Heguli ensi kertaa Pattayalla!

Olin näyttänyt hänelle valokuviani kohteesta. Kommenttinsa olivat luokkaa mitä ootsa tota muka pannu ja älä puhu paskaa ja ei voi olla.....

Ei siis tarvinnut suuremmin houkutella mukaan seuraavalle reissulle.
1980- luvulla oli vielä yleisenä tapana tilata matka pakettina matkatoimistolta. Pirautin sinne ja matkat hotelleineen oli tilattu.

Ensimmäisenä aamuna lähdimme kävelylle rantaa pitkin. Lähestyessämme Kävelykadun risteystä sanoin että noista baareista voimme vuokrata itsellemme oppaat. Tähän Heguli että ootsä toope, täällä mitään oppaita tarvita. Meri on tossa ja hotelli rannalla; ei täällä voi eksyä.

Istahdimme sitten risteyksen pikkubaariin. Aamu oli hiljainen ja vain 2 tyttöstä oli työssä mamman lisäksi. Sanoin Hegulille että nuo voisimme vuokrata päiväksi. Hinta on 100 bahtia mammalle ja 300- 500 tytöille. He opastavat meitä sitten seuraavaan aamuun saakka.

Seuraavana aamuna Heguli koputti ovelleni ja sanoi:
- Et sä Viki ole paskaa puhunut. Hyvä oli opastus ja mä pidän tämän koska kyllä täällä opasta tarvitaan.

Menimme sitten viettämään päivää rannan lepotuoleihin. Laineet läpsyttelivät laiskasti rantaan ja hymyilevä Aurinko tirkisteli varjojen takaa tyytyväisinä köllötteleviä poikia....

9

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aika hyvin googlattu. Onnittelen.

      • Anonyymi

        Tuon muuten uskon, palstan parasta antia pattaya rakkaalle jolla syystä tai toisesta naiskontaktit on jääneet äitiin tai siskoon, mutta pattayalla on miesten mies kaksi viikkoa viidessä vuodessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuon muuten uskon, palstan parasta antia pattaya rakkaalle jolla syystä tai toisesta naiskontaktit on jääneet äitiin tai siskoon, mutta pattayalla on miesten mies kaksi viikkoa viidessä vuodessa.

        Sinun kirjoituksesi pattayan matkaillusta, saarikyrpå on hyvä vaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuon muuten uskon, palstan parasta antia pattaya rakkaalle jolla syystä tai toisesta naiskontaktit on jääneet äitiin tai siskoon, mutta pattayalla on miesten mies kaksi viikkoa viidessä vuodessa.

        Koskas Saaristomaksalla viimeksi seisoi? Vastaa rehellisesti.


    • Anonyymi

      Hra 28x:n hienoa antia kaiken tämän roskan ja saastan kesklle.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Kerronta minimalistista mutta soljuvaa veteraanin tekstiä.


    • Kaikilla on joskus se ensikerta Pattayalla. Se on hauska nähdä kun keski-ikäinen eroista ja elämän puutteesta masentunut mies herää eloon kuin pikkupoika tivolissa.

      Useimmat heistä / meistä päättää siltä seisomalta ettei vierailu jää viimeiseksi. Omaltakin kohdaltani voidaan hyvin puhua Pattayaan rakastumisesta.

      Oli libido, into sekä kunto kovalla levelillä, iloinen mieli ja lompakko pullollaan pimeää rahaa, jota tuli erään materiaalin oheismyynnistä.

      Aina ei ehtinyt vaihtaa lisää rahaa, niin maksettiin euroilla pikaisen päässälaskun jälkeen. Hostessit hihkui saatuaan tipiksi 50 tai 100 euroa. Se oli sitä aikaa kun se 100 euroa oli yli 50% suurempi raha Thaimaassa kuin nykyisin.

      Niihin aikoihin alkoi suoranainen villitys, kun rakennusalan urakoitsijat ramppasivat Pattayalla. Suurin osa golfasi, mutta tytöt oli mukava lisämauste sen ohellakin.

      Muistan noin neljä miestä, jotka löysi ekalla reissulla itselleen uuden naisen.

      Yksi kollega, kiltti mies oli joutunut Suomessa tyranninaisen tossun alle käskytettäväksi kuin koira. Onneksi eivät olleet naimisissa, sillä kun Pattayalla eloon herännyt mies tuli kotiin niin hän sanoi avokille että sulla on 24 tuntia aikaa hilata kamppeesi täältä pihalle.

      Tänä päivänäkin viettelevät yhteisiä eläkepäiviä Suomessa, ja ovat talvisin Thaimaassa kolmisen kuukautta.

      Sama mies irroitettiin arjesta jo sitä ennen raahamalla mukaan Reeperbahnin yöhön. Ei tarvinnut paljoa raahata, kun äijä liikkui ekan varvin jälkeen juosten.

      • Anonyymi

        Sellainen sanonta on että "äidiltä vie 20 vuotta kasvattaa pojasta mies, mutta sitten tulee nainen joka tekee siitä miehestä yhdessä yössä pojan"


    • Anonyymi

      Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulla ei olisi rakkautta, olisin minä vain helisevä vaski tai kilisevä kulkunen.

      Ja vaikka minulla olisi profetoimisen lahja ja minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon, ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin vuoria siirtää, mutta minulla ei olisi rakkautta, en minä mitään olisi. 3Ja vaikka minä jakelisin kaiken omaisuuteni köyhäin ravinnoksi, ja vaikka antaisin ruumiini poltettavaksi, mutta minulla ei olisi rakkautta, ei se minua mitään hyödyttäisi.

      Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä; rakkaus ei kadehdi, ei kerskaa, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaansa, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa; kaikki se peittää, kaikki se uskoo, kaikki se toivoo, kaikki se kärsii.

      Rakkaus ei koskaan häviä; mutta profetoiminen, se katoaa, ja kielillä puhuminen lakkaa, ja tieto katoaa. Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista. Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista. Kun minä olin lapsi, niin minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli, ja minä ajattelin kuin lapsi; kun tulin mieheksi, hylkäsin minä sen, mikä lapsen on.

      Sillä nyt me näemme kuin kuvastimessa, arvoituksen tavoin, mutta silloin kasvoista kasvoihin; nyt minä tunnen vajavaisesti, mutta silloin minä olen tunteva täydellisesti, niinkuin minut itsenikin täydellisesti tunnetaan.
      Niin pysyvät nyt usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus.

      Pattayalla voit kokea parissa viikossa enemmän rakkautta ja iloa, kuin Suomessa koko elämäsi aikana.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3229
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1743
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1285
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1253
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1148
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      48
      1056
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      964
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      906
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      821
    Aihe