JÄTTIKATKIKSET TANSSII TÄÄLLÄ THAIMAASSA

Anonyymi

Hua hinissä khun toy ravintolassa ja täällä chiang maissa golf kerholla, laitan videon golfkerholta, loppuun reppanoille.. mutta minua ihmetyttää se miten helvetin tietämättön rakas on tämän maan asioista, kun menet ostamaan jättikatkiksia torimyyjältä kertomasi 100g joka riittää tuohon tanssiviin katkiksiin, lyön veroa että siitä pyydetään 200 bahtia, eli kilohinta on 2000 bahtia, kun menet makroon joka ei ole aivan joka kaupungissa, saat sen huomattavasti halvemmalla ei ede lootatti, ja 90 prosenttia ruokailusta perustuu torikauppohin, oli siten kyseessä itsetehty tai ravintolan ruokatarjoilu, sinä tarjoat 1000 kilon settejä, edes makrot eivät pysty sellaiseen volyymiin, jos ei nyt bangkokia oteta lukuun, mutta ne tulevat kaikki lähialuelta, senssu jo kerran jos toisenkin on todennut että laitat kaikki äärilaitaan, jokaisessa asiassa, aivan varmasti ja, puppe sanoi omanapanarsisti, idiootti, apina.

Minulla alkaa olla sellainen mielikuva rakkaista että elämme täysin eri todellisuudessa, rakkaat pattayan savossa minä chiang maissa... säälittää vain se että rakkailla on niitä pentuja, heidän puolestaan, kuin isä, ja onnellinen aviomies, viettää tuntikausia päällä palstalla, minusta se on erittäin omalaatusta, kertoen mitä on milloinkin syönyt, siksi en usko sinun klooniesi juttujasi.

Täällä chiang maissa jättikatkiksia saman kaltaisia, kuin numballa hua hinissä, .... ai missä .... no rakkaathan kaikki pelaa golffia joten tietää pienen järven jos niin voisi nimittää, kävimme vitaran muotoisen hammas läkärin kanssa eilen klo 18:00 golf glubilla syömässä, TANSSIVIA JÄTTIKATKIKSIA

https://www.youtube.com/watch?v=4KwuOdXMFDs

uskokaa vaan tiedän mitä puhun... aivan varmasti tiedän, resut,

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      SaaristoBumba puhuu sensukan suulla vaihteeksi samaa pakkomielteistä liirunlaarumia juuttuen tällä kertaa katkarapuihin ja aivan sekopäistä bablaa.

      Oletko nyt siis samaan aikaan Hua hinissa ja Chiang Maissa golf-kerholla?

      Ensin väitit että katkarapuja on vaikeaa saada Thaimaassa. Vastaus: -Ei ole vaikeaa saada sillä Thaimaa on maailman suurimpiin kuuluva katkarapujen tuottaja.

      Seuraavaksi väitit että rahti muuttaa rajusti katkarapuja kalliimmaksi. Vastaus: -Ei muuta, sillä kylmärahti Thaimaan sisällä maksaa vain 12,5 bahtia kilo vaikkapa tuhannen kilometrin päähän. Siispä rahdin osuus on vain 5-8% tuotteen hinnasta.

      Vertauskuvallisena laskelmana rahdista käytin tuhatta kiloa, joka kulkee yhdellä kontilla vaikka sen tuhat kilometriä. Kilohinta kuljetukselle on Delivereellä aina se 12,5 bahtia kilo.

      En tiedä mistä Chiang Main ravut tulevat eikä kiinnostakaan, mutta on selvää että Pohjois-Thaimaassakin syödään miljoonia kiloja katkarapuja vuositasolla. Kokonaistuotanto kun on 318 miljoonaa kiloa vuodessa.

      Jos ymmärrät paljonko on miljoona kiloa, niin se on tuhat tuhannen kilon kylmä-autollista. 1000 x 1000 on miljoona.

      Kenelläkään tässä maailmassa ei ole pää tuollaista umpiluuta kuin sinulla. Olet siis aivan oikeassa, elät aivan eri maailmassa kuin kukaan muu.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Pankkikortti on käteiskortti. Luottokortti on luotollinen kortti.


      • Anonyymi

        Miksi mainostat viiden tonnin rapuja kun syöt 50 patin ravintoloissa?


      • Anonyymi

        Oliko tuo kuvattu Hua Hinin markkinoilla?


      • Anonyymi

        Pankkikortteja ei ole kuulemma olemassakaan.


    • Joskus ajatellut että Saaripasasen mielenterveys olisi ollut kuntoutumaan päin, mutta alamäki on ollut jyrkkä viimeisten kuukausien aikana.

      Sekoilee persooniensa kanssa oikein urakalla, puhuu ihan mitä sattuu ja aina vastoin totuutta, yleistää itsensä olemaan koko Thaimaassa samaan aikaan.

      Liioittelee, huikentelee, vääristelee, muuttaa kertomustaan jopa jo samassa lauseessa, googlaa, ymmärtää googlaamansa lainkaan, ei usko painettua tekstiä jos joku muu laittaa googlesta tietoa, jatkaa mutuiluaan omaa versiotaan säätäen edestakaisin.

      Lopuksi unohtaa kaiken, kunnes aloittaa aivan alusta kaiken. Seuraava vaihe koskee "illuusiovaimoja ja Kuopiota", sitä seuraa "eedenin" kuvien kysely, kunnes on aika alkaa puhua reppanoista jotka ei saa kuin rahalla. Sitten palaamme viemäriasioihin.

      Hummeri- ja pankkikorttikeskusteluihin palaamme viimeistään jouluna, jos luoja suo. Tässä välillä hän ehtii toivoa tsunameja, virustsunameja, rajojen sulkemista ja eristyksiä.

      Tuossa mennään jo niin monen eri mielenterveyden ongelman tiimoilla, ettei enää osaa arvailla mitkä kaikki on kyseessä. Pelkkä muistisairaus aiheuttaa monenlaista harhaa ja mielentilaa jo yksistään.

      Koetan omalta osaltani olla ruokkimatta maanisuuttaan. Ei sairasta ihmistä saa härnätä.

      • Anonyymi

        Miten ..... muuttaa kertomustaan jopa jo samassa lauseessa ..... se Dillen Hua Hinin matka, onko kertomukset muuttunu ..... ?????


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      206
      5004
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      294
      3105
    3. 134
      1807
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      231
      1673
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1451
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1233
    7. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      76
      1183
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1174
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1129
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1128
    Aihe