MITA TEHDA, KUN ISANNOINTI EI HAADA NISTEJA TALOSTA

Anonyymi

Otsikossa ongelma lyhyesti. Joka paiva ja yo jarjestyshairioita, usein montakin kertaa paivassa. Asuntoon on myos tehty poliisin huumeratsia ainakin yhden kerran (satuin menemaan ovesta samaan aikaan kun poliisi pyrki sisalle rappuun). Kannabis haisee rappuun asti. Isannointi vaittaa, etta poliisiin ei saa soittaa jarjestyshairioita, vaan hanelle pitaa raportoida suoraan. poliisi on toista mielta tasta (tietenkin, laki sanoo, etta poliisi hoitaa jarkkarihairiot). Isannointi kayttaa nyt lain kirjoitettua kirjainta hyvakseen, kun vastuuttaa talon hairityn asukkaan noutamaan hatakeskusviestit omalla nimellaan ja osoitteellaan, jotta han mhdollisesti voisi haatoon ryhtya. Kukaan ei vaan sita halua tehda, koska silloin mahdolliseen haato oikeudenkayntiin tulee naille narkeille tiedoksi ilmoittajan nimi ja osoite.

Mita tassa tilanteessa voi siis tehda, jotta saa kotirauhan (ja turvallisuuden tunteen) takaisin....

Nayttaa silta, etta isannoija ei ryhdy haatoon missaan tapauksessa.

5

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ensiksi hankkii hankkii lAppArilleen tai muuhun laitteeseen jolla kirjoittaa AAkkOset osaavan sovelluksen.

      Sen jAlkeen voi palata asiaan.

      • Anonyymi

        Jos sinulla poloisella on vaikeuksia ymmartaa tekstia ilman treemoja, niin ei kannata tulla paikalle ollenkaan. Liian pitkia lauseita(ko), pitaydy abcdariumeissa.


    • Anonyymi

      Menet ja vedät rännit niiden kanssa.

    • Anonyymi

      Jos kerran asunto on tiedossa, soitat vain poliisit paikalle aina kun kannabis haisee. Lisäksi kannattaa pitää häiriöistä tarkkaa päiväkirjaa ja tehdä isännöintiin häiriöilmoitus, jossa on tarpeeksi tarkat tiedot häiriöiden laadusta ja ajankohdista. Yksittäisen asukkaan ilmoituksen perusteella ei isännöinti voi ryhtyä häätötoimiin, joten sinun kannattaa jutella naapureiden kanssa ja pyytää heitäkin tekemään ilmoituksia, tietysti edellyttäen, ettet ole ainut, joka kokee häiriöitä. Huomaa kuitenkin, että häiriöillä tarkoitetaan tässä yhteydessä meteliä, jota syntyy hiljaisuuden aikaan. Talon järjestyssäännöistä voit tarkistaa, mihin aikaan teidän talossa edellytetään hiljaisuutta. Tyypillisesti on 23 - 06, muttei joka talossa.

      Lisäksi on syytä pitää mielessä, että ennen häätöä isännöinnin on annettava varoitus vuokralaiselle. Jos kyseessä ei ole vuokratalo, isännöinnin tulee myös olla yhteydessä asunnon omistajaan.

      Jos joku poliisi sanoo, ettei tule paikalle kannabiksen käryn takia, sinun kannattaa mainita, että kyse on huumeiden käyttörikoksesta, jolle poliisi ei saisi ummistaa silmiään.

    • Anonyymi

      Lisään vielä: saattaa olla, että tällainen tilanne on (kokemattomalle) isännöitsijälle vieras. Ehkä sinun kannattaisi ystävällisesti vihjata isännöitsijälle, että hänen ehkä kannattaa pyytää apua kokeneemmalta kollegalta. Tällaisiin tapauksiin on kyllä pystytty puuttumaan ilman, että kenenkään pitää noutaa hätäkeskusviestejä. Omakohtaista kokemusta on sellaisestakin tapauksesta, jossa pilveä poltteleva asukas kyllästyi siihen, että poliisi kävi tämän tästä (naapureiden ilmoitusten perusteella) ja muutti omatoimisesti muualle.

      Jos asiaa ajetaan järjestyshäiriöiden kautta, polku on kyllä selkeä: isännöitsijä saattaa ensin esim. soittaa asukkaalle kertoakseen, että jos ei häiriökäyttäytyminen (siis meteli yöaikaan) lopu, seuraava vaihe on (tarvittaessa haastemiehen toimittama) kirjallinen varoitus, ja jos siitäkään ei ole apua, seuraava vaihe on häätö.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe