Miten valaistunut suhtautuu esimerkiksi

Anonyymi-ap

kolesterolilääkkeisiin ja muihin lääketehtaiden tuotteisiin?

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Dalai Lama kokeili aikanaan kasvissyömistä, mutta ei saanut tarvittavia ravinteita ja alkoi joka toinen päivä syömään lihaa. Siihen aikaan kai ei tiedetty lisäravinteista ja kasvisten koostumuksista, ja en ole kuullut, että olisi siirtynyt taas kasviksiin täysin, että ehkä siltä osin tekosyy tai ei seuraa tiedettä ollenkaan, tai ei halua enää vaihtaa toimivaa linjaa. Ei liene lisät kiellettyjä buddhalaisuudessa.

      Koska monet hörhöt ovat lääketiedevastaisia, voi olettaa niiden gurujenkin usein olevan sitä. Ehkä nykyään on valistuneempaa poppoota. Brahminit periaatteessa on ollut Intiassa aina kasvissyöjiä. Entä lääkkeet; tuskin niitä monikaan vastustaa varsinkaan näinä aikoina, ellei sitten ole jotain erityistä ryhmittymää jonka perusteet on kaukaisilta ajoilta, jolloin tiedettiin vähemmän.

      Vosin kuvitella, että jostain lahkosta löytyy joitain suosituksia kolesterolilääkkeiden tilalle. Niiden suhteen kannattaa tosin lukea lääketieteen suosituksia.

      Lääkevastaisuus on aika yleistä kaikkialla erityisesti erilaisten mieleterveysmömmöjen suhteen, joista tiedekään ei enää anna häikäisevää kuvaa. Miten se on jossain kultissa, riippuu gurun mielipiteestä. Intiassa ÄO on keskimäärin 80, jos ei jopa sen alle, että siihen ei kannata liikaa perustaa, ja niillä on kaikenlaista vaihtoehtoa mitä ilmeisimmin, vaikkei länsimaiden lääkkeet olisikaan pannassa.

      • Anonyymi

        Se on kumma, kun on niitä lääkevastaisia, joilla yleensä on oma periaate,...ovat valaistuneita ja se valaistus tuo sitten tiedon ja oman ymmärryksen, että kolesterolilääkekin on pahasta, vaikka kokonaiskolesteroli olisikin noin 10-11 eli siis todella korkea.

        Sama omapäisyys koskee kaikkia muitakin lääkkeitä, vaikka niistä lääkkeistä ei ole edes sellaisia haittoja, että ei haitat haittaa sitä käyttöä. Toisilla tosin jotkin lääkkeet tuovat esille harmittavaisia ja vakaviakin haittoja, jolloin lääkkeen voi lääkärin kanssa sopia uuden ja vaihtaa toiseen valmisteeseen.

        Tiedän tyypin, joka ei käytä edes verenpainelääkettä, on yli 70 vee ja verenpaineet jatkuvasti koholla, vaikka ei paljoa itseään rasita. Viimeks kertoi et on olleet noin 185/ 98, toisinaan jopa 190/ 100. Mutta lääkettä ei voi käyttää kun se kuuluu siihen valaistus ja enkelioppeihin se oma uskomusmaailma. Kuulemma puiden halaaminen laskee paineita viidellä.

        Ja ne selitykset lääketehtaiden tuotteisiin on jotain niin outoja. Esimerkiksi yli 70 ikäisille ei heidän mukaansa saisi määrätä kolesterolilääkettä. Koskaan muuten eivät tuo esille, mitä se merkitsee, kun on korkee kolesteroli eivätkä milloinkaan puhu siitä hyvästä ja pahasta kolesterolista. Sanovat vaan, että ei niitä ihmisen omia arvoja pidä mennä muuttelemaan, kun kaikilla meillä on ne omat pitoisuudet. Eli siis eivät ymmärrä, miksi lääkkeitä on olemassa.

        Haluaisin tietää, kuuluuko tuo lääkevastaisuus todellakin johonkin valaistususkontoon tai omiin pelkoihin lääkkeitä kohtaan????Kertokaahan.


      • Anonyymi

        Joo joo ja se helvetin PUNARIISI,joka laittaa lihakset särkemään niinkuin nivelet myöskin.


    • Anonyymi

      Reseptilääkkeitä tulee käyttää tietenkin lääkärin ohjeen mukaan. Ilman reseptiä myytäviä sitten vain tarvittaessa, ihan tervettä harkintaa noudattaen.

      Terv. Valaistunut

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      195
      7687
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4412
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2155
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2089
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1905
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      39
      1726
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1716
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1659
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe