Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Muistoja jostain

Anonyymi

Tämä tapahtui, kun tekstiviestit vasta saapuivat kansan pariin ja alkoi ilmestymään monenmoista seuranhakua. Viesteihin toki upposi rahaakin, eikä seuraa siitä huolimatta löytyny. Turhautuneena mietin jo lopettavani mokoman, mutta päätin vielä sinnikkäästi kokeilla.

Siinä niitä näitä viestiä laittaessa, yksi tuntui jotenkin sopivalta ja hänen kanssa illat tuntuivat liiankin lyhyiltä. Tapaamista mietittiin useasti ja eräänä iltana päätin vihdoinkin soittaa. Siitä tulikin pitkä puhelu, miettiessäni nuorelta kuulostavan naisen ääntä, kysyin ohimennen ikää. Aloinkin miettimään, miten mahtaisi muuttaa suhtautumisen, olin kuitenkin lähes 15v vanhempi.

Yllätyin positiivisesti, että näin toivoikin olevan ja pitävänsä hieman vanhemmasta seurasta. Viestit jatkuivat viikko toisensa jälkeen, eikä kumpikaan ollut toista edes nähnyt. Lopultakin, hän kysyi, olisiko aika jo tavata ja totesin että nyt on päästävä näkemään. Valmistauduin matkaan, reilusti yli 200km, enkä yhtään tiennyt toisen ulkonäöstä tms. mutta luotin tapaamisen onnistumiseen.

Saavuttuani tapaamispaikalle, petyin hieman, ei näkyvissä ketään ja menin autosta ulos kuulostelemaan, voihan toinen myöhästyä monestakin syystä. Oli jo myöhäinen ilta, hieman pimeääkin, kuulin jotain rasahduksia metsästä ja joku lähestyi, yritin nähdä kuka, kunnes vaimea ääni kuiskasi, "moi", sieltähän ilmestyikin hoikka vaalea naisenalku.

Hieman hämilläni halasin ja esittelimme toisemme ensitapaamiseen, Leena ilmoittikin hieman ehtineen tarkkailla puiden suojista, ettei ihan ketä tahansa saavu paikalle, ilmeisesti sain hiljaisen hyväksynnän. Vietimme autossa koko pitkän yön, pelkästään jutellen ja suudellen, aamun tullessa, lähdin kotiin päin, hieman sekavissa tunnelmissa.

Viestittelymme sai ihan uuden merkityksen, mietimme jatkoa ja päädyimme, että voisimme viettää viikonlopun vuokramökillä.
Tuumasta toimeen ja hieman jännityksellä odotimme ajankohtaa. Viesteissä alkoikin olemaan, lievää eroottista sävyä, tosin sananmuunnoksia käyttäen.

Sovitusti hain Leenan kyytiin, matkasimme mökille ja aloin tuntemaan tietynlaista kuumotusta, miettiessäni saunomista ja öitä, tuon, niin nuoren mutta innokkaan tuntuisen naisen kanssa.
Saavuimme mökille, laitoimme saunan lämpiämään ja asetuimme taloiksi.

Seurasin ehkä liikaakin, tiukoissa farkuissa kulkevan Leenan pyllyä, ainakin oletin hänen huomanneen tuijotukseni, äkkiä hän olikin sylissäni ja pehmeät, isohkot huulet vaativat pitkiä suudelmia, välillä kielen pyörittäessä villisti kieltäni. "olisikohan sauna jo kuumentunut" sain sanottua ja tunsin kuinka puna nousi poskilleni, Leenan pyllyn painautuessa kovemmin, housuissa vielä olevan täysin paisuneen kullini päälle.

"Mennään vaan" Leena ilmoitti, seurasin perässä saunalle ja pukuhuoneessa riisuimme nopeasti, pujahdimme saunan hämäryyteen. Yritin jutella niitä näitä samalla löylyä heitellen mutta katseeni eksyi nuoreen vartaloon ja ehkä saunan lämmöstä, kiiltävään lähes karvattomaan pilluun.

Saunan ikkuna oli aika iso ja matalalla eikä Leenaa näyttänyt haittaavan vaikka selkeästi ohikulkijoita näytti olevan. Päinvastoin, jalat hiukan avoimina ja kyynärpäät ylempää laudetta vasten antoi estottomasti pienehköt mutta isonänniset rinnat esille.

Itsellä alkoi olla jo mielikuvitus huipussaan ja ehdotin suihkuun siirtymistä. Peseydyin nopeasti ja ehdotin selän pesua. "Toki saat pestä" ja tuumasta toimeen, miten hyvältä vartalo tuntuikaan sormieni vaahdottaessa kevyesti selkää. Kyykistyin pestäkseni myös jalat, pieni pyöreähkö pylly sai lähes hulluksi kiimasta mutta maltoin mieleni.

Käänsin Leenaa hieman, siirtyäkseni etupuolelle, näin miten pillunnesteet suorastaan valuivat reittä pitkin. Halusin pitkittää enkä ehtinyt tämän enempää sillä oveen jo kolkuttivat seuraavat saunojat. Kuivasimme toisiamme ja puimme vaatteet, Leenan hiukan pettyneestä ilmeestä huolimatta hän kuiskasi, "jatkammehan mökillä".

0

2195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

        Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
        Ikävä
        80
        1975
      2. Tietysti jokainen ansaitsee

        Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
        Ikävä
        18
        1753
      3. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        16
        1614
      4. 50+ naiset kyl

        Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
        Ikävä
        20
        1356
      5. Välitän sinusta mies

        Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
        Työpaikkaromanssit
        6
        1262
      6. En voi sille mitään

        Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
        Ikävä
        12
        1254
      7. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        50
        1253
      8. hieman diabetes...

        Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
        Pattaya
        12
        1246
      9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

        siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
        Tunteet
        10
        1212
      10. Annetaanko olla vaan

        Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
        Ikävä
        29
        1191
      Aihe