Kauppatorin jäähalli

Anonyymi

Miksi se kisapuisto ei nyt kelvannutkaan?

26

682

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Koska halutaan kehittyä kauppatori aivan loistava paikka, nakkikioskit voi siirtää satamaan muiden jatkoksi

  • Anonyymi

   Homma ryssitty omasta takaa.

   • Anonyymi

    Varttiryssitty


  • Anonyymi

   Kunhan taas vouhottavat ihan turhaan. Tuolle divaritason joukkueelle yli sadan miljoonan halli keskustaan! Voi luoja mikä aivopieru!

   • Anonyymi

    Mutta jos? Luistin alkaa kulkea paremmin kun on uusi kallis halli, no tetteri hommissa kävi toisin tuli hieno ja kallis teatteri vaan miten kävi taso laski alle arvostelun.


   • Anonyymi

    Just joo mutta mistähän löytyy pankit jotka rahoittavat? Vastaus ei mistään. Ei enempää eikä vähempää kuin reilut 100 mijoonaa huh huh ja höh höh. Tähän eläkeläisrervaattiin? Samanlaista utopiaa kuin oli Huhtiniemen hieno hotelli.


  • Anonyymi

   Ei tule mitään hallia keskustaan, kunhan haaveilevat

  • Anonyymi

   Monitoimihalli ilman muuta keskustan tuntumaan, mutta olisiko parempi paikka kuitenkin ratakadulle, juna-aseman lähettyville! Tätä aluettahan kaupunki haluaa tulevaisuudessa kehittää ja siihen on hyvä tulla myös Myllymäestä sekä Imatran ja Taavetin suunnasta.

   • Anonyymi

    Jooo, katettu 6-tie areena. Mutta kuka maksaa ? ja kuka tarvitsee ? Kun kulutuskyky massa-työttömyys alueella on tosi heikko.


  • Anonyymi

   Varmaan vanhan autokauppiaan oprikuviotkin liittynee tähän.

  • Anonyymi

   Saipalle riittää se Uk halli

  • Anonyymi

   Jäähalli tulee Kisapuistoon. Siitä on hyvä suunnitelma. Voittojuhlat pidetään jääpallohallin ja jäähallin edessä kentällä. Veiterä ja Saipa saavat molemmat juhlansa. Maalit ratkaisevat!

   • Anonyymi

    ja tehtaan jäte haju kruunaa teollisuuskaupungin suurjuhlat ! kombinaatti juhlii.


  • Anonyymi

   Tässä on taas kerran suuren huijjauksen makua !!

   Kun tosiasissa kaupunki on pahasti ylivelkaantunut.
   Suomen valtio on yli velkaantunut
   Ja suunnittelijoilla "bisnes miehillä" ei ole omaa rahaa!
   Vaan kärkytään yhteiskunnana rahaa !!

   Suomessa on iso infelaatio, energiapula, lama.
   Niin aika ei ole viihde-tuhuus investoinneille...

   • Anonyymi

    Ainahan Lappeenrannssa päättäjät on antaneet höynäyttää itseää miten tää nykyaika nyt olisi erillainen hölmöjä mitä hölmöjä.


   • Anonyymi

    Miksi yleensä investoida vapaa-aikaan ja viihteeseen ? Siis aitoon kulutus turhuuteen.
    Koska se pula on uutta tuottavasta tuotannosta ja työstä.
    Taloudellinen pohja on jo nyt heikko.

    Köyhä kaupunki ja läpi köyhät "busines-miehet" ajaa tässä taas vain keinottelu-turhuus businesta. Tulonsiirtoja.


  • Anonyymi

   ,Ehei,,kyllä me päätimme purkaa kaupungintalon ja virastotalon,sinne rakennamme uuden jäähallin..Meidän kustannus-arvia vain 150miljoonaa

  • Anonyymi

   Saipan peleissä kävijämäärä taitaa pyöriä siinä 2000-3000 paikkeilla, keskimäärin. Nyt tämä pieniosa kaupunkilaisista vaahtoaa tuon keskustahallin perään taas. Sellaista yksityistä rahaa ei tästä kaupungista löydy, joka ilman veronmaksajien takuita tuota projektia lähtee toteuttamaan. Toivottavasti kaupungin päättäjillä pysyy järki päässä. Olutta voi kitata kisapuistossa entiseen malliin. Tuolla tasolla pelattava jääkiekko tuskin kovin montaa ihmistä jaksaa viihdyttää. Ja sen tapahtumakortin voi työntää sinne valottomaan paikkaan.

  • Anonyymi

   Tehdään keskustasta moderni ja viihdyttävämpi! Monitoimihalli keskustan tuntumaan, josta nauttivat ja hyötyvät kaikki! Iso peukku kaupunkia kehittäville. Juuri tällaisia juttuja Eteä-Karjala tarvitsee.

   • Anonyymi

    Samaa mieltä keskustaan ja turhat jaarittelut pois ja toimimaan, no tietysti tätäkin vatvotaan niinkuin monitoimihalliakin no keskustasta ei visiin tarvii puskia ja muutamaa puuta suojella.


  • Anonyymi

   Jarva ei jaksa kävellä lakerikengissä kisapuistoon

  • Anonyymi

   Osuuskauppa varmaan sen hallin rakentaa hotelli Lappeen korotuksen yhteydessä.Se tulee kuulemma hotellin katolle,siintä jo suunnitelma tehty ja rahoitus löytyy

  • Anonyymi

   Grynderit saa mennä vaikka Parikkalaan. Kauppatori on kauppatori, Uuden kauppahallin saa rakentaa. Uusi jäähalli tulee Kisapuistoon. Sisähalli mahtuisi ja sopisi paremmin Kimpisen takakentälle. Kimpinen on yleisurheilukeskus. Amikselle sisähalli ei sovi eikä mahdu. Jotain järkeä näihin hommiin pitäisi saada!

   • Anonyymi

    Kauppahallit on jo mennyttä aikaa kuten Lappeerannan näivettynyt tori elämäkin kehitystä kehiin, niin ei jäädä aivan tuppukyläksi jota kohti ollaan jo nyt kovaa vauhtia menemässä.


  • Anonyymi

   Jäähalli kuuluu Kisapuistoon. Ei pidä innostua gryndereiden kaikenlaisista ideoista. Ne pelaa vain omaan pussiin ja käyvät vielä veronmaksajien taskullakin.

  • Anonyymi

   Johan tämä keskustan monitoimihalli on käsitelty jo moneen kertaan. Ei ole väliä. onko se Kontin paikalla, Kauppatorilla tai vaikka Cumuluksen montussa. Ihan sama asia. Keskusta on hylätty jo aikoja sitten. Kisapuistoon tulee. Lopettakaa ihmisten kiusaaminen. Kohta alkaa mennä närvi kaupungin johtoon ja johtaviin poliitikkoihin. Perkele!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   183
   5794
  2. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   559
   2522
  3. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   85
   1773
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1227
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   278
   1171
  6. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   350
   1163
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   235
   773
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   756
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   58
   696
  10. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   6
   648
  Aihe