Kesäyö - heppajuttuja

Anonyymi-ap

Kuoputin olkien peittämää lattiaa hermostuneena. Kesäyön viileänkostea ilma valui talliin pienestä räppänästä katon rajassa. Sisällä oli hämärää, hiljaista. Näin muita työhevosia viereisissä talleissa, tummina hahmoina kuun ja tähtien sironneessa valossa. Useimmat nukkuivat, mutta muutama nosteli päätään, asteli levottomasti. Tallikissa makasi kattoparrulla, kiiluvat silmät valppaina.
Kuuntelin yön ääniä tarkkaavaisena. Lepakot viuhahtelivat varomattomien hyönteisten perässä. Kuulin oven käyvän jossain kauempana. Emäntä. Saapasjalkaisia askeleita hiekalla. Rasvaamattoman portin vingahdus. Samat saappaat kovalla lattialla, askeleet vaimennen.
Kissa oli hävinnyt parrulta. Kuuntelin, mutta en kuullut mitään. Vain lepakkojen hiljaisen lennon. Astelin räppänän alle ja nostin päätäni. Sieraimet suurina haistelin ulkoa virtaavaa ilmaa. Minun ja vierustoverieni lanta tuoksui tuoreena ja kotoisana, mutta saatoin haistaa tamman senkin läpi.
Portti vingahti taas, ja saappaita seurasivat jännittyneet kaviot. Pari asteli pitkin hiekkatietä, aivan tallin vieressä, kohti pientä pariovista ulkorakennusta, paikkaa johon kaikki toivoivat pääsevänsä. Kurotin turpani aivan räppänän juureen ja siemailin kiimasta paksua ilmaa huuli ojolla.
Vierustoverini, toinen nuori työhevonen, teki samoin, ja tiesin että hänkin pullisteli terskaansa vatsaansa vasten meidät erottavan lauta-aidan suojissa. Vanhempia hevosia ei tamma juuri kiinnostanut; kaikki yhtä lukuunottamatta nukkuivat sikeästi.
Pariovet kolahtivat auki, ja viereisissä aitauksissa odottavat orit korskuivat jännityksestä. Tamma virtsasi ja asteli sitten pienen rakennuksen kumimatolle. Haistelin ilmaa ja kuvittelin kuinka tamma nostaisi oreille häntäänsä esitelläkseen virtsasta märkää vulvaansa, ja vilauttaisi sitten turvonnutta klitoristaan halukkuutensa merkiksi.
Emännän sidottua tamman rakennuksen perälle, se päästi anovan hirnahduksen, ja kuulin emännän astelevan takaisin kohti aitauksessa odottavia oreja, pieni maistiainen kädessään. Isäntä oli tullut auttamaan emäntää toimituksessa, ja puhui nyt oreille pehmeällä, matalalla äänellä, mutta en erottanut sanoja.
Isäntäpari puhui keskenään hiljaisella äänellä, ilahtuneen odottavaan sävyyn. Orit hörähtelivät kilpaa, oletetusti haistellessaan emännän tammanvirtsaista kättä. Isäntä hirnahti leikkisästi ja kannusti poikiaan. Ensimmäinen portti aukesi, ja juuri kun kiivaat askeleet ehtivät hiekalta kumille, tallimme ovi aukesi äänettömästi.
Kevyet askeleet narahtelivat pitkin käytävämattoa selälleen jääneeltä ovelta, ja kohta aitaukseni portille ilmestyi tallityttö Olga, pirteänä pitkästä illasta huolimatta. Tytöllä oli lainassa emännän saappaat, ja hän näytti pieneltä ja huvittavalta lenksuvissa punaisissa jalkineissaan.
“Minä tässä Aatu.” Olga kuiskasi, yllättävän varovalla äänellä. “Emäntä käski minut tänne vahtimaan teitä poikia, että teillä kaikki on täällä hyvin.” Hän kurotti kättään kohti turpaani, toista kohti naapurini turpaa, ja haistelimme yhdessä hänen sormiaan.
Naapurini hörähti, nostaen huulensa pitkälle ja painaen sen Olgan kättä vasten. Vavahdin, ja huomasin itse tekeväni samoin. Olga! Kunnon tyttö oli pyyhkäissyt mukaansa tamman kiimavirtsaa tuliaiseksi meille sivustaseuraajille. Hän virnisti ilkikurisesti, pyyhkäisi käsiään turpiimme, ja laittoi ne taskuihinsa.
“Pojat pojat...” Hän ivasi, avaten naapurini portin ja astuen sisään. Tyttö hävisi aidan taakse, ja hevonen pyörähti hamuten turvallaan hänen käsiään. “Voi Jörn,” Hän huokaisi surkuttelevalla äänellä. Hevonen korskahti ja asteli hermostuneena. “sinähän olet täällä aivan valmiina... heppaparka.”
Nostin pääni naapurini puolelle, ja jatkoin terskani pullistelua. En nähnyt kuin tytön selän, mutta kuvittelin kuinka hänen uteliaat silmänsä hyväilivät Jörnin penistä. Olga veti nurkassa seisseen jakkaran Jörnin eteen ja istahti alas. “Jörn, kulta, runkkaa loppuun kaikessa rauhassa.” Hän hieroi käsiinsä lämpöä, ja nosti ne kohti naapurini hapuilevaa turpaa.
Olga piti avoimia kämmeniään ylhäällä, ja Jörn hankasi niitä huulillaan samalla kun pullisteli terskaansa. Naapurini koko selkä jännittyi joka supistuksella, ja Olga seurasi toimitusta salvatuin hengityksin. Räppänästä kuului kuinka ensimmäinen ori asteli kumimatolla, röhkien innostuksesta.
Tamma virtsasi kumimatolle. Emännän mukaan olisi isännän vuoro tähdätä. Jörn korskui, hirnahti. Olga säpsähti sulkien silmänsä, ja kun hän avasi ne, emännän mansikanpunaiset saappaat olivat tahriutuneet varsiaan myöten työhevosen spermalla.

...jatkuu

2

2272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tyttö hengitti syvään, tasaten hengitystään. Hymy otti kiinni hänen avoimen suunsa pielistään, ja hetken hän vain katseli ympärilleen; Jörnin vetäytyvää penistä, jalassaan olevia saappaita, minua. “Jörn... hyvä poika, Jörn.” Hän kuiskasi henkäysten välissä, ja silitti naapurini turpaa.
      Ulkorakennuksessa ori laskeutui alas valetamman päältä, kaviot kumimattoa vasten tömähtäen. Isäntä kehui oria vuolaasti samalla kun talutti sitä takaisin aitaukseen. Emäntä jäi valmistelemaan valetammaa seuraavaa oria varten. Hän hihkaisi isännälle ylpeänä; keruukondomi oli täyttynyt hyvin.
      “Te työhepat ansaitsisitte enemmän hyvää kuin nuo kauniit pojat, mutta isäntä vain sanoo että teistä olisi enemmän hyötyä ilman palleja.” Olga puhui pohdiskelevaan sävyyn, kuunnellen, katse jossain kaukana tallin ulkopuolella. Hän istui hetken hiljaa, hyväili Jörnin turpaa, ja nousi sitten seisomaan jakkara kädessään.
      Tyttö astui aidan viereen, varpisti, ja kuiskasi. “Seuraavaksi taitaakin olla Aatun vuoro.” Hän heilautti vapaita sormiaan sierainteni edessä, hymyillen kuullessaan kavioideni kopisevan lattiaan levottomasti. Jörn oli jo unohtanut tamman, ja lorotti huolettomasti virtsaa viimeisillään vetäytyvästä peniksestään.
      Olga naurahti Jörnin estottomuudelle, ja astui spermaa valuvine saappaine aitaukseeni. Hän patsasteli pienen hetken, ylpeänä ja itsevarmana, ja laski sitten jakkaran kotini nurkkaan. Hän istui alas, toinen saapas ojennettuna pitkälle, toinen nököttäen jakkaran puolalla. Tytön harmaat collegehousut olivat tummuneet haaroista, eikä hän hävennyt sitä.
      “Aatu?” Hän kysyi kutsuvalla äänellä, siirtäen katseensa hitaasti sykkivästä terskastani silmiini. “Tuletko tänne?” Olgan sormet ohjasivat minua kohti omistajaansa. Hän hieroi käsiään yhteen, ja ojensi ne turpaani kohti. Korskahdin tyytyväisenä ja koskettelin tytön sormia ylähuulellani.
      Olga laski vasemman kätensä nenänsä alle, haistoi varovasti, ja kurtisti kulmiaan pohdiskelevasti. “Jörn taisi saada parhaat päältä... “ Hän puri hetken huultaan, miettien hiljaa, antaen minun haistella tamman huumaavaa, joskin hälvenevää tuoksua. “mutta, ansaitset sinäkin Aatu ihan kunnolla hyvää.”
      Tytön ilme rentoutui ja hän alkoi hymyillä. Hän kuljetti vasemman kätensä nenältään collegehousuja kohti, sujauttaen sen niiden vyötärönauhan alle. Sulkien silmänsä, Olga tutki haarojaan läpikostuneiden housujensa alla, nostaen sitten kätensä nenänsä alle.
      Olga haistoi kättään pohtivasti, hymyili, ja käänsi katseensa silmiini. “Mitä tykkäisit tästä, Aatu?” Hän nosti vasemman kätensä kohti turpaani odottamatta vastausta, ja laski oikean suoraan collegehousujensa sisään. “Voidaan runkata yhdessä, eikö,?”
      Käsi tuoksui nyt sukukypsältä tallitytöltä. Olga katsoi ilahtuneena kuinka terskani turposti vatsaani vasten minun haistaessani hänen tuoksuaan. Hän alkoi hieroa klitoristaan. “Ihanaa... että tykkäät.” Korahdin ja tyttö nyökkäili, katsellen penistäni keskittyneesti.
      Hetken nautiskeltuamme, hän nousi jakkaralta, vetäen yhden käden housuistaan ja toisen turvaltani. “Aatu... haluan koskettaa. Saanko?” Hörähdin vastaukseksi. Olga virnisti, ja pyyhkäisi turpaani oikealla kädellään. “Muista tämä tuoksu, poju. Joudut olemaan hetken ilman.”
      Olga käveli sivulleni ja kyykistyi. Jatkoin pullistelua, ja hän hivuttautui polvet koukussa vatsani alle. “Älä pelästy, kulta. Silitän vain vähän.” Tunsin tahmean käden vatsallani. Tyttö hyväili lyhyttä, pehmeää karvaa, tehden ympyröitä kämmenellään. Ympyrät liikkuivat joka kierroksella taemmas, lähemmäs penistäni.
      Käsi haparoi kohti kiveksiäni, hipaisten varovasti, koskettaen rohkeammin. Olga oli työntänyt toisen kätensä takaisin housuihinsa, ja hänen vulvansa litisi kankaankin läpi hänen hieroessaan klitoristaan. Rentoutin penikseni, ja annoin Olgan sipaista sitä sormillaan kiveksistä terskaan asti. Laskeutunut terskani turposi tytön kosketuksesta, ja kuulin kuinka hän kihersi ilosta ja kiihotuksesta.
      “Aatu... en pysty pidättämään enää. Sinäkin saat tulla heti kun tuntuu hyvältä.” Olga veti kätensä pois, työnsi sen toisen seuraksi housuihinsa, ja istahti lattialle vierelleni. “Käyn nyt pitkälleni ja katselen sinua. Tullaan yhdessä, rakas.”
      Tyttö laski itsensä selälleen, ja hivuttautui taemmas lepuuttaakseen päätään olkikasassa. Silmät puoliksi ummessa, Olga jatkoi klitoriksensa hieromista, ja hivutti toisen käden sormia vaginaansa. Unohdin tytön, ja keskityin ulkorakennuksesta kantautuviin ääniin ja tuoksuihin. Janosinhan kuitenkin tammaa enkä tyttöä.

    • Anonyymi

      Emäntä ja isäntä puhuivat toisilleen puolihuutaen; emäntä ohjasi orin penistä valetammaan, samalla kuin isäntä esitteli tamman vulvaa innokkaalle pojalleen. Terska osui oikeaan paikkaan. Emäntä huudahti, ja antoi orin työntää peniksensä tekovaginan pohjaan asti.
      Ori työntäisi terskansa vulvan suulta vaginan pohjaan pari, kolme kertaa, ja laukeaisi sitten, täyttäen keruukondomin spermallaan. Runkkaaminen oli sentään kestävyyslaji. Olimme Jörnin kanssa ylpeitä siitä, että terskamme pysyivät turvonneina tuntikausia. Hän katseli minua tälläkin hetkellä, pää uteliaana aidan tälläpuolen.
      Isäntä huusi orin lauenneen varoittaakseen emäntää, ja ori hyppäsi alas valetamman päältä. Oikea tamma hirnui vieressä epätoivoisena; houkuttimenkaan sija ei ollut helppo. Mietin tuota turvonnutta, turhautunutta vulvaa, ja pullistin terskani viimeisen kerran. Kuvittelin spermani syöksyvän tuon naimattoman vaginan pohjalle, ja tuntiessani kliimaksin ensivavahdukset, en kuvitellut enää mitään.
      Sperma ryöpsähti kivistäväksi kiusatusta peniksestäni useana äänekkäänä suihkuna, jotka tunsin kiristävinä anuksessani asti. Pitkällä roikkuneet kivekseni vetäytyivät vatsaani kohti joka sysäyksellä. Ne halusivat tyhjentyä kokonaan, enkä minäkään halunnut mitään muuta.
      Viimeisen ruiskauksen jälkeen terskani alkoi pienentyä, penikseni vetäytyä, samalla kun jäljelle jääneet spermat valuivat sisältäni laiskana norona. Tunsin kivesteni liikkuvan hellästi ylös ja alas, sykkien yhä vieläkin. Käänsin päätäni nautiskellen, haistaen vielä ulkoa kantautuvaa tamman tuoksua.
      Laskin katseeni, ja hekumani läpi näin kuinka Olga ihasteli tyytyväisiä kiveksiäni. Hän ei huomannut katsettani, vaan hieroi klitoristaan, työntäen toisen kätensä sormia vaginaansa, huohottaen raskaasti. Hänen hikiset kasvonsa näyttivät kalpeilta valkoisessa valossa.
      Hän sulki silmänsä keskittyneesti, lähestyi kliimaksia määrätietoisesti, ja parin matalan henkäyksen jälkeen hänen lantionsa alkoi nylkyttää ujosti ja hänen reitensä puristuivat yhteen. Olgan sormet pullahtivat ulos hänen supistelevasta vaginastaan, mutta hän jatkoi helläksi hierotun klitoriksensa hyväilyä.
      Tyttö yritti lypsää kiihotustaan, mutta lopulta kliimaksista oli jäljellä vain satunnaisia jälkivavahduksia. Hän katsoi kattoon tyhjin silmin, hengittäen syvään. Märkä tahra collegehousuissa oli levinnyt haaroista reisiin asti, mutta hän ei huomannut tai välittänyt.
      Katselimme tyytyväistä tallityttöämme Jörnin kanssa, itsekin tyytyväisinä, ja astuin lähemmäs välistämme seinää koskettaakseni hänen turpaansa turvallani. Haistoin tamman hänessä vieläkin. Jos kivekseni eivät olisi juuri tyhjentyneet, terskani olisi pullistunut parilla nuuhkaisulla
      Emäntä kävelytti tammaparan tallimme ohi vielä viimeisen kerran, ja hirnunnasta päätellen sen vaginalle olisi kelvannut mikä tahansa. Hörähtelimme Jörnin kanssa tyytyväisinä; pääsimme runkkaamaan tuon turhautuneen tammaparan kiimavirtsalle vielä viimeisen kerran.
      Olga liikehti vieressäni. Hän alkoi havahtumaan kliimaksin jälkihehkusta. “Aatu?” Käännyin tyttöä kohti. “En tiennytkään että olit noin patoutunut.” Hän sanoi ilahtunut mutta tokkurainen nauru äänessään. “Jos olisit lauennut kortsuun, se olisi nyt kuin ilmapallo.” Jörn hörähti hyväksyvästi.
      “Taisin olla itsekkin hieman patoutunut... mun pöksyt on ihan märät.” Hän tunnusteli collegehousujensa märkiä reisiä ja pudisteli päätään. “Aatu? Ei kai haittaa jos pissaan tässä loppuun... kun kerta ehdin jo aloittaa?” Puhalsin ilmaa sieraimistani hänen kasvoilleen, ja hän hymyili vastaukseksi.
      Olga meni seinän viereen olki- ja lantakasan väliin, veti housunsa polviin, ja kyykistyi. “Olisi sama pissata housuun, mutta ehkä emännän on helpompi siivota pissat lattialta kuin pyykeistä.” Tytön hymy meni piiloon hänen huuliltaan kun hän pinnisti, mutta palasi kun virtsa alkoi suihkuta hänen turvonneesta vulvastaan olkien peittämälle lattialle.
      Olgan virtsan suhinan yli kuulin emännän ja isännän keskustelevan äänekkäästi siitä saisiko isäntä runkata tänään, vai joutuisiko hän nukkumaan kivekset arastavina. Emäntä oli väsynyt; yhdyntä ei tullut kuuloonkaan. Lyhyen väittelyn jälkeen he suutelivat ahnaasti, ja emäntä sai viimeisen sanan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe