Hallitus kusettaa kansalaisia sähkön säästö talkoilla , ei se kulutus vaan hinta ratkaisee

Anonyymi

Esim . Sähköä menee se mikä menee kotitalouksissa , ei kai kukaan pimeäss pirtissä ala oleskelee ja täytyyhan normi toimet sujua. Hallitus lappa ulkomaille miljardeja uniperii 11 miljardia ei haittaaa sannoopi tytti tuppurainen ja lissää lappa vat saman verran.. kumma ette vasemmisto liitto ouhu mitää tästä jutusta, kyllä naama vääränä huusivat ko ostettii f 35 koneet kommarit on kommareita.
Herran ministerit ja kansan edustajat istuvat itse siellä sähköyhtiöiden johtoportaassa ja valtuustoissa ja nostavat älyttömiä kokous palkkioita ne vaan isonee kun sähkön hinta kasvaa , näin kusetetaan köyhiä . KESKUSTA PETTÄÄ AINA SAARIKKO PAISUU RAHAA ON SYÖDÄ , SDP BILETTÄÄ RAHAA ON SYÖDÄ JA KÄYTTÄÄ KALLISTA JAUHOA JOHON TAVALLINEN TYÖLÄISEN RAHAT EI RIITÄ
VIHREET SATU HASSIN JOHDOLLA HUUTAVAT 7 MILJARDIA ILMASON PELASTAMISEE OMPA PÖSILÖÄ SAKKIA.
Nyt Barrikaadeille Suomalaiset vai olemmeko Lampaita Talvisota henki pystyye Hallitus nurin. Yleislakko päälle.

93

625

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   – Haluan musiikillani viestiä, että jokainen saa olla sellainen kuin on. Että jokaisella on vapaus rakastaa ja ilmaista ajatuksiaan. Sanoma tuntuu tämän ajan maailmassa tosi paljon tärkeämmältä, mitä aiemmin.

   Antti Tuiskun Bailantai-konsertit järjestetään Helsingin Olympiastadionilla 9. ja 10. syyskuuta.

   Laulaja Antti Tuiskulla on edessään elämänsä tähtihetki, kun hän esiintyy Olympiastadionilla.Laulaja Antti Tuiskulla on edessään elämänsä tähtihetki, kun hän esiintyy Olympiastadionilla.
   Laulaja Antti Tuiskulla on edessään elämänsä tähtihetki, kun hän esiintyy Olympiastadionilla. JOONA RISSANEN
   SUOSITTELEMME

   • Anonyymi

    onko vapaus käyttää pikku poikia sex hommiin antti . ruisku boikottiin


   • Anonyymi

    Missä se Ruisku esiintyy?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Missä se Ruisku esiintyy?

    yrittää esiintyä olymia stadionilla boikottiin paska kasa


   • Anonyymi

    KIkki festarit peruttava, jotta sähköä riittää kaikille.


   • Anonyymi

    Jatkot Mäntyniemessä


  • Anonyymi

   boikottiin

  • Anonyymi

   antin vika että sähkö kallista ja lapset voivat huonosti pride heppu huono esimerkki lapsille BOIKOTTIIN

   • Anonyymi

    Anttikin vois vetää unpluged,säästyis sähköä


  • Anonyymi

   sähkö korotuksella maksetaa uniperin velat 11 miljardia kehitysapurahat 1 miljardia ulkomaille lapetut italia kreikka apurahat 6 miljardia vihreiden ilmastotalkoorahat 7 miljardia , niin että älä kysy miksi sähköhinta nousee 500 prosenttia FORTUM YMS SÄHKÖ JAKELIAT..

   • Anonyymi

    ei nouse seinäjoella hinta 1.10.22 alkaen 10c/kwh samoin kokkola rupeaa myymään vain kokkolan sähkönjakeluverkossa oleville selkeästi halvemmalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ei nouse seinäjoella hinta 1.10.22 alkaen 10c/kwh samoin kokkola rupeaa myymään vain kokkolan sähkönjakeluverkossa oleville selkeästi halvemmalla.

    500 prosenttia nousee just julkaisua vaille


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ei nouse seinäjoella hinta 1.10.22 alkaen 10c/kwh samoin kokkola rupeaa myymään vain kokkolan sähkönjakeluverkossa oleville selkeästi halvemmalla.

    Miksi on näitä rajoitettuja myyntisopimuksia, haiskahtaa kovasti SÄHKÖKARTELLEILLE hui!


  • Anonyymi

   UUTISET
   UUTISETPÄÄKIRJOITUS
   Luottamusäänestys Marinin asemasta suistaisi keskustan pirulliseen paikkaan
   Äänestyksen alla hallituspuolue keskustaan kohdistuisi suuri paine.
   Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kertoo, että puolue harkitsee epäluottamuksen esittämistä pääministerille.Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kertoo, että puolue harkitsee epäluottamuksen esittämistä pääministerille.
   Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kertoo, että puolue harkitsee epäluottamuksen esittämistä pääministerille.
   Tekijän kuva
   Lauri Nurmi
   lauri.nurmi@iltalehti.fi
   Eilen klo 21:25
   Pääministeri Sanna Marinin (sd) poliittinen kujanjuoksu jatkuu. Eduskunnan syysistuntokausi alkaa tiistaina 6. syyskuuta.

   Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kertoo, että oppositiopuolue harkitsee epäluottamuksen esittämistä pääministerille.

   ”Emme sulje mitään pois. Kaikkiin parlamentaarisiin toimiin meillä on täysi mahdollisuus”, Purra sanoo IL:n haastattelussa.

   Epäluottamuksen esittäminen eduskunnassa on demokratiassa opposition järein ase.

   Oppositiopuolueista perussuomalaisilla ja kokoomuksella on riittävästi voimaa – vaadittavat 20 kansanedustajaa – viedä Marinin asema äänestykseen vaikka yksin.

   Perussuomalaisten kannattajat vaativat puoluettaan yrittämään pääministerin kaatamista. Vihjauksellaan Purra pumppaa höyryä politiikan syyskattilaan. Painetta kasvatetaan vähitellen.

   KD:n puheenjohtaja Sari Essayah on vaatinut, että Marin antaisi eduskunnalle joko pääministerin ilmoituksen tai hallituksen tiedonannon. ”Julkisuudessa olleiden tietojen perusteella on aiheellinen huoli siitä, onko pääministerin virkatehtävien hoito ja päätöksentekokyky aiheuttanut kansallista turvallisuusuhkaa”, Essayah sanoo tiedotteessaan.

   Tiedonanto huipentuisi äänestykseen Marinin asemasta, joten hän tuskin alkaa sellaista oma-aloitteisesti antamaan.

   Purraa on verrattu – ehkä aiheettakin – edeltäjäänsä Jussi Halla-ahoon, eikä hänen oma poliittinen profiilinsa ole vahvistunut. Essayahia kesymmäksi perussuomalaisten johtaja tuskin haluaa jäädä. Siksi lienee lähellä, että Marin joutuu kohtaamaan luottamusäänestyksen karvauden.

   Pääministerille tilanne olisi vaikea, koska eduskunnassa ruodittaisiin julkisesti hänen harkintakykyään.

   Lahden Sibelius-talossa oli torstaina kiusallista kuultavaa, kun pääministeri alkoi selvittää julkisesti alkoholinkäyttöään.

   ”Olen juonut mietoja eli esimerkiksi olutta ja viiniä ja kuohuviiniä ja tämänkaltaisia juomia. En ole juonut vahvoja enkä ole juonut myöskään humalahakuisesti”, Marin kertoi.

   Pääministerin henkilökohtainen arvovalta on saanut kolauksen. Sitä harva kiistää. Pelkkä elämäntapojen kyseenalaistaminen ei silti olisi oppositiopuolueilta tyylikästä. Perussuomalaisilla on ollut humalahölmöilijänsä, vaikka he ovat olleet politiikan hierarkiassa kaukana ylimmistä vastuutehtävistä.

   Purra painottaa olevansa kiinnostunut ”asiakysymyksistä”.

   ”Erityisesti Uniper-sotkuun pääministerin toiminta varsin likeisesti liittyy”, Purra arvioi.

   Yhdistämällä veronmaksajille Uniper-sopassa syntyneet miljarditappiot ja pääministerin henkilökohtainen harkintakyky, syntyisi uskottava epäluottamuslause-esitys.

   Äänestyksen alla hallituspuolue keskustaan kohdistuisi suuri paine. Perussuomalaisten paikallisaktiivit haastaisivat maakunnissa keskustalaisia siitä, miksi nämä antavat tukensa Marinille.

   Arvokonservatiivisilla keskustalaisilla on riittänyt nikoteltavaa. Luottamusäänestys asettaisi valinnan eteen myös gallupjohtaja kokoomuksen. Oppositiopuolueelle olisi vaikeaa alkaa tukea pääministeriä eduskunnassa.

   SDP ja Marinin tukijat elävät lähiviikot jännityksessä. Tämän hetken tiedoilla on epätodennäköistä, mutta ei täysin pois suljettua, että Marinin asema horjuisi eduskunnassa. Jos niin kävisi ja luottamus menisi, se johtaisi hallituksen eroon.

   Hallituksen budjettiriihessä keskustalla on ensi viikolla pelin paikka. Ei tarvita kuin vihjaus vaikeuksista tukea pääministeriä – ja tämä joutuu tekemään myönnytyksiä.

   Marinin tuntien häneltä löytyy halua kamppailla asemastaan.

   Suurinkaan sisu ei silti poista tosiasiaa, että hänen poliittinen asemansa on vaikeutunut. Ja poliittinen asema on eri asia kuin vannoutuneimpien kannattajien ilmaisema varaukseton tuki.

  • Anonyymi

   UUTISET
   UUTISETPOLITIIKKA
   PS:n Tavio: ”Marinin pitäisi alkaa tehdä johtopäätöksiä”
   PS:n ryhmäjohtaja pääministerin Kesärannan virka-asunnosta: ”Jotain epämääräisiä stadin pintaliitoporukoita ravaa sekoilemassa ja kännäämässä.”
   PS:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio.PS:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio.
   PS:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio. MIKKO HUISKO
   Tekijän kuva
   Mika Koskinen
   mika.koskinen@iltalehti.fi
   Tiistai 23.8.2022 klo 17:02
   Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio sanoo, että pääministeri Sanna Marinin (sd) pitäisi alkaa tehdä ”johtopäätöksiä”.

   – On laiminlyöty virkatehtäviä tai sellaista valmiutta, jota pääministeriltä voidaan edellyttää, Tavio kommentoi Iltalehdelle tiistaina.

   Tavion mielestä Marinin toiminta on ollut ”mautonta.”

   – Siinä hyväksytyn rajat ovat selvästi ylittyneet, hän sanoo.

   AlfaTV kertoi aiemmin tiistaina, että Tavio vaatii Marinin eroa.

   – Sanoin AlfaTV:n uutisille, että pääministeri voisi tehdä johtopäätökset, mutta en käyttänyt ero-sanaa.

   Mitä johtopäätöksiä Marinin pitäisi mielestänne tehdä?

   – SDP:n pitää se itse arvioida.

   Hänen mukaansa kohta viikon jatkuneessa kohussa ei ole kyse myöskään pelkästä pääministerin vapaa-ajan käytöstä.

   – Virka-asunnossa kyse on valtion paikasta, siitä huolimatta, että virkaa tekevä pääministeri siellä asuu. Siellä tulisi olla selkeästi turvaselvitetyt vieraat eikä ihan niin, että siellä jotain epämääräisiä stadin pintaliitoporukoita ravaa sekoilemassa ja kännäämässä.

   • Anonyymi

    Nuo persuutiset saisivat pysyä persujen piireissä jos niistä puhkua populismiinsa saavat. Turha niitä on jaella terveemmille ihmisille.


  • Anonyymi

   UUTISET
   UUTISETKOTIMAA
   Helenin vanhoihin sähkösopimuksiin jättikorotus – näin paljon omakotitalossa ja kerrostalossa asuvan kuukausimaksu nousee
   Helenin vanhojen asiakkaiden toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset kallistuvat yli puolella.

   • Anonyymi

    Siellä kuitenkin edullisin tarjous juuri nyt ainakin vanhoille asiakkaille.


  • Anonyymi

   IS selvitti: Suldaan Said Ahmed on eduskunnan kovin taksin­käyttäjä – ajot maalis-heinä­kuussa maksoivat 4 766 euroa

   eikös ne mamujen pitäs olla kovia juokseen näyttää että sossurahat lihottaa ei enää jaksa ees kävellä mamu.

   • Anonyymi

    Kyllä valkoinen mies maksaa.
    Ja ellei, niin rasistikortti esiin.


  • Anonyymi

   VIIME syksynä kansanedustajana aloittanut Suldaan Said Ahmed (vas) on eduskunnan kovin taksinkäyttäjä, käy ilmi IS:n selvityksestä.

   Said Ahmed teki maalis-heinäkuun aikana 158 taksimatkaa, jotka maksoivat yhteensä 4 765,80 euroa.

   Eniten taksiajoja Said Ahmedilla oli toukokuussa, 51 kappaletta. Esimerkiksi 7. toukokuuta Said Ahmed istui taksin kyydissä kahdeksan kertaa.

  • Anonyymi

   Said Ahmed on liikkunut taksilla myös öisin.

   29. toukokuuta Said Ahmed teki 41,20 euroa maksaneen ajon välillä kello 2.37–2.54.

   4. kesäkuuta Said Ahmed teki 34,30 euroa maksaneen ajon välillä kello 0.46–1.04.

   Said Ahmed oli taksin kyydissä vielä samana yönä 4. kesäkuuta välillä 3.05–3.21. Matka maksoi 32,30 euroa.

   Liittyivätkö nämäkin taksimatkat kansanedustajan työhön?

   – Myös poliitikoilla on oikeus yksityiselämään. En aio kommentoida tarkemmin yksittäisiä taksimatkojani. Olen kansanedustaja kaikkina vuorokauden aikoina ja olen noudattanut eduskunnan ohjeistuksia myös yöaikaan, jolloin liikkuminen julkisella liikennevälineellä olisi voinut olla turvatonta, Said Ahmed kommentoi sähköpostilla.

  • Anonyymi

   Miksi näin?

   – Meillä ei ole ollut mahdollisuutta arvioida, mitkä ajoista ovat olleet eduskuntatyöhön liittymättömiä. Kun edustaja on ottanut itse asian hoitaakseen, se on ollut se informaatio, jonka varassa olemme toimineet, Rauhio sanoo.

   Eduskunta toimii siis luottamuksen varassa?

   – Eduskunta on toiminut tällaisen luottamuksen varassa edustajien kanssa jo useamman kymmenen vuotta.

  • Anonyymi

   mamu phäissä baarista

  • Anonyymi

   PERUSSUOMALAISTEN puheenjohtaja Riikka Purra uskoo, että hallituksen tavoite Suomen hiilineutraaliudesta vuoteen 2035 mennessä ei tule toteutumaan.

   – Se tulee pettämään, ja puolueet joutuvat irtautumaan siitä joko suoralla puheella tai sitten se vain tapahtuu, Purra kommentoi puolueen eduskuntaryhmän kokouksessa Lappeenrannassa.

   Purra povaa myös EU:n hiilineutraaliustavoitteen kaatuvan. Unionista on määrä tulla hiilineutraali vuoteen 2050 mennessä.

   – Tämän hetkinen energiapoliittinen tilanne ja Saksan hyvin vaikea asema tulee jo itsessään vaikuttamaan tähän. Samaan tapaan Suomessa joudutaan käsittelemään näitä asioita kriittisesti, ja nyt jo sosialidemokraateista ja kokoomuksesta on nähtävissä irtiottoja niiden aiemmasta hyvin tiukasta ilmastopoliittisesta linjasta.

   "KIILUVASILMÄISEN” ilmastopolitiikan kritiikki oli perussuomalaisten toinen kärkiteema vuoden 2019 eduskuntavaaleissa maahanmuuton ohella.

   Maahanmuutto ei ole tällä hetkellä erityinen puheenaihe, ja ilmastopolitiikassa kaikki puolueet vaikuttavat olevan yhtä mieltä siitä, että fossiilienergiasta on vähitellen irrottauduttava, jotta Venäjän presidentin Vladimir Putinin sotakonetta ei tuettaisi.

   Perussuomalaisten edellinen puheenjohtaja, ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho kirjoitti Facebook-sivuillaan maaliskuun alussa pian Venäjän hyökkäyksen jälkeen, että ”korvaavia fossiilisen energian toimittajia tietysti löydetään, kun on pakko löytää, mutta jos vihreän siirtymän on tapahduttava, se tapahtukoon sitten tässä kohdassa, pakon edessä”.

   Lappeenrannassa ”sinivalkoisesta siirtymästä” puhunut Purra ei tunnista minkäänlaista käännettä perussuomalaisten ilmastolinjassa.

   – Päinvastoin, alamme saada linjallemme kannatusta myös muualta, reaalipoliittinen tilanne nimenomaan tukee kantaamme. Olemme tukeneet bensa-autoilijaa ja tuemme jatkossakin, koska Suomen kansalaisilla ei ole laajassa mitassa mahdollisuutta ostaa sähköautoja tai hybridiautoja.

   Vähitellen tapahtuva fossiilienergiasta luopuminen on Purran mukaan päivänselvää, eivätkä perussuomalaiset sitä vastusta. Kyse on kunnianhimon tasosta.

   PURRA valittiin perussuomalaisten puheenjohtajaksi vuosi sitten.

   Perussuomalaisten kannatus oli viime vuoden elokuussa Ylen gallupissa 17,9 prosenttia. Tässä elokuussa puolueen kannatus oli Ylen gallupissa 16,1 prosenttia. Pahimmat kilpakumppanit Sdp (20,3 prosenttia) ja kokoomus (23,4 prosenttia) olivat kaukana perussuomalaisia edellä.

  • Anonyymi

   POLITIIKKA
   Viinijuhlaillasta kotiin, Kesä­rannasta Riihimäelle, 400 metrin matka... tällaisia ajoja kansan­edustajat ovat höylänneet edus­kunnan taksi­kortilla
   Marko Kilpi (kok) osallistui edustustapahtumaan ja maksoi taksin eduskunnan kortilla. Eduskunnan hallintojohtaja Pertti Rauhio muistuttaa, että vaalipiirissä tapahtuvaa yhteydenpitoa tuetaan kulukorvauksilla.

  • Anonyymi

   POLITIIKKA
   Kommentti: Ajoiko Tytti Tuppurainen Fortumin Uniper-loukkuun? Keskustelu jätti­tappioiden vastuista ja Marinin roolista on vasta alkamassa
   Poliittinen keskustelu valtioenemmistöisen Fortumin jättitappiosta ja hallituksen Uniper-politiikasta on vasta alkamassa kesähelteiden jälkeen. Kaiken lisäksi tämäkin sotku yhdistyy pääministeri Sanna Marinin (sd) bilekohuun, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.

  • Anonyymi

   POLITIIKKA
   Perussuomalaiset vaatii selvitystä Uniper-sotkusta – ”Oliko hallitus edes toiminta­kykyinen Marinin juhlinnan keskellä”
   Perussuomalaisten puheenjohtajan Riikka Purran mukaan Marin-jupakka ei ole vielä loppuun käsitelty. Ryhmänjohtaja Ville Tavio (ps) puhui pääministerin virka-asunnon ”häpäisystä”.

  • Anonyymi

   Ja sama minkä värinen hallituksen on, köyhä voi huonosti
   kokoomuksen ansiosta vielä enemmän ,
   Persut varmaan ajaa köyhät leirille ja keskusta talkoisiin rikkaille!

   • Anonyymi

    Ja demarit senkun tanssii polovet yhessä.


  • Anonyymi

   VIIHDE
   Sara Sieppi ei saa asuntoaan kaupaksi – roima hinnanalennus
   Sara Siepin ullakkoasunto on ollut myynnissä yli kolme kuukautta.

   ÄLKÄÄ OSTAKO BILE HILE KÄMPPÄÄ KIROUS SIINÄ ASUNNOSSA.
   APINAROKKO KAUPAN PÄÄLLE HELVETILLISET KIVUT LOPPU ELÄMÄKSI

  • Anonyymi

   Lapin Turhin Julkkis

   Ko­ro­na­vi­rus ei näy tällä het­kel­lä sai­raa­la­kuor­mi­tuk­ses­sa – inf­luens­sa­kau­des­ta voi tulla ärhäkkä kahden epi­de­miat­to­man vuoden jälkeen
   Aleksi Pohjola
   0
   26.08.2022 07:00
   TARTUNTATAUDIT
   Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin infektiotautien ylilääkäri Markku Broaksen mukaan korona kuten muutkaan infektiotaudit eivät tällä hetkellä aiheuta suurta sairaalakuormitusta Lapissa. Tulevan talven influenssakaudesta Broas ennakoi mahdollisesti ärhäkkää.
   Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin infektiotautien ylilääkäri Markku Broaksen mukaan korona kuten muutkaan infektiotaudit eivät tällä hetkellä aiheuta suurta sairaalakuormitusta Lapissa. Tulevan talven influenssakaudesta Broas ennakoi mahdollisesti ärhäkkää.
   KUVA: JUSSI LEINONEN

  • Anonyymi

   Levi kiinan ja venäjän kommareiden jauho paikka , veri rahaa rinteessä

   Sän­ky­paik­ka 400 euroa, ko­ko­nai­nen mökki maksaa jopa kolme tonnia kuussa – Levin hin­ta­ta­so ja asun­to­pu­la vai­keut­ta­vat työn­te­ki­jöi­den saa­mis­ta

   • Anonyymi

    Koko mökki kuukaudeksi onkin jo luksusta, että se kyllähän maksaa.


   • Anonyymi

    Halpahan tuo on rikkaalle,köyhä kiertää kaukaa.


  • Anonyymi

   Miksi sähkö kallista lapissa vaikka täälä vesivoimalat SDP JA KESKUSTA

   OVAT PÄÄTTNEET NIIN ELÄ ÄÄNESTÄ NUITA TOLLOJA KEMIJOKI OY SALAINEN ASIAKIRJA PALJASTI TOTUUDEN VAALIRAHAA SAA SDP JA KESKUSTA KALLIISTA SÄHKÖSTÄ LAPISTA.. EI LOHI NOUSE

   • Anonyymi

    Vesivoimaloissa on joko liian märkää tai liian kuivaa,koskaan ei ole sopivasti vettä?Ihan sama on maataloudessa viljasadon kanssa.


  • Anonyymi

   Olkiluoto 3 täys fiasko, eli susi jo syntyissään.Jos joskus käyntiin saavat tuon Ranskalaisten kusettajien laitoksen niin heti se on kiinni vikojen takia.Ei ihme jos Ranskisten omat ydinvoimalat ei toimi kun niin paskoja ovat,Olkiluotoa on rakennettu pitempään kun Iisakinkirkkoa ja maailman kallein rakennus ikinä.Näin meillä Suomessa,ei koske myöhästymis sakko tuon laitoksen rakentajia,ostetaan kallista sähköä muilta,kyllä kansa maksaa.

  • Anonyymi

   suomelta puuttuu johtajat, he ovat kaikki vain helpon rahan perään nämä nykyiset, ei yhtäään mitään muuta.

  • Anonyymi

   Ilmastoöyhöttäjät ne vaan puhuu hiilinieluista,eiköhän niittenkin perse ala olemaan kohmeessa ens talvena.Kaikki lämmitys muoto vain sähkölle,puulämmityksestä tulee hiukkasia,hiukkasia!turve ajettiin alas ja niin meinasivat ydinvoimalatkin,hiili kiellettiin.Tässä sitä nyt ollaan,se on tuuri joka piti puulla lämmityksensä.Vaikka kaikissa sähkölämmitteisissä taloissa pitäisi olla varalla pakostikkin joku puusysteemi katkojen varalle.Muistan kun edes mennyt vihr edustaja Pullinen ajoi kerran marketin pihaan vanhalla koslallaan,savua oli niin ettei marketin ovia erottanut,mutta kyllä ilmaston puhtaudesta jaksoi jankuttaa.Eikö nämä viherpiipittäjät jo tajua mitä ne toimillaan saa aikaan,nälkää,vilua ja kurjuutta.ei Suomi koko palloa pysty pelastaa.me ollaan pieni kansa Aasian ja muitten isojen saastuttajien rinnalla.

  • Anonyymi

   Se pittää alakaa nylykyttää talavella nii ei holotna iske,johan meille on malliesitys tehty PM toimesta.Polokan tahtiin jos oikein pakkanen kirraa,leuvommalla kelilla vaikka tangon tahtiin.

  • Anonyymi

   Takametsien Ilmarin kiljun keitto kustannukset nousseet 100%

   • Anonyymi

    ei metssä keitän ja naapuripellosta varastan ruis sekä vehnä tuotteet sokeri halapoo vesi ilimasta hiivaa saa kaapasta rosvoon senkin hii..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ei metssä keitän ja naapuripellosta varastan ruis sekä vehnä tuotteet sokeri halapoo vesi ilimasta hiivaa saa kaapasta rosvoon senkin hii..

    Pontikka tehhään paskasta,ja vielä muitten nii on ilimasta.


  • Anonyymi

   Täyttä asiaa !!!!!

  • Anonyymi

   Isänmaallisuutta nyt peräänkuuluttavat.

   Peruskoulusta lähtien kiusattu kansa voi olla heikoilla se motivaationsa kanssa...

  • Anonyymi

   Miksi sähkö kallista lapissa vaikka täälä vesivoimalat SDP JA KESKUSTA

   Anonyymi
   22.07.2022 13:59
   Ilmoita
   OVAT PÄÄTTNEET NIIN ELÄ ÄÄNESTÄ NUITA TOLLOJA KEMIJOKI OY SALAINEN ASIAKIRJA PALJASTI TOTUUDEN VAALIRAHAA SAA SDP JA KESKUSTA KALLIISTA SÄHKÖSTÄ LAPISTA.. EI LOHI NOU SE

  • Anonyymi

   Mistä vielä säästetään, kun kulutus on n. 1000 kwh/vuosi?
   Ostanko sähköauton vai?

   • Anonyymi

    Vähennä sähkön kulutusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vähennä sähkön kulutusta.

    Miten? En laita ruokaa kotona, joten on aika mahdotonta säästää mistään. Led lamputkin on ollut jo vuosikausia, että valaistuksesta ei voi säästää. Yleensä palaa vain yksi lamppu eikä ihan pimeässä ole kiva istua. Ainoa keino säästää on olla ilman sähköliittymää jatkossa.


  • Anonyymi

   IS selvitti: Suldaan Said Ahmed on eduskunnan kovin taksin­käyttäjä – ajot maalis-heinä­kuussa maksoivat 4 766 euroa

   • Anonyymi

    Hänelle on eduskunnan turvallisuuspäällikkö suositellut turvallisuuden vuoksi taksia, silloinhan asia on ok. Tämänkin matkustelun syynä ovat oikeiston rasistit.


  • Anonyymi

   Yhteiskunnassa kaikenlaiset sellaiset turhuudet, jotka kuluttavat sähköä kiellettävä esim.
   - Tekojäiden ylläpito jäähalleissa lopetettava
   - Uimahallit kiinni tai vain kylmää vettä tarjolle
   - Muutenkin ylikirkkaiden mainosvalojen sammuttaminen tai himmentäminen minimiin
   - Erilaisten sähköä kuluttavien tapahtumien kieltäminen
   -Tyhjillään olevat tilat kylmilleen. Yleensäkin kiellettävä tarpeeton, tylisuurta tyhjää tilaa sisältävä akentaminen.
   - Kaikkinainen turha autoilla ajelu kiltoon. Päättäjätkin joukkoliikenteen käyttäjiksi tai polkupyörän selkään....

   • Anonyymi

    Autot muinaisten pikkufiatien, kuplavolkkareiden ja adojen kokoisiksi. Maksiminopeudeksi 60 km/h.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Autot muinaisten pikkufiatien, kuplavolkkareiden ja adojen kokoisiksi. Maksiminopeudeksi 60 km/h.

    Mopot pois lapsilta polttoainetta tuhlaamasta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mopot pois lapsilta polttoainetta tuhlaamasta.

    sulta munat ei mitää tekoa


  • Anonyymi

   Kohta ei oo elämisen lisäksi varaa edes kuolla, surkeaa ihmisten elämän jatkuva kurjistaminen ja koko ajan meno muuttuu vain kurjemmaksi.

   • Anonyymi

    Vuosikausia on tiedetty luontokato ja ilmastokriisi ja silti ihmisiä on opetettu kerskakuluttamiseen ja miltei kertayttöisiin , korjauskelvottomiin trendilaitteisiin ja vaatteisiin. Aikaa on olllut muuttaa suuntaa mutta poliittinen tahto on puuttunut.
    Elää vo hyvini kohtuullisemmin eikä kuoleminenkaan niin kallista ole kuin luulet.


   • Anonyymi

    Ei ole ollu pitkään aikaan vara kuolla,siks kärvistelen vielä.Näyttää että loppua ei ole näköpiirissäkään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole ollu pitkään aikaan vara kuolla,siks kärvistelen vielä.Näyttää että loppua ei ole näköpiirissäkään.

    Niin on kallista kuolema, mutta elämä ennen kuolemaa se vasta kallista onkin. Voisiko sähkössä säästää polttaisi tuikkuja, jääkaappi tyhjäksi. Ruoka ostot vähiin.!!Saarikon tavoite köyhät Suomalaiset samanlaiset. Bileet KÄYNTIIN LÄMMITTÄVÄT JALAT JA KÄDET MARINAN MALLII N!!!!


  • Anonyymi

   Fortumin johdon kannustinpalkkio perittävä tskaisin. Muutenkin tasa-arvoistettava ja suhteellistettava palkka-, palkkio verotus- ja hallintopaikkajärjestelmiä ja tehtävä ne läpinäkyvimmiksi.

  • Anonyymi

   Siis kotitaloudessako ei pysty säästämään sähkön kulutuksessa? Melkoinen urpo.

  • Anonyymi

   Nyt ei ole varaa ajaa Teslallakaan,ja kun ne nuo viherpiipparit niin siihen yllytti.

  • Anonyymi

   Forttumi poltti valtion ja osakeomistajien hynät,pitäähän niitten ne takaisin saada.Kansalta.

  • Anonyymi

   Samanlaista kusetusta kuin kaikessa muussakin , ensin usutetaan säästämään ja kun kulutus tippunut pysyvät hinnat korkealla tai joku kiinteä kk-maksu tulee lisää , lasku ei tule vähenemään ajanjuoksussa , pitäisi ihmisten vain lisätä kulutusta ja viedä sinne sossuun laskut , sillä olisi vaikutusta enempi ajanmittaan.

   • Anonyymi

    Sossutuet velkaannuttavat valtiota entisestään.


  • Anonyymi

   Pääministeri on näyttänyt tapansa,NAAMIOT ON RIISUTTU.Ei tarvi olla kovin älykäs kun minäkin ymmärsin Marinin Lahdessa pitämän puheen sisällön,aivan kuin oppikirjasta jossa kerrotaan miten NARSISTI käyttäytyy selittää uhriutuu eikä näe mitään vikaa tekemisissään.Pyyteli anteeksi otettuja kuvia valtioneuvostoon tiedotustiloissa ja mölisi käsittämättömiä wc tilojen käytössä olosta??? Eihän vaan Marin sillä hädissään keksinyt vetäistä tuollaista tarinaa,että peittelisi bilejengin käyttäneen koko paikan tiloja?? En voi käsittää miksi tuo tähdenlento vieläkin pääministerinä puhuu paskaa silmät teevatin kokisina kuin mitään konsanaan olisi tapahtunut.KANSALAISET TUO IHMINEN JOKA IHMISEKSI KEHTAA ITSEÄÄN KUTSUA ON AIHEUTTANUT SUOMELLE KORJAAMATONTA VAHINKOA JOKA EI MUUKSI MUUTU VAIKKA MITEN ASIA PYÖRITELTÄISIIN.Velkaa velkaa velkaa,suomalaisten rahaa ympäri maalimaa täysin vastuuttomasti.MISSÄ ON JÄRKI SUOMALAISET??? MIKSI EMME RYHDY TOIMEEN ETTÄ SAADAAN TYÖ MARIN POIS TEKEMÄSTÄ ENÄÄ LISÄÄ VAHINKOA.EHDOTAN ETTÄ MENETTE ADRESSI.COM JA ALEKKIRJOITATTE VETOOMUKSEEN MARININ EROTTAMISEKSI LUOTTAMUSPULAN JA SEKOILUJEN VUOKSI SEKÄ ENNENAIKAISTEN EDUSKUNTAVAALIEN JÄRJESTÄMISESTÄ ENSITILASSA.

   • Anonyymi

    Eihän hän, hyvänen aika sähköksi sinulle voi muuttua. Sama pula kaikilla Euroopassa. Saksalaiset vielä pahemmassa jamassa ja varsinaiset Fortum-päätökset on tehty edellisen hallituksen aikana.
    Sulla on puurot ja vellit taad pahasti sekaisin.


   • Anonyymi

    Ei kuullema hyväksy PS ja Purraa hallitukseen ensi vaalien jälkeen.🤣🤣🤣ihan niinku Sanna kokoais sen porukan😂😂😂.en ole PS mut tuo oli jo pohjanoteeraus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eihän hän, hyvänen aika sähköksi sinulle voi muuttua. Sama pula kaikilla Euroopassa. Saksalaiset vielä pahemmassa jamassa ja varsinaiset Fortum-päätökset on tehty edellisen hallituksen aikana.
    Sulla on puurot ja vellit taad pahasti sekaisin.

    Sinulta loppuu ne puurot ja vellitkin vielä,koskahan tajuat sen.


  • Anonyymi

   Suurin ongelma on että toisilla on voimassa pitkiä, halvalla saatuja sopimuksi. Kun jotkut ostaa sähköä esim 6-8 senttiä Kwh niin ensi talvena toiset voi maksaa 25-30 senttiä kwh.
   Kun toiset maksaa 20 senttiä kwh enemmän niin 10,000 kwh kulutuksella maksat 2000 euroa enemmän. Jos kallis sähkö halutaan kompensoida niin missän tapauksessa rahaa ei pidä jakaa summassa etuuksiin vaan kohdentaa sähkön hintaan.

   • Anonyymi

    Suurin ongelma ei ole hinta vaan saatavuus ja riittävyys. Jos toiset törsää niin, ...joo joiset joutuvat maksumiehiksi tai puutteeseen.


  • Anonyymi

   Tähänkö on tultu?ikäni raatanu pitkää päivää ja terveyteni menettäneenä jo 60:nä.Vanhan talon velka justii melkein maksettu,niin sitten tämä.Tässäkö se on ihmisen kiitos?Taidan ens talvena lämmitellä oikein kunnolla talon omilla puilla,viekyyt tuhkatkin sokkelin päältä.

  • Anonyymi

   Kyllä sitä oli rahaa jakaa koronan alettua kaikenlaisille huutokauppiaille ym,sata tonnia sinne ja tänne.Moni lopetti kun sai hynät kouraan,mites nyt kun olis tarvetta muillekkin?Tämän hallituksen ministerit ne on oikein rahatyttöjä,mites olis Afrikkaan ja Italiaan muutama sata biljardia?onnistuu varmasti.

   • Anonyymi

    Kotona-aikaan ei vielä ollut tätä Venäjän kaasukatasttofia tiedossa.


   • Anonyymi

    Kiirehän rahaa oli jakaa ja vielä varmanpäälle kioskille ku kioskille ettei vaan liian vähää olisi saaneet , ihan sairasta touhua , aina on selitelty sitten jälkikäteen.


  • Anonyymi

   Nythän tilanne on se että sähköyhtiöt on tehneet toisille liian halpoja sopimuksia. Myyvät jopa tappiolla, minkä takia muiden pitää maksaa heidän halpa sähkö.

  • Anonyymi

   Tuppurainen sanoi et Fortumi on valtion ja veronmaksajien omistama yhtiö,eipä ole tullu osinkoja centtiäkään silloin kun voittoa takoivat vielä.Mutta kun menee perseelleen niin heti ollaan veronmaksajien kukkarolla.En ole ollu mukana minkään Uniperi kauppojen teossa,miksi maksan kalliisti toisten mokista?

   • Anonyymi

    Valtion kassaan tuli osinkoja ja ne on käytetty budjrtissa eri asioihin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Valtion kassaan tuli osinkoja ja ne on käytetty budjrtissa eri asioihin.

    No eipä siltä tunnu,ottivat työeläkkeistäkin indeksit pois,Lipposen perkele!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Valtion kassaan tuli osinkoja ja ne on käytetty budjrtissa eri asioihin.

    Mihis ne verorahat menee?niitä maksellaan reilummissa määrin.Ei ne ainakaan terveydenhuoltoon tai vanhustenhuoltoon ja tienkunnostuksiin päädy,on ne niin retuperällä joka paikassa.Kuolla kerkeet kipuihis ennen kun pääset hoitoon,vanhukset pyörii omissa oloissaan paskat housuissa,tiet on niin urilla ja reijillä etteiambulanssin kyydissä pysy potilatkaan jos ne joskus edes saapuvat hakemaan.Siinä sulle vähän faktaa ruohonjuuritasolta,huom,toivottavasti pysyt terveenä ja elät kauan ilman vaivoja.


  • Anonyymi

   Suomesta loppuu paskapaperikin,paskokee ihmiset vähemmän nii riittää jokaiselle pala.

  • Anonyymi

   Lintilä kaavailee energiakriisin pelastamiseksi asumistuen korottamista. Voiko energiakriisin kokonaistilanteeseen enää suppeampaa ratkaisua esittää. Energian hintaan valtio ei lähde ottamaan kantaa, sillä heidän on saatava pidettyä se korkealla oman nahkansa ja Fortumin pelastamiseksi.

   • Anonyymi

    Empä asu vuokralla,en saa mitään tukea mihinkään.Arvoton tölli missä asun pienellä eläkkeellä,mutta en ole yksin.Taitaa tulla kylmätiloja taas reilummissa määrin,ja vuokra asunnotkin kunta purki pois.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Empä asu vuokralla,en saa mitään tukea mihinkään.Arvoton tölli missä asun pienellä eläkkeellä,mutta en ole yksin.Taitaa tulla kylmätiloja taas reilummissa määrin,ja vuokra asunnotkin kunta purki pois.

    Arvostan , meitä pientulosia on paljon joilta terveyski menny töissä ja yhteiskunta hyljänny täysin.


  • Anonyymi

   Katsokaapa mitä fingrid touhuaa ostaa sähköä ruottista halvalla ja myy sen kalliilla hinnalla Viroon ja maksaa siitä vielä co maksukki sitte se kouhkaa että Norja rajoittaa sähkön myyntiä et sillä Suomessa sähkö korkea voi perkele tätä touhua

  • Anonyymi

   Näyttää vähän siltä että meitä kusetetaan oikein olan takaa,maksellaan nuo Sakujenkin lämmitykset kun tuntuu tuota rahaa taas olevan..Suomi putos puusta jne.....ei se kyllä sinne latvaan ole koskaan päässykkään.Hyvinvointivaltio???kenelle?

   • Anonyymi

    heHEEEEE Eurooppafoorumissa 15 000 eur/kk ansaitsevat Suomen sähköverkkojen myyjät on neuvoja antamassa miten sitä sähköä säästetään :):):):):)


  • Anonyymi

   järkyttävää bile hile puolue

  • Anonyymi

   karmeet hinnat pienet rinnat

  • Anonyymi

   Mainosvalot on ihan kaikki sammutettava ja uimahallit kiini. Lähdetään siitä liikkeelle.

  • Anonyymi

   https://www.sahkonhinta.fi

   Pörssisähkö lisääntyy. Ei uusia määräaikaisia sopimuksia. Vattenfall taitaa olla viimeisin pörssisähköön siirtynyt.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   5265
  2. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   3580
  3. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   503
   2399
  4. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   103
   1628
  5. Taas se nähtiin. USA on itse piru

   Miksi Venäjää syyllistetään omien kaasuputkiensa räjäyttämisestä, ja miksi radioon päästetään paskiaisia syyllistämään Venäjää, kun mitään ei ole todi
   Kokkola
   145
   1325
  6. Taas kerran, anteeksi

   Anteeksi että turhaan huolestuin Vain koska mua aiemmin kaipasit Siitä mun pitäisi tajuta olla onnellinen Mut kiusaajan valheisiin takerruin Ja ihan o
   Romantiikka
   173
   1012
  7. Jari Sillanpää paljastaa huumearjen kiroista: "Kauanko voin ottaa, ennen kuin lähden..."

   Karua... Ex-tangokuningas jäi kiinni auton ratista metamfetamiinin eli kristallihuumeen vaikutuksen alaisena v. 2017. Hän sai tuomion ja ehdollista v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1006
  8. Miksi media haluaa ylläpitää valheellista kuvaa Martinan urheilullisesta tasosta

   Martina on nätti ja sanavalmis ihminen, mutta urheilijana aivan kuntotasoa. Hyvän kuvan Martinan tasosta antaa hänen aikansa ja sijoituksensa tänä vuo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   984
  9. Venäjästä tulee hitaasti mutta varmasti supervalta

   Venäjä on pikkuhiljaa palautumassa samaan tilaan kuin Neuvostoliiton kulta-aikoina viime vuosisadan puolivälissä. Putin on täydellinen kapteeni ohjaam
   Maailman menoa
   341
   969
  10. Tuijotan yhden ihmisen

   wa-kuvaa ja tekisi mieli kirjoittaa sinne pieni viaton viesti: Hyvää viikonloppua X! Tässähän se menee mitä varmimmin väärään osoitteeseen ja laitan s
   Ikävä
   42
   937
  Aihe