Työnnyin nukkuvaan tyttöystävääni.

Tämä ei ole novelli mutta aattelin kertoa tänne tästä aamuyöstä. Tulin siis tyttöystävän luokse Tampereelle suoraan yötöistä. Kämppään tulin varoen ja hiljaa etten herättäisi tyttöystävää. Ei olla nähty viikkoon ja heti sänkyyn päästessäni huomasin että hän nukkuu ilman alushousuja. Kaivauduin hänen viereensä lusikkaan mutta en saanut unta kun alkoi panettaa niin pirusti.

Tyttöystävällä (sovitaan että hän on Sanni) oli aamulla herätys töihin joten en tahtonut herättää häntä kun oli jo sikeässä unessa. Itsellä alkoi vaan jo kalu seisoa kovana ja himot oli noussut tappiin. Päätin sitten vaivihkaa koittaa sormilla Sannin pillua ja aloin levittään hänen häpyhuulia erilleen. Sanni nukkuu monesti todella sikeästi ja olen ennenkin häntä sormeillut hänen nukkuessaan ja näistä olen hänelle kyllä sanonutkin jälkeen päin ja Sanni ei ole ollut moksiskaan yöllisistä touhuistani vaan on sanonut että räpläile vaan.

Siinä sitten hyväilin Sannin häpyhuulia ja mieleen tuli että heräisikö Sanni jos koittaisin työntyä lusikasta hänen sisäänsä. Sikeän tuhinan lomassa hivuttauduin lähemmäksi Sannia ja otin suustani kunnollisen sylkimällin sormiini ja aloin hitaasti levitellä sitä Sannin häpyhuulille. Sanni liikahti hieman ja säikähdin että nyt hän heräisi.

Näin ei kuitenkaan käynyt joten jatkoin kovassa panetuksessa jatkamaan toimiani. Hieroin kulliini seuraavaksi kunnolla sylkeä ja aloin hivuttautua lähemmäksi Sannin pakaroita. Liikuttelin varovaisesti kulliani häpyhuulilla ja voi sitä kiiman määrää mikä itsellä oli päällä. Sydän hakkasi ja huomasin miten kiimatippoja valui terskan päästä sormille.

Sitten aloin varovaisesti työntämään kulliani kohti Sannin märkää aukkoa. Pelkäsin että Sanni herää kun terska osuu häpyhuulille mutta syvä tuhina vaan jatkui ja hän ei reagoinut mitenkään työntööni. Painauduin varovaisesti lähemmäksi ja työnsin kullia vielä vähän syvemmälle Sannin syljestäni limaiseen reikään.

Aloin varoivaisesti työntelemään kulliani häpyhuulien välissä. Sydän hakkasi ja aloin päästämään pieniä huokauksia samalla kun kulli painua aina hieman syvemmälle Sannin pilluun. Oli kyllä uskomattoman kiihottavaa työntyä sisään toisen nukkuessa autuaasti.

Keskeytin hetkeksi työntelyt ja varovaisesti ujutin käteni Sannin yli ja tartuin hänen rinnastaan kiinni. Pursistelin sitä varoen ja samalla jatkoin taas työntelyä. Tilanne oli niin kiihottava että en montaa työntöä enään kestänyt vaan lopulta laukesin ynähdellen Sannin sisälle. Huohotin ja sydän hakkasi rinnassa kun kalu sykäisi vielä viimeisiään Sannin sisälle.

Pysyin hetken paikallani ja kuuntelin että heräsikö Sanni mutta sama tuhina jatkui edelleen. Irrotin otteen hänen rinnastaan ja varovaisesti vedin kullini ulos hänen märästä pillusta. Laiton peiton takaisin hänen päälleen ja varoen siirryin omalle puolelle sänkyä.

Oli kyllä yksi elämäni parhaimmista orgasmeista ikinä. Kysyin juuri aamulla kahvia juodessa että saiko hän nukuttua. Sanoi että nukkui hyvin mutta ihmetteli että miksi sängyssä oli kostea kohta herätessä. Kerron hänellä kyllä tänään mitä yöllä tein kunhan pääsee töistä kotio.

Tämä tapahtui siis tänään aamuyöstä kolmen jälkeen ja totta koko juttu. ☝️😊

11

4241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ""Kerron hänellä kyllä tänään mitä yöllä tein kunhan pääsee töistä kotio.""
      Mitä sanoi Sanni?

    • Anonyymi

      Ja sitten tajusit olevasi raiskaaja.

    • Anonyymi

      Että tuskinpa vaan ilahtuu.

    • Anonyymi

      Vaimoni sanoi jo seurustelu vaiheessa, että voin panna häntä vaikka hän nukkuu ja kertoi herätyksen olevan mieluinen. Kokemuksen kautta myös havainnut, että pitää vielä enemmän herätyksestä, kun nuolen häntä.

      Itse myös pidän, kun minut herätetään suihin otolla tai ratsastajalla.

      Olen myös saanut herätyksen pillu suuta vasten. Varsin kiihottavaa oli myös, kun nukahdin lauettuani kulli pillussa ja heräsin spermaa valuva pillu huulilla ja kuulin käskyn hoitaa homman loppuun niin, että hänkin saa.

      • Kuulostaa hyvältä! Jos on lupa molemmin puolin niin mikäs siinä kun pistää vaan menemään.😊


      • Anonyymi

        Tulee kuolema.

        Oletko huomannut että koko Eurooppa on kuivunut täysin? (Mutta ei pelkästään Eurooppa, vaan koko maailma on kuivumassa ja meret ja merten vilja, eli kalat, ovat kuolemassa koska merten lämpötilat ovat nousseet hälyttävälle tasolle!)

        Vaikka nyt on kuiva kausi, sateita kyllä tulee, mutta kun maa on palanut karrelle, se sade joka tulee rankkasateena, huuhtelee koko viljavan maanpinnan mukanaan jokiin ja mereen.

        Missä sitten kasvatat mitään kun ei ole multaa? Savimaalla ja kivikossa et kasvata mitään, koska ei ole ravinteita!

        Pohjavesivarannot ovat niin vaarallisen alhaalla, että esimerkiksi karjan juottamiseenkin, mikä on sekä maidon että lihantuotannon MUTTA myös lannan tuottamiseen (eli luomuviljelyä varten) on tehty rajoituksia, niin että karja on janoissaan! Janoiset lehmät eivät tuota hyvää maitoa, eivätkä ne tuota myös kunnollista lantaakaan.

        Mutta ei siinä vielä mitään, että sataisi joskus, koska pohjavesivarannot täyttyvät nimenomaan Alppien ja muiden vuoristojen vedestä. Mitä se Alppien vesi on? Se on vuorten jäätiköiltä kesäisin sulavaa makeaa vettä.

        Tällä hetkellä vuorilla jäätymiskorkeus on niin korkealla merenpinnasta että ainoastaan Alppien korkeimmilla huipuilla satava vesi jäätyisi, jos sadepilvet sinne asti riittäisivät. Katsos kun sadepilvilläkin on oma korkeutensa jota ylemmäksi ne eivät pääse! Sen lisäksi kuumuus vähentää koko ajan jäätiköiden massaa ja kun jäätikkö on kerran sulanut, sitä ei sinne enää saada ellei tule erittäin pitkää kylmää kautta.

        Ja sitten siitä sateesta. Sadevesi ei ole enää juomakelpoista! Kaikki meidän juomamme vesi on saatu pohjavedestä, sekä puhdistetusta vedestä. Sadevesi on nykyään niin pahasti saastunutta että sitä ei sallittaisi missään länsimaissa käyttää juomavetenä!

        Hyvä Raamatuntuntija, teille on selitetty jo vuosien ajan ateistien toimesta että maailmaa vaivaa ilmastonmuutos joka on ihmisten aiheuttama. Te uskovaiset olette kieltäneet sen, koska saarnaajanne eivät ole katsoneet ympärilleen vaan ovat pelkästään keränneet rahaa itselleen.

        Muistatko hyvä Raamatuntuntija sellaista kohtaa missä kerrotaan että lopun aikoina Uskovaiset alkavat uskomaan vääriin profeetoihin ja hylkäävät ne oikeat profeetat jotka haluaisivat kertoa totuuden. Sinä et tätä usko, et varsinkaan ateistin suusta, koska sinä toteutat Jumalan ennustusta! Te Kristityt, joilla olisi ollut mahdollisuuksia kuunnella totuutta, hylkäsitte totuuden ja aloitte kuuntelemaan vääriä profeettoja, jotka kielsivät muunmuassa ilmastonmuutoksen.

        Ehkä sinä et kiellä, mutta tutkimusten mukaan suurin osa uskovaisista kieltää ilmastonmuutoksen, kun taas muiden ryhmien osalta, ilmastonmuutoksen kieltäviä on selvästi vähemmän.

        Sinä voit syyttää minua vääräksi profeetaksi tai jopa riivatuksi tms. Mutta väärät profeetat eivät ole sellaisia profeettoja, joiden pään yläpuolella lukee väärä profeetta ja jotka te uskovaiset pystyisitte huomaamaan välittömästi. Sehän se siinä onkin, kun te ette pysty heitä havaitsemaan ennenkuin on liian myöhäistä, ja nyt on jo liian myöhäistä!

        Mieti mitä on Kuolema? Ei se ole niin nopea kuin tauti, sota ja nälänhätä jotka hävittävät ihmiskuntaa. Kuolema ottaa aikansa ja tämän voit lukea Raamatusta. Kuolema on sadevettä jota ei voi käyttää juomavetenä. Kuolema on kuivuvat vuoristot jotka eivät anna enää maastakaan vettä, ja Kuolema on poispyyhityt pellot, joiden ravinteet juoksevat niin lämpimiin meriin, ettei edes kalat pysy enää hengissä!


    • Harmitteli kun ei ollut herännyt. On siis jo ennenkin antanut luvan, että jos yöllä panettaa niin anna mennä vaan. Sanni on itsekkin runkannut mun kalua kun olen ollut nukkumassa. Oli kuulemma pitkäänkin runkannut mutta en ollut herännyt koko touhuun.😁 Häntä oli kans alkanut panettaan ja oli koittanut saada mut hereille. Sanoin kyllä että olisit noussut päälle vaan.😊

      • Anonyymi

        Kerro lisää jos tyttis panee sua. Kiihottaa kuulla 🤭


      • Anonyymi

        Teidän touhujanne kyllä voisi kiinnostaa tulla kuvaamaankin.


    • Anonyymi

      Pah! Ihan satuja taas nämä jutut joita todeksi väitetään. Ei kukaan voi nukkua niin sikeästi ettei heräisi kun toinen alkaa panemaan, sanoohan tuon nyt järkikin! Tai sitten on jotkut narkkarit vauhdissa, vedetty kaikkea sekaisin niin on taju kankaalla vaikka vietäis sänky alta.

    • Anonyymi

      jos käytit kumia niin ei ole koskemista koska jokin aine eli lateksi erotti teidät.

    Ketjusta on poistettu 31 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe