Juoniminen Pilasi BB , n !

Anonyymi-ap

Ennen niin mukava ja riehakas ja tapahtumarikas BB on nyt muuttunut pelkäksi juonimiseksi ja ilkeäksi kyräilyksi.. Poissa on kaikki hausuus ja ilo ja riemu. Tuotanto vois vielä muuttaa kantaansa kesken kaudenkin, Ja kieltää juonimisen. Ja pahin juonija on Kirsi.

31

899

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vieläkö sama meno jatkuu? Lopetin katselun reilu viikko sitten, kun kaikki lähetykset ovat saman toistoa juonimista. Kun ennen oli juonimiskielto asukkaat olivat nokkelia keksimään kaikkea muuta tekemistä.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä juoniminen on pilannut BBn.
      Tyhmät juontajat samoin, ihme haastateltavia, kuten Mikkonen.

      • Anonyymi

        Juu ei tapahdu mitään muuta kuin että eri klikit kyräilevät toisiaan. Klikittömät sitten mielistelevät ja nuoleskelevat sinne sun tänne. Missä ovat rankat viikkotehtävät. Missä pesä jonne sai vetäytyä keskustelemaan. Pistäkää nyt se Niko Saarinen sinne siheuttamaan kunnon reaktion. Tässähän tylsistyy!


    • Anonyymi

      Kaikenkukkuraksi BB itse on suurin juonittelija. Ilmiselvästi kaikki on käsikirjoitettu ja junailtu tuotannon omien toiveiden mukaan. mm. Soffe on ilmiselvä tuotannon oma lehmä. Kuten myös uudet asukkaat.
      Syynä on tietysti saada katsojat raivolla äänestämään mutta pieleen menee, koska talossa ei ole yhtään kiinnostavaa tyyppiä. kaikki etoovat niin ettei voi ohjelmaa seurata lainkaan. Sama pätee näihin ilta show:n vieraisiin ja juontajiin: EI JAKSA ENÄÄ.

    • Anonyymi

      Matu / Trans BB. täys floppi !

    • Anonyymi

      Ei suomalaista heteroa BB taloon. Se on tuotannon ja Cristal Snown motto. BB on tuhottu.

    • Anonyymi

      Niinpä. Mutta tuulasta sanon että hän on ihan selkeästi narsisti.

    • Anonyymi

      Se on tarkoituskin, että juonimalla saadaan kaikki epävarmaksi omasta asemastaan.
      Ennen istuttiin sohvilla 6 viikkoa ja vittuiltiin toisille.
      Nyt ei kestä vaan häätö odottaa heti kun virheen tekee.
      Tuotanto on tietysti valinnut voittajan jo etukäteen niinkuin ennenkin siinä ei ole muutosta mutta kuitenkin nyt on tapahtunut reilussa parissa viikossa enemmän kuin jossain kaudessa koko aikana.
      Minunkin mielestäni viikon tehtävä raikkaassa ulkoilmassa vähän ruuan kera tekee hyvää porukalle , nähdään pärjätäänkö siellä?
      Pahimmat kiroilijat komennus ulos aina 2-tunniksi /kirosana, myös yöllä toimeen pano.

      • Anonyymi

        Juu, Vähän "koettelemuksia" nyt tuolle sakille.. Liian lepsua ja helppoa on. Ja tuon juonimisen ja häädöistä puhumisen vois kyl jo BB,n toimesta kieltää. Suunnan vois vielä korjata !


    • Anonyymi

      Ei juoniminen pilannut mitään, vaan paransi ohjelmaa.

      Nyt he keskustelevat kiivaasti toistensa kanssa, kun aiemmin löhöilivät vain sängyillään. Se, että keskustellaan, vaikkapa sitten häädöistä, antaa katsojalle jotain, pelkkä löhöily ei anna mitään.

      • Anonyymi

        Ennen löhöiltiin mutta ei juoniteltu. Nyt löhöillään ja juonitellaan. Mistä kukakin tykkää ja kertoo katsojastakin kuinka pahan tahtoinen on sisimmältään.


      • Anonyymi

        Hauska nyt parin kuukauden jälkeen nähdä tuollainen viesti että "ei juoniminen pilannut mitään".

        Tosiasia oli nyt se että BB pilattiin täydellisesti. Ei pelkästään minun mielestäni, vaan sillä että BB:n katsojaluvut putosivat kuin lehmän häntä.

        Epäilen että tämän flopin myötä Nelonen miettii pari kertaa suostuuko rahoittamaan ensi syksyn tuotantoa, vai antaako olla tässä. Selvästi tämä uusi tuotantoryhmä kusi koko homman täydellisesti.

        Sen lisäksi että katsojat kaikkosivat, esimerkiksi Vauvalehden BB keskusteluissa, huolimatta kellonajoista, kun joku kirjoitti viestin ja teki esimerkiksi äänestyksen siitä että onko BB täysin pilalla vai parasta koskaan, noita "parasta koskaan" peukkuja ei koskaan tullut, mutta sen sijaan niitä "hirveintä paskaa" peukkuja tuli kymmenittäin! Ja niitä tuli kymmenittäin jopa illalla kun suora lähetys oli käynnissä ja ihmiset kävivät siellä keskustelemassa BB:stä!

        Uskallan väittää että Nelosen johtajat ovat huutaneet ja räyhänneet BB tuotannolle ja liki etteivät ole turpaan vetäneet, kun katsojat on saatu kadotettua nopeimmin kuin millään sarjalla koskaan aikaisemmin!

        Nimittäin, jo KAUAN ENNEN kuin BB edes oli alkamassa, kun mainoksessa esiintyi sana juonittelu, fanit sanoivat että nyt meni BB vituiksi, ja osa sanoi ettei enää viitsi kiinnostua jos juonittelu oikeasti sallitaan. Edes se BB:n pelastusyritys, eli selvitys kuinka kaudesta tulee kolmiosainen, ei todellakaan pelastanut enää uppoavaa laivaa, vaan oli enemmänkin viimeinen niitti katsojille jotka olivat olleet kiikun kaakun siitä että katsoako ohjelmaa.

        Että sellaista. Tuotannon kannattaa todellakin kysyä että kannatiko mennä muuttamaan BB:tä sellaiseksi mitä BB ei ole koskaan ollut.

        Tuotannon päätös on muutenkin täysin järjetön, sillä Bendemol, joka siis omistaa BB:n on tiedot kaikista eri maiden tuotannoista, ja KAIKISSA maissa, missä BB on sekoillut tuolla tavalla, ovat katsojat kaikonneet. En tiedä onko Suomen BB tuotanto ollut niin vitun tyhmää sakkia, että ovat miettineet että "uudistetusta BB:stä" tulee puhetta, ja se houkuttelee lisää katsojia. En ihmettelisi jos noin olisi asia, koska ei tuota fiaskoa voi muutoin selittää!


    • Anonyymi

      Alkuperäinen formaatti perustuu nimenomaan juonimiselle, liittoumille, vaativille tehtäville yms. Katso joskus esim. Australian BB niin ehkä ymmärrät. Vai kuvittelitko, että tämä suomalainen versio on se aito ja alkuperäinen? No ei ole!

      • Anonyymi

        No tätä Suomen versiota ei voi verrata edes Aussien Bb:hen. Mut kyl pakko sanoa et tykkään tästä vkosta kun on rauhallisempaa kun tietävät ketkä on häädössä niin ei tarvi läyhätä kokoaikaa.
        Aussien versiossa pistettiin haasteita poppoolle tasaisesti ja tehtävät oli haastavia. Mut Suomen versiossa paijaillaan.


      • Anonyymi

        Mutta siellä Aussien BBssä on vaikeita tehtäviä eri pitkiä ja kuntoa kysyviä ,ei ole kertaakaan ollu mitää palikka testejä.Ja asukkaissa hyväkuntoisia niin naisia kuin miehiä.Tarkoitan vartaloltaan jotka jaksavat uurastaa.


      • Anonyymi

        Alkuperäinen formaatti ei todellakaan perustu mihinkään juonimiselle, liittoumille tms.

        Oletko sinä ihan vitun vajaa?

        Alkuperäinen formaatti on Hollannista, ja siellä ei todellakaan sallittu mitään juonimisia ja muuta vastaavaa.

        Vittu mikä puupää!


    • Anonyymi

      Minusta juoniminen on formaatin suola, se on se mikä kannustaa katsomaan. Sama formaatti toimii hyvin esimerkiksi "Selvityjissä" ja katsojia piisaa.

      Aiemmin BB:ssä juoniminen oli kiellettyä. Sitten katsottiin vain lorvimista sängyllä tai sohvalla.

      • Anonyymi

        Jostain kumman syystä kun tuota nyt laitettiin soppaan, katsojat kaikkosivat! Katsojat ovat yhtä kuin mainosten katsojat ja BB paketin ostajat, eli ns. palkanmaksajat!

        Kiinnostaisi kyllä tietää kuinka helvetisti BB tuotanto teki persnettoa.


    • Anonyymi

      Minäkään en viitsi enää katsoa tuota juonimista. Pahin selkäänpuukottaja on jopa ikäistään vanhemman näköinen rapakuntoinen Reeo, joka juonii henkilöiden kanssa jotja voisi olla hänen lapsiaan. En vaan voi käsittää miksei kansalaiset näe, miten paha ihminen tämä on??!! Taas eilen pääsi ensimmäisenä turvaan ja sitten myhäilemään sekä sanomaan toivovansa Merven pudottamista.
      Ja yksinkertaiset katsojat toimivat sitten tämän luuserin toisveiden mukaisesti!
      Taitaa katsojat olla elämästä syrjäytyneitä, jotka ei osaa erottaa pahaa hyvästä.

      • Anonyymi

        Älä sekoita pahaa ja hyvää viihdeohjelmaan, jos sinun vasemmistolais asukkaat ei pärjää kieroilullaan ja miesvihansa takia.


      • Anonyymi

        Nabas lahjoitti eilen kisan voiton Reeolle. Et ei sillä voitolla paljoo voi myhäillä tai no nauraa partaansa et kuinka hölmöjä sen porukassa on. Olihan niillä selkee suunnitelma kelle sitä hiekkaa tai mitä se olika lapotaan. Tiputusjärjestys selvis tuossa vaikka tuskin se yllätys oli altavastaajillekkaan.
        Itse toivon et olisi tuplahäätö sunnuntaina ja nyt tippuisi tuosta isommasta klaanista populaa. Tulisi vähän haasteita myös tälle Reeon koplalle.

        Tää kausi on tälle sinänsä jännä kun ei ole yhtää suosikkia mut saapi kyl välillä tunteet kiehuu En itse pidä yhtää kiusaamisesta saati paskan puhumisesta ja nyt kun he saavat sitä tehdä ihan kokoajan ni saapi tän kiehuu. Oma pää ei kestäisi tuollasta et sinänsä hatunnosto noille ketkä on mennyt tonne. Meillä on kaikilla omat mielipiteet ohjelmasta. Toiset tykkää tuosta juonittelusta ja toiset ei.


    • Anonyymi

      Äänestetään Miena voittoon?? <3

      • Anonyymi

        Milena


      • Anonyymi

        Ei todellakaan voita tuollainen itsekäs rääväsuu. Putoaa sunnuntaina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Milena

        Milena on itsekäs kova jyrä. Ei kunnioita ketään. Ulos.


    • Anonyymi

      Ei bileitä eikä peitto heilu siis ei mitään katottavaa. Ennen kaikki oli paremmin.

    • Anonyymi

      niin oli,bileet ekana sit peitot heiluu.

    • Anonyymi

      juomista enemmän kuin juonimista.bb kausi surkein ikinä,

    • Anonyymi

      Ei ollut sittentälläkään kaudella edes YHTÄ kunnon bilettä. Aikuiset ihmiset talossa, ja holhoaminen jatkuu T: Irwin.

    • Anonyymi

      Niin pilasi..ja Reeo tv-ohjelmiensa kautta liian ylivertainen tuohon kisaan
      JOS SD EI HÄIVY TUOLTA ENNEN LOPPUA EI MUILLA OLE MAHOLLISUUKSIA VOITTOON....EI RAHAT RIITÄ ÄÄNESTYKSISSÄ REEOA VASTAAN...REEON VARJOLLA MIIKKA JA HEIDI PÄÄSSY NOIN PITKÄLLE...NAISIA VAI KUVATTU JA NIITÄ KANSA PITÄÄ KÄÄTMEINÄ MUTTA SEN VÄHÄN MITÄ REEON JA MIIKAN JA HEIDIN PUHEITA ON NÄYTETTY NIIN SAMAA KURAA ON TULLU MUISTA KILPAILIJOISTA..MUTTA NAISET NOSTETTU VAIN SYYLLISIKSI...EK MIKÄÄN HOHDOKAS KAUSI

    • Anonyymi

      Ymmärsin että tuolla mokian tiloissa on ollut sänkyjä, ja ville on pyytänyt jotain pientä tyttöä koemakaamaan sitä. Se oli mennyt, ja ville oli puhunut ikuisesta kadotuksesta, samalla työntäen sormet pienen tytön sisään. Sillä tytöllä oli reddit kirjoiutus tästä. Tämä oli kuulemma ennen BB tä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe