Keskustelua urheilusta.

Anonyymi

Kuuntelin tuossa viime yönä ylen podcastia urheilusta, siinä etsittiin syytä siihen miksi alle 30 vuotiasta enää 1/5 harrastaa aktiiviliikuntaa, yhtenä syynä pidettiin sitä että suhtautuminen urheiluun on suomessa täysin sairas, hyvä esimerkki on siinä että paljon sijoitetaan siihen että yksi ihminen juoksee 100m huipputuloksen, vaikka pitäisi ehdottomasti kohdistaa varat kansan liikuntaan ei yksittäisen ihmisen.

Toisena isona ongelmana on ura aktiivi urheilun jälkeen, koulut on jääneet käymättä, elämä elämättä, kaikki on kiinni urheilussa, joskus kuitenkin tulee päätepiste, urheiluseuroilla ei ole valmiuksia hoitaa urheilijansa aktiiviuran jälkeistä elämää...

Yhtenä ongelman pidettiin hintaa, kansalla ei ole yksinkertaisesti varaa harrastuttaa kolmella lapsella vaikkapa jääkiekkoa, koska sen harrastaminen maksaa saatanasti.

Muutenkin pidetään outona että yhtä aktiiviurheilijaa katsotaan sohvalta, eikä itse liikuta lainkaan...

Minulle oli uutena tietona se että lähes kaikki jääkiekkoilijat ja jalkapalloilijat ovat alaraajoistaan vammautuneet aktiiviaikana, nivelet ja jänteet on sökönä...

Odotan asiallista keskustelua.

By NumBall HHN 61v.
ps. tuli mieleen kun lähes kaikki kiekkoilijat ovat menettäneet terveytensä urheillessa, mikä on tilanne thaiboxerilla jolla on päähän osunut 400 iskua, tuolla nupissa niinkuin yleisesti ottaen.

17

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Haluan erityisesti painottaa että en ole tehnyt avusta vain vittuilu tarkoituksessa, vaan haluaisin keskustelua asiasta, jopa siitä onko ihmisen kehon tarkoitus, olla traktori tai kaivinkone, tottakai on viisasta liikkua, ja pitää itsensä hyvässä kunnossa, ettei joudu kansaneläkkeelle ennen kuin siihen on ikävuodet täynnä, onhan se hieman huvittavaa ainakin minusta jos kiekkoilijalla on kaikki alaraajan nivelet nivelrikossa, onko jotain mennyt elämän arvoissa perseelleen, että on saanut vaikka jypissä, muutamassa vuodessa koko loppuelämän kestävän riesan, ja onko siellä väliä onko nivelrikko hommattu ylipainolla tai aktiiviurheilussa.
      By NumBall HHN 61v.

    • Anonyymi

      Eiköhän anneta miljonääri urheilijoiden
      taklata ja hakata aivonsa piloille, oma valinta.
      Terveysliikunta, 3-4 kertaa viikossa, sopivalla rasituksella, esim. sauvakävely
      oikein suoritettuna tosi jees, sen jälkeen uinti toki talvella avanto.

      • Anonyymi

        Varmaan joo kannattaa kuitenkin kuunnella tuo yle podcast... siellä on muutama muukin hyvä podcast.


    • Anonyymi

      "Ei ole tervetta huippu urheilijaa maailmassa!"

      Tuo on totta. Ja joissakin lajeissa, kuten "häkkitappelu" ja nyrkkeily, tuovat aina vammoja kaikilla tasoilla.

      Itse kävelen n 30km joka viikko jos sää sallii. Thaimaassa sallii 90% ajasta.
      Ei vammoja koskaan! Kunto hyvä ja piristää mieltä mikä on ainakin yhtä tärkeää.
      Iän tuomia kipuja ei silti voi välttää, ne kuuluvat elämään. Kipupilleri-jinjalle en ole lähtenyt, enkä lähde. Euthanasia on silloin parempi ja minun järkevä valinta.

    • Anonyymi

      Minäkin harrastin nuorempana urheilua, lähinnä polkupyöräilyä. Kerran otin nuoren naisen fillarin tangolle istumaan kun olin pyöräilemässä ja tyttö käveli tiellä. Perille päästyämme huomasin oleeni pyöräilemässä naisten pyörällä.

      urheilumies

    • Anonyymi

      Minä pyrin kävelemään sen 8000 askelta kolme tai neljä kertaa viikossa, välillä pääsen tavoitteeseen välillä en, en kuitenkaan ota asiasta paineita.. By NumBall

      • Kuten kaiken muunkin ja aina, olet ymmärtänyt tuon podcastin väärin ja olet vääntänyt sen itsellesi mieleiseen muotoon jossa liikkuminen ei ole tarpeellista ja että se on jopa vaarallista.

        Annas kun iskä kertoo sohvaperunalle.

        Siinä ei puhuta kaikista suomalaisista ja siinä ei puhuta liikunnasta, vaan aktiiviurheilusta jota nuorena tehdään omalla kustannuksella taikka korkeintaa pientä tukea saaden, joka ei riitä edes kuluihin.

        Vain huiput tienaa urheilulla ja heitä ei ole urheilijoista kuin promillen murto-osia.

        No pain no gain. Ei kehitystä ilman tuskaa. Huippu-urheilussa mennään äärirajoille ja on pakko mennä, jos mielii saada itsestään parhaan irti.

        Huippu-urheilussa menestytään samalla reseptillä kuin elämässä muutenkin, eli valmennettuna, tietotaidolla, ahkeruudella, kovalla työllä, määrätietoisuudella ja sisulla.

        Sinun tapauksessa rima pysyy paikallaan kun menet komeasti sen alta ja selittelet sitten että se on ihan sama meneekö yli tai ali kun rima on kuitenkin paikoillaan.

        Huippu-urheilusta / aktiiviurheilusta ei pitäisi puhua samana päivänä hyötyliikunnan tai "siviilissä" tapahtuvan vapaaehtoisen liikuntaharrastuksen kanssa. Niillä on yhtä suuri ero kuin sprintterillä ja sauvakävelijällä.

        Liikuntaharrastus aloitetaan useimmiten aikuisiällä siksi, että on tullut läskiä ja on vetämätön olo eikä jopokaan oikein keuli. Sitä kutsutaan nimellä "Saaripasanen syndrooma"

        Suomalaisten vapaa-ajan liikunnan harrastaminen on lisääntynyt sekä aikuisten että nuorten keskuudessa. Vapaa-ajan kuntoliikuntaa kertoi vuonna 2017 harrastavansa miehistä noin joka kolmas ja naisista noin joka neljäs. Suosituimpia kuntoliikuntamuotoja Suomessa ovat

        kävelyn eri muodot
        hölkkä ja juoksu
        pyöräily
        kuntosali- ja voimaharjoittelu.

        Tarpeellista arjen liikettä suomalaiset saavat myös päivittäisistä kotiaskareista kuten siivoamisesta ja kodin kunnostustöistä.

        "FinTerveys 2017 -tutkimuksen mukaan noin kolmannes eli 39 % suomalaisista yli 18-vuotiaista miehistä ja 34 % naisista liikkui terveysliikuntasuositusten mukaisesti, eli harrasti sekä kestävyysliikuntaa että lihaskuntoa ylläpitävää liikuntaa suositusten mukaisen määrän. Kestävyysliikuntaa koskevaan osaan suosituksista ylsi noin puolet sekä miehistä että naisista.

        Nuoret aikuiset liikkuivat suositusten mukaan ikääntyviä todennäköisemmin. Alle 40-vuotiaista noin puolet ja yli 80-vuotiaista vain noin kymmenesosa täytti liikuntasuosituksen mukaisen liikuntamäärän.

        Fyysisesti kuormittavaa, paljon kävelyä, nostelua tai muita raskaita askareita sisältävää työtä teki vain 27 % miehistä ja 16 % naisista. Eniten fyysisesti kuormittavaa työtä tekivät 30–59-vuotiaat miehet. Työ- tai opiskelumatkoilla vähintään 30 minuuttia päivässä liikkuvien suomalaisten osuus oli noin 10 %. Naiset olivat miehiä hieman ahkerampia työmatkaliikkujia"

        Metsurin työ on kaikkein raskain ammatti. Siinä kulutetaan tunnissa kaloreita saman verran kuin nyrkkeilytreeneissä sillä erotuksella, että nyrkkeilytreenit kestää yleensä vain 60-120 minuuttia ja metsuri heiluu metsässä kahdeksan tuntia.

        Lattiahommat on myös erittäin raskaita. Raksoilla ei useinkaan ollut minkäänlaisia hissejä. Betonisäkkien kanssa portaissa könyäminen päivän mittaan vastasi moninkertaisesti salitreenejä.

        Terveyttä ylläpitävän liikunnan tarve on varsin vähäinen, edellyttäen että syke saadaan kuitenkin riittävälle tasolle suorituksen aikana.

        Joka toinen päivä kun dallaa 30-45 minuuttia sellaisella 125 sykkeellä niin se riittää pitämään sohvaperunan hengitystiet auki ja nivelet kunnossa.

        Hyvästä kunnosta ja voimasta on hyötyä kaikessa arjessa. Myös aivoissa kiertää hapekas veri paremmin, kun on kondiksessa.

        Jaksaa tehdä mitä vaan, eikä puristele rintaa. Arjen askareet ja lapiohommat puutarhassa sujuu, voit viihdyttää lapsia, työntää auton irti lällistä, auttaa ja jopa pelastaa ihmisiä pulasta, nukkua hyvin, elää säännöllistä hyvää elämää ja tehdä kaikenlaista muutakin kuin rampata sairaalassa ja terveyskeskuksessa.

        Vaikka vaimot eivät sitä ääneen sano avioliiton aikana, niin se on selvää että laiskasta ja veltosta plösöstä aviomiehestä on seksuaalinen viehätysvoima kadonnut täysin, eikä sen vehkeetkään toimi kuten pitäisi.

        Se johtaa taas siihen että kumpikaan ei ole perheessä tyytyväinen ja sitten kiukutellaan ja tiuskitaan. Sama koskee naisia. Löysä mätisäkki ei kiinnosta miestä ja silloin alkaa aidan takana oleva ruoho näyttää vihreältä.

        Se ei suhteessa voi myöskään toimia, että toinen liikkuu ja elää terveellisesti, jos toinen istuu sohvan laidalla masentuneena näpyttelemässä tietokonetta.

        Meillä vaimo harrastaa hyötyliikuntaa puutarhassa ja menee aina kävellen tai fillarilla mummolaan 2,5km päähän jos ei sada. Melkein joka päivä kävelee 5km tai joskus kahdestikin, eli 10km.

        En usko sanaakaan Saaripasasen "8000 askeleen kävelystä 3-4 kertaa viikossa".

        Tuo 8000 on Saaripasasen suosikkiluku. 8000 tuntia koelentäjänä, 8000 euron palkka Jyväskylästä, 8000 askelta... Heko heko osta lego.


      • Anonyymi
        20-10 kirjoitti:

        Kuten kaiken muunkin ja aina, olet ymmärtänyt tuon podcastin väärin ja olet vääntänyt sen itsellesi mieleiseen muotoon jossa liikkuminen ei ole tarpeellista ja että se on jopa vaarallista.

        Annas kun iskä kertoo sohvaperunalle.

        Siinä ei puhuta kaikista suomalaisista ja siinä ei puhuta liikunnasta, vaan aktiiviurheilusta jota nuorena tehdään omalla kustannuksella taikka korkeintaa pientä tukea saaden, joka ei riitä edes kuluihin.

        Vain huiput tienaa urheilulla ja heitä ei ole urheilijoista kuin promillen murto-osia.

        No pain no gain. Ei kehitystä ilman tuskaa. Huippu-urheilussa mennään äärirajoille ja on pakko mennä, jos mielii saada itsestään parhaan irti.

        Huippu-urheilussa menestytään samalla reseptillä kuin elämässä muutenkin, eli valmennettuna, tietotaidolla, ahkeruudella, kovalla työllä, määrätietoisuudella ja sisulla.

        Sinun tapauksessa rima pysyy paikallaan kun menet komeasti sen alta ja selittelet sitten että se on ihan sama meneekö yli tai ali kun rima on kuitenkin paikoillaan.

        Huippu-urheilusta / aktiiviurheilusta ei pitäisi puhua samana päivänä hyötyliikunnan tai "siviilissä" tapahtuvan vapaaehtoisen liikuntaharrastuksen kanssa. Niillä on yhtä suuri ero kuin sprintterillä ja sauvakävelijällä.

        Liikuntaharrastus aloitetaan useimmiten aikuisiällä siksi, että on tullut läskiä ja on vetämätön olo eikä jopokaan oikein keuli. Sitä kutsutaan nimellä "Saaripasanen syndrooma"

        Suomalaisten vapaa-ajan liikunnan harrastaminen on lisääntynyt sekä aikuisten että nuorten keskuudessa. Vapaa-ajan kuntoliikuntaa kertoi vuonna 2017 harrastavansa miehistä noin joka kolmas ja naisista noin joka neljäs. Suosituimpia kuntoliikuntamuotoja Suomessa ovat

        kävelyn eri muodot
        hölkkä ja juoksu
        pyöräily
        kuntosali- ja voimaharjoittelu.

        Tarpeellista arjen liikettä suomalaiset saavat myös päivittäisistä kotiaskareista kuten siivoamisesta ja kodin kunnostustöistä.

        "FinTerveys 2017 -tutkimuksen mukaan noin kolmannes eli 39 % suomalaisista yli 18-vuotiaista miehistä ja 34 % naisista liikkui terveysliikuntasuositusten mukaisesti, eli harrasti sekä kestävyysliikuntaa että lihaskuntoa ylläpitävää liikuntaa suositusten mukaisen määrän. Kestävyysliikuntaa koskevaan osaan suosituksista ylsi noin puolet sekä miehistä että naisista.

        Nuoret aikuiset liikkuivat suositusten mukaan ikääntyviä todennäköisemmin. Alle 40-vuotiaista noin puolet ja yli 80-vuotiaista vain noin kymmenesosa täytti liikuntasuosituksen mukaisen liikuntamäärän.

        Fyysisesti kuormittavaa, paljon kävelyä, nostelua tai muita raskaita askareita sisältävää työtä teki vain 27 % miehistä ja 16 % naisista. Eniten fyysisesti kuormittavaa työtä tekivät 30–59-vuotiaat miehet. Työ- tai opiskelumatkoilla vähintään 30 minuuttia päivässä liikkuvien suomalaisten osuus oli noin 10 %. Naiset olivat miehiä hieman ahkerampia työmatkaliikkujia"

        Metsurin työ on kaikkein raskain ammatti. Siinä kulutetaan tunnissa kaloreita saman verran kuin nyrkkeilytreeneissä sillä erotuksella, että nyrkkeilytreenit kestää yleensä vain 60-120 minuuttia ja metsuri heiluu metsässä kahdeksan tuntia.

        Lattiahommat on myös erittäin raskaita. Raksoilla ei useinkaan ollut minkäänlaisia hissejä. Betonisäkkien kanssa portaissa könyäminen päivän mittaan vastasi moninkertaisesti salitreenejä.

        Terveyttä ylläpitävän liikunnan tarve on varsin vähäinen, edellyttäen että syke saadaan kuitenkin riittävälle tasolle suorituksen aikana.

        Joka toinen päivä kun dallaa 30-45 minuuttia sellaisella 125 sykkeellä niin se riittää pitämään sohvaperunan hengitystiet auki ja nivelet kunnossa.

        Hyvästä kunnosta ja voimasta on hyötyä kaikessa arjessa. Myös aivoissa kiertää hapekas veri paremmin, kun on kondiksessa.

        Jaksaa tehdä mitä vaan, eikä puristele rintaa. Arjen askareet ja lapiohommat puutarhassa sujuu, voit viihdyttää lapsia, työntää auton irti lällistä, auttaa ja jopa pelastaa ihmisiä pulasta, nukkua hyvin, elää säännöllistä hyvää elämää ja tehdä kaikenlaista muutakin kuin rampata sairaalassa ja terveyskeskuksessa.

        Vaikka vaimot eivät sitä ääneen sano avioliiton aikana, niin se on selvää että laiskasta ja veltosta plösöstä aviomiehestä on seksuaalinen viehätysvoima kadonnut täysin, eikä sen vehkeetkään toimi kuten pitäisi.

        Se johtaa taas siihen että kumpikaan ei ole perheessä tyytyväinen ja sitten kiukutellaan ja tiuskitaan. Sama koskee naisia. Löysä mätisäkki ei kiinnosta miestä ja silloin alkaa aidan takana oleva ruoho näyttää vihreältä.

        Se ei suhteessa voi myöskään toimia, että toinen liikkuu ja elää terveellisesti, jos toinen istuu sohvan laidalla masentuneena näpyttelemässä tietokonetta.

        Meillä vaimo harrastaa hyötyliikuntaa puutarhassa ja menee aina kävellen tai fillarilla mummolaan 2,5km päähän jos ei sada. Melkein joka päivä kävelee 5km tai joskus kahdestikin, eli 10km.

        En usko sanaakaan Saaripasasen "8000 askeleen kävelystä 3-4 kertaa viikossa".

        Tuo 8000 on Saaripasasen suosikkiluku. 8000 tuntia koelentäjänä, 8000 euron palkka Jyväskylästä, 8000 askelta... Heko heko osta lego.

        Hienoa jos sain sinut kuuntelemaan tuon, mitä epäilen vahvasti, mutta kuitenkin... Luulenpa että sinulla ei ole resursseja antaa minulle ihmissuhde vinkkejä, yritän sinulle kertoa että ei ole väliä onko hieman lihava, liikutko tarpeeksi, kunhan pidät laiskuuteesi kohtuudessa kurissa, kuitenkin tärkeintä on se että tulet toimeen itsesi kanssa, voi olla vähän ylipainoa, ei haittaa... anna itsellesi anteeksi, se on tärkeintä... ei tuo 8000 tulee käyttämästäni terveysohjelmasta, johon kelloni on liitetty, siinä on toiminto että syötä painosi ja paino mitä haluat painaa, se laskee paljonko sinun pitää liikkua päivässä, totta on se että tuo 8000 askelta on aika paljon, mutta nyt olen pääosin seurannut nukkuessa so2 arvoa sekä sitä että kuorsaanko unissani, ja mitä se vaikuttaa tuo veren happipitoisuuteen, hauska laite eikä edes maksanut paljon, taltio joka askeleen, tuo liikunta keskiarvo on tuossa 5000-8000 välillä päivittäin... jos huomasit laitoin framelle kopio kuntosali kortista, ja kuitista vesipullosta, olen ollut tuon kuntosalin asiakas vuodesta 2016 mutta se oli suljettuna korona aikana, enkä liiku täällä kävellen koirien takia, niitä on paljon, eikä ne ole aina kovinkaan kivoja, päivällä voi liikkua mutta silloin on liian kuuma, illalla taas koirat mesoavat, ja niitä on syytä varoa, minua ei ole koskaan purtu mutta vaimoani on muutama kerta ja hän pelkään koiria toisissaan.

        Huolestuttaa nämä sinun arviot, sinä epäilet yhtenään että onko minulla putki päällä, onko avioliittoni kunnossa, olenko suomessa vai thaimaassa, onko parrassani partasilsaa, ei ole olen täysin kunnossa, yli 20 vuotta aviossa ei ole pikku juttu, enkä ole ollut kuin kerran aikaisemmin se kesti 13 vuotta.

        Muuten siellä pattayalla ollessani kävelin joka päivä auringon laskun jälkeen nakluan risteyksestä kävelykadun alkuun tai no en ihan joka päivä mutta ainakin 4-5 kertaa viikossa, aluksi kävelin maamerkiltä seuraavalle, sitten toisella viikolla jo ilman huilaamista.

        By NumBall HHN 61v.

        Ps. en tiedä millaisia on lapio, lattia tai raksahommia, olen tehnyt työni pääosin toimistossa, nekin on raskaista mutta eivät fyysisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa jos sain sinut kuuntelemaan tuon, mitä epäilen vahvasti, mutta kuitenkin... Luulenpa että sinulla ei ole resursseja antaa minulle ihmissuhde vinkkejä, yritän sinulle kertoa että ei ole väliä onko hieman lihava, liikutko tarpeeksi, kunhan pidät laiskuuteesi kohtuudessa kurissa, kuitenkin tärkeintä on se että tulet toimeen itsesi kanssa, voi olla vähän ylipainoa, ei haittaa... anna itsellesi anteeksi, se on tärkeintä... ei tuo 8000 tulee käyttämästäni terveysohjelmasta, johon kelloni on liitetty, siinä on toiminto että syötä painosi ja paino mitä haluat painaa, se laskee paljonko sinun pitää liikkua päivässä, totta on se että tuo 8000 askelta on aika paljon, mutta nyt olen pääosin seurannut nukkuessa so2 arvoa sekä sitä että kuorsaanko unissani, ja mitä se vaikuttaa tuo veren happipitoisuuteen, hauska laite eikä edes maksanut paljon, taltio joka askeleen, tuo liikunta keskiarvo on tuossa 5000-8000 välillä päivittäin... jos huomasit laitoin framelle kopio kuntosali kortista, ja kuitista vesipullosta, olen ollut tuon kuntosalin asiakas vuodesta 2016 mutta se oli suljettuna korona aikana, enkä liiku täällä kävellen koirien takia, niitä on paljon, eikä ne ole aina kovinkaan kivoja, päivällä voi liikkua mutta silloin on liian kuuma, illalla taas koirat mesoavat, ja niitä on syytä varoa, minua ei ole koskaan purtu mutta vaimoani on muutama kerta ja hän pelkään koiria toisissaan.

        Huolestuttaa nämä sinun arviot, sinä epäilet yhtenään että onko minulla putki päällä, onko avioliittoni kunnossa, olenko suomessa vai thaimaassa, onko parrassani partasilsaa, ei ole olen täysin kunnossa, yli 20 vuotta aviossa ei ole pikku juttu, enkä ole ollut kuin kerran aikaisemmin se kesti 13 vuotta.

        Muuten siellä pattayalla ollessani kävelin joka päivä auringon laskun jälkeen nakluan risteyksestä kävelykadun alkuun tai no en ihan joka päivä mutta ainakin 4-5 kertaa viikossa, aluksi kävelin maamerkiltä seuraavalle, sitten toisella viikolla jo ilman huilaamista.

        By NumBall HHN 61v.

        Ps. en tiedä millaisia on lapio, lattia tai raksahommia, olen tehnyt työni pääosin toimistossa, nekin on raskaista mutta eivät fyysisesti.

        Sanon vain tämän. Laita se sihteeripoikasi kieli kuriin. Minulla on auto Suvarnabhumissa parkissa. Siitä ajaa kolme tuntia Hua Hiniin vaikka olisi ruuhkaa. Yhdellä puhelinsoitolla tiedän tarkan sijaintisi, ei tarvitse etsiskellä.

        On loukattu nyt niin pahasti vaimoani ja lapsiani. Itsestäni ei ole väliä, minä kestän herjat nauraen, mutta lapseni ja vaimoni ovat eri juttu.

        Olen nyt varsin vihainen ja se kohdistuu sinuun. Oli lelusensei sitten pääsi sisällä tai poikasi, sillä ei ole mitään väliä.

        Minua on turha uhkailla tuomioilla tai rikosilmoituksilla. Ne saa vain minut vihaisemmaksi. Olen tyrmännyt yhden hepun poliisin olkapään yli lyömällä, kun heppu luuli voivansa lällätellä minulle sieltä.

        Liikunnasta sen verran että riittävästi liikkuva henkilö ei paina 130 kiloa. Kun painosi alkaa kasilla, olet normaalipainoinen. Minulla on eri asia, koska minulla on noin 20 kiloa enemmän lihasmassaa kuin sinulla.

        20-10 Lahti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanon vain tämän. Laita se sihteeripoikasi kieli kuriin. Minulla on auto Suvarnabhumissa parkissa. Siitä ajaa kolme tuntia Hua Hiniin vaikka olisi ruuhkaa. Yhdellä puhelinsoitolla tiedän tarkan sijaintisi, ei tarvitse etsiskellä.

        On loukattu nyt niin pahasti vaimoani ja lapsiani. Itsestäni ei ole väliä, minä kestän herjat nauraen, mutta lapseni ja vaimoni ovat eri juttu.

        Olen nyt varsin vihainen ja se kohdistuu sinuun. Oli lelusensei sitten pääsi sisällä tai poikasi, sillä ei ole mitään väliä.

        Minua on turha uhkailla tuomioilla tai rikosilmoituksilla. Ne saa vain minut vihaisemmaksi. Olen tyrmännyt yhden hepun poliisin olkapään yli lyömällä, kun heppu luuli voivansa lällätellä minulle sieltä.

        Liikunnasta sen verran että riittävästi liikkuva henkilö ei paina 130 kiloa. Kun painosi alkaa kasilla, olet normaalipainoinen. Minulla on eri asia, koska minulla on noin 20 kiloa enemmän lihasmassaa kuin sinulla.

        20-10 Lahti

        Pippelinen on vihainen, voi voi sentään.

        Saas nähdä starttaako auto tällä kertaa, kun rapujuhlat on jäänyt auton starttaamisen tasolle.

        Pirauta hursulumppuselle että nyt on kuules tinderi sellainen juttu, että isukki lähtee katseleen miten Cha Amin hutsu jakselee.

        Muuten Pippelinen, oikean kohteen uhoillesi löydät .. räps räps ... ja ..... no et kykene, antaa olla.

        S


      • Anonyymi

        Ja mitä painooni tulee 20 painanut viimeeksi 80 alle 20 vuotiaana, hyvä jos saan painoni tiputettua 108-110 se riittää minulle, ja missä se kopio lentolipusta on vai taasko päätit muuttaa pelin sääntöjä, ihan itseksesi, siinä niitä ehtoja jotka sinä keksit. resupetteri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanon vain tämän. Laita se sihteeripoikasi kieli kuriin. Minulla on auto Suvarnabhumissa parkissa. Siitä ajaa kolme tuntia Hua Hiniin vaikka olisi ruuhkaa. Yhdellä puhelinsoitolla tiedän tarkan sijaintisi, ei tarvitse etsiskellä.

        On loukattu nyt niin pahasti vaimoani ja lapsiani. Itsestäni ei ole väliä, minä kestän herjat nauraen, mutta lapseni ja vaimoni ovat eri juttu.

        Olen nyt varsin vihainen ja se kohdistuu sinuun. Oli lelusensei sitten pääsi sisällä tai poikasi, sillä ei ole mitään väliä.

        Minua on turha uhkailla tuomioilla tai rikosilmoituksilla. Ne saa vain minut vihaisemmaksi. Olen tyrmännyt yhden hepun poliisin olkapään yli lyömällä, kun heppu luuli voivansa lällätellä minulle sieltä.

        Liikunnasta sen verran että riittävästi liikkuva henkilö ei paina 130 kiloa. Kun painosi alkaa kasilla, olet normaalipainoinen. Minulla on eri asia, koska minulla on noin 20 kiloa enemmän lihasmassaa kuin sinulla.

        20-10 Lahti

        "Yhdellä puhelinsoitolla tiedän tarkan sijaintisi, ei tarvitse etsiskellä."

        Nyt taisit vähän liioitella.

        S


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Yhdellä puhelinsoitolla tiedän tarkan sijaintisi, ei tarvitse etsiskellä."

        Nyt taisit vähän liioitella.

        S

        Tänään olen lempeällä tuulella ja kohdistan aina vihani vain syylliseen, en koskaan ulkopuolisiin. En pura sitä sivullisiin, mutta väliintulo ei kannata, siinä voi käydä vahinko.

        Koeta olla päästämättä sitä sisälläsi asuvaa riivaajaa irti. Kun se pakottaa sinua puhumaan rumia, taistele sitä vastaan äläkä päästä sitä valtaan.

        Muistuta silloin itseäsi, että se riivaaja on vain sekakäytön, heikon happisaturaation, tukkeutuneiden suonien ja lukuisien mielisairauksien yhdistelmä. Näin saat oman elämäsi siltä takaisin.


      • Anonyymi
        20-10 kirjoitti:

        Tänään olen lempeällä tuulella ja kohdistan aina vihani vain syylliseen, en koskaan ulkopuolisiin. En pura sitä sivullisiin, mutta väliintulo ei kannata, siinä voi käydä vahinko.

        Koeta olla päästämättä sitä sisälläsi asuvaa riivaajaa irti. Kun se pakottaa sinua puhumaan rumia, taistele sitä vastaan äläkä päästä sitä valtaan.

        Muistuta silloin itseäsi, että se riivaaja on vain sekakäytön, heikon happisaturaation, tukkeutuneiden suonien ja lukuisien mielisairauksien yhdistelmä. Näin saat oman elämäsi siltä takaisin.

        Mitä jos juttelisit sinun riivaajistasi lääkärillesi, tuo on hulluinta mitä olen sinun jutuista lukenut ikinä, minä en ole Senssu en Puppe, en ole seka käyttäjä, en vastaa muiden kirjoituksista, mikä siinä on vaikea ymmärtää, sinä olet vain hyvin vakavasti häiriintynyt.
        By NumBall HHN 61v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä jos juttelisit sinun riivaajistasi lääkärillesi, tuo on hulluinta mitä olen sinun jutuista lukenut ikinä, minä en ole Senssu en Puppe, en ole seka käyttäjä, en vastaa muiden kirjoituksista, mikä siinä on vaikea ymmärtää, sinä olet vain hyvin vakavasti häiriintynyt.
        By NumBall HHN 61v.

        Etkä myöskään ole OtaHanuriinPoju, zaphodbbx, taksitero ym. Eikö niin.


    • Hyvin sanottu numba, mä oon kans pyrkinyt kävelemään sen 8000 askelta 3-4 kertaa viikossa mutta toistaiseksi en oo kävellyt askeltakaan ku rollaattorin perässä keittiöön ja Kovasen invataksiin. Tänään kattovat jorvissa ku oli noi homoglopiinit koholla lääkäri sanoi että mun veri ryhmä on snickers..... Kolme litraa insuliinia ja 12 litraa nesteytystä, ni päästivät kotiin sillä ehdolla etten tuu takas...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      206
      4974
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      292
      3085
    3. 134
      1797
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      228
      1647
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1451
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1223
    7. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      76
      1173
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1164
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1129
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1128
    Aihe