Magdalena Andersson

Anonyymi

Ei suostu tekemään yhteistyötä Ruotsidemokraatien kanssa, tilanne sama kuin Suomessa, Marin ei halua tehdä yhteistyötä Perussuomalaisten kanssa.

52

314

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei ole mikään muu puolue innokas äärioikeistolaisten kanssa yhteistyöhön.
   Vaikeuksia se tietäisi ja maine menisi.

  • Anonyymi

   Vaalivoitolla siltä ei enää kysellä!

  • Anonyymi

   Marin harjoittaa syrjintää.

  • Anonyymi

   Routa porsaan kotio tuo.
   Näin on , kun persut tai Ruottidemokraatit saavat
   veret seisauttavan äänivyöryn.
   Sitten on mestarit asialla.

   • Anonyymi

    Miten maa makaa kun pääsette valtaan, hallituksessa joudu hylkäämään periaatteenne.


  • Anonyymi

   Pidetään vaalit ensin!

  • Anonyymi

   Onhan se yhteistyö vaikea silloin kun mistään asioista ei ajatella samalla tavalla

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Olet sitten Arto Luukkanen


   • Anonyymi

    No luuletko tosiaan etteivät he ole jo samalla asialla. Olleet aktivoituneet kansainvälisesti vuosikausia myös muiden valtioiden populistipuolueiden kanssa.


  • Anonyymi

   Viimeisen kyselyn perusteella Magdalena Andersson on ylivoimaisesti suosituin pääministeriehdokas. (55% suuri luottamus). Joka toine ruotsindemokraateista pitää Anderssonia parempana ehdokkaana kuin kokoomuksen Kristerssonia. Koska puolueet eivät tule tekemään yhteistyötä (paitsi mahdollisesti kristillisdemokraatit ja kokoomus) ruotsindemokraattien kanssa, niin Åkessonilla ei ole mahdollisuuksia tulla pääministeriksi ja silloin ainoa mahdollisuus on demareiden Andersson, joka nauttii suurta luottamusta lähes kaikissa puolueissa, jopa ruotsindemokraateissa,
   Keskustan Annie Lööf on ollut suoraselkäisin kannassaan ja liberaalien en usko myöskään menevän mukaan hallitusyhteistyöhön äärioikeistolaisen ruotsidemokraatien kanssa, periaatesyistä. Toisin kuin Suomessa, jossa perussuomalaiset ovat suhteellisen heikoilla, ruotsindemokraattien kannatus kasvaa täällä koko ajan vaikka heidän musta taustansa ja historiansa tulee esille kaikissa haastatteluissa ja reportaaseissa. Åkessonin kyselytynnin katselin TV:stä ja sain vilunväreitä häntä kuunnellessani ja katsellesani.
   Mikähän maaseudun ja pikkukaupunkien työläistaustaisia miehiä vaivaa? Ruotsidemokraatit kosiskelevat juuri työläisväestöä, mutta eivät todellakaan ole mitään känsäkouraduunareiden ystäviä. Åkesson on ammattipoliitikko, onkohan hemmo tehnyt yhtään rehellistä työpäivää eläessään?
   Paloma ei kirj.

   • Anonyymi

   • Anonyymi kirjoitti:

    Hänellä on kaunis vaimo. Suomen pääministerirouvalla on myös ohut työhistoria ja toinen eli Tuppurainen sosdem briljeeraa yhdenmiehen firman toimitusjohtajuudella

    Molemmat sekoilivat ja lahjoittivat sekoilullaan yli 10 miljardia Saksalle isolla V: llä

    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/hjallis-harkimo/historiamme-kallein-taloussotku/

    Oligarkki Harkimo elämän työ perustuu toisten rahoihin, samanlainen kuin pikku ähertäjä Veikka Gustafsson.
    Gustafsson totesi kun kysyttiin mistä rahat, työtä tekemällä, mitä työtä ? Kerjäämällä rahaa hankkeisii kiipeillä valloittaa vuorenhuippuja.
    Samaa Harkimo isommassa mittakaavassa.


   • Vänsterpartiet ei tule tukemaan Anderssonskan hallitusta, ellei heitä oteta mukaan hallitukseen. Keskustapuolue (Annie Lööf) ei tule puolestaan tukemaan demarihallitusta, jos siihen hyväksytään Vänsterpartiet mukaan.
    Annien hiekkalaatikkoleikki on alkanut taas jo ennen vaaleja; Mä en leiki sun kaa, jos sä leikit ton kaa.

    Noissa vaalidebateissa olen kiinnittänyt huomiota siihen, kun kaikki toiset puoluejohtajat kertovat, mitä he/heidän puolueensa haluavat saada aikaan, mutta Anniella ei näytä olevan muuta sanottavaa heidän politiikastaan kuin silmät vihaa kiiluen ja suu vaahdossa haukkuu Åkessonia rasistiksi, natsiksi ...


   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Koska Åkesson porskuttaa voisi Purran yhteistyöstä olla hyötyä kun Italian Ranskan ... oppositiopuolueet ovat niin sekavia

   Enligt flera opinionsmätningar, bland annat dagens SVT/Novus, har Sverigedemokraterna större stöd än Moderaterna just nu. Det gör dem till Sveriges näst största parti efter Socialdemokraterna.

   https://www.svt.se/datajournalistik/val2022/valjarbarometer-dag-for-dag/

  • Anonyymi

   Demarit tuhonneet Ruotsin kehitysmaaksi. Palmen perintöä olisi pitänyt jatkaa ja tappaa kaikki demarit sukupuuttoon jo 80-luvulla.

   • Demarihallitukset, vähemmistönäkin, ovat pitäneet Ruotsin ekonomian kunnossa ja Magdalena Anderssonin kurssi on korkealla. Joka kerta kun porvarit ovat olleet johdossa, valtionvelka on kasvanut ja rahalaarien pohja näkyvissä. "Kehitysmaa" taitaa olla joidenkin kiihkopopulistien korvien välissä.


   • Anonyymi
    Paloma01 kirjoitti:

    Demarihallitukset, vähemmistönäkin, ovat pitäneet Ruotsin ekonomian kunnossa ja Magdalena Anderssonin kurssi on korkealla. Joka kerta kun porvarit ovat olleet johdossa, valtionvelka on kasvanut ja rahalaarien pohja näkyvissä. "Kehitysmaa" taitaa olla joidenkin kiihkopopulistien korvien välissä.

    Ruotsin valtion velka heinäkuuun lopussa 1047 miljardia kruunua siis noin 104,7 miljardia Euroa. Suomen valtion velka heinäkuun lopulla 135,7 miljardia Euroa.
    Miten tämä voi olla mahdollista Suomen kohdalta? Lasketaanko valtionvelka eri perustein eri valtioissa?
    Suomen valtionvelka oli vuoden 2021 lopussa 50,9 % BKT:sta.
    Ruotsin valtion velka vastaavasti 22% .
    1990 luvun alkupuolella Ruotsin valtionvelka oli jopa 70% BKT:sta


  • Anonyymi

   Kävin tänään Pasilan Triplassa vaihtaessa junaa. Sopisi autoissaan istuvien, joilla ei harmaata aavistusta meiningistä rautatieasemilla, hisseistä nostaa ylipainoisen kehonsa ja edes kerran lyllertää näihin julkisiin kulkuvälineihin, joita jokaisen pitäisi kulkemiseensa käyttää siis heidän mielestään. Hyvin on eksoottista kulkijaa, lapsosia, ei aivan näillä leveysasteilla pitempiä aikoja asustaneita. Kela lienee heille tuttu sana vaikkei muuta suomenkielestä tiedetä eikä välitetäkään.

   • Anonyymi

    Oliko taas busakuljetus välillä,kuten usein?


  • Perusut ja ruotsidemokraatit populisti huijareita kaukana äärioikealla, joiden vaikutus yhteiskunnan hyväksi on pelkkää silmänlumetta.

   Onneksi pysyvät oppositiossa ikuisesti, pelkkää yhteiskunnan rahan haaskausta puoletukina ja muissa kuluissa.
   Minkälaisia ovat heidän kannattjat joita kuitenkin on, mikä päämäärä..ei mikään kun eivät saa mahdollisuutta...tai jossain Orbanin diktatuurissa.

   • korj. persut


   • Anonyymi

    Minua ei huolestuta niinkään paljon se että näitä huijaripuolueita on olemassa, vaan se että niin monet antavat huiputtaa itseään uskomalla heidän juttuihinsa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minua ei huolestuta niinkään paljon se että näitä huijaripuolueita on olemassa, vaan se että niin monet antavat huiputtaa itseään uskomalla heidän juttuihinsa.

    Tarkoitat varmaan demareita.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minua ei huolestuta niinkään paljon se että näitä huijaripuolueita on olemassa, vaan se että niin monet antavat huiputtaa itseään uskomalla heidän juttuihinsa.

    minulta livahti toi kommentti kirjautumatta


   • Paloma01 kirjoitti:

    minulta livahti toi kommentti kirjautumatta

    Sinä ja Pertikki voitte huoletta kirjoittaa kirjautumattomina.
    Teidät kyllä tunnistaa muutenkin.


  • Mistään muusta puolueesta ei pysty niin helposti kirjoittaa kuin persuista, varmaan pätee yhtälailla ruosidemokraatteihin.

   Puolue voiko heitä edes kutsua puolue nimityksellä, ääriliike sisältää jo paljon, kansallismielinen, kansallissosialismi, populismi ei tarvitse sen kummemmin selitellä.

   Mitä hyvää tällä liikkeellä on tarjota, mitä hyvää tarjosi natsismi, persut ei hyväksy että heitä kutsuttaisi siksi, mitä sanoisi SS-Immonen tehdessään käsimerkin käsi ojennettuna yläviistoon, vartalo tiukassa asennossa olemuksesta puuttuu pieni tupsu nenän alta...sanoisi olen Persu.

   • Anonyymi

    Tuplaa lääkkeesi!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuplaa lääkkeesi!

    Miksi. Helena Petäjistö hyväsyisi kommenttini, jos Petäjistö uskataa sanoa totuuden niin kyllä minäkin.


  • Mielenkiintoinen ilmiö tuo, että Ruotsissa muitten puolueitten syrjimät puolueet (Vänsterpartiet ja Sverigedemokraterna) nostavat kannatustaan samaan aikaan kun pahimman heidän syrjijänsä (keskustan Annie Lööfin) puolue menee alaspäin kuin lehmän häntä.

   Sehän osoittaa, että Ruotsin kansa ei hyväksy toisten puolueitten syrjimistä.
   On siis demokraattista ihmisyyttä jäljellä vielä.

  • Anonyymi

   Potäisikö kolujakymättömiltä savonliaisilta kieltää somen kielenkäyttö

  • Anonyymi

   Huolehtikoon ruotsalaiset omista ongelmistaan.
   Mitä ne meille kuuluvat.

   Suomella on omat ongelmat kuten pääministeri.

  • Anonyymi

   Ekonomiaa kyllä Ruotsissa löytyy, vanhaa rahaa määrätyissä piireissä, jotka eivät kuulu Magdan potentiaalisiin äänestäjiin.
   Toisessa korissa köyhyys lisääntynyt todella paljon, ja ennenkaikkea rikollisuus, turvattomuus asegangstojen toimesta, jotka ovat etupäässä mamuja.
   Ei ole ihme, että niin monilta on mitta täyttynyt, ja äänestävät SD.

   • Nimenomaan tavallisen, työssäkäyvän kansan elintaso on ollut jatkuvassa nousussa ja se on ollut kiitos järkevän ja tiukan talouspolitiikan, jolla ei ole paljoakaan tekemistä vanhan rahan kanssa. Tavallinen ruotsalaisperhe asuu hyvin, syö hyvin ja pukeutuu hyvin, rahaa on pankissa ja vaihtaa autoa usein. Samoin kuin Suomessakin.
    Ruotsin talous on ollut yksi Euroopan vakaimmista jo pitkään ja vaikka inflaatio, korkojen nousu ja alisuhdanne ovat tulleet jo eteen, niin ne ei johdu huonosta talouspolitiikasta sinänsä, vaan sotatilanteesta Euroopassa, energiakriisistä ja omyös pandemian aiheuttamasta ekonomisesta notkahduksesta.
    Kaikki puolueet ovat tietoisia rikollisuuden kasvusta, ampumisista, nuorisojengeistä jne. tietyillä alueilla ja kaikki ovat samaa mieltä että lainsäädäntöä on kiristettävä, poliisien lukumäärää lisättävä jne. koska valitettavasti Ruotsin lainsäädäntö joka on palvellut maan intressejä pitkään rauhan ja hyvinvoinnin aikana ei enää ole riittävän tehokas muuttuvassa maailmassa.
    Köyhyys ei kuitenkaan ole lisääntynyt ja vaikka kuinka yritettäisi maalata pirua seinälle ja syyttää esim maahanmuuttajia rikollisuuden, köyhyyden ja yhteiskunnan polarisoitumisesta, niin kunhan saamme segregaation ja syrjäytymisen taltutettua rikollisuuskin tulee vähentymään.


   • Anonyymi
    Paloma01 kirjoitti:

    Nimenomaan tavallisen, työssäkäyvän kansan elintaso on ollut jatkuvassa nousussa ja se on ollut kiitos järkevän ja tiukan talouspolitiikan, jolla ei ole paljoakaan tekemistä vanhan rahan kanssa. Tavallinen ruotsalaisperhe asuu hyvin, syö hyvin ja pukeutuu hyvin, rahaa on pankissa ja vaihtaa autoa usein. Samoin kuin Suomessakin.
    Ruotsin talous on ollut yksi Euroopan vakaimmista jo pitkään ja vaikka inflaatio, korkojen nousu ja alisuhdanne ovat tulleet jo eteen, niin ne ei johdu huonosta talouspolitiikasta sinänsä, vaan sotatilanteesta Euroopassa, energiakriisistä ja omyös pandemian aiheuttamasta ekonomisesta notkahduksesta.
    Kaikki puolueet ovat tietoisia rikollisuuden kasvusta, ampumisista, nuorisojengeistä jne. tietyillä alueilla ja kaikki ovat samaa mieltä että lainsäädäntöä on kiristettävä, poliisien lukumäärää lisättävä jne. koska valitettavasti Ruotsin lainsäädäntö joka on palvellut maan intressejä pitkään rauhan ja hyvinvoinnin aikana ei enää ole riittävän tehokas muuttuvassa maailmassa.
    Köyhyys ei kuitenkaan ole lisääntynyt ja vaikka kuinka yritettäisi maalata pirua seinälle ja syyttää esim maahanmuuttajia rikollisuuden, köyhyyden ja yhteiskunnan polarisoitumisesta, niin kunhan saamme segregaation ja syrjäytymisen taltutettua rikollisuuskin tulee vähentymään.

    Joo siis ensin ne tuovat maan täyteen rikollismatuiksi kehittynyttä porukkaa puhumalla puutaheinää työperäisyydestä ja sitten ovat tietoisia. Mitäpä se myöhässä oleva tietoisuus auttaa kun on vuosia huijattu ja ihmisten asunyoalueet matuilla pilattu?

    Matujen tuonti on peruuttamaton kansanvaihto. Tanskassa sosdemit yrittävät heittä matut ulos. Tietoisesti

    https://mobile.twitter.com/MariPSRantanen/status/1563443633101017088
    Sosiaalidemokraateissa on eroa. Tanskalaiset ovat järkilinjalla. Tämä käyttöön Suomeenkin.


   • Anonyymi
    Paloma01 kirjoitti:

    Nimenomaan tavallisen, työssäkäyvän kansan elintaso on ollut jatkuvassa nousussa ja se on ollut kiitos järkevän ja tiukan talouspolitiikan, jolla ei ole paljoakaan tekemistä vanhan rahan kanssa. Tavallinen ruotsalaisperhe asuu hyvin, syö hyvin ja pukeutuu hyvin, rahaa on pankissa ja vaihtaa autoa usein. Samoin kuin Suomessakin.
    Ruotsin talous on ollut yksi Euroopan vakaimmista jo pitkään ja vaikka inflaatio, korkojen nousu ja alisuhdanne ovat tulleet jo eteen, niin ne ei johdu huonosta talouspolitiikasta sinänsä, vaan sotatilanteesta Euroopassa, energiakriisistä ja omyös pandemian aiheuttamasta ekonomisesta notkahduksesta.
    Kaikki puolueet ovat tietoisia rikollisuuden kasvusta, ampumisista, nuorisojengeistä jne. tietyillä alueilla ja kaikki ovat samaa mieltä että lainsäädäntöä on kiristettävä, poliisien lukumäärää lisättävä jne. koska valitettavasti Ruotsin lainsäädäntö joka on palvellut maan intressejä pitkään rauhan ja hyvinvoinnin aikana ei enää ole riittävän tehokas muuttuvassa maailmassa.
    Köyhyys ei kuitenkaan ole lisääntynyt ja vaikka kuinka yritettäisi maalata pirua seinälle ja syyttää esim maahanmuuttajia rikollisuuden, köyhyyden ja yhteiskunnan polarisoitumisesta, niin kunhan saamme segregaation ja syrjäytymisen taltutettua rikollisuuskin tulee vähentymään.

    ..kunhan saamme segrekaation ja syrjäytymisen taltutettua . .Totuus: jos ne ei varakkaat ruotsalaiset saavat segrekoitumisen taltutettua ja opetettua vierasperäiset ymmärtämään maan tapoja, jätte bra. Siis eihän se yltäkylläisyydessä, omilla varakkailla alueilla elävä ruotsalainen ole missään tekemisessä maahanmuuttajien kanssa. Kuin myös on esim Helsingin bättre folkit tiedä itä-hesalaisten, myrtsikkalaisten kantaväestön päivittäisistä hermojen venyttämisistä tuon taivaallista. Periaate: ei, ei meidän naapuriin!


  • Anonyymi

   Niin sanottuja haitta matuja on suomessa vähän, työperäistä vaatii lisää yrityssektori..

  • Anonyymi

   Jos tavoitteet on erilaiset, yhteistyö ei ota sujuakseen.

   • Anonyymi

    Sosiaalidemokraateilla on eri valtioissa eri tavoitteet. Tanskassa esim. tavoitteena nolla turvapaikanhakijaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sosiaalidemokraateilla on eri valtioissa eri tavoitteet. Tanskassa esim. tavoitteena nolla turvapaikanhakijaa.

    Tanskassa 30 000 syyrian pakolaista, joista 600 on tarkoitus palauttaa siis tarkoitus.
    Tanskassa pakolaisia huomattavasti enemmän kuin suomessa, kiintiöt ei taida toteutua, viime vuonna noin pari tuhatta pakolaista.
    Maailma vaan sellanen jotain on hyväksyttävä vaikka vastenmielistä, pakolais tilannetta ei toivo kukaan, oikeusvaltioissa toimitaan lopulta humaritäärisesti.
    Kehittysapua muut pohjoismaat antavat huomattavasti enemmän kuin suomi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tanskassa 30 000 syyrian pakolaista, joista 600 on tarkoitus palauttaa siis tarkoitus.
    Tanskassa pakolaisia huomattavasti enemmän kuin suomessa, kiintiöt ei taida toteutua, viime vuonna noin pari tuhatta pakolaista.
    Maailma vaan sellanen jotain on hyväksyttävä vaikka vastenmielistä, pakolais tilannetta ei toivo kukaan, oikeusvaltioissa toimitaan lopulta humaritäärisesti.
    Kehittysapua muut pohjoismaat antavat huomattavasti enemmän kuin suomi.

    Ei ole pakko hyväksyä. Voi olla kylmä, kova ja välinpitämätön, eikä päästää muualta tulevia alueelle ollenkaan.

    Kuvitteellinen tilanne. Muualla on pula juomavedestä mutta Suomessa on juomavettä mutta ei todellakaan kaikille. Miten tilanne ratkaistaan? Ajatellaanko omaa kansaa ja sen turvallisuutta ja hyvinvointia, vai päästetäänkö muualta tulevia ja vesi loppuu, eikä asia ja ratkaisu ole kenenkään kannalta hyvä?

    "Olisi miellyttävämpää, jos emme joutuisi vastakkainasettelujen äärelle. Mutta aina päätöksenteko ja vastuunkanto ei ole miellyttävää. Viime kädessä meidän kaikkien on puolustettava suomalaista yhteiskuntaa." Näin lopetti presidenttimme yhden puheistaan. Tämä liippaa läheltä näitäkin asioita.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole pakko hyväksyä. Voi olla kylmä, kova ja välinpitämätön, eikä päästää muualta tulevia alueelle ollenkaan.

    Kuvitteellinen tilanne. Muualla on pula juomavedestä mutta Suomessa on juomavettä mutta ei todellakaan kaikille. Miten tilanne ratkaistaan? Ajatellaanko omaa kansaa ja sen turvallisuutta ja hyvinvointia, vai päästetäänkö muualta tulevia ja vesi loppuu, eikä asia ja ratkaisu ole kenenkään kannalta hyvä?

    "Olisi miellyttävämpää, jos emme joutuisi vastakkainasettelujen äärelle. Mutta aina päätöksenteko ja vastuunkanto ei ole miellyttävää. Viime kädessä meidän kaikkien on puolustettava suomalaista yhteiskuntaa." Näin lopetti presidenttimme yhden puheistaan. Tämä liippaa läheltä näitäkin asioita.

    Hyvä pointti sulta.
    Ei tietenkään pidä hyväksyä ihmismassojen vyöryä eurooppaan, sen takia ulkorajoja valvotaan.
    Jotain vastuuta on hyväksyttä, yksi on kehitysapu auttaa lähialueille, kuitenkin eurooppaan pääsee jotai kautta, syntyy pakolaisleirjä, naiset ja lapset on hankala palauttaa euroopan ulkopuolelle.

    Maailma on pakolaisille kurjaa, pakko ummistaa silmät sille ei kerta kaikkiaan voida mitään.

    Myanmarista pakeni Bangladesiin yli puoli miljoonaa Rohingyalaista varmalta kuolemalta, maailmailman köyhin ja väkirikkaimpiin kuuluva maa otti heidät vastaan antoi turvaa.
    En tätä sillä mutta joskus toimii inhimillisyys. Ukraina taas omanlaisensa murhe.


  • Anonyymi

   Kait kalubbien innoittamina Orpo ja demarit kirjoitelee kulisseissa seuraavaa hallitusohjelmaa?
   Vaalissa voidaan toi kuvio romuttaa,?

   • Anonyymi

    Forttumin kallubbien uniberin talous tilanteen selittäjä on listan yli oppinut asian tuntia


  • Anonyymi

   Anderssonhan (S) haluaa mielummin vaaliväittelyihin ruotsidemokraatin (SD)Åkessonin kokoomuksen(moderaterna) Kristerssonin sijaan koska moderaatit menettäneet hurjasti kannatusta SD puolueelle.
   Koska SD puolueella ei ole esittää minkäänlaista budgettia niin heitä on vaikea ottaa mukaan hallitukseen.

   • Anonyymi

    Miksi sellaiset tekisivät budjettiesityksen, jotka eivät ole hallituksessakaan.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Ei tuossa linkissä ollu mikään pommi.


  • Anonyymi

   Mutta suomipoju se vaan jumaloi bilemarinia haltioissaan!

   • Anonyymi

    Ei hetkauta, ensi viikolla alkaa tosi toimet hallituksessa.


  • Anonyymi

   Tuli mieleen kesän viimeinen lämmin, ikää jo on naislääkärit toisten alysvaate kaspimla vaihdot ei ole saanut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Siivooja Auri Kananen ei hätkähdä "mörskäkoteja": Tuhohyönteisiä, tiskit likoamassa pari vuotta...

   Kananen siivoaa järkyttävään kuntoon päässeitä koteja - ja elättää itsensä somesisällöillä. Vastaan on tullut kaikkea maan ja taivaan väliltä: vuosien
   Maailman menoa
   37
   1898
  2. Ok. Hyvä sait mut vihaamaan itseäsi

   Oletko nyt tyytyväinen . Hyvästi
   Ikävä
   226
   1778
  3. En oikein tiedä mitä mun pitäisi tehdä

   Mies, auttaisitko minua? Sinä olet ihana, mutta toisinaan aiheutat minulle ahdistusta. Olen niin sekaisin ja se on sun syy. Miksi tämä on niin vaikeet
   Ikävä
   108
   1476
  4. Onko sinulla ja hänellä

   kuinka paljon ikäeroa?
   Ikävä
   87
   1276
  5. Persut erotti rokotekriitikon

   Turun ”korona­paasaaja” heitettiin ulos perus­suomalaisten ryhmästä: https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009111451.html?share=b969f2bb00583cc8f0a2
   Maailman menoa
   214
   1270
  6. Ensitreffit alttarilla: Otto ja Assi hörppivät viiniä - Otto harmistuu Assin reaktiosta: "Mikä..."

   Otto ja Assi viettävät ekaa juhannusta yhdessä. Yhteinen viinihetki ei suju ihan kuin strömsössä… Tsemii Otolle, oot symppis! Varo juonipaljastuksi
   Ensitreffit alttarilla
   6
   1208
  7. Mitä luulet muiden ajattelevan jos näkisi

   käsipuolessas hänen, sen ihmisen jota täällä ikävöit?
   Ikävä
   79
   1069
  8. Nyt ei enää kantaverkon siirtokyky kestä tuulivoiman lisäystä

   Uudet tuulivoimalat joutuvat seisomaan tyhjän panttina. Tuliko ongelma taas yllättäen ja pyytämättä. Mitä siellä Fingridissä on nämä vuodet puuhailtu,
   Maailman menoa
   109
   1044
  9. Se on mies nyt niin, että sydämeni ei kestä tätä

   Kaipuuta, eikä tätä radiohiljaisuutta. Voitko tehdä jotain?
   Ikävä
   53
   861
  Aihe