Elokuun inspiroima fantasia kirjoitelma

Auringon säteet osui neidon silmiin ja hän nousi nopeasti ylös. Nätti elokuinen päivä olis tulossa ja nyt mettä kutsui.
Hän sipaisi eloveenan vaaleat hiukset letille, veti farkut jalkaansa ja napitti kauluspaitaa päälle.

Aamupalan jälkeen neito veti saappaat porstuassa jalkoihin, nappasi veitsen ja sudin pärekoriin ja läksi mettään. Sää oli mukavan lämmin, linnutkin aisti sen ja laulaa lurittelivat puissa. Neito käveli tuttua polkua pitkin ylös sammaleista rinnettä ja etsi kanttarellejä. Ei yhden yhtäkään missään.
Hän ihmetteli siinä aikansa ja pyöri ympäri kunnes näki sen, jonkun aivan ihmeellisen.
Sammalmättään keskellä törrötti komeaa komeampikin tatti! Aurinko pilkisti juuri pilven takaa ja loi kultaisen hehkun tatin hattuun. Neito käveli hitaasti kohti tattia, kuin peläten sen katoavan jos ryntäisi paikalle nopeasti. Hän asetti pärekorin mättäälle ja henkäisi ääneen ylistyksen:
- Komea tatti siinä vain minua varten, poimin sinut käteeni ja pistän suuhuni.

Hän kävi kyykkyyn ja ojensi kätensä kohti tatin vartta, toisessa kädessä veitsi valmiina leikkaamaan sen irti. Yhtäkkiä maa alkoi täristä ja laaja sammalmätäs kohoilla jalkojensa alla. Käsi puristi edelleen tattia ja neito tunsi miten se alkoi paisua kädessä hikisenä, käsi irtautui tatista ja hän lensi taaksepäin kun iso käsi nousi ylös sammaleista ja neito lensi pepulleen maahan.

Maa kumisi kun tumma ääni puhui:
-Kuka herätti minut!?
Ääni sai sydämen väpättämään ja pillun kostumaan. Neito kompuroi taaemmas kalliolle ja käsi kietoutui hänen nilkkansa ympärille. Siinä hän oli nyt nalkissa. Maa alkoi täristä lisää, sen alta kohosi kaksi polvea, rinta kohosi ylös mättään alta ja vierestä sen aiheuttamasta voimasta kaksi koivua kaatui maahan juurten rytistessä irti maasta. Neidon sydän tuntui pomppaavan kurkkuun ja välillä ulos rinnasta, hän puristi sieniveistä käsi hikisenä, hänen ainoa puolustuskeinonsa.

Sammaleet valuivat pitkin olennon kiveen veistettyä rintaa sen kohotessa ylemmäs makuulta. Pää kohosi ylös, vihreän harmaat pitkät hiukset seurasivat perässä, niihin oli tarttunut juuria, multaa, lehtiä. Näky oli kovin villi, neito äännähti vaimeasti ja sai kiinnitettyä itseensä parin vihreitä kirkkaita silmiä. Neito katseli olennon kirveellä veistettyjä kasvoja.
-Älä pelkää. Ääni yhtäkkiä kumisi vaikka olento ei liikuttanut suutaan. Neito tuijotti huulet raollaan vihreisiin silmiin, kun yhtäkkiä olento alkoi kutistua, pian se saavutti pari metrisen koon, olento irroitti kätensä neidon jalasta ja nousi seisomaan alastomana hänen eteensä. Tatti törötti olennon jalkojen välistä yhtä komeana kuin mättäällä. Neidon suu tuntui yhtäkkiä kovin kuivalta ja veistä edelleen kädessään puristaen, nousi hänkin ylös. Sydän takoi edelleen kovaa ja neito tunsi itsensä kovin hengästyneeksi.
Olento ojensi kätensä ja toi sen lähelle vasenta rintaa, koskematta kuitenkaan neitoon. Yhtäkkiä neito tunsi miten hänen sydämensä ei enää tuntunut takovan ulos rinnasta ja hän ei enää pelännyt. Hän avasi kätensä ja sieniveitsi kalahti kalliolle hikisestä kädestä.

Ilma tuntui paksulta ja metsä pysyi vaiti, he seisoivat siinä kasvotusten niin lähellä toisiaan tarkkaillen. Neito nielaisi kerran ja sanoi:
-Kuka sinä olet?
Olennon silmät menivät kiinni ja kun hän avasi ne puoliksi olivat hänen silmänsä tumman vihreät. Ääni alkoi jälleen kumista, ja tärisytti neidon rintaa niin että hän jälleen hengästyi, mutta tällä kertaa tunne ei ollut pelkoa.
-Olen metsän haltija ja sinä neito lausuit taikasanat, herätit minut, mitä teet metsässäni?
Neito punastui ja katse siirtyi komeana kiiltelevään tattiin. Kylmä väre kulki ihoa pitkin päästä niskaan. Hän yskäisi pariin otteeseen jotta ei ääni värisisi liikaa ja vastasi olleensa korinsa kanssa tutkimassa luonnonantimia.
Metsänhaltijan katse siirtyi koriin ja siellä olevaan sutiin. Auringon säde osui veitseen ja loi valon olennon silmään häikäisten. Ääni kumisi:
-Mikä se oli?
Neito laskeutui kyykkyyn ja otti veitsen maasta käteensä ja nousi takaisin ylös, käänsi veitsen tuppeen ja pudotti koriin.
-Se on veitsi. Sillä leikkaan sienistä juuret pois ja madon syömät kohdat ja jätän ne metsään.
-Entä tuo toinen? Ääni kumisi tuimana jostain syvältä haltijan sisältä.
-Sillä pyyhitään mullat ja muut roskat pois. Neito vastasi häkeltyneenä punastellen.
Olennon ääni oli muuttunut tuimemmaksi ja silmät tummuivat yhä tummemmiksi, neidon vaatteet tuntuivat olevan liikaa sillä hänellä oli kummallisen kuuma. Hän puristi reisiään salaa yhteen. Tuo tumma ääni sai pillun sykkimään haluavana ja vatsan pohjan kutkuttavaan tunteeseen.
-Meinasitko leikata tämän maasta irti? Haltijan ääni kumisi, hänen osoittaessaan kädellään komeaan tattiinsa.
Neidon posket lehahtivat nyt korvia myöten punaisiksi, punaisuus tuntui leviävän kaulaa ja rintaa myöten koko kehoon.
-Ky-kyllä tai siis ei, ei en. Enhän minä voi.

5

2442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Neito takerteli sanoissaan ja hän pyöritteli nolona silmiään. Silmät eivät pystyneet olemaan tuijottamatta komeaa pystynä kiiltelevää tummakärkistä tattia ja vahingossa hän nuolaisi huuliaan. Samalla jo katuen tekoaan.
      Metsänhaltija astui lähemmäs ja ojensi kätensä kohti neidon hartiaa.
      Ääni alkoi kumahdella tulisena neidon jalkovälissä asti tuntuen niin että hän huoahti kuuluvasti.
      -Sinua pitää rangaista, kun herätit minut. Saat luvan tehdä niinkuin sanoit metsääni astuessasi.

      Neito mietti kuumeisesti mitä hän oli sanonut ja mietti hetkeä jolla oli nähnyt tatin. Sitten hän muisti sen:
      "Poimin sinut käteeni ja pistän suuhuni!"
      Samassa metsänhaltija painoi häntä hartiasta maahan eteensä ja neito kompuroi maahan polvilleen.
      -Toteuta lupauksesi neito tai jäät metsään ikuisesti. Metsän haltija kumisi hänen yläpuolellaan.
      Neito ojensi kätensä ja sulki sormensa suuren tatin varren ympärille, sormet eivät ylettäneet peukaloon asti, hän avasi suunsa ja työnsi kielensä ulos. Varovasti hänen kielensä nuolaisi tatin päätä. Tatti oli lämmin ja kiinteä ja se maistui suolaiselta. Neito nuolaisi tattia uudestaan ja tunsi kielellään sen alkavan muuttua, hän veti päänsä pois ja katsoi mahtavaa kullia terskoineen päivineen.
      Hän ulvahti hiljaa ja otti koko komeuden suuhunsa yhdellä kertaa.
      Metsän haltija murahti ja tarttui kädellään eloveenan vaaleaan lettiin ja puristi sitä nyrkissään. Neito nuoli ja lipoi kullia kuin ei olisi tattia maistanut pitkään aikaan ja imi sitä suuhunsa ja liikutti huuliaan kullin varrella edestakaisin.

      Aika tuntui ihan pysähtyvän siinä kullia lutkuttaessa ja metsän haltijan murahtelun kaikuminen pitkin neidon selkärankaa peppuvakoon ja sieltä pillunhuuliin sai neidon huokailemaan kiimaisena, ääniaallot kurkussa kutittelivat olennon kullia juuri oikealla tavalla, samalla kun huulet lypsivät vartta sisään kurkkuun. Metsän haltija laukaisi siitä provosoituneena kunnon lastin ikiaikaista spermaa suoraan neidon kurkun perukoille. Hänen syvä karjuntansa lennätti neidon pyllyylleen maahan. Neito pyyhki suunsa hihaan ja nieleskeli paksua limaa joka valui hänen sisällään kohti vatsaa.

      Metsän haltijan kulli roikkui puoli kankeana maata viistäen, hänen polvistuessaan neidon eteen. Hän ojensi kätensä kohti neidon saappaita ja veti ne hänen jalastaan yksi kerrallaan. Farkut repesivät edestä auki ja olento riisui ne pois vaivatta. Neito puristi reisiään yhteen hieman sekavassa olotilassa. Pillun poimut toki oli märkänä kiimasta, mutta mutta..aivot eivät toimineet eikä hän kuitenkaan keksinyt ainuttakaan hyvää syytä olla avaamatta reisiään.

      Haltija tarttui hellästi neidon reisiin niitä puristellen ja työnsi ne erilleen. Neito vilkaisi hänen silmiinsä ja nyökkäsi vähän. Hän tukeutui käsivarsiinsa ja maa kohosi hänen takamuksensa alla nostaen sen ylös haltijan eteen. Haltijan ääni tuntui koko kropassa ja sai neidon kiemurtelemaan puolimaatessaan siinä mättäällä, käsiinsä tukeutuen. Haltija vilkaisi kerran ja laski päänsä neidon haarojen väliin. Neito tunsi miten kieli lipaisi herkintä varovasti kerran, tuli tauko, kieli nuolaisi uudestaan ja painoi enemmän kulkiessaan pillun aukosta ylös kohti nuppua. Neito huoahti syvään ja haltija nosti päänsä ylös ja kohotti sammalkulmakarvaansa ylös kysyvänä.
      Neito hymyili hänelle ja pää painui takaisin reisien väliin tuottamaan onnea.
      Kieli lipoi märkiä poimuja ja työntyi sisään pillun uumeniin. Kieli oli pitkä ja koukki mukavasti ylöspäin, neito heitti päänsä taaksepäin ja huusi ääneen ylistyksen. Keho värisi kauttaaltaan ihanasti, haltija nuoli klitoriksen nuppua ja työnsi sormensa huulien välistä sisään, pumppaillen sitä edestakaisin, kun sormi liikkui vaivatta,hän lisäsi toisen sormen ja koukki niillä pillun seinämiä.
      -Aah, aah! Neito ulisi kiimassa.
      Metsän haltija imaisi klitoriksen suuhunsa ja pyöritti kieltä sen ympärillä. Neidon lantio nytkähti ylöspäin, niin hyvältä se tuntui ja tuntui niin että pillu alkoi supistella sormien ympärillä. Haltija päästi irti nupusta ja veti nopeasti sormensa ulos pillusta.
      Neito jäi mättäälle huohottamaan ilman tyydytystä, vaikka toki oraalinen seksi olikin ollut nautinnollista niin silti, orgasmi oli häneltä evätty.

      Metsän haltija hymyili toispuoleisesti ja nousi ylös, hän painoi vanhan kookkaan tammen vaivoitta maahan rysähtäen.
      Neito katseli hänen työskentelyään pillu mettä mättäälle valuen. Haltijan jalat olivat kuin terästä ja takamusta oli ilo katsella hänen liikkuessaan. Maa alkoi laskea neidon takamuksen alla. Haltijan katse käski neidon luokseen. Neito nousi ylös ja käveli haltijan eteen.
      Haltija nosti neidon syliinsä ja ja kantoi neidon puunrungon päälle istumaan. Itse hän polvistui neidon eteen. Metsän haltija katsoi neitoa suoraan silmiin ja vetäisi kauluspaidan auki.

      • Napit lensivät ympäriinsä. Haltija siveli kädellään rintojen välistä ja puristi hellästi punniten toista. Peukalo siveli nänniä hellästi ja neito värähti. Haltijan vihreät silmät vilkaisivat häntä kysyen lupaa jatkaa ja kun neito vain hymyili hän lipaisi toisen nännin suuhunsa samaan aikaan kun peukalo paineli toista. Neito huokaili ja katseli pää kallellaan onnesta haltijan palvelualttiutta. Hän ojensi kätensä ja puristi haltijan vihreästä kuontalosta tätä lähemmäs vartaloaan. Koko kroppa kipunoi odotuksesta.

        Metsän haltija nosti päänsä ja katsoi alas jalkovälissä täydessä loistossaan seisovaan kulliinsa, se kiilteli siinä odottavana. Hän tarttui neitoa vyötäröstä kiinni ja veti neidon kiinni kullinsa päähän. Neito retkotti yläkroppa nojaten puunrunkoon, pepun ollessa ilmassa haltijan vahvojen käsien kannateltavana.
        Haltija siirtyi lähemmäs puuta ja terska upposi pillun huulien välistä sisään. Hän puristi käsillään neidon pieniä pakaroita erilleen ja vilkaisi vihreillä himokkailla silmillään neitoa juuri sillä samalla hetkellä kun upotti itsensä koko kullin varren mitalta pillun sisään. Neidon kädet hakeutuivat nopeasti vahvoille käsivarsille tukea ottamaan ja hän huudahti samaan aikaan kivusta ja nautinnosta.
        Kulli sykki hänen sisällään täyttäen hänet äärimmilleen. Haltija veti hieman kullia ulos ja työnsi takaisin märän pillun uumeniin. Kulli paksuni neidon sisällä ja neidon koko keho vapisi hänen orgasminsa saapuessa. Klitoris sykki kuumana ja painava tunne vatsanpohjassa vain lisääntyi, kun haltija vetäytyi kokonaan pois neidon sisältä. Haltija katseli märkää kulliaan joka oli paisunut ja kasvanut suuremmaksi, hän murahti jotain ja aivan neidon silmien edessä tyttö näki että se paksuni vielä lisää.
        -Eih, ei se mahdu.
        Neito kuiskasi.
        Haltija kuitenkin katsoi neitoa silmiin ja työnsi ensin terskan vaivatta neidon sisään. Neito vaikersi valitusta pilluhuulien kiristyessä äärimmilleen. Haltija kumartui kohti rintoja ja alkoi imeä toista nänniä ja toista pyöritteli etusormen ja peukalon välissä ja välillä imi toistakin nänniä. Huomaamattaan neito liikutteli lantiotaan edestakaisella liikkeellä välillä pyöritellen niin että kulli oli hänen sisällään jo puoliksi. Haltija katsoi neidon silmiin tuhmasti virnistäen ja siirtyi niin että neitokin huomasi kullin mahtuneen sisään sittenkin.
        Neito siirsi jalkansa haltijan lantioille ja veti viimeisen puolikkaan kullista sisäänsä kantapäillään pakaroista painaen ja huohotti niin kuuluvasti että koko metsä hiljeni. Haltija tuki itseään kädellä neidon solisluun alapuolella ja peukalo hyväili ihon pintaa pienin pyörivin liikkein. Toinen käsi veti pakaraa sivuun, ison kullin tieltä, pillun huulet puristivat mukavan tiukasti kullin vartta, mutta haltija ei aikonut vielä lopettaa tätä leikkiä kesken. Ei, kerran kun kymmenen tuhannen vuoden makoilun jälkeen oli taas päässyt metsää kyntämään. Pillu söi kullia ja kulli syötti itseään sen sisään pitkillä työnnöillä, neito värisi hänen allaan ja alkoi riuhtoa orgasmin kourissa, ei tiennyt minne olisi käsiään tukenut. Haltija nappasi neidon ranteista kiinni ja veti ne sivuille kiinni pitäen, kun takoi neidolle orgasmia. Hän veti kullin ulos ja pumppaili sitä neidon kootessaan itseään puunrunkoon nojaten.


      • KukanNovellit kirjoitti:

        Napit lensivät ympäriinsä. Haltija siveli kädellään rintojen välistä ja puristi hellästi punniten toista. Peukalo siveli nänniä hellästi ja neito värähti. Haltijan vihreät silmät vilkaisivat häntä kysyen lupaa jatkaa ja kun neito vain hymyili hän lipaisi toisen nännin suuhunsa samaan aikaan kun peukalo paineli toista. Neito huokaili ja katseli pää kallellaan onnesta haltijan palvelualttiutta. Hän ojensi kätensä ja puristi haltijan vihreästä kuontalosta tätä lähemmäs vartaloaan. Koko kroppa kipunoi odotuksesta.

        Metsän haltija nosti päänsä ja katsoi alas jalkovälissä täydessä loistossaan seisovaan kulliinsa, se kiilteli siinä odottavana. Hän tarttui neitoa vyötäröstä kiinni ja veti neidon kiinni kullinsa päähän. Neito retkotti yläkroppa nojaten puunrunkoon, pepun ollessa ilmassa haltijan vahvojen käsien kannateltavana.
        Haltija siirtyi lähemmäs puuta ja terska upposi pillun huulien välistä sisään. Hän puristi käsillään neidon pieniä pakaroita erilleen ja vilkaisi vihreillä himokkailla silmillään neitoa juuri sillä samalla hetkellä kun upotti itsensä koko kullin varren mitalta pillun sisään. Neidon kädet hakeutuivat nopeasti vahvoille käsivarsille tukea ottamaan ja hän huudahti samaan aikaan kivusta ja nautinnosta.
        Kulli sykki hänen sisällään täyttäen hänet äärimmilleen. Haltija veti hieman kullia ulos ja työnsi takaisin märän pillun uumeniin. Kulli paksuni neidon sisällä ja neidon koko keho vapisi hänen orgasminsa saapuessa. Klitoris sykki kuumana ja painava tunne vatsanpohjassa vain lisääntyi, kun haltija vetäytyi kokonaan pois neidon sisältä. Haltija katseli märkää kulliaan joka oli paisunut ja kasvanut suuremmaksi, hän murahti jotain ja aivan neidon silmien edessä tyttö näki että se paksuni vielä lisää.
        -Eih, ei se mahdu.
        Neito kuiskasi.
        Haltija kuitenkin katsoi neitoa silmiin ja työnsi ensin terskan vaivatta neidon sisään. Neito vaikersi valitusta pilluhuulien kiristyessä äärimmilleen. Haltija kumartui kohti rintoja ja alkoi imeä toista nänniä ja toista pyöritteli etusormen ja peukalon välissä ja välillä imi toistakin nänniä. Huomaamattaan neito liikutteli lantiotaan edestakaisella liikkeellä välillä pyöritellen niin että kulli oli hänen sisällään jo puoliksi. Haltija katsoi neidon silmiin tuhmasti virnistäen ja siirtyi niin että neitokin huomasi kullin mahtuneen sisään sittenkin.
        Neito siirsi jalkansa haltijan lantioille ja veti viimeisen puolikkaan kullista sisäänsä kantapäillään pakaroista painaen ja huohotti niin kuuluvasti että koko metsä hiljeni. Haltija tuki itseään kädellä neidon solisluun alapuolella ja peukalo hyväili ihon pintaa pienin pyörivin liikkein. Toinen käsi veti pakaraa sivuun, ison kullin tieltä, pillun huulet puristivat mukavan tiukasti kullin vartta, mutta haltija ei aikonut vielä lopettaa tätä leikkiä kesken. Ei, kerran kun kymmenen tuhannen vuoden makoilun jälkeen oli taas päässyt metsää kyntämään. Pillu söi kullia ja kulli syötti itseään sen sisään pitkillä työnnöillä, neito värisi hänen allaan ja alkoi riuhtoa orgasmin kourissa, ei tiennyt minne olisi käsiään tukenut. Haltija nappasi neidon ranteista kiinni ja veti ne sivuille kiinni pitäen, kun takoi neidolle orgasmia. Hän veti kullin ulos ja pumppaili sitä neidon kootessaan itseään puunrunkoon nojaten.

        Haltija koski maata ja maa totteli ja kohosi hänen kätensä alla pieneksi kummuksi. Hän ojensi kätensä neidolle joka tarttui siihen, sitten hän veti neidon ylös. Neito hoiperteli kuin jalat ei olisi kantaneet. Hän ohjasi neidon kummun eteen. Hän työnsi neidon eteenpäin ja kumpu osui neidon lantion alle. Neito roikkui kummun päällä kaksinkerroin. Vähän tyttöä ahdisti, mutta tukeutui käsiinsä. Haltija levitti pakaroita erilleen ja painoi valtavan kullinsa neidon pilluun sisään yhdellä survaisulla. Neito valitti jotain heikosti. Pillu tuntui tunnottomalta, puhki naidulta, kunnes metsän ori alkoi liikuttaa kulliaan neidon sisällä alkoi taas sen kaltainen huohotus. Neitoa hieman hävetti oma kiimansa, vaikka oli saanut jo kaksi kertaa tuntui että pillu aina vain janosi lisää tuota mahtavaa tattia.
        Haltija työnsi kulliaan pohjaan asti kovalla tahdilla ja neito heitti päänsä taaksepäin ja painoi itseään kummusta pystympään. Haltija nappasi letin nyrkkinsä ympärille ja veti hiuksista neidon pään aivan takakenoon. Alistettu neito sai kullia kunnolla. Haltija ei vaan ollut vieläkään tyytyväinen ja vieläkin mietti missä asennossa vielä voisi naida ennen kuin spermansa kylvisi.
        Kymmenentuhatta vuotta oli ollut aikaa näitä unelmoida ja nyt ei osannut päättää minkä valita.
        Haltija napsautti sormiaan siinä samalla kun takoi kulliaan huohottavan neidon uumeniin. Hän riisui neidolta viimeisenkin vaatekappaleen ja vetäytyi pillusta maiskahduksen saattelemana ulos. Hän nappasi neidon syliinsä ja kantoi hänet keskelle kanttarellipeltoa, pellon keskellä oli sammaleinen peti. Neito tirskahti, häntä kovasti nauratti nuo sienet. Senhän takia hän alunperin metsään oli tullutkin. Haltija laski neidon pedille ja kömpi itse viereen selälleen. Neito ymmärsi ja nousi hajareisin haltijan syliin istumaan. Neito hinkkasi jalkoväliään kullin suonikasta pintaa pitkin ja värisi kauttaaltaan. Sitten hän hieman kohottautui ja haltija ohjasi kullinsa neidon sisään. Neito alkoi ratsastaa metsän oriin kullilla, ylös alas villisti pomppien. Haltija työnteli kulliaan ylöspäin samalla ja neito tunsi miten se hieroi hänen pillunsa sopukoita juuri oikeassa kulmassa. Haltija pisti parastaan peliin ja kasvatti kulliaan vähän pidemmäksi, neito ähkäisi täytettynä. Haltija nousi istumaan ja alkoi suudella neitoa, lipoi kielellä huulia pyytäen lupaa kielelle, neito avasi suunsa ja heidän kielensä nuolivat toisiaan ja he keinuivat toisiaan vasten. Suuteleminen teki neidosta kiimaisemman ja kulli reagoi siihen ja paksuni neidon sisällä. Neito ei ymmärtänyt miten hän voi olla niin täynnä kullia ilman että se ei sattunut. Haltija pyöräytti heidät ympäri ja nojautui käsivarsiinsa ja suuteli neitoa. Hitaasti hän alkoi rakastella neitoa mätäspedillä, ensin kullia vetämättä ulos ja kuunnellen neidon voihkintaa tiesi voivansa vetää kullia ulos pillusta ja työntää kokonaan takaisin sisään. Neito huusi kuin luullen kullin lähtevän kokonaan pois sisältään ja kovemmin kullin työntyessä takaisin sisään. He suutelivat ja keinuivat hitaasti, neito huusi ja huohotti koko ajan valtavassa orgasminaallossa joka ei tuntunut loppuvan, pillu sykki villinä kullin ympäri ja lypsi sitä.
        Neito pyörtyi orgasmistaan ja Haltija tiesi ajan tulleen. Sperma pitäisi pian kylvää. Hän nosti päätään ja sieltä mistä koivut oli kaatuneet, maa aukesi. Haltija pumppasi kulliaan pilluun nopeasti ja vetäytyi ulos. Spermaa lensi kaaressa maan uumeniin ja maa sulkeutui.
        Haltija oli tyytyväinen. Siihen kasvaisi komea metsä.
        Hän käveli takaisin kallion päälle, kävi makuulle ja sammal alkoi kasvaa hänen päälleen. Kohta metsän haltija oli kadonnut. Linnut alkoivat jälleen laulaa ja tuuli puhalsi puiden lehdissä.

        Neito heräsi keskeltä kanttarellejä ilman vaatteita. Tiesi siitä että jotain ainutlaatuista oli tapahtunut. Se oli totta, tuntui oudolta unelta.
        Hänen korinsa ja vaatteensa olivat hänen vieressään ja hän alkoi pukea niitä takaisin päälleen. Sitten hän keräsi korin täyteen kanttarellejä ja lähti kotimökkiä kohti pillu hellänä. Suunnitteli hieman punastellen ensi syksynä taas tulevansa metsään tatteja etsimään.


    • Anonyymi

      Ei näkynyt metsänhaltijaa, mutta tyttöystävän kanssa käveltiin aurinkoisessa metsässä. Ja pian lippalakkini napattiinkin kanttarelli"astiaksi". Katselin kanttarellinpoimintaa. Tyttöystävälläni oli hiukset kahdella palmikolla, farkut ja flanellipaita yllään. Sanoin, saat muutes hyvittää ton lippalakkini likaamisen tuolla läheisellä laavulla! Sain vastaukseksi upean :)

    • Anonyymi

      Sanot kuin ohimennen työpaikan kahvihuoneessa, taidan mennä huomenna sienestämään. Toisille työkavereillemme se on vain sienestämisestä ja viikonlopun vietosta jutustelua. Sinulta se on piiloviesti Minulle, tule ja nai varattua naista metsässä!

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe