Tanssimaan ulkomaille

Anonyymi-ap

Tietääkö kukaan mitään tanssimiseen tarkoitettua koulua ulkomailta, jonne voisi hakea lukion jälkeen? Showtanssi mieluiten päälajina. Googlettamalla ei oikein löydy. Tai mistä näitä kouluja voisi etsiä? Olisi ihanaa päästä ulkomaille sisäoppilaitokseen(?) tanssimaan.

1

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Englannista loytyy naita pilvin pimein, sisaanpaasy vain on melko vaikeaa ja opintomaksut ja asuminen kallista. Tyttareni juuri aloitti nykytanssin opinnot London Contemporary Dance Schoolissa, mutta jos showtanssia haluat opiskella, alan johtavia kouluja taalla on Urdang, London Studio Centre, LIPA Liverpool, Addict Dancers academy, Leicester, Shockout Arts, Performers College Essex and Birmingham, Bird College in Sidcup. Tosi hyvia pienempia mutta vahemman tunnettuja paikkoja (helpompia paasta sisalle myos) ovat esim Dancebox Milton Keynes, Brighton Academy, Creative Academy Slough (tohon paasee helposti sisaan, mutta opettajat silti loistavia ja saa yksilollista huomiota), Reynolds Performing Arts. Myos vuoden mittaisia foundation kursseja on monilla kouluilla, yksi hyva on Evolution Foundation College, Bird Collegen ja Urdangin foundation kurssit ovat myos tunnettuja. Foundation kurssissa on se hyva, etta siellla kaikkien tavoite on paasta muualle kouluun :-D eli siella autetaan hakemaan kouluihin varsinaista tutkintoa varten.
      Hakijat ovat yleensa pitkaan tehneet tanssia monipuolisesti joten varaudu kovaan kilpailuun paikoista mutta usko itseesi, vaikka ei oliskaan samanlaisia tekoripsia ja feikkirusketusta kuin muilla, taidoilla sinne kouluun paastaan.
      Sisaoppilaitoshenkeen jos haluat opiskella, se on vahan vaikeampaa koska useilla tanssiikouluilla ei ole edes opiskelija-asuntoloita (halls of residence), naita on useimmiten 16-18-vuotiaille tarjolla lahinna, ja ne ovat yleensa jotakin balettikoulutyyppisia paikkoja, kuten Tring Park tai Young Dancers Academy.
      Useat perinteiset yliopistot tarjoavat myos tanssiopintoja ja siella voit asua kampuksella. Esim, Chichesterin yliopistossa on aika hyva tanssinopetus, Edge Hill Ormskirkissa tarjoaa perustanssin opetuksen lisaksi huikean maaran dance societyn vetamia tanssitunteja, tapahtumia, esityksia yms. ja majoitus on kampuksella. Mutta yliopistosta saatava tanssitutkinto ei ihan riita ammattitanssijaksi, kontaktiopetusta on liian vahan, joissakin tapauksissa jopa vain 15 tuntia viikossa. USeimmat yliopistossa opiskelevat suunnitelevatkin lahtevansa esim. opettajaksi tai hallinnollisiin hommiin tanssiseurueissa/organisaatioissa.

      Onnea matkaan, toivottavasti joltain muulta tulee muista maista vahan tietoa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe