Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Valjastaako Kiina globaalisia kiinalaisia Kiinan hallituksen alaisiksi?

Anonyymi

Maahanmuutto teoriasta kummuten, voisi ajatella, että emomaa olisi kiinnostunut omista globaalisista maan kansalaisistaan.

Näin Kiina ottaa yhteyttä ulkomailla eläviin kiinalaisiinsa ja käyttää heitä tarkoituksenmukaisemmin Kiinan intressien mukaan. Voi kysyä tarkemmin intressien perään, että ehkä jotkut intressit menevät jopa Suomen valtion kanssa yhteen. Silloin Kiinan intressi olisi vain parantaa globaalista kanssakäymistä. Mutta kriittisemmät asettavat kysymyksen myös toisin. Mutta en ole kiinalainen, enkä osaa nähdä kysymystä.

Jotkut emomaat eivät ole kiinnostuneita omista kansalaisistaan tai maalla ei ole resursseja. Jotkut emomaat ovat puolinaisesti kiinnostuneita ja kolmannet ovat kiinnostuneita täysin.

Esimerkiksi Venäjä ei ole kovin kiinnostunut omista venäläisistään.
Venäjä voisi olla kiinnostunut sellaisista, mietin, jotka ovat saaneet militantti koulutuksen Venäjällä ja heillä olisi valmiutta toimia vaativissa tehtävissä. Siten Venäjän kiinnostuksen haku olisi valikoiva. Mutta ei sekään aina, koska Venäjä voi myös halveksia omia kansalaisiaan, jotka elävät ulkomailla.

Asennoituminen on nationalistista. Asennoitumisessa ei ole mitään uutta, ylivoimaistakaan, koska tosi moni maailman maa halveksii ulkomailla eläviä.
Samaan aikaan heitä ihannoidaan ja vihataan. Ulkomaille tahdotaan lähteä, mutta pelätään samassa. Nationalistisen maan suhtautumisessa ulkomailla eläviin kansalaisiinsa on negatiivinen, ristiriitainen ja painuu enemmän miinukselle kuin plussalle, koska ulkomailla elävät ja nationalistit eivät löydä yhteistä kieltä tai vaivalloisesti. Natiomaa ei ymmärrä muita kulttuureja ja muut kulttuurit eivät ymmärrä nationalistia. Maailmassa jossa kaikki ovat nationalisteja! Ja vain kotimaansa jättänyt on globaali....

Oppiiko Kiina käyttämään hyväkseen omia ex-kansalaisiaan.
Opettaako USA kiinalaisia käyttämään omia ex-kansalaisiaan hyväkseen?

Onko USA muita paremmin käyttämässä globaalisten usalaisten suhteita USAn intressien edistämiseksi?
Voiko vastata kysymykseen, koska USA on nuori ja USAn identiteetti ei ole syntynyt vielä tavalla, joka olisi verrattavissa maailman nationalistisiin maihin?
Ja onko USAsta poismuuttoliike vastaus tuohon uuden maailman yliglobaaliseen tilanteeseen, joka toisaalta voi vaikuttaa vain jälleen kerran paluulta, tällä kertaa globaalisesta maailmasta kohti nationalismiä - pois Amerikasta, jonka seurauksena on perustettu Israel, Liberia?

USA ei mitenkään panostanut 1800 luvun jälkeen Liberiaan, vaikka USAn muisto elää Liberiassa vahvana. Liberian USA lipun takia maan laivafirmat ovat haluttuja maailmalla, koska Liberian lippu muistuttaa USAlaista.

Siten paluumuutto USAsta voi näyttäytyä kolmanteena aaltona tai vain toisena jälleen kun palataan pisteestä B-->A.
Mutta voi sen nähdä ihan omana aikana kuten muuttona pisteestä B---->C.
Voi se Amerikasta muutto olla vielä hyvin nuorta.
Mutta että sillä olisi ollut kysyntää, koska on luonnollista muuttaa takaisin Amerikasta maailmalle.
Se vaatii kulttuurista totuttelua, että maahanmuuttaja luo paluumuuttotaustan valtioihin, jotka ovat paluumuuttaja kriittisiä.
Miksi valtiot ovat paluumuuttaja kriittiisä?
Ihminen eli ja seikkaili Amerikassa ja nyt tahtoo palata kotimaahansa.
Miksi tapahtuma on negatiivinen?
Paluumuuttajaa seurataan, pidetään silmällä, ahdistellaan ym.

Onko kiinalaisilla muita isompi auktoriteettien usko, että heistä saa rakennettua tavallista parempi Kiinalle kuuluvan globaalin järjestelmän?
Ja se on mahdollista vapaiden tiedotusvälineiden kautta.

USA ensin testaa vapaita markkinoita kuten kommunikointia omalla kolmella rodullaan - afro, aasia, kaukaloidit, ennen kuin levittää vapaan kommunikoinnin vaatimuksia ja lakisäädäntöä nationalistisiin maihin, joissa vapaus voi yrittää transformoitua erilaiseen muotoon, koska määräämätön vapaus koetaan uhaksi, koska ei ole kokemusta globaalisesta kanssakäymisestä, eikä kansallisia intressejä voida julkistaa avoimeksi, jotka vaarantavat niin ikään kansallista turvallisuutta.

0

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        69
        2237
      2. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        101
        2073
      3. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        78
        1678
      4. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        41
        1500
      5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        78
        1496
      6. Ampuminen Iisalmessa

        Älytöntä on tämä maailman meno.
        Iisalmi
        10
        1387
      7. Pohjola kadulla paukuteltu

        Iltasanomissa juttua.
        Iisalmi
        31
        1354
      8. 52
        1258
      9. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        62
        1190
      10. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        28
        1179
      Aihe