Palautetta NELOSELLE

Anonyymi

Niin BB tulee siis nykyään Neloselta. Että jos palautetta haluatte bb,stä antaa niin kanava on tosiaan nykyään Nelonen. Ja ite sanon että ihan liikaa on näitä matuja ja "vähemmistöjä" otettu BB, seen !! Ei oo hyvä juttu !

20

229

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei rankkoja pitkäkestoisia tehtäviä. Ei oikeita Kunnon Bileitä.. Pettymys !!

   • Anonyymi

    Jotkut on edelleen niin pihalla ja tyhmiä, Että eivät tajua että BB tulee nykyään NELOSELTA !!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jotkut on edelleen niin pihalla ja tyhmiä, Että eivät tajua että BB tulee nykyään NELOSELTA !!

    Olet varmaan huomannut etteivät asukkaat ole yhtään viisaampia . Eipä taida olla mistä ottaa niitä älykköjä.


  • Anonyymi

   Nykyään nämä BB "bileet" on surkeita ja nössöjä.. Tulee lähinnä mieleen ala-asteen mehudicko.. Surkeeksi on mennyt..

   • Anonyymi

    Säälittävät "bileet" seesteistä ja unettavaa katsottavaa.. Antakaa kunnolla juomia, viiniä ja kirkasta !! ja musiikki soimaan. ÄKSÖNIÄ nyt taloon !!!


   • Anonyymi

    Aikuisia ihmisiä holhotaan ja käsitellään kuin he olisivat päiväkotilapsia, Käsittämätöntä ?!


   • Anonyymi

    Totesin että Psy. sairaalan suljetulla osastolla montakymmentä kertaa älykkäämpiä ja fiksumpia ihmisiä. Talon asukkaista voidaan päätellä ohjaaja ja tuottajan kyvyt. Surkeaa. Suomessa ei osata edes matkia ulkomaalaisten ideoimia ohjelmia. Kaikki formaatit Suomessa ovat yrityksiä kopioida ulkomaalaisista , mutta huonolla menestyksellä. Nelonen luulee että huippu suosittu nyt BB. En ole nähnyt yhtään kehukirjoitusta tämän kauden BB :stä. Kaikki RISUJA. No, työpaikkojensa pitimiksi pitää itse kehua kun kukaan muu ei kehu.


  • Anonyymi

   Cristal snow pois koko BB,stä ! ei enään ikinä cristallia. Ja se sanna pikkarainen on kans rasittava. Pelkkää huuto kaakatusta vaan..

   • Anonyymi

    Cristal valitsee tuon "sakin" tuonne.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Cristal valitsee tuon "sakin" tuonne.

    Ja sen kyllä todellakin huomaa......


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Cristal valitsee tuon "sakin" tuonne.

    Tää on nyt matu / trans BB. ihan pelkkää aivopesua..


  • Anonyymi

   Surkeinta oli sen Mikkosen haastattelu, ei tajunnu koko ohjelmasta mitää, ei ollu seurannu, kertoi näin. Sitten nämä juontajat surkeita phvinpalalta lukijoita, ei mitään omia mielipiteitä eikä repliikkejä. Etenkin Hussi!
   Tämä juonittelu homma on tylsä, ei mitään BB tä. Sekavaa kun jatkuvasti valuu uusia asukkaita ja lähtee pois. Eivät osaa rauhoittua ollenkaan, vauhkoja kuin ADHD henkilöt. Pitää vaihtaa kanavaa!

  • Anonyymi

   Onhan siellä intiaanisukuisesta lähtien. Olisi ollut" kiva " kun olisi otettu Perusta ihan aito oikea alkuperäinen intiaani. Talossa taitaa olla vain Reeo(jos on) puhdas suomalainen. Mikä lie Laura.? Muut ovat joko puoliksi tai kokonaan ympäri maailmaa.

  • Anonyymi

   Ensin ihmiset "äänestelee" ja lopulta Cristal Snow päättää kuka on voittaja.

   • Anonyymi

    Osuit villakoiran ytimeen.


  • Anonyymi

   Cristalilla on parhaat jutut ja vitsit, uskaltaa sanoa ja arvostella asukkaita, jopa niitä sateenkaari henkilöitä. Tosin näitä ja näiden henkilöiden ongelmat liikaa esillä. Jos pelkkää vähemmistöä niin rupee tökkii.
   Tuotanto on liikaa 24/7 tuputtamista, jos seuraa normi neloselta pelkästään niin köyhäksi jää ohjelma. Typerät haastattelut pois, mitäänsanomatonta höpinää, eivät uskalla sanoa mitään, kehuvat vain, oli minkälainen typerys haastateltavana hyvänsä.
   Rohkeita mielipiteitä ja kritiikkiä kaivataan!

  • Anonyymi

   Vieraina sais olla enemmän niitä aikaisempien kausien HYVIÄ ja pidettyjä asukkaita.. Ei aina samat naamat. Vaihtuvuutta enemmän.

   • Anonyymi

    Olis ihan kiva jos asukkaat olis normaaleja ja nimenomaan suomalaisia. Nyt ei tarvi katsella . Onneks on muutakin tekemistä kun tuijotella homoja ja ym. omituisuuksia.


  • Anonyymi

   Nelosen touhu on menny ihan perseelleen, mistähän johtuu, rahansäästöistäkö, kokemattomat ja tylsät juontajat. Jos radiossa pärjää niin ei välttämättä näissä tv-tuotannoissa. Ihme jankutusta, ja valmiiden kysymysten lukemista, ei kuunnella edes mitä kysytty vastaa. Hittoon ne typerät "muka" asiantuntijat.

   • Anonyymi

    Tuo on niin totta! Miksi joku ulkopuolinen kertoo mielipiteitään, jotka ei oikeasti kiinnosta ketään? Jokainen katsoja kyllä osaa muodostaa mielipiteet ihan itse. Näytettäisi talon asukkaiden elämää sekin aika.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   319
   3550
  2. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   260
   2101
  3. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   2006
  4. Miksi "SUOMEN NUORISO" ajetaan suljetulle ?

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ae1cec69-b2b9-4f9d-ae8e-da3b9178e6f4 En ymmärrä, mihin katosi minun nuoruuteni rento Suomi ? 80- ja 90- luvulla S
   Maailman menoa
   87
   1520
  5. Joel Harkimo ei ole tanssinut edes kapakassa "Mitä tuo urpo tuossa heiluu"

   Poliitikko ja yrittäjä Joel "Jolle" Harkimo tippui Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Harkimo pudotti tiukassa treenissä kiloja, mutta hänen "säkkimäise
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   1112
  6. Miksi tapasinkaan sinua

   Olen tavattoman harmissani, kun koskaan törmäsin sinuun. Olisi paljon parempi, ettemme olisi koskaan nähneetkään toisiamme.
   Ikävä
   36
   867
  7. Kyllä minä ihan rakastan sinua

   Vaikka todella hassuahan se on lähes vierasta rakastaa. En voi tälle mitään.
   Ikävä
   57
   831
  8. Oot leuhka

   ja ihan s***anan itteäs täynnä. En kyllä millään ymmärrä miksi. Oli ihan jees olo siihen asti taas että sun omahyväisen naaman näin. Kukaan toinen he
   Tunteet
   86
   815
  Aihe