Maailmaa hämmästyttävä kuva julki ensi lertaa!

Anonyymi

23

730

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On ainakin paljon ikkunoita mistä voi havannoida maapallon elämää.

      • Anonyymi

        Tämän mustavalkoisen kuvan taustalla on selkeästi saari ja saaren heijastus meressä. ylhäällä lentää lentokone. Tuo värikuva on taiteilijan mielikuvitusta.


    • Lazar ja jotkut muut ufoaluksen sisällä vierailleet ovat kertoneet että aluksen runko muuttuu "näkymättömäksi" jolloin ikkunoita ei tarvita.

      Lieneekö kehittynyttä näyttöruutua vai jotakin muuta tekniikkaa? Eilen näin ensimmäisen kerran hologrammimainoksen tavaratalossa. Hienoon vesisumuun oli heijastettu mainoksia.

      Aika alkeellista ja parempia olen nähnyt huvipuistoissa ja Ripleysissä, joissa hologrammit oli heijastettu jonkinlaiseen savuun.

      UAP.n kykyä väistää ihmisen ilmailualuksia on ihasteltu jo 50- luvulla ekan kerran ja siksi todettu ettei vaaraa ilmailulle. Siellä on siis kehittynyttä tekniikkaa ja tuskin törmäysten välttäminen jää mahdollisten olentojen havaintokyvyn ja lentotaitojen varaan.

      Tuon kuvan epäilijöille pitää muistuttaa että puolustusministeriö ei kiistä sitä, vaan se on esitelty jo silloin aikoinaan Thatcherin hallinnolle, joka kommentoi silloin vain sitä sanomalla että varmaa on vain että kuvassa on Harrier- hävittäjä.

      Ihmisen aparaatin mahdollisuus menee melko olemattomaksi siinä kohtaan kun silminnäkijät kertovat Harrierin kiertäneen objektia ympäri, kunnes "timantti" ponkaisi kohtisuoraan ylös taivaalle kadoten.

      Joku professori arveli Aurora- projektiksi, mutta kun Aurora- projektikin on vain teoreettinen supersoninen hävittäjä / tiedustelukone, joka lentää kuin perinteiset hävittäjät mutta nopeammin.

      Aurora ei leiju paikallaan, siinä on siivet ja näkyvä propulsio lämpöjälkineen jättövanoineen.

      On vähän hassua että on olemassa tänä päivänä vielä professoreita, jotka antaa tuollaisia lausuntoja jotka lapsikin voi maalaisjärjellä kumota luettuaan pari artikkelia siitä miten hävittäjät ja Aurorat lentää.

      • Anonyymi

        Toimiiks toi näkymätön seinä myös toiseen suuntaan? Eli voiks sieltä uhvosta vilauttaa työmiehen aurinkoa suurelle yleisölle?


      • Anonyymi

        "Lazar ja jotkut muut ufoaluksen sisällä vierailleet ovat kertoneet että aluksen runko muuttuu "näkymättömäksi" jolloin ikkunoita ei tarvita.

        Lieneekö kehittynyttä näyttöruutua vai jotakin muuta tekniikkaa?"

        Tuo osittainen koko rungon läpinäkyväksi tuleminen taitaa syntyä sivutuotteena.
        Ufon keskellä on reaktori, joka synnyttää gravtaatioaaltoja sekä ilmeisesti voimakkaan magneettikentän.
        Nämä ilmeisesti vaikuttavat protonien että neutronien spiniin (magneettiseen dipolimomenttiin) . Tämä aiheuttaa ilmeisesti sen että nämä p. ja n. järjestäytyvät joko ulkoisen magneettikentän suuntaan tai sille vastakkaiseksi.
        Tämä järjestäytyminen aiheuttaa ehkä sen, että valo pääsee osittaisesti läpi.

        Tämä energia mitä alus tuottaa, saa ainakin osan aluksesta resonoimaan.

        Tämä kaikki ilmeisesti vaikuttaa siihen että syntyy sellaisia "spinkaikusekvenssejä" joita voi sitten kuvankäsittelyohjelmalla tarkastella. Eri "ufon" osien välillä on eroja esim.
        protonitiheyksissä, nämä erot tuovat yksittäiset osat esiin.


      • Anonyymi

        Lazar. Niin, eli tämä "asiantuntija", jolla oli fysiikka koulussa 5. Huijari mikä huijati.


    • Anonyymi

      Kannattaa muistaa, että meitä on varoitettu jo pitkän aikaa tulevasta väärennetystä UFO/"muukalaishyökkäyksestä". Mikä olikaa Phoenix-valojen takana? Ensimmäin kokeilu, miten ihmiset laajemmin reagoivat näkemäänsä. Nuo valot olivat kaasulla täytetyn V-siiven lento kaupungin yllä. Nyt valmistellaan taas uutta näytöstä. Olemassa on, niin ihmisen valmistamia lentolaitteita, jotka rikkovat nykyisiä virallisia fysiikan lakeja, että maapallon ulkopuolisten tahojen valmistamia.
      Jossain vaiheessa lähitulevaisuutta meille kyllä esitellään ensin ihmisen kaltaisten rotujen edustajia, jotka eivät ole kotoisin tältä pallolta. Jatkoa seuraa, jos ihmiset eivät sekoa tuosta tiedosta.

    • Anonyymi

      Maailman selkein kuva ufosta ? Eikös nämä tictaceista otetut videot ja kuvat olleenkaan ne parhaimmat kuvat? Sadat ihmiset ottivat niistä kuvia , armeijan lisäksi.

      • Anonyymi

        Tuossa siis on maailman selkein kuva tunnistamattomasta lentävästä esineestä. Saavutushan se on tuokin hahahah.


    • Anonyymi

      Ufohan se kun eivät vieläkään tunnista mikä se on jos tunnistavat tuon joskus mikä on niin sitten ei ole enään ufo.

    • Anonyymi

      Minusta tuo värikuva näyttää olevan jostain elokuvasta kaapattu "oikean ufon"
      kuva. Mustavalkoinen kuva puolestaan on jonkun lyijykynä taiteilijan kyhäelmä kuvitellusta ufosta.

      Mikä niissä ketään hämmästyttää, ihmetyttää minua. Se varmaankin oli tuon uutisen tarkoituskin.

    • Anonyymi

      Foliohattuja, foliohattuja kaikkialla.

      Unohdetaan armeijat, hallitukset ja niiden salaliitot.

      Nykyään lähes jokaisella on koko ajan matkassaan hyvä kamera, jonka saa parissa sekunnissa kuvausvalmiiksi.
      Kymmenillätuhansilla ihmisillä ympäri Maapallon on takapihoillaan huipputason kaukoputket ja teleskoopit huippukameroineen.
      Ai niin, yksityiset, puolueettomat observatoriot. Nekin tarkkailevat taivasta jatkuvasti.

      Ja tuo on "maailman selkein kuva ufosta"?

    • Anonyymi

      Artikkelissa sanotaan:

      Apulaisprofessori myöntää kuitenkin Daily Mail -lehden kirjoituksessa, ettei kuvassa näkyvä alus varmaankaan ole ulkoavaruudesta, vaan se on ihmisten tekemä.

      –Uskon, että alus on tehty jossain salaisessa tukikohdassa ja mikä ikinä se olikin, se säilyy salaisuutena ja on aiheena erittäin arka.

      Hän uskookin, että tunnistamaton lentoalus on voinut olla ”Aurora”, joka oli Yhdysvaltain kehittämä tiedustelulentokone, jonka valmistusta huhuttiin jo 80-luvulla. Yhdysvaltain viranomaiset eivät ole vahvistaneet kyseisen aluksen olemassaoloa saati valmistusta.

      Vaikka Clarke on varma, että joku Yhdysvaltain tai Britannian viranomaisista tietää, mistä kuvassa on kyse, ei hän sulje pois myöskään sitä, että kyseessä voi olla myös vain pitkälle edennyt huijaus.

    • Anonyymi

      Eipä aiheuttanu mitään värinää. Väärennös kuten tähän asti kaikki.

      • Anonyymi

        On aikamoista että maailman suurimmat asevoimat ja tiedustelupalvelut tutkivat NASAn kanssa satoja ufoväärennöksiä paraikaa kongressin ja Pentagonin valvonnassa.
        Miksi ne ei usko sinua, alan asiantuntijaa, ja lopeta tutkimuksia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On aikamoista että maailman suurimmat asevoimat ja tiedustelupalvelut tutkivat NASAn kanssa satoja ufoväärennöksiä paraikaa kongressin ja Pentagonin valvonnassa.
        Miksi ne ei usko sinua, alan asiantuntijaa, ja lopeta tutkimuksia?

        Eivät ne tunne suomalaisen koukun ansioita usassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivät ne tunne suomalaisen koukun ansioita usassa.

        Öö.. ? Siis koukunko ansioiden tietämättömyyden vuoksi USA:ssa sinä kärsit uskottavuuden puutteesta USA:ssa ja siksi ne jatkaa tutkimuksiaan USA:ssa?
        Tarkisteletko vielä kerran kuitenkin tuon lauserakenteen sanoman oikoluettuna ja kirjoita se uudelleen, sillä tuossa ei ollut järjen häivääkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Öö.. ? Siis koukunko ansioiden tietämättömyyden vuoksi USA:ssa sinä kärsit uskottavuuden puutteesta USA:ssa ja siksi ne jatkaa tutkimuksiaan USA:ssa?
        Tarkisteletko vielä kerran kuitenkin tuon lauserakenteen sanoman oikoluettuna ja kirjoita se uudelleen, sillä tuossa ei ollut järjen häivääkään.

        Aloittanut varmaanki tarkoitti että ufo on USAssa tms. Vai oletko itse ?


      • Anonyymi

        Kuten kristinusko. Oletko samaa mieltä?


    • Anonyymi

      Ai tää on tää

    • Anonyymi

      Vaikka kyseinen kuva ei vakuuta minua liioin pätkääkään, niin osasta kommentit tässäkin ketjussa ovat täysin merkityksettömiä.

      Mitä parempia kuvia saatte, sitä varmemmin ne salataan.
      Minulla on kuvattuna kuinka suomalainen hävittäjä on tilanteessa jossa ufot menevät hävittäjän ylä- alapuolelta, sivulta, takaa... siis ympäriinsä. No onko tapauksesta kerrottu, ei ole.
      On todella saamatonta sakkia jollei hävittäjästä saatu Tic-Tac mallisia ym. kuvattua.

      Kävin lennoston kotisivuilla tapauksen jälkeen. Siellä kerrottiin kuinka ilmavoimat omalta osaltaan turvaavat kansalaisten koskemattomuuden ja muuta plap.plap..

      Oma videoni kylläkin loppuu siihen kun ufot tulee pihaan saakka.
      No tästä oli tietenkin se etu, että nyt minulla on videolla kuvaa siitä kuinka oudosta ilmiöstä lopulta on kyse.
      Kuinka moni muu palstan paskanjauhajista on pystynyt samaan.
      Tässäkin ketjussa joku tietämätön nulikka väittää, että Bob Lazar olisi "satusetä".
      Sulle voin kuule kertoa, että onnistuin kuvaamaan ufon rakenteita niin tarkasti, että voin verrata sitä Lazarin kertomaan.
      Hyvin näyttää pitävän Lazarin kertoma paikkansa.

      Siis ymmärtääkö palstan yksikään älykkö mitä se tarkoittaa.
      Täällä ihmetellään jotakin suttuista kuvaa, kun toisilla on alukset hyppysissään ja yrittävät päästä niiden toiminnasta perille.

      Ja se että lentääkö "ufoilla" kiinalaiset vaiko venäläiset. Tuohon voin sanoa, että kyllä jaksaavat pitää tietämättömien kulissia yllä. Menkää vaan mukana ja viisastelkaa, sitä paremman etumatkan saavat.

      • Anonyymi

        Sano alineseille terkkuja täältä kun ensikerran laskeutavat sun takapihalle voin tarjota heille myös kahvit jos kerkiävät pullaakin ois tarjolla aliensseille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4975
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1253
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe