Täällä asumisen edut

Olen jo täällä. Kun on jo täällä, näkee Thaimaan itse ikkunasta, eikä wikibediasta.
Kun annoin banaanille norsun, huomasin että se tuli suoraan luonnosta eikä mistään wifi verkosta. Tuossa menee tie vieressä, sen tien nimi on mopo hoplop soi. Tiiän asian ilman nettiä koska mopot pomppii sen kuopissa. Aimon kookos puisto katosi mutta sen takana näkyy Peverli Hils. Tiedän sen koska sinne menee hienoja autoja, yx ihan uusi nissanikin. Tämä on öky rikkaiden aluetta, tiedän sen koska eläke tuli tilille eikä tarvi googlata tuliko ku nään ite koska olen jo täällä.
Pää ministeri aikoo sulkea koko thaimaan rutismin, koska täällä ei tykätä resuista.
Savossa sähkö hinta nousee ja minua kovasti hymyilyttää täällä Hua Maissa.

Ottaa päähän kun luulenpa että joku koettaa huhujen mukaan ehkä myydä hotellin ja epäilen että hinnassa ei ole huomittu hometta jota epäilen ehkä luullen. Meni nenä tukkoon kun ajoin mopolla ohi laskien sen asiakkaita. Niitä ei voi laskea jos ei ole jo täällä.

6

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taitaa olla viisasta... sinunkin senssu ja, minun lopettaa, tänne kirjoittelu, täällä ei ole muita mielenterveyskuntoutujia kuin minä ja, sinä ja, puppe... pitää keksiä muuta tekemistä.

      By NumBall HHN 61v.

      • Anonyymi

        Lentokapteeneilla evp sekä majuri Tarvajärven kaltaisilla upseereilla riittää iloisia tapahtumia ilman Lenitaakin. Sillä lailla! Palstan jonnet: nytte kiirusti kysymään herra G Ooglelta ketä hyö ovat.


    • Anonyymi

      Mistä tuo "NunBall" nimi?

      Siitä, että meni lekuriin ja Lontoota puhuva lekuri koputti päätä ja sanoi; "Numb All!"

    • Numerot on Saaripasaselle tärkeitä.

      Aiemmin nimimerkkinsä oli numerosarja joka kaiketi oli Aku Ankan Karhukoplasta väärin muistettuna 56716717. Väärin muistaminen on bravuurinsa ja tavaramerkkinsä.

      Pakko-oireinen häiriö on taudin nimi. Numerologinen pakkomielle on yksi sen muodoista.
      OCD on psykologinen häiriö, joka liittyy läheisesti ahdistukseen ja niille on tunnusomaista pakkomielteisten, tunkeutuvien ja toistuvien ajatusten läsnäolo, jotka pakenevat henkilön valvonnasta.

      Pakko-oireinen hakee järjestystä ympärilleen ja elämälleen, mutta koska Saaripasanen on äärettömän huono matematiikassa, numerot aiheuttaa vain kiukkua ja vihaa, koska hän ei ymmärrä laisinkaan, tai ymmärtää väärin.

      Hänen lempilukunsa on 8000. Se kuulostaa hänen korvissa mahtipontiselta luvulta. 8000 euron palkka yliopistolta, 8000 kirjaa kirjahyllyssä, 8000 lentotuntia koelentäjänä jne.

      Matemaattisen lahjattomuutensa vuoksi suuruusluokat ovat hänelle täysin mahdottomia ymmärrettäviä. Miljoona muuttuu tuhanneksi ja miljardit miljoonaksi. Kolme nollaa häneltä useimmiten puuttuu, mutta on niitä ollut kolme liikaakin.

      Hän muisti nähneensä (silloin kolmevuotiaan) tyttäreni kuvan "kymmeniä vuosia sitten" ja uima-altaamme bangkokilaisen hotellin esitteessä, josta laittoi kuvan. Yhtäläisyyteen hänelle riitti se että molemmissa oli laatoitus, meillä syvän sininen ja hänen kuvassaan vaalean vihreä.

      Hänellä on numerologisen ahdistuksen lisäksi erittäin vaikea dysleksia ja pahoja ongelmia tunnistaa myös kasvoja. Paniikinomaisesti etsii yhtäläisyyksiä, mutta kun se kuuppa ei toimi samalla tavalla kuin terveellä, niin tehtävä on täysin mahdoton.

      Mikäli jotakin rappeumaa tai infarktia ei ole tapahtunut hänelle viime vuosina ja hän on ollut aina tuollainen, niin on ollut aivan sula mahdottomuus että hän koskaan on saanut peruskoulusta päästötodistusta.

      Tarina Jyväskylän yliopistosta pitää paikkansa, mutta siellä hän on todennäköisesti ollut suorittamassa vielä kolmekymppisenä oppivelvollisuuttaan eli peruskoulua, taikka häntä on yritetty huonolla menestyksellä kuntouttaa yhteiskuntakelpoiseksi.

      Kuvassa jonka hän lipsautti vahingossa luokasta oli muitakin aikuisopiskelijoita ja hän siellä joukossa noin 160 kiloisena hymyillen. Silloin hänellä oli varmaan vielä hampaat.

      Äärimmäisenä jukuripäänä hän harjoittaa myös vahvistusharhoja, etsien rivien väleistä irroitettuja sanoja tukemaan omaa näkemystään, vaikka totuus löytyy siitä kokonaisesta lauseesta aivan selvästi kaikille terveille.

      Huomasin jo hänen naamakirjastaan että hänen tapansa inttää pakkomielteisesti joka asiasta, on tiedossa "kavereillaan". He naureskellen oikaisevat hieman Saaripasasen kirjoituksia, kuten asuinpaikkansa nimen.

      Kun joku korjasi että se ei ole hua fai lek vaan hin lek fai niin Saaripasanen totesi: "Oli mikä oli mutta sinne kuitenkin"

      On siinä yhdelle henkilölle siunaantunut monenlaista henkistä ja neurologista vaivaa ja lääkärikirjain diagnooseista ei montaa puutu.

      • Anonyymi

        Huu haa, taasko ahdistaa...


      • Anonyymi

        Oletpa taas ollut ahkera, kertoen mielipiteitäsi minusta, jopa puolimetriä, kiitos siitä jatka vain jos se elämääsi helpottaa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      4
      1983
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      254
      1687
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      248
      1610
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      54
      1574
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1428
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      28
      1341
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1197
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      282
      1182
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1173
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      39
      1061
    Aihe