Vuoden urheilija 2022 Kalle Rovanperä

Anonyymi

Vuoden 2022 vuoden urheilijaksi valitaan Kalle Rovanperä. Autourheilijaa ei ole valittu vuoden urheilijaksi sitten Juha Kankkusen 1993 jälkeen mutta tänä vuonna palataan siihen että eniten näkyvyyttä maailmalla saava urheilija palkitaan Suomen parhaana urheilijana.

61

974

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hieno nuori mies ja todellinen urheilulähetti.

      • Anonyymi

        mitäse meillek kuuluu


    • Anonyymi

      Onko pesäpalloilijaa tai raviohjastajaa valittu koskaan vuoden urheilijaksi?

    • Anonyymi

      Ei ole valittu mutta Kalle valitaan tänä vuonna tai muutan aurinkorannikolle, hah hah haaa!!!...

    • Anonyymi

      Ville Räikkösen Naganon olympiapronssiin ei sinulla ole osaa eikä arpaa. Tiedät sen itsekin. Saaranen toimi aikoinaan ampumahiihtomaajoukkueen valmennustiimissä, kuten tiedät! On minulla "natsoja" enemmän kuin sinulla ja jos käsken niin sinä poistut. Tulihan selväksi!

      Kerrohan vaikka siitä kun Rovajärvellä olit juovuksissa aiheuttaa vaaratilanteen, vai kerronko minä?

    • Anonyymi

      Vai valmennustiimissä, hah. Piipunrassina ja öljymestarina voi olla kuka tahansa. Ja mitä vihjaat Rovajärveen. Olen Ilmatorjuntaupseeri, enkä ole koskaan ollut vaaratilanteessa Rovajärvellä enkä Lohtajalla. Vain silloin, kun pelastin itseni lisäksi 17 ihmishenkeä Asekoulun tykkihallin katon romahdettua ukkosmyrskyssä... Ja sitten palkittiin eräs virkaveljeni Sotilasansiomitalilla ja eräs SPR:n utelias valokuvaaja sekä "tulipalopäällikkö". Palkittu virkaveljeni, joka pakeni kotiin nähtyään tilanteen, ja palasi takaisin kun "homma oli hoidettu"...

    • Anonyymi

      Saaranen toimi mm. Vuokatissa maajoukkueen valmennustiimissä. Muistaakseni hänen spesiaali alansa oli ylämäki nousu tekniikka. Aseita hän oli kehittämässä kevyemmiksi ja hiihtäjillemme sopivammiksi. Sinä et koskaan ollut tekemisissä heidän kanssaan vaikka nyt yrität ottaa tuonkin kunnian itsellesi.

      Mitä leirillä tapahtui? Sinä idiootti olit niin juovuksissa, että meinasit laittaa savupellin kiinni vaikka tulipesässä oli vielä valkia. Onneksi muistaakseni Parolasta oleva luutnantti sattui heräämään ja me muut heräsimme siihen kun hän huusi sinulle naama punaisena. Sait muuten aika mojovan iskun leukaasi ja me muut kannoimme sinut nukkumaan. Aamulla et muistanut tapahtumaa, emmekä sitä sinulle kertoneetkaan. Jos olisit saanut pellin kiinni, niin olisimme kaikki todennäköisesti kuolleet.

      Asekoulun tykkihallin tapauksessa palkittiin aivan oikeat henkilöt. Sinä olit vain tiellä. Palopäällikkö määräsi sinut helvettiin edestä säheltämästä ja aiheuttamasta lisää vahinkoa. Muistathan?

    • Anonyymi

      Muistatko miten toimit kun tämä yksi varusmies ampui vartiokierroksellaan tuvan ikkunan karmista kattoon ja luoti kimposi sieltä kahden punkan väliin lattiaan. Tupa oli biljardihuonetta vastapäätä. Tapahtuma jäi epäselväksi ampuiko hän tahallaan vai yrittikö hän ampua ikkunassa olleen toisen varusmiehen. Palataan tähän sinun toimintaasi vähän illemmalla.

      Niin unohdin mainita, että kyllä minä muistan että olit "ohiampuja". Sinä tiedät mitä se tarkoittaa, mutta muut tuskin palstalla tietävä

      Hah hah haa. Ent.kapiainen hah hah... Aivan erinomaisia valheita. Nämä herjat muuten lähtevät Poliisitutkintaan.

    • Anonyymi

      Sitten siihen "nyrkkeilyuraan". Kaikki sai tiettävästi alkunsa kun Kokkolan asekoulun aseseppäaliupseerikouluun saapui yhdessä ryhmässä sattumalta kolme kovempaa kaveria. Yhden laji oli thaiboksing, toisen kickboksing ja kolmannen nyrkkeily. Nämä thai- ja kickboksing pojat olivatkin melkoisia velikultia. Toistensa pahimpia vihamiehiä ja samalla parhaat kaverit. Treenit meinasi mennä välillä liiankin kovaksi "matsaamiseksi" ja ne jouduttiin välistä keskeyttää kun pojat alkoivat mättäämään toisiaan liian lujaa. Tämä nyrkkeilijä oli erittäin iso mies ja ilmeisen lupaava, mutta ei kuitenkaan koskaan ainakaan tietääkseni lunastanut lupausta tai sitten lopetti uransa melko pian. Kuitenkin, ihailit poikia ja heidän treenejään. Et koskaan ole itse otellut ainoatakaan virallista ottelua! Sitten kun nämä pojat lähtivät ja saapui seuraava erä, niin kas kummaa... sinä olit puheissasi nyrkkeilyn suomenmestari. Toisinaan olit kickboksing taitaja ja välillä vapaaottelija kun esittelit puheitasi uusille tulokkaille.

      Kokkolan asekoululla kävi monenkin eri lajin taitajaa ja välillä oli ihan Suomen huippulupauksiakin joukossa. Tästä voitaisiinkin sitten seuraavaksi kertoa sinun kaukalopallo ja lentopallo..."urastasi"!!

    • Anonyymi

      Ainut ihminen tällä palstalla joka uskoo tuohon voitettuun suomenmestaruuteen on itse "suomenmestari".

      Nykymaailmassa on yksinkertaisesti mahdotonta päästä urheilussa noinkin korkealle siten, että kyseisen mestarin osalta ei löydy netistä googlailemalla sanan sanaa koskien hänen otteluitaan. Ei sanan sanaa joissa edes mainittaisiin hänen joskus nyrkkeilleen.

      Joten aina kun kun hän mainitsee olevansa suomenmestari saa se aikaan ainakin täällä säälivän hymyn:)

    • Anonyymi

      TOSIrealisti Kokkola
      19.08.2014 11:57

      plussa1 kirjoitti:
      No jos noin tosissasi olet esittämässä "ykkös"vaihtoehtoa, niin esitäppä asiasi esim. tekemällä kuntalaisaloite kaupungin nettisivujen kautta tai olemalla henkilökohtaisesti yhteydessä asianomaiseen virkamieheen tai valmistelevaan tahoon. Ainoastaan sitä kautta saat nämä "esityksesi" virkamiesten ja viranomaisten (ely ym.) käsittelyyn. Täällä palstalla viisastelemalla saat osaksesi ainoastaan sääliä (oletko huomannut?) ja tuskinpa kaupungin päättäjätkään täältä mitään linjauksia hakevat...

      Lue lisää
      Kuusi kymmenestä Kokkolalaisesta lukee tätä keskustelupalstaa...
      Ja loput kuulevat asiat puskaradion kautta...
      ..eli mielestäsi 100% Kokkolalaisista on tietoisia palstan keskusteluista??

      Eppäillä soppii...

      Mutta yhtä kaikki, tekaisehan ihan oikea aloite asiasta asianmukaisia kanavia pitkin. Muuten näillä ehdotuksillasi ei ole mitään virkaa. Sama jos naulaisit lappuja sähköpylväisiin...

    • Anonyymi

      Hah hah hah hah haa, vai vuoden urheilija, hah hah hah hah haaa, pelkkä moottoria päristelevä paskahousu. Muka autoURHEILUA, hah hah haaa!!!...

    • Anonyymi

      Oli taas Ressun urasta merkittäviä poikkeuksia hänen omiin kertomuksiinsa. Tuo nyrkkeily juttu nauratti kovasti ja niin se on naurattanut Ressua itseään vuosia mutta sitkeästi hän vain on sitä tänne toistanut.

    • Sitten siihen "nyrkkeilyuraan". Kaikki sai tiettävästi alkunsa kun Kokkolan asekoulun aseseppäaliupseerikouluun saapui yhdessä ryhmässä sattumalta kolme kovempaa kaveria. Yhden laji oli thaiboksing, toisen kickboksing ja kolmannen nyrkkeily. Nämä thai- ja kickboksing pojat olivatkin melkoisia velikultia. Toistensa pahimpia vihamiehiä ja samalla parhaat kaverit. Treenit meinasi mennä välillä liiankin kovaksi "matsaamiseksi" ja ne jouduttiin välistä keskeyttää kun pojat alkoivat mättäämään toisiaan liian lujaa. Tämä nyrkkeilijä oli erittäin iso mies ja ilmeisen lupaava, mutta ei kuitenkaan koskaan ainakaan tietääkseni lunastanut lupausta tai sitten lopetti uransa melko pian. Kuitenkin, ihailit poikia ja heidän treenejään. Et koskaan ole itse otellut ainoatakaan virallista ottelua! Sitten kun nämä pojat lähtivät ja saapui seuraava erä, niin kas kummaa... sinä olit puheissasi nyrkkeilyn suomenmestari. Toisinaan olit kickboksing taitaja ja välillä vapaaottelija kun esittelit puheitasi uusille tulokkaille.

      Kokkolan asekoululla kävi monenkin eri lajin taitajaa ja välillä oli ihan Suomen huippulupauksiakin joukossa. Tästä voitaisiinkin sitten seuraavaksi kertoa sinun kaukalopallo ja lentopallo..."urastasi"!!
      Kyllä nuo jutut pitävät paikkansa joten älä kerro enempää ainakaan kaukalopallo urastani, hah hah haaa!!!...

    • Anonyymi

      Siihen täytyy lisätä sana,
      Suomen vuoden turmiollisin urheilija.

    • Kuka kehtaa kirjoittaa näitä herjoja Ressusta? Poliisi saa tutkia kaikki kirjoitukset ja perästä kuuluu, hah hah haaa!!!...

      • Anonyymi

        Tulee ihan mieleen itänaapurilaisuus kaikessa "luotettavuudessaan", kun repa kehoittaa totuudessa pitäytymään. Niinhän me totuudessa aina pitäydytäänkin ja jatka itse vaan niitä sekavan ristiriitaisia sepityksiä.


    • Anonyymi

      Perinne jatkuu ja hyvä niin. Suomalaiset tunnetaan maailmankärkenä ainakin tässä lajissa edelleen.

      • Anonyymi

        Kunnia kuuluu enemmän kuskille ja tiimille kuin kansalle ja repahan näitä menestyjiä aivan pohjattomasti kadehtii ja purkaa sitten katkeruttaan tänne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kunnia kuuluu enemmän kuskille ja tiimille kuin kansalle ja repahan näitä menestyjiä aivan pohjattomasti kadehtii ja purkaa sitten katkeruttaan tänne.

        Kaikki jotka vaan ovat merkille panneet, niin Reijo on aina lyttäämässä kaiken mikä suomalaisia yhdistää. Urheilijat, taiteilijat ja valtiopäämlehet, joita kansa arvostaa, saa repalta herkästi ns. täyslaidalliset. Venäjää nyt tässä tilanteessa myös puolustaa, vaikka ei näin suoraan kysyen ehkä suoraan tunnustakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki jotka vaan ovat merkille panneet, niin Reijo on aina lyttäämässä kaiken mikä suomalaisia yhdistää. Urheilijat, taiteilijat ja valtiopäämlehet, joita kansa arvostaa, saa repalta herkästi ns. täyslaidalliset. Venäjää nyt tässä tilanteessa myös puolustaa, vaikka ei näin suoraan kysyen ehkä suoraan tunnustakaan.

        Juhlapyhät myös kuuluu samaan litaniaan.


    • Nykymaailmassa on yksinkertaisesti mahdotonta päästä urheilussa noinkin korkealle siten, että kyseisen mestarin osalta ei löydy netistä googlailemalla sanan sanaa koskien hänen otteluitaan. En löydä mistään omaa Reijo Kivelä nimeä vain tuo vanha haastattelu ex-vaimoni kanssa puutarhastamme muuten ei mitään missään ja nyt ei naurata.

    • Anonyymi

      Lestijärven kesäleirillä Ressu voitti nyrkkeilymestaruuden. Kysykää vaikka Väinö Järvenpäältä, hah hah haaa!!!...

    • Anonyymi

      Kyllä esim. Wilma Murto ja tai Topi Raitanen ovat parempia ehdokkaita vuoden urheilijaksi kuin Kalle Rovanperä.

      • Anonyymi

        Juu ei ole


    • Anonyymi

      Taitaa olla ehdokaana Monacossa. Olihan siellä kartanlukijakin. Verot menee muualle, kuin suomeen. Murto tai Raitanen.

      • Anonyymi

        Minne unohditte Iivo Niskasen ja muut talviurheilijat, hah hah haaa!!!...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minne unohditte Iivo Niskasen ja muut talviurheilijat, hah hah haaa!!!...

        TAAS Ressu oli oikeassa. On siinä tosi ennustaja, tietäjä ja Kokkolan viisain mies.


    • Anonyymi

      Kyllä maailmanmestari on maailmanmestari. Eihän Murto ja Raitanen myöskään maksa veroja koska elävät valtion tukemilla apurahoilla mutta Kalle pärjää omillaan.

    • Anonyymi

      Ei kyllä vuoden urheilija on ehdottomasti Vilma Murto.

      • Anonyymi

        Iivo Niskanen, sanokaa minun sanoneen ja piste, hah hah haaa!!!...


    • Anonyymi

      Iivo on raviohjastajana tunnettu hiihtäjä mutta vielä ei ohjastajataidot ole sillä tasolla että hänestä tulisi vuoden urheilija vaikka Ressusta siltä tuntuu.

    • Anonyymi

      Kalle on vuoden urheilija 2022-2026 eli viisi maailmanmestaruutta tulossa.

    • Anonyymi

      Mitenkähän olisi Suomen jääkiekkojoukkue. Olympia kulta Ja MM kulta samana vuonna ja peräkkäin vielä.

      • Anonyymi

        Hah, miten yhtäkkiä joukkue olisi paras, kun jatkuvasti toitotatte, että joukkueessa on vain YKSI paras ("paskahousu, Mörkö, Pukinparta, Markka ym"), joka YKSIN pelastaa kaiken, on sankari ja ratkaisija... Voi saattana. Ja nyt sitten olette kuitenkin kanssani samaa mieltä:
        "Joukkue voittaa, eikä yksittäinen kuraperse", hah hah haaa!!!...


      • Anonyymi

        Ilkeämielinen ja hyvin hyvin tyhmä kateellin narsisti, kun oikea totuus lausutaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hah, miten yhtäkkiä joukkue olisi paras, kun jatkuvasti toitotatte, että joukkueessa on vain YKSI paras ("paskahousu, Mörkö, Pukinparta, Markka ym"), joka YKSIN pelastaa kaiken, on sankari ja ratkaisija... Voi saattana. Ja nyt sitten olette kuitenkin kanssani samaa mieltä:
        "Joukkue voittaa, eikä yksittäinen kuraperse", hah hah haaa!!!...

        Ressu on taas oikeassa. Joukkueurheilu ei ole yksilölaji... Voittavassa joukkueessa kaikki ovat samanarvoisia yksilöitä; parhaita, ratkaisijoita ja sankareita...
        Hyvä joukkue ei koskaan pelaa "nimillä eikä nappuloilla"...


    • Anonyymi

      Kirjoittele poistettavat juttusi perhon sivuille...

    • Anonyymi

      Sinne sopii passka juttuja ja vastaat itsellesi sekä naurat päälle.

    • Anonyymi

      Tuli liian myöhään. Iivolle on titteli jo pedattu.

      • Anonyymi

        Mikä tuli myöhään. Onko Ressu, Kokkolan Kingsi ja kaupungin viisain mies taas oikeassa. Ennustihan Reijo Lordin voitonkin, hah hah haaa!!!...


    • Anonyymi

      IIvo oli Vieremän raveissa kaheksas ja Mikkelissä yheksäs ei niillä raviohjastaja tuloksilla vielä vuodenurheilijaksi pääse. Hiihdosta tuli mitali boikotti kisoista.

    • Anonyymi

      Ja miten joku rallia ajava on eniten näkyvyyttä maailmalla saava haha. Kyllä se Markkanen tossa kategoriassa on ihan ylivoimainen.

    • Anonyymi

      Nyt oikeesti eniten maailmalla huomiota saava ?? Kyllä se Markkanen on ei joku pikkulajia harrastava.

      • Anonyymi

        Lauri Markkanen kyllä ansaitsisi vuoden urheilija tittelin.
        Se ikävä kyllä taitaa olla Iivo Niskanen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lauri Markkanen kyllä ansaitsisi vuoden urheilija tittelin.
        Se ikävä kyllä taitaa olla Iivo Niskanen

        Mikä saatanan "Markka-Lauri". Onko se se rapakon takana sukkaan heittelevä pelle, ja levyltä palloa noukkiva paskaperse. Kaikkia saatanoita Suomen hullu kansa ihailee. Siis yksi promille Suomalaisista. Vain muutama muu sukkaan heittelevä pissiäinen ja heidän äiskä. Nimittäin isät vähän välittävät jonkin Markkalaisen rapakontakaisista leikeistä, hah hah haaa!!!...


    • Anonyymi

      Sivistymätön perholainen taas näyttää tyhmyyttään. Kaikkien tiedossa oleva henkilö joka muutaman vuoden kuluttua vaipuu täyteen unohdukseen.

      • Anonyymi

        On toi Ressu mainio kaveri. "Mikä ihmeen sukkaan heittelevä pelle. Ja mikä kumma lapin heinäkenkä, sorateitä huvikseen pöllyttävä, ja bensaa polttava paskaperse"...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On toi Ressu mainio kaveri. "Mikä ihmeen sukkaan heittelevä pelle. Ja mikä kumma lapin heinäkenkä, sorateitä huvikseen pöllyttävä, ja bensaa polttava paskaperse"...

        Ressun viisauksiin on hyvä lopettaa tämäkin paskanjauhanta. Hyvä Reijo, jatka samaan malliin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ressun viisauksiin on hyvä lopettaa tämäkin paskanjauhanta. Hyvä Reijo, jatka samaan malliin.

        Kiitos. Pakko on jatkaa, kun Gaalassa totuus paljastui. Jos nämä paskaperseet, Markkaslaiset ja Rovanperäläiset lähtisivät "vanhan Ressun" kanssa vaikkapa vain maastomarssille joko kävellen, juosten tai suksilla täyspakkaus selässään ja pari telamiinaa kyljessään, niin jo 5:n kilometrin jälkeen sällit huutaisivat "äitiä apuun". Että sellaisia maailman kansalaisia ovat muka nämä ns "huippu-urheilijat"...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos. Pakko on jatkaa, kun Gaalassa totuus paljastui. Jos nämä paskaperseet, Markkaslaiset ja Rovanperäläiset lähtisivät "vanhan Ressun" kanssa vaikkapa vain maastomarssille joko kävellen, juosten tai suksilla täyspakkaus selässään ja pari telamiinaa kyljessään, niin jo 5:n kilometrin jälkeen sällit huutaisivat "äitiä apuun". Että sellaisia maailman kansalaisia ovat muka nämä ns "huippu-urheilijat"...

        Kovakuntoisia kavereita ne on. Fyysisen hyvä kunto on myös ehdoton edellytys rallissakin maailman huippumiehillä. Seitsemänkymppinen kääkkä jää tuollaisen haastamisessa aivan varmasti 100-0!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kovakuntoisia kavereita ne on. Fyysisen hyvä kunto on myös ehdoton edellytys rallissakin maailman huippumiehillä. Seitsemänkymppinen kääkkä jää tuollaisen haastamisessa aivan varmasti 100-0!

        Hah, Markkanen jaksaa olla kentällä vain 4-5 minuuttia - askel sinne, toinen tänne, ja haukkoo henkeään jo minuutin jälkeen. On tosin kentällä kerrallaan pitempään, kuin joku "jääkiekkotappelija"...
        Rovanperä istuu autossa, kuuntelee, kun vieruskaveri lukee karttaa ja kusee ja paskantaa muovipussiin. Maalissa antaa lausunnon penkillä istuen, eikä hien karpaloa naamalla, ja on kuin nukkumasta herätetty. Onneksi kamera ei haista sitä paskan hajua, hah hah haaa!!!...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hah, Markkanen jaksaa olla kentällä vain 4-5 minuuttia - askel sinne, toinen tänne, ja haukkoo henkeään jo minuutin jälkeen. On tosin kentällä kerrallaan pitempään, kuin joku "jääkiekkotappelija"...
        Rovanperä istuu autossa, kuuntelee, kun vieruskaveri lukee karttaa ja kusee ja paskantaa muovipussiin. Maalissa antaa lausunnon penkillä istuen, eikä hien karpaloa naamalla, ja on kuin nukkumasta herätetty. Onneksi kamera ei haista sitä paskan hajua, hah hah haaa!!!...

        Selvää kateellisen vähättelyä. Kyllä huipulla pitää kova kunto olla, sitä tosiasiaa on tuollaisen mistään tietämättömän täysin turha yrittää muuksi väittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Selvää kateellisen vähättelyä. Kyllä huipulla pitää kova kunto olla, sitä tosiasiaa on tuollaisen mistään tietämättömän täysin turha yrittää muuksi väittää.

        Ressu on nero ja humoristi.


    • Anonyymi

      Lauri Markkanen vuoden urheilija 2023 pakko olla

    • Anonyymi

      Ja nythän on MM vuosi kun se on vaan kerran 4 vuodessa ja Suomi toisen kerran siellä ja ekaa kertaa ilman villiä korttia koska meillä on maailman Top 20 pelaaja koripallossa miehissä tällä hetkellä

    • Anonyymi

      Koripalloilija ei oo koskaan voittanut vuoden urheilija palkintoa ja nyt pitäisi voittaa kun Lauri Markkanen on täl kaudel saavuttanut NBA All Star 2023, eniten kehittynein pelaaja NBA:saa, Markkasen jälkeen seuraavaks kovimmat pelaajat ovat 1 kauden NBA:saa pelannut Möttölä, Euroliiga pelannut Koponen, Espanjassa pelaava Sasu Salin ja varmaan Shawn Huff sitten.
      Euroopasta vain 3 pelaajaa on parempia tällä hetkellä kun Markkasen.
      Ja viime vuonna Markkanen ja Niskanen kamppaili voitosta mutta Niskanen voitti mut nyt tää kuuluis Markkaselle

    • Anonyymi

      Koris vielä on melkein yhtä suuri laji kuin futis sillä Kreikassa Serbiassa Turkissa Liettuassa Latviassa Usassa Filippiineillä Montenegrossa Georgiassa Kiinassa Japanissa Dominikaanisessa Tasavallassa koris on isoin laji.

    • Anonyymi

      Ja listaa voisi jatkaa että yhtä isoja lajeja missä toinen on koris niin on Viro Islanti Kanada Venäjä Tsekki Austraalia Uusi Seelanti Puola (Espanjas Italias melkein yhtä suuri laji kuin futis) ja listaa vois vieläkin jatkaa...

    • Anonyymi

      Ja Sloveniassa tietysti isoin laji nykyään koris

    • Anonyymi

      Jos otetaan lätkä niin 2 maas vaan suurin eli Suomi ja Kanada ja Kanadassakaan ei oo kohta enää suurin kun futis ja koris kirii sielkin lätkää

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe