Verenhimoinen Nelli

Nimi oli ensin Vampyyri Nelli, mutta jotenkin kuulosti lastenkirjalta se ja tämä ei ole mikään lastensatu 😜 tässä mässäillään. Älä lue jos et kestä sitä.

Oli synkkä ja myrskyinen yö, kun Nelli saapui baarin ovista sisään. Jokin hänen saapumisessaan sai kaikkien päät kääntymään hänen suuntaansa ja hetkeksi puheensorina taukosi. Nelli seisoi punaisessa, vartaloa nuolevassa kankaanpalassa paikoillaan hetken ja skannasi ympäri silmillään. Hän suuntasi kulkunsa tanssilattian läpi kohti rappusia ja kaikki väistivät häntä.
Nelli kulki yläkertaan ja nojasi kaiteeseen odottaen, odottaen jotain joka kiinnostaisi. Nelli ei naisista välittänyt. Tuntui että tänään baarissa ei miehiä ollutkaan.
Nelli oli melkoinen mimmi, ihan kiltti mutta kuitenkin villi. Peto.

Nelli kuuli vahvan sydämen sykkeen korvassaan ja herkullinen tuoksu saavutti hänen herkän nenänsä. Baariin astui sisään miehiä, mutta vain yksi joka sai hänet kiimaiseksi vain tuoksullaan. Hän näki tatuoidun miehen jonka silmät hehkuivat tummina. Mies vilkaisi ylös parvelle ja katsoi Nelliin, Nelli katsoi miestä. Heidän silmänsä lukittuivat ja mies seurasi katsetta ja hän liikkui kohti portaita ja käveli yläkertaan.
Hän saapui Nellin viereen ja hymyili puolittaisesti virnistäen ja sanoi hei.
Nelli kävi kierroksilla, nielaisi tyhjää ja kiersi kätensä miehen niskaan ja suuteli miehen huulia. Mies vastasi suudelmaan huumaantuneena Nellistä ja siveli kielellään punaiseksi maalattuja huulia, pyytäen lupaa kielelleen. Nainen avasi suunsa ja suudelma kiihtyi nollasta sataan neljässä sekunnissa, miehen sydän löi nopeasti ja se kiihotti Nelliä lisää.

Hän tarttui miestä kädestä ja johdatti hänet alas portaita ja pois baarista. Nelli meni pyöränsä luo ja ojensi miehelle kypäränsä. Matka kotiin ei ollut pitkä mutta Nelli halusi sinne nopeasti. He hyppäsivät pyörän selkään ja mies alkoi polkea vimmatusti.

He saapuivat Nellin asuntoon ja mies tarttui häntä kädestä, kun he pääsivät hissiin huulet löysivät taas toisensa, mies hiveli kädellään Nellin paljasta reittä ylöspäin ja löysi perille kosteiden pillun huulien luo. Mies urahti tyytyväisenä siitä että Nelli oli jättänyt alushousut pukematta lähtiessään baariin.
Hissi pysähtyi kuumaan kellarikerrokseen ja he pyörivät hissistä ulos toisiinsa kietoutuneena huulien erkanematta. Nelli riisui matkalla miehen lippalakin, paidan ja avasi jo farkkujen vyötäkin ja housujen pudotessa nilkkoihin, mies meinasi niihin kompastua. Hänellä oli enää yllään valkoiset Calvinit. Kyrvän muoto piirtyi kauniisti boxereihin ja Nelli nuolaisi huuliaan.
Mies tarttui Nellin vaatteeseen ja nosti sen hänen yltään ja kävi heti suullaan kiinni rintoihin. Nelli perääntyi sängylle ja he kaatuivat sinne. Mies nuoli, imi, puri Nellin vartaloa laskeutuessaan alaspäin kohti pillua.
Nelli työnsi miestä päästä alaspäin ja levitti haaransa irstaasti auki, hän tiesi mitä halusi eikä nolostellut. Hän painoi miestä takaraivosta kohti pilluaan:
-Nuole.
Mies nuoli, ylös ja alas, kieli pyöri, suu imi ja kieli työntyi sisälle pillun uumeniin. Nelli nosti lantiotaan ylöspäin ja sanoi:
-Syö syö, nopeammin, syvemmälle!
Mies työnsi sormensa pilluun ja vuoroin nuoli ja imi klitorista, sormien pumpatessa edestakaisin. Nelli vavahteli ja kiemurteli suun alla ja nosti miestä tukasta saadessaan.
-Aah, aah, hyvä poika.

1

1407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nelli kohottautui ylös sängyltä ja katsoi miestä silmiin, mies nielaisi ja katsoi Nelliä takaisin haltioituneena. Hän tunsi itsensä onnelliseksi ja halusi pitää Nellin tyytyväisenä. Nelli tiesi tämän, hän pyöräytti miehen alleen ja repäisi boxerit riekaleiksi. Miehen kyrpä ponkaisi komeaan mittaansa vapauteen ja Nelli runkkasi sitä kädellään. Mies nyki lantiotaan huumaantuneena, Nelli laski päänsä ja nuoli suonikasta kyrpää kielellään. Mmmmh Nelli ynisi, kyrvän suonet tykyttivät kieltä vasten ja saivat pedon Nellissä heräämään. Hän nousi suutelemaan miestä ja siirtyi lähemmäs kaulaa, Nellin hampaat tulivat esiin ja hän puri miestä kaulaan. Mies huoahti ja Nelli joi verta.

      Suu punaisenaan hän laskeutui takaisin kyrvälle ja imi sen suuhunsa. Nuoli ja lipoi kullia syvälle kurkkuunsa, verta valui kyrvän vartta pitkin ja mies värisi hänen allaan.

      Hän puski lantiotaan ylemmäs ja Nelli katsoi hän silmiin ja upotti kullin vielä syvemmälle kurkkuunsa.

      Mies alkoi vavahdella ja siemenet syöksyivät Nellin kurkkuun. Mies heräsi hetkeksi transsista ja hätkähti kun Nellin suupielet olivat aivan punaiset. Nelli nuoli suupielensä puhtaaksi kuin kissa. Hän sulki miehen suun huulillaan ja mies humaltui jälleen Nellistä, antautuen.

      Miehen kyrpä alkoi jälleen kovettua, Nelli runkkasi hetken ja pikku hiljaa ohjasi kyrvän sisäänsä. Miehen kädet vaelsivat hänen lantioiltaan ylös rinnoille ja hän leipoi niitä käsissään. Nelli alkoi ratsastaa kullilla, ylös alas villisti pomppien. Miehen käsi nousi kohti Nellin kaulaa, kohti poskea. Nelli nuoli tykyttävää suonta ranteessa ja teki hampaillaan pienen reiän ja söi miestä. Mies ähkäisi yllättyneenä ja pyöräytti vertaimevän Nellin alleen.

      Uuh, yllättävää, Nelli ajatteli. Mies katsoi rannettaan joka tihkui verta ja alastonta Nelliä.

      -Vau, haluaisin kyllä tietää miten tähän jouduin. Älä enää hypnotisoi minua, ethän. Haluaisin kokea joka sekunnin.

      Nelli ei voinut uskoa korviaan, mutta lupasi olla kiltisti kunhan vielä saisi maistaa miestä.

      Nelli nousi kontilleen miehen eteen ja söi lisää ranteesta ja imi kyrvän veriseen suuhunsa. Sitten hän meni polvilleen miehen eteen ja mies työnsi verisen kyrpänsä Nellin pilluun takaapäin.

      Nelli ei koskaan ollut kääntänyt selkäänsä miehelle joka on tajuissaan, mies pani pillua kovaa ja Nelli ulisi kuin kiimainen eläin. Mies veti Nelliä kovaa lanteista ja upposi syvälle pillun perukoille asti. Nelli kiepsahti äkisti selälleen ja mies tuli hänen päälleen ja pani Nelliä hetken, sitten otti kyrvän käteensä ja runkkasi siemennesteet Nellin kasvoille ja rinnoille. Nelli nuoli suupieliään, mmmh.





      -Vau, ens kerralla mä saan päättää mitä fantasiaa toteutetaan. Silloin on sitten parempi että sulla ei ole menkat. Tää sänky on ihan veressä. Mies sanoi ja lähti suihkuun.



      -------

      Kukaan nainen ei varmasti oikeasti halua imeä omaa eikä toisen verta kenenkään kyrvältä tai käyttää sitä liukasteena.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      229
      2021
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      77
      1770
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1516
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      106
      1209
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1130
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1085
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      9
      1015
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe