Katselen vierestä, kun nuori poika panee vaimoani

Anonyymi

Vaimoni tykkää seksistä ja erilaisista fetisseistä. Hän haluaa pukeutua, kuin pornotähdet ja harrastaa seksiä kimpoissa. Viime aikoinan hänen numero yksi on ollut kerrosta ylempänä asuva opiskelijapoika. Tutustuimme tuohon kaveriin festareilla, no jaa... ei mikään erityinen komistus, mutta varustus sitäkin komeampi. Pyysimme hänet kylään, kun kerran asuimme päällekkäin. Vaimo oli heti valmis viettelemään tuon kundin. Ja niin siinä sitten kävikin. Ekalla kerralla ei oikein onnistunut puolin, eikä toisin, mutta tuli todistettua ainakin tuon lemmenkalun koko.

Viikon päästä vaimo varustautui kunnolla asian harrastamista varten ja pyysimme pojan vierailulle. Jatkettaisi viimeksi kesken jäänyttä sessiota. Vaimo Meni valmiiksi sängylle vatsalleen, kolme tyynyä vatsan alle ja jalat haralleen. Poika sähelsi taas, eikä jutusta meinannut tulla mitään. Menin vaimon viereen ja levitin pieniä pakaroita niin, että posliiniksi ajeltu pillu avautui somasti. Sitten otin pojan kalusta kädellä kiinni ja ohjasin sen oikeaan paikkaan. Ja sitten alkoi homma toimia. Oli mielenkiintoista ja kiihottavaa katsella päältä päin, kun iso kulli työntyi vaimooni.

Vaimon sääret punaisine korkkareineen, sukkineen ja sukkanauhoineen ojentautuivat suoriksi. Tiesin, että kohta tulee... niin tuli myös kaverilta. Ajoitus oli kyllä kohdallaan. Poika pukeutui ja lähti saman tien. Hiljainen kaveri, ei virkkanut mitään. Ja minä pääsin jatkoille, tosin mulla lienee vain länsimaista keskimittaa tuo heppi. Kaveri on käynyt useita kertoja tuon jälkeen, ei juuri juttele tai höpise turhia. " tuollainen "tulen ja panen tyyppi", kuten vaimo sanoi.

8

9547

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuollaista tapahtuu myös ihan oikeassa elämässäkin. Noita pariskuntia on paljon, joissa tuollainen toyboy käy laittamassa vaimon kondikseen. Mä tiedän kokemuksesta. 19 v. Mies

      • Anonyymi

        Ukko katselee vierestä, kun sä panet, vai ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukko katselee vierestä, kun sä panet, vai ?

        Joskus katselee, ei haittaa mua.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ai helvetti! Tosi upea! Juuri noin haluaisin joskus vaimoni "vastaanottavan" erään työkaverini. Ihan tuollaisia korkkareita ei tosin löydy, mutta musta narukorsetti kyllä on. Vaimo ei saisi nähdä tuossa asennossa kuka tulee panemaan. Vaimo ei ole kovin ahkera vieraissa kävijä ja kaikki seksiasusteet on jääneet meidän keskeisiin leikkeihin - tai ainakin luulen niin. Mutta jotain pitäisi keksiä, että saisin vierestä katsella kuinka vaimoa nussitaan! Voiko joku neuvoa hyvän keinon?

        Fantasiako vain?


    • Anonyymi

      Meillä vierailee vaimon luona kaksi nuorta miestä. On vieraillut jo useamman vuoden.
      Nainnista näkee sen että miehet tyydyttävät
      Itsensä vaimoon ,joka käy kuumana .
      Näkee kun kiima nousee kun hetki lähestyy, pitää aina viedä kun epävarmaa ajaminen.
      Vieläkin haluaa seurata vierestä kun vaimo sekaisin ottaa kullia sisään..
      Näkee että nauttii .

    • Anonyymi

      Niin herkkävja kaunis tarina,että aivan liikutuin. Meillä vaimo nauttii katsella ,kun panen naapurin aikamiespoikaa pirtin pöytää vasten.

    • Anonyymi

      Vuokrattin mökki lähdettiin minä, Sirkka, Reijo ja sen kaveri Matti ajeleen itärajaa kohti pojat oli noin 16v. Enaimmäinen ilta meni tutustuessa alueeseen. Jo aamulla katsoin Matti on kiinnostunut Sirkasta ja ei ihme kulki yöpuvussa joka herättää nuoren ajatukset. päivä meni normaalisti katsellen kalstus välineitä onget, vene ja varusteet.
      Pojat otti jonkin verrasn lonkkua tai luulin niin Reijo humaltu olivat ottaneent minun kossua sekaan. Illemmalla Reijo levähteli yläkerrassa makoilin olohuoneessa sohvalla.
      Vaimo huuteli jotain keittiönurkkauksesta en vastannut. Matti luuli että nukun meni vaimon taakse kuiski jotain ja piti lantiolla kättään, kuiski jotain vaimolle työnsi kädet esiliinan alle, vaimo supisi jotain pää kääntyneenä näin kuinka kädet hyväili pystyjä rintoja. Matti keskittyi sitten lantioon ja pyllyyn hieroi rohkeasti kun kuiski jotain hieroi etu kautta pillua vaimon pää kavi taakse käntyneenä.
      Yskin vähän meno loppui heti. Kysyin miten Reijo vaimo pyyhki kädet ja meni ylös, tuli viereen kuiskas nukkuu ja antoi suukon.
      Sanoin käyn heitteleen vähän onkea. Katsoin pihalla kun kulkivat olkkarissa, kävelin rantaan. Näin yläkerran ikkunassa liikettä kiersin metsän kautta menin sisään ovi oli auki kuulin kun tulivat Reijon huoneesta Matti pyysi toiseen huoneeseen vaimo sanoi en minä älä vedä. nousin ja katsoin, kuului kun vaimo sanoi sinä se kopeloit hitto sinua kurkistin olivat pitkänään sängyllä Matti imi jo sojottavia rintoja ja käsi hameen alle työntyneenä näin kuinka sormet oli työntyneenä pilluun Matti sanoi haluan oikeata naista en kikattajia.
      Vaimon housut oli jo polvissa näytti että itse potkii niitä pois Matti nousi päälle vaimon vedellessä hametta ylös pois haitolta.
      Matin kalu oli jo aikamiehen sai sen siään nopeasti ja paineli kunnolla, vaimo kuiski olet niin raju Matti työnteli paukauttaen joka työnnöllä vaimo äänteli tarrautu kiinni kun Matti laski sisään. Siirryin pieneen komeroon käytävällä kun Matti meni vessaan ja toi paperia vaimolle, Istuivat sängyn reunalla ja vannottivat täsät ei puhuta. Matti vielä hapuili rintoihin vaimo kiusasi tissit vielä kiinnostaa Matti käänsi vaimon putosi polvilleen lattialle Matti painoi ylä vartaloa sänkyyn ja veti hameen ylös, vaimo yritti hiljaa estellä Matti pani takaa vaimo makasi kädet levällää kaunis pylly paljaana vaimo vikisi vatsallaan kun Matti pani Vaimo kuiskas tule jo Matti vaan pani vaimo kietoi peittoa päänsä ympäri ja kiljahteli sinne Matti laski taas sisään. Vaimo sanoi nyt kyllä menet alas.
      Matti meni ensin, sitten vaimo nousi menin ovelle miten täällä näkihän vaimosta että on antanut, kuiskasin kerro illalla. vaimo katsoi pitkään hymyili kerron.
      Illalla vähän vivautuneen iltapaöan jälkeen, mentiin sänkyyn, vaoimo kertoi että jo päivällä Matti oli lähennellyt, tuli takaa ja hieroi nännejä kertoi että oli heti kostunut ja sitten röyhkeästi työntänyt sormet pilluun kuin omistas ja melkein omisti oli tuntunut niin hyvältä. Kun olin lähtenyt oli heti kiilannut työntänyt sänkyyn ja imenyt kiihottuneita nännejä ja puoli väkisin nainut ja kohta uudelleen, kysyin soitanko poliisille säikähti älä oli se osaksi minunkin syy.
      Sanoin näin kaikki sinä annoit kiimasena tuli kainaloon pyysi anteeksi, sanoin vien Reijon kalaan saat pyytää Matilta anteeksi.
      Aamulla vaimo laittoi ruokaa iso paita päällä nännit seisoi koko ajan lähdettiin kalaan, meni jonkin aikaa tuli viesti olen saanut kaksi kertraa anteeksi kunnolla.
      Kolmen tunnin päästä viesti, sauna lämmin olen käynyt kahdesti syvällä "uimassa".

      Pojat lähti llalla kalaan. sain vaimon kiinni pienen kisailun jälkeen raiskasin takaa sängyssä kiljui että on kipeä painuin voimalla ja laskin sisään missä oli entistä, istuttiin sitten ulkona katseltiin järvelle, vaimo istui jala haralla kuiskas että minä olen saanut.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe