Junalla Kouvolasta Kiinaan?

Kouvola - Shanghai

Kouvolan kautta menee tavarajunia Shanghaihin asti. Viime vuonna lehdissä oli puhetta myös henkilökuljetuksien alkamisesta. Onko tästä mitään uutta tietoa?

Olisi aikamoinen kokemus asua viikko (?) junassa ja katsella kun maisema vaihtuu. Täällä on ainakin yksi vapaaehtoinen kokeilemaan!

7

1056

  Vastaukset

  • Taitaa mennä pari viikkoa. Kun olen lentokoneesta muutaman kerran nähnyt ne loputtomat lumierämaat, niin eipä ole tehnyt mieli junaa ajatellakaan.

  • Kiinaan pääsee kunnon matkustajajunallakin Suomesta. Ensin yön yli Moskovaan, ja sitten Moskovasta 5 pv Siperian halki Kiinaan. Kiinan sisällä voi sitten matkailla junalla minne lystää. Vaatii kyllä kärsivällisyyttä, mutta junanikkunasta näkee enemmän kuin lentokoneesta.

   • Paljonkohan tällainen yhdensuuntainen reissu maksaisi? Googlettamalla löytyisi varmaan helposti tietoa, mutta onko jollain kokemusta?


  • kiinaan asti pääsee junalla moskovasta ja hinta oli parin sadan euron paikkeilla. ja juna on matkustajajuna. muistaakseni venäläinen juna oli kalliimpi. kiinalainen juna halvempi. kannattaa kysyä vr:n asiakaspalvelusta lisää. aikaa menee sit kiinaan sen viikon verran. ja juna menee pekingiin asti, josta päsee shanghaihin junalla ja hinta on n.250-300 juania. riippuen hytin tasosta. miettiny jos vaikka v2008 olympialaisiin lähtis..

   • kantsii katella vinkkejä Venäjän omatoimimatkailijoiden nettisivuilta http://www.venajaseura.com/sputnik . Sputnikin kautta voit etsiä myös matkaseuraa. Reitti on todella suosittu joten varmasti pääset mukaan johonkin jengiin ;)


  • Eikö näitä turvapaikanhakijoita voisi lähettää sinne. Kaikki keltä oleskelulupa evätään ja ne jotka eivät vielä maassa ole, suoraan rajalta.

   Siellä varmasti keksisivät uusille tulokkaille sopivaa työtä, sopivaksi katsomallaan "palkalla".

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   140
   2833
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   217
   2315