Seksuaalienergia ja ejakulaatio.

Kysyisin..

Eli menettääkö mies seksuaalienergiaa jos estää ejakulaationsa pitämällä peniksen juuresta kiinni tarpeeksi kauan?

7

2655

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Repe

      Muinaiset Irlannin druidit teki tätä tekniikkaa istumalla hajareisin kaatuneen puunrungon päällä; eli tuota on käytetty seksuaalienergian viilentämiseen ihan traditionaalisestikin.

      Enemmänkin kuin menettämisestä, - määrästä, on kyse seksuaalienergian laadusta; onko se viileää vai kuumaa. Kuuma energia kaiketi johtaa silkkaan genitaalisen seksiin, falliseen... ja heijastuu persoonaan. Luulen että luonto on tarkoittanut että jonkinlainen persoonan kypsyminen, kasvu naiseksi/mieheksi, isäksi/äidiksi ainakin tapahtuu. Yleensä suhteessa toiseen ihmiseen. Usein ihmiset valitsee toisin, vapaa tahto kun meille on annettu. Nykyisinhän ihaillaan nuoruutta, kypsymättömyyttä. Seksuaalienergiaa VOI käyttää myös henkisen kasvun energiana, ja mun nähdäkseni inkarnaatiot ja profeetat on ollut intensiivisesti seksuaalisia olentoja.

      • gaborone

        "Luulen että luonto on tarkoittanut että jonkinlainen persoonan kypsyminen, kasvu naiseksi/mieheksi, isäksi/äidiksi ainakin tapahtuu. Yleensä suhteessa toiseen ihmiseen. Usein ihmiset valitsee toisin, vapaa tahto kun meille on annettu."
        Mitä tarkoitat tuolla?


    • Thor

      Minä käsitän asian näin että energianvaihtoa tapahtuu jokatapauksessa, mutta ejakulaation estäminen tasoittaa tätä energianvaihtoa niin ettei energia siirry niin paljon parin välillä.

      • Musti

        Heips!

        Kannattaa kuitenkin muistaa, että maallisemmalla tasolla hommassa on toinenkin puoli:

        Jokainen siemensyöksy on lisäsuoja eturauhassyöpää vastaan. Mitä enemmän siemensyöksyjä elämän aikana, sen pienempi eturauhassyöpäriski (tai sen myöhemmin se kehittyy - sehän kun tuppaa tulemaan vähän joka äijälle).

        Että onko se - ehkä kyseenalainen - energiansäästö tuon arvoinen?

        Tokihan seksuaalienergia voi muuntua luovuudeksi, mikäli elää selibaatissa tms. Luovuus ja seksuaalisuus kun asuvat samassa chakrassa.

        Mutta selibaatti puolestaan saattaa olla vahingollinen, jos se tehdään väkisin hampaat irvessä. Silloin kun se tulee luonnostaan, se on hyväksi. Tätä mieltä ainakin oli Paul Brunton.

        Ja katselemalla millainen meno on katolisessa kirkossa, jota pyörittää selibaatissa elävä mieslauma, voisin kyllä allekirjoittaa Bruntonin väitteen. =)


    • iron lion zion

      Kysykää googlelta "lion technique ejaculation". Pitäis löytyy tietoo aiheesta. Tekniikka sinällään on yksinkertainen. Ejakulaation alkaessa painetaan parilla sormella peniksen juuresta ja jatketaan tätä hyvän aikaa. Siemenneste ei tällöin pääse ulos. Jos paine kohdistuu optimaaliseen paikkaan, arvokas sperma siirtyy vereen ja energisoi äijän tehokkaasti. Jos se ei ole ihan optimaalisessa paikassa, siemenneste tulee seuraavan virtsan mukana, jolloin se voidaan juoda tai hieroa kehoon.

      Huom! Siemensyöksy siis tapahtuu, eli eturauhanen saa rauhan, mikä on terveellistä, mutta elämää ylläpitävä siemenneste ei pääse valumaan hukkaan.

      • vesimies yogi

        HAhahahaha ! "Jos se ei ole ihan optimaalisessa paikassa, siemenneste tulee seuraavan virtsan mukana, jolloin se voidaan juoda tai hieroa kehoon." JUURI NÄIN! Juo mällisi, niin saat seksuaalienergiasi kiertämään kehosi läpi ja avaavan energia tukoksia. hahaha!


    • mällinheittäjä

      Paskapuheita on hauska lukea :D Spermaan on jo sitoutunut energiaa kun keho valmistaa sen. Ts. kun roiskautat mällin, et menetä kehostasi yhtään mitään energioita. Roiskaisun jälkeen keho alkaa valmistamaan uutta satsia ja jälleen valmistuneeseen satsiin (sperma kiveksissä siemenneste eturauhasessa) on sitoutunut energiaa ja prosessin jälkeen kehosta menetetty energia saadaan takaisin mm. ravinnon kautta. Voi teitä taikauskoiset lapsukaiset :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe