Muistoja jostain

Anonyymi

Tämä tapahtui, kun tekstiviestit vasta saapuivat kansan pariin ja alkoi ilmestymään monenmoista seuranhakua. Viesteihin toki upposi rahaakin, eikä seuraa siitä huolimatta löytyny. Turhautuneena mietin jo lopettavani mokoman, mutta päätin vielä sinnikkäästi kokeilla.

Siinä niitä näitä viestiä laittaessa, yksi tuntui jotenkin sopivalta ja hänen kanssa illat tuntuivat liiankin lyhyiltä. Tapaamista mietittiin useasti ja eräänä iltana päätin vihdoinkin soittaa. Siitä tulikin pitkä puhelu, miettiessäni nuorelta kuulostavan naisen ääntä, kysyin ohimennen ikää. Aloinkin miettimään, miten mahtaisi muuttaa suhtautumisen, olin kuitenkin lähes 15v vanhempi.

Yllätyin positiivisesti, että näin toivoikin olevan ja pitävänsä hieman vanhemmasta seurasta. Viestit jatkuivat viikko toisensa jälkeen, eikä kumpikaan ollut toista edes nähnyt. Lopultakin, hän kysyi, olisiko aika jo tavata ja totesin että nyt on päästävä näkemään. Valmistauduin matkaan, reilusti yli 200km, enkä yhtään tiennyt toisen ulkonäöstä tms. mutta luotin tapaamisen onnistumiseen.

Saavuttuani tapaamispaikalle, petyin hieman, ei näkyvissä ketään ja menin autosta ulos kuulostelemaan, voihan toinen myöhästyä monestakin syystä. Oli jo myöhäinen ilta, hieman pimeääkin, kuulin jotain rasahduksia metsästä ja joku lähestyi, yritin nähdä kuka, kunnes vaimea ääni kuiskasi, "moi", sieltähän ilmestyikin hoikka vaalea naisenalku.

Hieman hämilläni halasin ja esittelimme toisemme ensitapaamiseen, Leena ilmoittikin hieman ehtineen tarkkailla puiden suojista, ettei ihan ketä tahansa saavu paikalle, ilmeisesti sain hiljaisen hyväksynnän. Vietimme autossa koko pitkän yön, pelkästään jutellen ja suudellen, aamun tullessa, lähdin kotiin päin, hieman sekavissa tunnelmissa.

Viestittelymme sai ihan uuden merkityksen, mietimme jatkoa ja päädyimme, että voisimme viettää viikonlopun vuokramökillä.
Tuumasta toimeen ja hieman jännityksellä odotimme ajankohtaa. Viesteissä alkoikin olemaan, lievää eroottista sävyä, tosin sananmuunnoksia käyttäen.

Sovitusti hain Leenan kyytiin, matkasimme mökille ja aloin tuntemaan tietynlaista kuumotusta, miettiessäni saunomista ja öitä, tuon, niin nuoren mutta innokkaan tuntuisen naisen kanssa.
Saavuimme mökille, laitoimme saunan lämpiämään ja asetuimme taloiksi.

Seurasin ehkä liikaakin, tiukoissa farkuissa kulkevan Leenan pyllyä, ainakin oletin hänen huomanneen tuijotukseni, äkkiä hän olikin sylissäni ja pehmeät, isohkot huulet vaativat pitkiä suudelmia, välillä kielen pyörittäessä villisti kieltäni. "olisikohan sauna jo kuumentunut" sain sanottua ja tunsin kuinka puna nousi poskilleni, Leenan pyllyn painautuessa kovemmin, housuissa vielä olevan täysin paisuneen kullini päälle.

"Mennään vaan" Leena ilmoitti, seurasin perässä saunalle ja pukuhuoneessa riisuimme nopeasti, pujahdimme saunan hämäryyteen. Yritin jutella niitä näitä samalla löylyä heitellen mutta katseeni eksyi nuoreen vartaloon ja ehkä saunan lämmöstä, kiiltävään lähes karvattomaan pilluun.

Saunan ikkuna oli aika iso ja matalalla eikä Leenaa näyttänyt haittaavan vaikka selkeästi ohikulkijoita näytti olevan. Päinvastoin, jalat hiukan avoimina ja kyynärpäät ylempää laudetta vasten antoi estottomasti pienehköt mutta isonänniset rinnat esille.

Itsellä alkoi olla jo mielikuvitus huipussaan ja ehdotin suihkuun siirtymistä. Peseydyin nopeasti ja ehdotin selän pesua. "Toki saat pestä" ja tuumasta toimeen, miten hyvältä vartalo tuntuikaan sormieni vaahdottaessa kevyesti selkää. Kyykistyin pestäkseni myös jalat, pieni pyöreähkö pylly sai lähes hulluksi kiimasta mutta maltoin mieleni.

Käänsin Leenaa hieman, siirtyäkseni etupuolelle, näin miten pillunnesteet suorastaan valuivat reittä pitkin. Halusin pitkittää enkä ehtinyt tämän enempää sillä oveen jo kolkuttivat seuraavat saunojat. Kuivasimme toisiamme ja puimme vaatteet, Leenan hiukan pettyneestä ilmeestä huolimatta hän kuiskasi, "jatkammehan mökillä".

0

2257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

        Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
        Ikävä
        54
        3683
      2. Mikä sai sut ihastumaan

        Mitä tapahtui?
        Ikävä
        166
        2297
      3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
        Sinkut
        212
        2009
      4. Mitä tehdä asialle?

        Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
        Sinkut
        139
        1884
      5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

        Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
        Maailman menoa
        398
        1306
      6. 80
        1215
      7. Hyvää heinäkuuta

        Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
        Ikävä
        235
        1135
      8. Ethän syytä itseäsi

        siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
        Ikävä
        135
        1104
      9. Olen pahoillani mies

        Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
        Ikävä
        55
        1030
      10. Olet mies varmasti peto

        Makkarin puolella. 🤤
        Ikävä
        74
        980
      Aihe