Valtava kalu

Anonyymi

Hänen kalunsa oli valtava.

Kurssimatkalla eräänä tammikuun viikonloppuna. Meidän osastollemme oli järjestetty lisäkoulutusta. Firmamme on aina olllut vähän pihi ja matkoillakin, emme koskaan saaneet omaa huonetta hotellista, kuten emme nytkään, vaan jouduin jakamaan huonen työkaverini Joken kanssa.
En ole koskaan oikein pitänyt hänestä sillä hän oli sellainen superkehuja. Kehui jatkuvasti kuinka monta naista hän on saanut kaadettua sänkyynsä ja kuinka iso kalu hänellä oli. Kavereiden kanssa kyllö joskus epäilimme, että hänellä on villasukka kalsareissa, mikä pullottaa etumuksella niin houkuttelevasti. Tämän kurssin aikana tulisin kuitenkin tietämään, kuinka asian laita oikein oli.

Toisena iltana pitkän kaavan illallisen jälkeen mentiin portukalla pornokluniin. Siellä oli kaikkea tarjolla. Isotissisiä naisia häkeissä, jotka strippasivat ja heitä sai taputella miten halusi kun vaan jätti käyntisetelin rahan muodossa hkin lattialle. Minäkin puristelin heidän tissejään jonkun verran ja kiimatasoni housi kovasti. Jonkun ajan kuluttua alkoi Shmaleshow. Muut kaverimme tykkäsivät, että oli jo vähän liikaa mutta me Joken kanssa tuijotettiin silmät suurina tyttöjä joilla oli isot kullit!! Ne aasialaistytöt olivat niin nättejä, että minulla ei olisi ollut mitään sitä vastaan jos pääsisi jonkun kanssa muhimaan. Tunsin olevani vielä enemmän kunnossa.
Mutta sitten yht’ äkkiä varoittamatta meni sähköt ja men aloimme astelemaan hotellille päin. Minä meni Joken kanssa huoneeseemme, muut kokoontuiovat hotellin baariin.

”Hän oli tosi nätti se she-male jolla opli pitkät vaaleat hiukset.” Sanoi Jokke. ”olin ihan kiimassa häneen, entäs sinä?” hän jatkoi.
Minunkin oli tunnustettava, että niin oli asian laita myös minun kohdallani.

”No, tehdäänkö sille jotain?” Jokke kysyi.

” Mitä tarkoitat?” minä vastasin. ”Onko sulla joku likka komerossa, vai?”
”No ei ihan, mutta ajattelin, että voisin tehdä sulle jotain kivaa, jos haluat.”
”Ei kiitos, en ole homo.” sanoin.
”No en minäkään, mutta vähän sellainen Bi-henkinen.” Jokke nauraen sanoi.” Tai oikeastaan tänään niin kiimanen, että siihen riittää ihan tavallinen kulli, jos vain haluat ja uskallat?” hän jatkoi.
Hän sai kysyä useampaan kertaan ja vasta sitten kun hän lupasi ettei hän raiskaisi minua, minä riisuin vaatteeni.
Jokke näytti aika hämmästyneeltä ja minä jo ehdin ajattelemaan, että hän oli laskenut leikkiä kanssani.
Siitä hulimatta menin vähän varovaisin askelein hänen vuoteens viereen ja otin esiin nyt kivikovana seisovan kyrpäni. Hetkeäkään hukkaamatta hän otti sen käsittelyynsä ja ohjasi sen suoraan suuhunsa aloittaen voimakkaan ja rytmikkään imemisen.

Se tuntuin niin valtavan ihanalta. Mitään sellaista en ollut koskaan aikaisemmin kokenut. Hän sai kullini lähes kokonaan nieluunsa kiverksiä myöten. Hän antoi sen pyöriä suussaan edestakaisin. Siinä hetkessä tiesin, että tulisin takuuvarmasti haluamaan lisää. Vaimoni imut eivät olleen lähelläkään samaa tasoa ja ymmärsin, että mies josta en ennen pitä tulisi olemaan hyvä ystäväni tulevaisuudessa ja ehdin jo ajatella seuraavaa sessiota.

”Mutta hetkinen, hetkinen.Nyt on sinun vuorosi.” Hän sanoi.

Pudotin hänen housunsa alas ja vedin varoen hänen läpinäkyvät mustat kalsarit pois. Saatoin nähdä että ne peittivät todella ison ”paketin” minkä halusin heti..

Ja vips, siinä se oli. Suurin kulli minkä olin koskaan aikaisemmin nähnyt. Sen oli todella valtava!!!
Ja voi kuinka ihana kova se oli.

Outoa tässä olise,että homma ei tuntunut yhtään homoilulta, tai Bi-jutulta. Olin vaan niin valtavassa kiimassa ja kullia sytkytti kovemmin kuin koskaan aikaisemmin Huuleni kulki ylös ja alas Joken jättiläiskalussa ja kun iomeskelin hänen kioveksiään hän suorastaan nyyhkytti nautinnosta.
”Haluaisitko sinä?” hän kysyi.
”Haluanki mitä?” minä vastasin.

”Minulla on kortsuja. Testataanko?”
”OK, minä vastasin,” Mutta ota sitten iisisti.”

Jokella oli jossain laukussaan myös liukkaria, millä hän voiteli anukseni hyvin ja antoi sormensa liukua hetken aikaa sisään ja ulos, kunnes asettui taakseni ja alkoi työntämään sitä jättiläispaalua sentti sentiltä anukseeni. Voi että se teki ensin kipeää, mutta pian aloin nauttimaan siitä valtavasti ja tiesin, että sen illan jälkeen olisi auttamattomasti Bi! Ajattelin siinä, että tätä kullia pitäiosi saada myös vaimoni pilluun ja päätin alkaa houkuttelemaan häntä ja Jokkea yhteen. Tiesin, että vaimollani oli ollut muitakin suhteita ja näin saattaisi olla helpompi saada hänen Joken pantavaksi. Ajatus mitä aioin alkaa kypsyttelemään välittömästi.
En ollut koskaan ajatellut kuinka hyvältä oika kyrpä anuksessa voisi tuntuakkaan, mutta sitä se todella oli ja nyt ymmärsin enemmän kaikkia Bi- ja homoihmisiä.
Hän sai orgasmin aika nopeasti ja olin hiukan pettynyt, mutta hän lupasi panna minua uudestaan pian. Mutta ensin olisi minun vuoroni tehdä oma anusdebyyttini. Koska minun kullini ei ollut lähelläkään Joken kokoa, niin ei minun tarvinnut paljon aristella, kun jo painoin täyttä päätä Jokkea anukseen. Oli

2

6924

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      mahtavaa ei voi luopua jos tuollasen saa

    • Anonyymi

      Fantasiaa jälleen, hieman muunneltu ja sekoitettu samaa paskaa ja pakkaa, jollaisia kaikki nämä sadut botti-runkun hallusinaatioita! Menis jo skitso muualle!

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe