Tämän standardi-kuvion haluavat nyt kaikki - tuplasti korkeampi tanssitunnelma!

Anonyymi-ap

Tämän standardi-kuvion haluavat nyt kaikki, sillä siinä on tuplasti korkeampi tanssitunnelma kuin itsekeksityissä kuvioissa! Nimittäin standardi-kuvioitten suosio on raivoisassa kasvussa ja erityisesti standardi-kädenalikuviot viedään nyt käsistä.

Yhä useampi tanssinharrastaja ja ammattilainen kohottaa siihen mennessä saavuttamiaan tanssitunnelmiaan entisestään standardi-kuvioilla ja erityisesti kädenalitansseihin ympärivuotisesti soveltuvat standardi-kädenalikuviot ovat nyt hirmu suosittuja. Standardi-kuvioasiantuntijat kertoo, että tämä syksyn kysytyin standardi-kädenalikuvio on useita vuosia sitten tsattsattsaahan suunniteltu nyyjoork italialaisella, jonka tuottama tanssitunnelmakohouma on helposti jopa yli 200 %!

Tässä himoitussa standardi-kuviossa on lajinmukainen tanssiasento ja lajinomainen vientiseuranta. Saman tanssilippuhintaluokan itsekeksityissä kuvioissa on poikkeuksetta itsekeksityt tanssiasennot ja viennit, joihin seuraajan eli kenties juurikin sinun kaltaisesi ihanan ja sievoisia summia standardi-kuvioihin lajinomaisessa tanssiasennossa ja lajinmukaisessa tanssiasennossa satsanneen naisen on aivan mahdotonta sopeutua.

6

159

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuhansia vuosia sitten kehittyneitä standardikuvioita ei paremmiksi muuteta ilman todella taitavan ja pätevän plastiikkakirurgin taitoja.

   • Anonyymi

    Sievoisia summia varmaan joutuu uhraamaan tuommoisiin standardikuvion parannustoimiin.


  • Anonyymi

   Standardi-kuvioasiantuntijat kertoo, että tällä hetkellä standardi-kuvioreeneissä korostuu erityisesti ympäritanssimous. Nimittäin tanssin harrastajat ja ammattilaiset eivät halua rajoittaa kuvioita vain tanssimon keskialueelle vaan nyt halutaan reenata enemmän standardi-kuvioita koko tanssimolle.

   Ja muutenkinhan standardi-kuvion hyödyt korostuvat naistenhaulla ja jopa jo narikassa ulkopalttoota säilöön jätettäessä, jolloin standardi-kuviot reenannut viejä elikkäs kenties juurikin sinun kaltaisesi, saamarin tuuheatukkainen ja kauhean salaperäinen komistus saa mukavasti hakuja. Standardi-kuvioasiantuntijoitten mukaan standardikuvioilla voi tanssia niin keskellä kuin laidoilla, mutta narikkaan ei välttämättä kannata jäädä ainakaan fiilistelemään.

  • Anonyymi

   Komeetan kaa tyrmäys voi sattua polveen 😂🤣😅

  • Anonyymi

   Standardi-kuvioasiantuntijat kertoo, että paras aika reenata standardi-kuviot on juuri nyt, kun itsekeksimiensä kuvioittensa erikoismiehet keksii omiaan: nimittäin tanssimoissa vallitsevat seuraamisvaikeudet ja tanssitunnelmalässähdykset eivät ole vain sievoisia summia standardi-kuvioihin lajinomaisessa tanssiasennossa ja lajinmukaisessa vientiseurannassa satsanneitten naisten marinaa, vaan ne tulevat näkymään viejävalikoinneissa.

   Tavoitettavuusongelmista huolimatta standardi-kuvioasiantuntijoilla on hyviä uutisia standardi-kuviomiehen etsintää suunnitteleville ihanille, kenties juurikin sinun kaltaisillesi, sievoisia summia jo satsanneille tai vielä toistaiseksi satsaamattomille naisille, sillä himoittuja standardi-kuviomiehiä löytyy toisinaan jo narikasta, vaikka koko tanssimon kattavaa saatavuutta ei voidakaan toki taata. Standardi-kuvioasiantuntijat ennakoi standardi-kuviomiesten kysynnän ylittävän jopa kauhean korkean tason, joten kannattaa kenties juurikin sinun kaltaisesi ihanan naisen pitää kiirettä, mikäli vähänkin aikoo päästä todellakin jo ensi keväänä liihottelemaan oman standardi-kuviomiehen lihaksikkailla käsivarsilla.

  • Anonyymi

   Kannattaa kokeilla vaikka epäilisikin, sillä tanssitunnelmain kohoamistulokset voi yllättää!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   204
   2635
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   142
   1771
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   150
   1430
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   473
   1192
  5. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   123
   1169
  6. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1050
  7. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   34
   938
  8. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   66
   911
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   94
   784
  10. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   38
   739
  Aihe