Matkalla taivaan rientoihin ?

Anonyymi-ap

Minkälaiset on tunnelmat ja odotukset tulevista taivaan riennoista heillä jotka sinne ovat matkalla ?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onneksi en ole menossa sinne, ei kiinnosta harpun soitto eikä tekopyhät uskovaiset veisaamassa naama pitkänä tylsiä virsiä
      Ei.minä menen viikinkien Valhallaan missö olut virtaa ja isorintaiset blondit hierovat väsynyttä urosta uuteen koitukseen uudestaan ja uudestaan

      • Anonyymi

        Niin...
        Monet uskovat kiihkeästi menevänsä kuoltuaan jonnekkin missä on viisi kivaa ja kuusi mukavaa ihan vaan heitä varten varattuna.

        Ihmisapinana aitona maanpäällä olemisen palkintona olisi heille kuolemassa sitten sellainen eksklusiivinen paratiisi ja sen moninaiset ihanuudet kärsimättömänä tulijaa odottamassa.

        Muita ihmisapinoita ovat rientoihin menevät tosin jo eläessään lähettäneet ja toivottaneetkin sinne jonnekkin muualle missä on toisenlaiset ja ei niin kivat riennot.
        Ovat jopa yrittäneet jo eläessään varmuudeksi järjestää muille sitä oman elävän elämänsä helvettiä, että hyi hyi !

        Mutta minkälaiset riennot niissä monissa ja kukasenkin satraapin hallinnoimissa taivaissa sitten on kun taitaa olla ikäluokaltaan kovin seniorivoittoinen osanotto joka loosissa.

        Vai saako sitä valita itselleen uuden nuoren komiankorskean tai kauniinviehkeän alun noin periaatteella, että voi voi kun olisi kuustoistavuotiaana tiennyt, osannut, tajunnut ja pystynyt kaikkea mitä nyt ei aina enään pysty saati muistakkaan.

        Jos niin on, niin taitaa olla kuumottavat säädöt ja säpinät, siellä entistennuorten taivaan riennoissa.

        Onko sanassa mitään speksejä ja toiminnan raameja kirjattuna, tuleviin menoihin ?


    • Anonyymi

      Miten se muuten on kun tämän Eevan Aadamin kyljestä Aadamille luonut Jumala ei ole kuulemma laittanut Eevalle sanassa taivastielle mitään muita vaatimuksia kuin, että pitäisi hänen vaan olla tämän Aadamin kuuliainen tukipilari ja toisaalla vaieta seurakunnan edessä.
      Rakastaa Aadamia myötäleessä ja varsinkin niissä vastaleissa.

      Ja sitten tälle peruspilari Aadamille on kaikenlaista muodollistakin vaatimusta elämään sanoittanut.
      Ei saisi leikata parran reunaa mutta siemenenasettimen nahka pitäisi olla pois leikattu ollakseen Jumalalleen ja rientoihin kelvollinen ?

    • Anonyymi

      Hohhoijakkaa sitä ikuisuutta !

      On kuulemma ajattoman sanassa virheettömässä, muuttumattomassa ja tulkinnasta vapaassa kirjattuna, että taivaankaan riennot ei olisi vielä aikuisten oikeasti alkaneetkaan.

      Kun ei ole se tämä tämä... no voi ihme ja yksinkertainen kertakaikkisuus sentään...
      Ken kuka ja mikä se nyt oli sen sen sensein, hänen nimi siis taas...

      No voi se Jeesus sentään ja kertakaikkiaan, sehän se hänen nimi oli kun ei ole vieläkään tullut, vaikka niin kovin jo eläessään lupasi kuoltuaan tulla uudestaan.
      Haudat avaamaan ja jakoa rientoihin meneville tekemään.

      Simmottis siellä joidenkin porukoissa edelleen vakavissaan kuitenkin huhuillaan, että ainakin heillä ja sanassa on tieto (hänen) juurikin kohta tulemisesta ja rientojenkin viimein alkamisesta.

      Mutta minkälaiset sitten on bileet siellä taivaankannella, kukin mieleisesti vapaasti tyylillään vai suuremman käsikirjoituksen mukaan.
      Ja milloin ihan kohtako ne mahdollisesti sitten alkavat ?

      No niin
      Sellainen se erikoisen vaatimaton ja kiireetön lentomuisku taas lähti taivaallisten eetteriin vastaanottajaa ja vastinetta tavoittelemaan.

      Eihän niihin tosin koskaan vastinetta ainakaan muiskuna punaisena saa vaan kaikkea vastaletta kehotusta ja tuomiota ei niin mukavaan.
      Nih !

      • Anonyymi

        Jiihaa !
        Minnuu uskonnottomana niin ujostuttaa ja punastuttaa tämä kirkon liberaali nykymeno.

        Mutta sillälailla iloisesti kuitenkin sillä tätähän tässä ollaan koko ajan haluttu, että ei minun takia tarvitse teidän kristittyjen keskenään mitään pikapalaveria pitää.

        Mutta jos meno on maanpäällä jo näinkin letkeää kuulalaakerilantioiden pyöritystä rytmikkään karnevaalimusiikin tahdissa, Jumalaanne palvellessa.

        Niin ei hätä mitä, antakaa mennä vaan riemurinnoin pakaroin ja vaikka vähän sanomistakin moraalinvartijoiden happamalta laidalta tulisi, niin mitä sitten.

        Mitä siellä taivaan riennoissakin sitten aikanaan tapahtuu, niin se jääköön taivaaseen.
        Samba !


    • Anonyymi

      Huomio !
      Hali pusi pusi ja nami !

      Mite se menee tuo kun alkoi ihmetyttämään ?

      Tuo kun uskonnottomat ja kirkkoon kuulumattomat ovat kuulemma tervetulleita pikaisesti liittymään evankelisluterilaiseen kirkkoon, jotta voivat jo näissä vaaleissa olla äänioikeudellaan vaikuttamassa, kirkon maallisiin asioihin.

      Joku paikallisen seurakunnan ehdokas kutsui myös mielipidekirjoituksessaan syntisiä kristittyjä osallistumaan vaaleissa äänestämällä.

      Ja eräs toinen raamattuvyöhykkeen Vaasalainen seurakunta kutsui kirkkoon kuulumattomia liittymään ja mystisen nopealla voimaanastuvalla äänioikeudellaan valituista ehdokkaista päättämään, vaalia liittymiseen porkkanana tarjoten.

      Onko tässä tarjotussa liittymisen walk in (sellaisena kuin olet) prosessissa mitään uskontunnustuksellista muotoa vai riittääkö pelkkä maallistunut rasti ruutuun liittyminen.

      Ei sillä, että olisin tulossa, äänestämään. Mutta mutta kun herättäähän tämä viestintä uskonnoista ulkopuolisessakin hieman ristiriitaisia ihmettelyjä, tuumailuja.

      Ja vaikuttaako tuo syntisten kristittyjen perinteisesti alhainen osallistuminen maallisten päättäjiensä valintaan vaaleissa, heidän mahtolliseen taivasmatkaan, rientoihin.

      • Anonyymi

        Asento !
        Itse itselleni vastaten...

        Käraste vänner, tack för det livliga deltagande i våran svenska församlingens konsensusvalet, den.
        Tack för detta förtroendet på kommande fyra året, alla vi som blev valda, tackar och pockar.

        Ja sitten hieman näistä syntisistä.
        Vilkkaasti mutta rauhallisin miettein ja askelein käytiin ensin ennakkoonäänestäminen, ja taas oli sataprotsenttia äänestämässä käyneiden lukuisa yhteenlaskettu määrä.

        Äänestys huipentui varsinaiseen vilkkaaseen vaalipäivään kun jälleen perinteisen sataprotsenttinen yhteenlaskettu äänestäjien määrä sai äänestää.

        Itse ääntenlaskennan eritellyn tuloksen julkistamisen viivästyminen sai tupaillossa jännityksen kohoamaan aivan huippuunsa pienten atk-teknisten onkelmien takia.

        Kaffepannut ladattiin uudestaan ja pullaakin pakastimesta lisää sulateltiin.
        Sataprotsenttia kun annetuista äänistä saatiin lopulta laskettua ja tulos ilmoitettua, todettiin äänestysprotsentin kuitenkin pudonneen noin kolme protsenttia.

        Niin vaan kuitenkin tuli moni ehdolla vaalissa ollut taas valituksi ja moni jäi varalle odottamaan, yhteisessä kirkossanne.

        Valittujen valtuutettujen keski-iän huomattiin sivulauseessa myös kohonneen protsenteilla.

        Lepo !


    • Anonyymi

      Mee tuonne vapaamuurarien uuteen paikkaan johon ovat saaneet ostoluvan. Voit siellä uppoutua palvelemaan itse lusiferia . Pääset saamaan esimakua paikasta johon olet ilmeisen kovasti haluamassa . Liity joukkoon joka on kadotukseen menossa . Iankaikkisuus ei lopu koskaan . Jeesus on Herra

      • Anonyymi

        Kiitos tästä hellyyttävästä huomionosoituksesta, kiitos !

        Mutta kun katsoo täältä tasolta 748 näitä tasolle 33 itseään poikaporukassa kilvoittelevia taapertajia.
        Niin voi voi heitäkin...


      • Anonyymi

        Miten se muuten tapahtuu tuo Muussiferia ja sen temooneja vai mitä temppareita ne oli, niin niitä vastaan taistelu.

        Saako siitä itse taistelusta pelkästään, jotakin tutkintopisteitä tai paremman istumapaikan siellä taivaissa, jos siis sinne aikanaan tuomiolta sisään pääsee.

        Miten muuten tuntuu noin aikuisesta ja ajattelevasta ihmisestä, että pärjäätkö siinä Ilmeisen pitkittyneessä konfliktissa, taistelussasi sille Muussiferille ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 115
      2396
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2237
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2001
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      13
      1378
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1357
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe