Tuula on kaunein

Anonyymi-ap

Tuula on noita kyllä kaikkein kaunein. Käyttää niin nuorekkaita ihania vaatteitakin.

28

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi hyvää päivää!

      • Anonyymi

        On kuin aikamatka kasariluvulle.


    • Anonyymi

      Tuula on ikääntynyt kauniisti ja arvokkaasti. Tyylikäs lady ja varmaan nuorempana ollut päät kääntävä kaunotar.

      • Anonyymi

        On kyllä edelleenkin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On kyllä edelleenkin!

        Huh, teeskentelevä linssilude!!


      • Anonyymi

        Ikääntynyt kyllä kauniisti, mutta ei luonnon keinoin 💉💉💉


      • Anonyymi

        TUOTA EI USKO KUKAAN, MUTTAJOS SANOMASI TUO SINULLE HYVÄN MIELEN NIIN SILLOIN TERA.PIASI ON ONNISTUNUT


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On kyllä edelleenkin!

        SUU AUKI aina, potoksi huulet, NOKKA kippurassa aina, ei fiksun sivistyneen naisen eleitä lainkaan . Tyrnävän pottumainos urineen.


    • Anonyymi

      😂🤣😅

    • Anonyymi

      Olen Tuulan ikäluokkaa ja pukeudun "nuorekkaasti" kun en tunne itseäni mummo- tai tätimäiseksi, mutta Tuulan asut (poikkeuksena Rukan sponssikuteet) ovat omaan silmään hieman liian lapsellisia ja "bling bling" ja toisaalta, mä inhoan marimekkoa. Toki makuasia, mutta näin itse asian koen. Lisäksi kyseinen rouva on ikäisekseen aika tyh... tietämätön ja yllättävän avuton peruskotitöissä. Nuoren näköisenä pysyy kun on halua ja varaa "tuunauttaa" itseään piikeillä tai kirurgin veitsellä. Onko se niin tärkeää? Elämme liian ulkonäkökeskeisessä maailmassa. Tuollakin nuorilla tytöillä mm. "ankkahuulet" ja Sohvikin esittelee kroppaansa ehkä hieman liikaa.

      • Anonyymi

        Olen 65 v ja kyllä taas Rammsteinin konserttiin farkut, fanipaita ja musta nahkarotsi päällä. Mutta tuo Tuulan tyyli. Huh huh. Ja siis olen myös naispuolinen.


      • Anonyymi

        Olet oikeassa. Kaiken lisäksi Tuulan puveet rikkauksistaan on mielikuvituksen tuotetta. - Ensinnäkin, totuus on se , ettei sivistynyt "varakas" nainen lähde tuollaiseen ohjelmaan. BB talossa Tähän mennessä Tuula on kertonut omistavansa seuraavaa: talo Dallasissa, Miamissa ja Bwostonissa, asunto Oulussa, huvila jossakin rannalla (ei sanonut paikkaa), ja valtava asuntotila Polvijärvellä jossa sanoi asuvansa ,vanha koulu ja Harrikka-moottoripyörä. Tuula on kertonut eriyhteyksissä asuvansa tällähetkellä Helsingissä, Oulussa ja Polvijärvellä. Ei Tuula ole nuorentunut potoksoimalla huulensa ja onko siinä syy että aina on suu auki joka tilanteessa. Tekopirteä ja leikkii teiniä ,ei ole aivoja millä ajatella. ON LAISKA , mutta ensimmäisenä on ahmimassa ruuat ja syö 2-4 annosta yhdellä ruualla ajattelematta jääkö muille. Napsii koko ajan jotakin suuhunsa. Ei osaa pullataikinaa tehdä. Ei ole mitään muutakaan tietoutta Tuulalla. EIKÄ HÄNELLÄ OLE AMMATTITUTNINTOAKAAN, kun loppuopiskelut kesken ja suorittamatta. Keronut olevansa Ainolan päiväkodin johtaja, mutta kun kyseisen päivökodin johtaja on Päivi Karppinen, eikö Tuula Helistettä näy varajohtajissakaan, eikä missään Oulun päiväkodeissa. Näiden sekavien kertomusten perusteella epäillysti eläkkeellä määrätystä syystä. Pilasi l,seimien työntekijöitten maineen käytöksellään. Miksi "rikkaana" tulee vonkumaan 30.000e. Ehdottomasti haluaa voittaa .sen30.000e. Tykkää alkoholista sanomansa mukaan jatalossa pitäisi ainaolla bileet ja alkoholia paljon. Taitaapi olla nainen PA. Rihkamakoruilla pröystäilee, Kaikki on niin teennäistä,eniten talossa. Wishiltä tilattuja vaikka sanoi ostaneensa syöpäyhdistykseltä , maksavat vain1-3 e kpl . Miehensä sanoo asuvan Amerikassa, ex mies lienee. Taitaapi olla Helsingissä. Tuulan muistissa on epäillysti ollut talossa ongelmaa. Jo yli viikon talossa olleena Tuula meni Sofian luo ja sanoi että voi Diana , minä en tiennytkään että olet Angolasta kotoisin. Sofia silmät pyöreänä ihmetteli. Tässä tuli nyt kerrottua Tuulan kertomuksia talossa. Ei ymmärrä edes pelin henkeä, kun hänelle ei saisi antaa häätöpisteitä. Siitä tilee valtava HALOO ja asukkaiden kuulustelu.


    • Anonyymi

      Mustaki noi Tuulan vaatteet on aivan kauheita!

      • Anonyymi

        Mulla oli samanlaiset leopardikuvioleddigsit joskus vuonna 1986. Ikäkin oli 29 v.


    • Anonyymi

      Kimaltaa se katinkultakin vaikka ei ole aitoa kultaa. Tuula, ei kiitos.

    • Anonyymi

      Laura on seksikkäin ja ihanin.

      • Anonyymi

        Läppämachine Laura on kuin kuivattu kala.


    • Anonyymi

      Tuulalla aina suu ammollaan kuin H.Moilasella kun seuraa jotain. Käyttörahaa on kyllä ollut tarpeeksi elämänsä aikana tuhlata rasvoihin, turhuuksiin ja matkusteluun ja eipä tarvi bb:n rahoja nytkään, mammonaa on Usassa asuntoineen ja muuallakin. Vaatemaku ja hiustyyli ei kyllä ole kummoinen. Leikkaisin oitis hiukset lyhyemmiksi. Tuo harottava olkapäille oleva nykyinen versio välillä omituisine puolisaparoineen ei todellakaan sovi.

      • Anonyymi

        Älä ihmeessä usko TUULAN kertomuksiin. Ne eivät todellakaan pidä paikkaansa. Mieskin on tai nut lähteä valovuosia sitten. Asuu yksin Polvijärvellä vanhalla koululla. Itse on kertonut. On kehunut omaisuuksiaan niin, ettei kyllä kukaan tervejärkinen usko.


      • Anonyymi

        Tuulalla on korkean tason mielikuvitus kertoessaan rikkauksistaan. NIITÄ KUN EI OLE. Rahapulassa on tullut hakemaan30.000e ,luullen saavansa sen. Jos olisi niin rikas kun on tähän mennessä kertonut,niin ei taatusti olisi BB:ssä norkkumassa. Kertomansa mukaan 3 taloa Amerikassa ja kolme Suomessa jaHarrikoitakin kaksin kappalein. Kertoo olevansa Lasten päiväkoti Ainolan (oulu) johtajana, mutta ei ole. Netistä voi katsoa.


    • Anonyymi

      Tuula on teeskentelijä. Leikkii teiniä. Valehtelee, eikämitään järkevää liiku päässä. Ei RIKAS sinistynyt nainen tule rahaa hakemaan tuollaisesta ohjelmasta, eikä mistään ohjelmasta. On nainen rahapulassa, leikkii WISHILTÄ tilaamillaan rihkamakoruilla. Minä tilasin samanlaisia muksuille leikkiin , 1-2 e kpl. Kun valmistan itsekulladta ja hopeadta ,tunnistan timantit hyvin ja ennekaikkea istutus kertoo . Tuulallaei ole sellaisia istutuksia sormuksissaan. Tuula on Feikki. Kehuu omaisuuksiaan jne. TURHA ASUKAS joka ei nodta ohjelman tasoa. Poitettakoon talosta.

    • Anonyymi

      Mummo suu auki joka kuvassa.

      • Anonyymi

        Juu se aukinainen suu ihmetyttää. Tulee ahven mieleen. Ei voi mitään.


    • Anonyymi

      Kirjoittaja on selvästi Tuulan tenukaveri sanoessaan että Tuula on kaunis. Tuula ei ole kaunista nähnytkään. Tekonaurua päivät pitkät kaakattaa. Kiero kuin norkkiruuvi. Leikkii teiniä potoksihuulineen. Suu aukiainaja syö kuin hevonen ,muidenkin ruuat. KURTTURUUSU TYRNÄVÄNPOTTU.

      • Anonyymi

        Kameroille teeskentely ärsyttää eniten!


      • Anonyymi

        Potoksihuulineen?????? Botox on hermomyrkky, ei sitä huuliin laiteta! Botoxia laitetaan pistoksina esim otsaan estämään ilmeryppyjen muodostumisen. Niin ja lääkeaineena käytetään esim pakkoliikkeiden ja liialliseten lihasjännitysten poistoon ja silloinkin punnitaan tarkkaan hyöty ja haitat.


    • Anonyymi

      Sukulaisethan aina kehuu omiaan. REEOKIN on kauniimpi.

    • Anonyymi

      Ruma kuin mikäkin. Naama alkoholistin. Ei ole päiväkodin johtana. Valehtelee.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3387
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      92
      3120
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2328
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1814
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1549
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1466
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1431
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1365
    Aihe