Asukkaiden puheet

Anonyymi

Pikkusenko särähtää tämän media alan Mia puheen lomassa jatkuva kiroilu ? Siis aivan törkeätä kielen käyttöä V on koko ajan puheissa.
Onkohan se tätä nykyaikaa tehostaa omaa uskottavuuttaan vai mikä on homman nimi ?
Selittäkää tämän asian laita, kun en tiedä enkä osaa arvata !

10

202

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ottanut oppia viime vuoden ns. voittajasta: vitun viljelyllä voittoon. Kyllä vittumiina vielä oli pahempi kiroilija ja ilkeä muille.

  • Anonyymi

   Heh! Typykkä on keksinyt, että veenhokemisella se viimevuoden voittajakin maaliin pääsi.
   Mutta millähän nyt sinne mennään? Jospa baskeri päässä ämmäillen ja puukotuksilla heteroita uhkaillen?Tälläisellehän Christal taputtaa innoissaan kuolaten jossain taustalla ja huutaa hurraataan, sen käheä-äänisen mölytoosa naisen kanssa.

   • Anonyymi

    Kyllä on törppö läpileikkaus Suomen kansasta talossa edustettuna. Voi elämän kevät.


  • Anonyymi

   Samaa olen miettinyt. Kuka palkkaa tuollaisen kiroilevan ja suttuisen tyypin töihin ? Tuo kiroilu ja asioden julkituominen on todella ala-arvoista.

   • Anonyymi

    Ei pill....eikun millu kiroile juontotöissään, vaan on ihanan asiallinen ja sujuvasanainen nainen. Kuuntelin kesän hitmixin aamuja vain millun takia.
    Ennen tykkäsin Karoliinasta ja hänen aamuohjelmastaan, mutta kun näytti "fiksuutensa" sekoillessaan marinin jauhobileissä en kuuntele enää lausettakaan sitä naista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei pill....eikun millu kiroile juontotöissään, vaan on ihanan asiallinen ja sujuvasanainen nainen. Kuuntelin kesän hitmixin aamuja vain millun takia.
    Ennen tykkäsin Karoliinasta ja hänen aamuohjelmastaan, mutta kun näytti "fiksuutensa" sekoillessaan marinin jauhobileissä en kuuntele enää lausettakaan sitä naista.

    Peruskielenkäyttö näkyy juuri mitä saadaan kuulla. Se siitä ei jatkoon !


  • Anonyymi

   Juu kyllä. Särähti tosiaan kun kertoi mummostaan: "vitun mahtava minun mummo, ihan vitun hyvä tyyppi on minun mummo. Mummo on ihan vitun kiva. Voi vitun vittu mikä mummo minulla onkaan. Vittu. Näin itse mummona en toivoisi lastenlasteni käyttävän tuota vittu sanaa kun ja jos kehuvat minua. Hmmm.... entä jos ne sanookin: meijän mummo on vitukseen vittumainen vitun mummo.... Sitä jään nyt miettimään. Kivaa päivää kaikille =)

   • Anonyymi

    Voisi olettaa, että hän on kiroilun oppinut juuri tuolta mummoltaan.


  • Anonyymi

   Ihmiskunnan olemuksen kohdalla ei ole olemassa "nykyaikaa". Ihminen on aina, erilaisuuksineenkin ollut sama ja tulee aina olemaan. Edes näennäinen, ulkoinen "demokratia" ei ole voinut vaikuttaa ihmissielujen olemukseen. Yhteiskunta on aina sama, valta on aina sama, vaikka näiden pitäjät ajoittain, näennäisesti vaihtuvat.

   Korkea koulutuskaan ei voi vaikuttaa ihmisen henkiseen olemukseen, mihin hän syntyy ja mitä hän itse haluaa tunnustaa ja siinä elää. Tässä suhteessa ihmiset eivät koskaan ole, eivätkä tule olemaan "tasa-arvoisia". Eikä nk. ihmisarvokaan näin ollen voi olla sama. Roskaväen hallitsemassa yhteiskunnassa he itse säätämillään laeilla ovat hankkineet itselleen asemia, jotka eivät heille luonnostaan (evoluutio) kuuluisi ja näin ollen ovat ainoastaan vahingoittaneet ihmiskunnan kehitystä ylöspäin.

   Länsimaailmassa tämä henkinen alasmeno, etenkin n. 100 vuoden ajalla on silminnähtävää.

   Arvokkaat ihmiset käyttäytyvät arvokkaasti, roskaväki on aina roskaväki, mahd. ulkoisesta "koulutuksestaan", ulkonäöstään, tai varallisuudestaan huolimatta. Nämä sosialismin vainoamat yhteiskuntaluokat, muutosyrityksistäkin huolimatta, säilyvät aina samanlaisina.

   Ihminen itse asiassa menee alemmas, eli ihmiskunnan henkinen kehitys ei kulje ylös- vaan alaspäin.

   Julkinen media, kuten Sanoma OY / TV4 / BB-Talo itse valitsee asukkaat. Talolla on siis valinnan mahdollisuus ja sen valitsijat / toimittajat valitsevat asukkaiksi aina nk. "omansa", joukkoa, jota he itsekin edustavat. Sanomatalo taas valitsee toimittajat.

   TV-ohjelmat kuten yhteiskunta muutoinkin on näinä päivinä nk. roskaväen valtaama, sen kaikin keinoin: valheuutisointeineen, erilaisine ala-arvoisuuksien korottamisineen.

   Tämä on myös tietyn rahaeliitin tarkoituksellisuus, oman elitistisen asemansa säilyttämiseksi. Suomenkansa halutaan pitää roskaväen tasolla, jottei se uhkaisi näiden ruotsalaista ja juutalaista rahavaltaa. Näiden todellinen elitismi ei kuitenkaan ole henkistä, vaan taloudellista ja perustuu rikollisuudelle. Siksi näiden päämäärä on alentaa myös suomalaisuuden henkistä tasoa, sillä tässä kohdin suomalaisuus kulttuurina on edustanut monipuolisempaa ja rikkaampaa kulttuuria. BB-Taloon hankitaan huonoa suomenkieltä / jonkinlaisen alamaailman katukielen oppineita ulkomaalaisia, sekä kiroilevia kantasuomalaisia.

   Myös arvokkuus on olemassa, se ei ole poistunut, mutta se on aarre, joka säilyy aina vain tietynlaisen eliitin ominaisuutena. Tämä raja kulkee ihmisten, ei taloudellisessa asemassa ("rikas roskaväki"), vaan henkisyydessä, ajatusmaailmoissa.

   • Anonyymi

    Hyvin mielenkiintoinen näkökanta. Eli mitä suustasi päästät, sitä sisimmiltäs olet !
    Onhan sitä jossain tuumattu että " hullukin käy viisaasta kun on vaiti "


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   283
   1403
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   57
   1089
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   946
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   404
   887
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   82
   859
  6. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   830
  7. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   824
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   58
   767
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   66
   717
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   676
  Aihe