Isännöinti Lahdessa. Pysykää Hervola Isännöinnistä kaukana!!

Anonyymi-ap

"Isännöinti AIT-Hervola- LKV Ky toteuttaa laadukkaat isännöintipalvelut Lahdessa. "

Tämä lauseke EI pidä todellakaan paikkaansa.

Mitään muuta laadukasta ei heidän toiminnassaan ole kuin, että rahallisen korvauksen osaavat ottaa.
Jos asiat ei mene isännöinnin haluamalla tavalla, alkaa kiukuttelu ja vastaan väittäminen. Lakia isännöitsijä tulkitsee omalla tavallaan ilman, että haluaa avata omaa näkemystään. Kommunikaatio täysin puutteellinen ja ottaa asiat henkilökohtaisesti, jonka jälkeen rupeaa uhkailemaan oikeustoimilla.

Isännöintiyritys tekee kohtuuttomia 3 vuoden sopimuskausia, heidän mielestään normaali käytäntö, mutta kiinteistöliitto ilmoitti asian kohtuuttomaksi.
Isännöintiyrityksen irtisanominen yhtä helvettiä. Pakoilee ja välttelee, jos asia on heitetty ilmoille. Mikäli irtisanomisilmoituksen onnistuu välittämään asianomaiselle, tämän jälkeen alkaa vastenmielinen toiminta ja on turha odottaa minkäänlaista asioiden hoitamista.

Taloyhtiölle kuuluvien dokumenttien luovutus taloyhtiön käyttöön melkein mahdotonta, ovat aina keksimässä kaikenlaisia "syitä ja viivästeitä". Yleisesti dokumentteja ei edes saa nähdä tai ei voi lähettää sähköpostilla vaan ne pitää käydä lukemassa paperisena paikan päällä toimistolla, josko sekään onnistuu mielivaltaisen tavoiteltavissa olemisen johdosta. Pyydettäessä taloyhtiön kulujen erittelyjä
Taloyhtiön dokumenttien kirjaamisessa tai ylläpidossa ei ole mitään varmuuksia. Dokumenttien vastaanottamista ei kuitata tai kirjata, että sellaiset on vastaanotettu. Sitten jälkeen päin näitä dokumentteja ei välttämättä löydykkään.

Hervola Isännöinti vaikuttaa aluksi mukavalta ja en epäile, etteikö vapaa-ajalla voisi asiat niin ollakin, mutta isännöitsijänä jättäisin EHDOTTOMASTI valitsematta taloyhtiölle. Mukavuus loppuu, kun asioista ollaakin eri mieltä eikä asiat mene kuin voisi kuvitella. Niin sanotusti "maalaisjärki" on tuntematon käsite tälle isännöitsijälle.

Toivottavasti tämä herättää taloyhtiöitä pysymään erossa kyseisestä Isännöinnistä.

12

2581

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Pyydettäessä taloyhtiön kulujen erittelyjä
      Taloyhtiön dokumenttien kirjaamisessa tai ylläpidossa ei ole mitään varmuuksia."

      Korjaan vielä;

      Taloyhtiön kulujen erittely on siis käytännössä mahdotonta saada. Vaikka kuinka pyydät niin ei onnistu sähköisesti eikä paikan päällä. Ilmoitetaan vain, että kyllä ne löytyy, mutta ikinä niitä ei pääse näkemään.

    • Anonyymi

      Tällaisissa tilanteissa taloyhtiöiden tulisi painottaa isännöitsijälle, että taloyhtiö on se joka isännöitsijän palkan maksaa eikä toisin päin. Miten tällainen toiminta on edes mahdollista nykypäivänä? Avoimuus on kaikki kaikessa, ja jos taloyhtiö ei saa nähdä edes omia papereitaa niin pistää miettimään mitä pinnan alla kytee...

    • Anonyymi

      Valitettavasti olet täysin oikeassa, asiat menevät juurikin noin. Jos kysyt mitä tahansa ollaan heti "sotaisalla" kannalla, jotenkin hyökkäävällä asenteella osakkeen-omistajaa kohtaan.

      Asenne-vammaisia isännöitsijöitä on valitettavasti muutamia tullut vuosien varrella vastaan, mutta toivottavasti taloyht. hallitus on valveentuneempi ja vaihtaa isännöisijätoimistoa tälläisessä tapauksessa toiseen.

      Viidakkorumpu periaate esim. Lahdessa missä Hervola toimii, poikii äkkiä negatiivista mainetta, kyllä silloin on syytä parantaa toimintamallia jos meinaa että asikaskuntaa riittää.

      Kuulin myös eräiltä taloyhtiöläisiltä villin väittämän, jos Hervola isännöi taloyht. on asuntoa äärimmäisen vaikea saada kaupaksi??? tälläinen toiminta siis rajaa jo myyntitilanteessa ostaja kuntaa???

    • Anonyymi

      Mäklöörinkadun asukas tilittää..aika erikoista vesimaksu menettelyä. Taitaa olla Mäklöörissä hanoissa suomen parasta vettä, ainakin hinnoittelun perusteella.
      Voi kun pääsis maistamaan, varmaan hipiä suihkussakin tykkää, parantais mun atopiaa....

      https://www.youtube.com/watch?v=38jCd3PveEc

    • Anonyymi

      Samanlaisia kokemuksia kuin muillakin Isännöitsijä Hervolasta. Todella töykeää ja epäasiallista toimintaa. Olen ihmetellyt miten Hervolalla on edelleen asiakkaita kun tuntuu, että täällä Lahdessa laajasti tiedetään Hervolan ala-arvoinen toiminta?

    • Anonyymi

      Juurikin näin. Ja kyykyttää ja käyttäytyy asiattomasti myös kaikkia alihankkijoita (huolto, putkiliikkeet, kosteusmittaajat, urakoitsijat) kohtaan. Pari hovihankkijaa ja hovivalvoja, joiden kanssa tekee. Saattaa olla hieman mielenkiintoisesti jaettuja urakoita. Kun olet edes jostain eri mieltä työt loppuu heti.

      Aina asukkaiden kanssa eri mieltä ja riidoissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No eipä tartte enää Hervolaa kun vaihtunut toiseksi meidän taloyhtiössä

    • Anonyymi

      Meillä Hervolasta päästy eroon ja ei ole ikävä tätä ikävää ihmisen rauniota.

    • Anonyymi

      Meidän taloyhtiössä Hervolalla osake. Yhtiökokouksiin ei huvita mennä kun hän tulee paikalle ison paperinipun kanssa ja alkaa puhua taukoamatta, valittaa ja syyttää välittämättä muista. Puheenvuoroja vaikea muiden saada. Lisäksi hän vuokraa asuntoaan (yksiötä) enemmän kuin yhdelle ja pienessä tilassa aiheutuu häiriötä. Hänelle ilm. pääasia, että kunhan vaan saa kerran kuussa rahaa, viis muusta. Vanha ukko hän jo on, luulisi että ei tarvisi enää kerätä rahaa mihinkään. Lyhyempi matka hautaan kuin syntymäpäivään.

    • Anonyymi

      Ei ole ikävä. Huonosti käyttäytyvä jo aika vanha mies. Kannattaisi myydä asunnot joita vuokraa, että ehtisi käyttää rahat ennen kuin kuolee.

    • Anonyymi

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

      ❤️ Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/girl4love

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4803
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1121
    10. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      23
      1102
    Aihe