.Sitä ennen hän istui lehtisalissa jonkun jäykän vanhemman
porukan kanssa.

Kertokaa minulle, mihin lahkoon, kuppikuntaan tms, hän kuului

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämä Eino tiesi, mitä minulle oli tapahtunut. Ennen minua itseänikin. Esim. olin käynyt "tissi" Koskisella, joka hypnotisoi minut. Muistin vain, että ilmoitti mittaavansa verenpaineeni: pusero pois. Minä: ei sitä varten tarvitse puseroa riisua. Kun sitten havahduin takaisin tähän maailmaan, ihmettelin, miksi puseroni on pöydällä ja vedin sen äkkiä päälleni. -Heti seuraavana aamuna Eino oli kadulla odottamassa ja näytellen esitti, mitä tissijuttuja Koskinen kaikille oli kertonut. - jaa, joo, tämä ei kuulu kirjaston alueelle, mutta stalkkeri-Einoon kuitenkin.

  • Anonyymi

   Kyllä tämä Eino siellä lehtisalissakin piti kaikenlaisia esityksiä. Minun erilaisuuden sietokyvystä kertoo, että ajattelin vain, että hullu mikä hullu, eihän se itselleen mitään voi.

  • Anonyymi

   Tämä Einohan on tukevahko, vähän epäsiistinoloinen. Kyllä hänet siellä lehtisalissa tunnettiin ja tiedettiin. Etupäässä puuhaili tietokoneen kanssa. Mutta hän ei jutellut muiden ihmisten kanssa.- Eipä siellä muutenkaan juteltu.

  • Anonyymi

   Täältä on poistettu viesti, ehkä sen väkivallan teon kuvaus.

   No, hän piti kaksin käsin kurkusta kiinni. Vaati vastauksia ja manipuloi. Ne hänen kanssaan lehtisalissa istuneet kurpat tulivat ulos pienin väliajoin, kulkivat vierestä ja tarkistivat, mitä Eino tekee. Kun viimeinen tuli ulos, kai vinkkasi jotenkin, kun Eino sanoi, että nyt kai on ollut tarpeeksi, Irrotti kätensä kurkustani ja lähti kävelemään pois.

   • Anonyymi

    Minulla oli kertynyt kiukkua ja huusin täysillä.mikä on ja mitä tulen tekemään.

    Menin fyysisesti ja psyykkisesti huonoon kuntoon. Keksin kirjoittaa suomi24 paikkakuntapalstalle muille ihmisille varoituksia kunnostani. Kyllä sitä ketjua luettiin. Myös muut TI:t saivat minuun kontaktin ketjun avulla. Kertoivat, että olen gang stalkingin kohde ja antoivat linkkejä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minulla oli kertynyt kiukkua ja huusin täysillä.mikä on ja mitä tulen tekemään.

    Menin fyysisesti ja psyykkisesti huonoon kuntoon. Keksin kirjoittaa suomi24 paikkakuntapalstalle muille ihmisille varoituksia kunnostani. Kyllä sitä ketjua luettiin. Myös muut TI:t saivat minuun kontaktin ketjun avulla. Kertoivat, että olen gang stalkingin kohde ja antoivat linkkejä.

    Jouduin antamaan ihmisille neuvon, ettei minua saa katsoa silmiin. Jos tekee niin, mnulta menee jalat alta ja putoan maahan.

    Kun yritin jatkaa elämääni entiseen malliin, ei siitä mitään tullut. Meni 1.5 kk ennen kuin toimintakyky oli tarpeeksi palautunut, mutta vielä entiselle tasolle.


  • Anonyymi

   "HULLU MIKÄ HULLU" OLEN ILMEISESTI JONNEKIN KIRJOITTANUT. Täytyy yrittää sietää ja olla ystävällinen. -On tapahtunut loukkaantumista ja hämmennystä.

   Einon käyttäytyminen oli vaihtelevaa ja kummallista stalkkerin roolin takia. Kun en tiennyt tästä, selitin psyykkisellä häiriöllä.

   NYT KAIKKI ENTISET KAHVILAKAVERIT, kun joskus tavatessa olen ystävällinen, niin ihan oikeasti olen. Siellä kuppilassa oli paljon älykkäitä ja monella tavalla fiksuja ihmisiä. On ihan kiva törmätä teihin. -Itse alan olla höperösti käyttäytyvä mummeli.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   165
   2164
  2. Kimmo Kivelä mikä pösilö.

   Kirkkoherra kehtaa kitistä saamastaan kunniamerkistä. Onpa törkee äijä. Ei niin pientä ojaa että meidän kirkkoherralla
   Kiuruvesi
   31
   1647
  3. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   52
   1353
  4. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   98
   1328
  5. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   117
   1180
  6. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   207
   1020
  7. Kulta miten menee

   Mitä tunnet nyt.
   Ikävä
   68
   1018
  8. Nyt faktoja tiskiin mies

   Kerro kaikki syyt miksi en kiinnosta. Arvaan jo joitain, mutta haluan kuulla ne sinulta.
   Ikävä
   77
   985
  9. Hyvä kuolema?

   Niin.. minulta taas raskaamman puoleinen aloitus.. Olen kuunnellut äänikirjaa hyvästä kuolemasta keskiajalla ja siinä o
   Sinkut
   100
   957
  10. Ollila työt

   Ei kyllä ole kehumista näiden töistä!!Paitsi isä Ollila kyllä jaksaa ajella ja kyylätä mitä muut tekee.
   Oulainen
   20
   952
  Aihe