Kokemuksia Oululaisista

?????

kosteusmittausyrityksistä?

11

1658

Vastaukset

 • En tiedä kumpaa kaupan osapuolta edustat, mutta aina kannattaa tehdä myös muutama poramittaus lattiarakenteisiin. Pintamittaus ei kerro vielä juuri mitään ja yllätyksiä saattaa löytyä. Tässä asiassa halvinta ei välttämättä kannata ottaa!

  Oulun kosteustutkimus Oy on kokemusten mukaan hyvä. www.oulunkosteustutkimus.fi

  Vältä Tehoinssejä(aka tuhoinssit) ja Talotarkkaa, näillä ammattitaidottomuutta!

  • Oulun Kosteustutkimuksella ei pelaa mikään! Laatu on huono ja palvelu heikkoa. En suosittele edes pahimmalle vihamielelle. Tekivät meille mittauksen , purun, kuivauksen ja korjauksen.


 • Rakennusalalla toimiva tuttavani suositteli Kari Päkkilää (www.kairitek.com). Kävi tekemässä meillä rakennuksen kuntotutkimuksen ja teki tosi tarkan työn ja raportin. Kari on toiminut mm. VTT:llä hyvin pitkään kosteus- ja rakennetutkijana ennen yrittäjäksi ryhtymistään.
  Jos haluat tietää kiinteistön todellisen kunnon, voi Karia suositella. Jos olet myymässä, tilaa joku epätarkempi.

  • Kuulin just että Kairitek tekee kyllä muka tarkat mittaukset ja hyvät raportit ja niin pois päin, mutta arviot ja korjausehdotukset ovat sitten täyttä soopaa eli ei riittävät, "silikoonia saumaan" jne. Toinen mittaaja kävi ja anto kylppärille epäröimättä välittömän korjaustuomion.

   Tosin mitä oon seurannut, niin itsestä tuntuu, että firmasta riippumatta välittäjän ehdottama mittaaja vähättelee aina kosteusarvoja helpon kaupanteon mahdollistamiseksi. Kannattaa itse hommata mittaaja. Tällöin saat sinä eikä välittäjä ensimmäisen kontaktin ja luottamussuhteen mittaajaan. Ja mittaajan kanssa on näin helpompi sopia, että mittaa kriittisesti.


  • Todellinen kunto tuskin selviää. Taisi olla oma tai muutoin maksettu mainos? Vähättelevä asenne selviäkin vikoja ja puutteita kohtaan. Muun muassa vinojen sisäkattojen tuuletuksen puute ei ollut hänen mielestään ongelma (80-luvulla edellytettiin 50 mm) eikä aiheuttanut varsinaista korjaustarvetta.

   Ällistynyt


  • kuullut kirjoitti:

   Kuulin just että Kairitek tekee kyllä muka tarkat mittaukset ja hyvät raportit ja niin pois päin, mutta arviot ja korjausehdotukset ovat sitten täyttä soopaa eli ei riittävät, "silikoonia saumaan" jne. Toinen mittaaja kävi ja anto kylppärille epäröimättä välittömän korjaustuomion.

   Tosin mitä oon seurannut, niin itsestä tuntuu, että firmasta riippumatta välittäjän ehdottama mittaaja vähättelee aina kosteusarvoja helpon kaupanteon mahdollistamiseksi. Kannattaa itse hommata mittaaja. Tällöin saat sinä eikä välittäjä ensimmäisen kontaktin ja luottamussuhteen mittaajaan. Ja mittaajan kanssa on näin helpompi sopia, että mittaa kriittisesti.

   Tätä Kairitekiä kannattaa googlettaa mm. täältä suomi24:stä. Paljon huonoa kokemusta.


 • oulun kostuetutkimus oy:llä tutkiminen ja vaurion purkaminen ok, MUTTA korjaamisen jälki täysin epäammattimaista.

  • Ei kai kukaan sentään samasta firmasta mene tilaamaan hometutkimusta ja korjausta. Tämähän ei voi toimia kummankaan työn osalta.

   Esinnäkään rakennusalan koulutuksella ja kokemuksella ei tule hometutkijaksi. Toisekseen rakennusfirman "hometutkija" löytää varmasti korjattavaa.

   Muistattehan varmasti pyytää malliraportin nähtäväksi ennen hometutkijan tilaamista. Eihän kukaan osta edes tomaatteja niitä ensin näkemättä.


 • Älkäätte ainakaan Raksystemsiä ottako, koko tutkimus puolitoista tuntii /n.100m2
  hintaa kaikkineensa 1500€ ja raporttia saatte sitt ootella viikon vaikka on sapluunahommaa ja vielä kehottavat tilaamaan lisätukimuksia ( ei vissiin tohonhintaan kuulu kaikki) ja oli kuulemma ollu jo ennakkoon tievossa mikä
  pielessä.

 • No OHHOH tuohan on OULUTTUMISTA viimesen päälle, huh huu,
  ihan kuten tuo liikenteen punanen aalto, SE VAAN OULUSSA OSATAAN !!!!

 • Oululainen osaaminen vissiin kärsiny I n f l a a t i o n !!!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  101
  4135
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  79
  522
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  96
  488
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  433