Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tunteiden ilmaisusta

Anonyymi

Olen ollut jo jonkin aikaa suhteessa aivan ihanan naisen kanssa, joka kohtelee mua hyvin mutta ei juuri ilmaise tunteitaan tai esim. ikävää. Itse olen tunteellinen, kaipaan paljon ja tykkään, kehun myös mielelläni toista ja olen tottunut vastaavaan edellisissä suhteissani.

Kaipaisin ja oikeastaan myös tarvitsisin näitä huomion osoituksia myös itselleni. Tuntuu vain tosi hölmöltä toivoa toiselta, jos se ei ole hänelle luontaista, oletan, ettei ole kun olen sanonut kyllä, että mulle tunteiden sanoittaminen on tärkeää. Olisi kiva myös kuulla joskus, että olen nätti, kivasti pukeutunut tms tai että musta välitetään, ihan siis arkisia juttuja, ei mitään hehkutusta…

8

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juu ymmärrän että tuollainen harmittaa jos ei tiedä miltä toisesta tuntuu..tulee tunne että välittääkö toinen oikeasti jos ei ilmaise tunteitaan.. Oletko yrittänyt keskustella asiasta?

      • Anonyymi

        Joo olen yrittänyt mutta tuntuu, että tässä on enemmänkin kulttuuriero, eli se ei ole vain hänelle niin ominaista. Itse olen ns. romantikko, jolle kaikenlaiset huomionosoitukset ovat tosi tärkeitä. Joten en sitten tiedä. Herkästi tosiaan tulee olo, ettei toinen välitä tai ole ihastunut.


    • Ikävää. Ymmärrän luullakseni fiiliksiäsi, sillä itsekin olen kovin tunteikas ja tykkään sanoittaa tunteitani toiselle ja myös halata ja helliä. Jos kumppanille nuo asiat on vaikeita, sitä tuntee äkkiä olevan yksin. Tyhjiössä missä jää vaille jatkuvasti.

      Jos et vielä ole jutellut kumppanisi kanssa, niin kokeile auttasko.

      Oon kyllä huomannut, että kelle tuollanen ei ole tyypillistä, niin ei hän kauaa muista kun taas unohtuu...

    • Anonyymi

      Seurusteletko jonkun poikatytön kanssa jonka mielestä on "coolia" olla puhumatta tunteista tai juuri muustakaan?

      • Anonyymi

        Kyllä ne taitaa femmet olla enemmän niitä jotka eivät puhu tai näytä tunteitaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ne taitaa femmet olla enemmän niitä jotka eivät puhu tai näytä tunteitaan.

        Oho. Ei pidä täällä ainakaan paikkansa. ”Poikamaiset enemmän sitä, femmet tätä” huhuh eikö tuo ole vähän turn off ylipäätään yleistää 😊 T: tunteella elävä tunteiden sanoittaja (femme)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oho. Ei pidä täällä ainakaan paikkansa. ”Poikamaiset enemmän sitä, femmet tätä” huhuh eikö tuo ole vähän turn off ylipäätään yleistää 😊 T: tunteella elävä tunteiden sanoittaja (femme)

        Toivottavasti näitä tunteellisia naisia on jossain tinderissäkin. Vedän puoleeni ylijärkeviä, aseksuaaleja, ei romanttisia tms.😏


    • Meitä on moneksi. Hän kuitenkin kohtelee sua kertomasi mukaan hyvin ja on ihana. Onko hänelle ehkä luontaisempaa osoittaa tunteensa teoin kuin sanoin, vai kuinka on tekojen puolella, saatko suukkoja 💋💋 haleja, kukkia 🌹 tms?
      Ymmärrän (tai luulen ymmärtäväni, kuten Palstanvaltaajakin tuolla alla 😄) kyllä fiiliksesi, kun kehuvat, kaipaavat ja tunteista kertovat sanat arjesta ja pyhästä paljolti puuttuvat. Onkos hän muutoinkin semmosta hiljasta sorttia vai sujuuko keskustelu muuten?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2013
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 50
      1215
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe