Kouluissa tapahtuva henkinen ja fyysinen pahoinpitely kuriin! Menkääpä peilin eteen ne aikuiset

Anonyymi-ap

On kumma että aikuiset ei ota vakavasti, kouluissa pitää olla aivan eri ote pieneenkiin "kiusaamiseen" joka on henkistä tai fyysistä. Siellä kouluissa opettajina ja rehtoreina, ym olevat menkääpä peilin eteen sanokaa että en tee mitään tarpeeksi jolla loppuu tuo.

Ajattele kun nuori lapsi joutuu kokemaan ja elämään pelossa jopa joka päivä .

Yhteiskunnassa on todella pahasti ihmisissä siis aikuisissa jotakin vialla kun touhu jatkuu.


Työpaikalla ei aikuinen kestä sellaista vaan sairastuu jos väkisin ottaa vastaa eikä vie eteenpäin tai tee rikosilmoitusta , joka on ainoa oikea tapa.

4

80

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun opettaja ottaa jonkun silmätikukseen, se on aina silmätikku. Silmätikuksi joutuu lapsi, jonka vanhemmat eivät kanna Maris maljakoita ja viinipulloja oopettajalle joulu-ja kevät lahjoiksi. Silmätikuksi joutunutta kiusataan ja kun oppilas yrittää kertoa, miten asia oikeasti on, sanoo opettaja, että älä valehtele. Mutta kun kiusaajat kertoo VALHEEN syytöksen opettajalle kiusatusta, napsahtaa aresti, vaikka ei olisi ollut edes paikan päällä. Ja jos asia sitten selviääkin, on opettajan lause, vanhoja ei muistella. Silloin muistellaan kuitenkin, kun juorukellot kilkattavat kiusatusta. Huippu opettajalta on se, että kuulusteluun piti tulla 10 kiusaajaa ja yksi kiusattu. No arvatkaa kenen syyksi asia lopulta sitten kääntyi ja kuka sai arestia? Myös oppilaiden keskenään sopimat riidat toisen opettajan ollesa läsnä, ja sopimisen jälkeen sanoi se toinen op että, asia on poikien kesken jo sovittu kättä päälle laittamisen kautta, tähän ei tarvitse enää puuttua. Silti kiusattu sai omalta opettajalta asiasta jälkkärin. Miksi näin, sitä ihmettelevät sivullisetkin, jotka ovat nähneet tilanteita. Onhan se KIVA KOULU!! Kiva kiusaajille, ei kiusatuille. Puuttukaa asioihin, kuka suinkin voi!

   • Anonyymi

    Kantsii vaihtaa koulua , jos ope tekee tollasta ja syyttelee koko ajan niin ei voi koulussa edes oppia mitään kun on stressaantunut


  • Anonyymi

   Lapset kannattaa nykyään yrittää saada kotikouluun, on mennyt niin sairaaksi. Ja isompana aikuiskoulutukseen vaikka ei sielläkään opiskelijat kaikki ole välttämättä aikuisen tasolla aina..

  • Anonyymi

   Näinhän se on, ei tartte katseella eri ketjuja niin ymmärtää mistä ilkeys peritään , vieläpä näkee kun isoäidit ja ukitkin ilkeilemällä netissä toisilleen niin hyvin ymmärtää ettei lapsista Voikkaan tulla mitään muuta kun koulukiusaajia , niin että kun saataisiin aikuiset ymmärtämään että heidän lapsensa koulussa ovat peilikuva kotoa , siis mistä siellä puhutaan ketä kulloinkin haukutaan ja kadehditaan jne, tekee lapsesta koulukiusaajan .
   Käy niin sääliksi lapsia jotka eivät saa opiskelu rauhaa koulussaan juuri näiden kiusaajien vuoksi, olis sellainen koulu minne kiusaajat laitettais ettei aina sen kiltin tarttis vaihtaa koulua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   45
   1394
  2. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   72
   1199
  3. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   102
   1135
  4. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   1057
  5. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   45
   945
  6. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   921
  7. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   84
   786
  8. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   56
   751
  9. Tee se tänään

   Päätä että teet sen tänään. Laita mulle oikeasti viestiä... Saatat yllättyä positiivisesti.
   Ikävä
   57
   736
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   32
   654
  Aihe