Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Naapurista tuleva haju

Anonyymi-ap

Hei!
Kolmas päivä jo kun asuuntoni tulee iltaisin imelä haju ja päätäni on alkanut särkeä.

Onko tuttua ?

6

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ruoho siellä haisee..

    • Anonyymi

      Oletetavasti asut kerrostalossa? Ota A4 arkki kirjota siihen epämielyttävä haju tulee huoneisto se ja se.Aihutaa pänsärkyä. Soitat 2 muun eri huoneiston ovikelloa ja kysyt huomaneetko he asian? Jos ovat, pyydä allekirjoitus paperiisi.. Viimeisenä oma nimi ja kiikutat sen isännöitsijä toimisto!Aikoinaan kisan kusen haju tuli vastaavasti rapuun ja nousi ylöspäin muihin keroksiin.Kuten tupakan haju.Hajut nousee siis ylöspäin jopa parvekeilta,tuuletusikkunoiden edessä sisällä sala tupakoitsijat. Toimittu kyseinen tapaa. Toimii.

      • Anonyymi

        Kiitos
        Tuon taidan tehdä 👍


    • Anonyymi

      Osta ilmanpuhdistin jossa aktiivihiilisuodatin. Auttaa nukkumaan ja poistaa naapureiden hajuja.

    • Anonyymi

      Itselle tulee naapurista tupakanhajua. Tupakka haisee eteisessä , olohuoneessa ja keittiössä. Ei kannata huomauttaa asiasta, tupakointikiellon haku tyssäsi äänestyksessä. Joten turhaa menisin soittelemaan ovikelloja, paskan haistatteluja tulisi ja tove että muutan muualle jos tupakanhaju haittaa. On taloyhtiön hallituksen siunaus hajuhaitan tuottamiselle.
      Täysin paska talo ja taloyhtiö, mutta minkäs teet, on pakko asua jossain.

    • Anonyymi

      Olen suorastaan vahingoniloinen JOS OLET SE V..mainen naapurini joka käryttää tupakkaa joka aamu ja ilta, haju on kuin palavan nuotion haju jossa on poltettu iso kasa pelkkää paperia. Olo on kuin asuisi jossain partioleirilla joka ainoa päivä, jatkuvaa nuotion ja palavan materiaalin löyhkää siis joka päivä, aamulla ja illalla. Ikkunaa on aina pidettävä puoli tuntia auki jotta se saatanallinen vi..un käry häipyisi helvettiin..

      Toinen saatanallinen naapuri polttaa parvekkeellaan, joka ainoa ilta ja yö.
      Ei tarvita mitään verhoja ikkunoissa, ei kannata pitää niitä, haisevat tupakalle juuri näiden idioottien vuoksi

      . V..u mitä saatanallista porukkaa täällä asuu.
      Kolmas naapuri käryttää kotona sisätiloissa ex- panokaverinsa kanssa, vanha hutera luikku ukko.. ..

      Siinä sinun imelän hajusi on pientä leikkiä siihen verrattuna mitä minä saan kärsiä joka helvetin päivä. Päätä särkee täälläkin..
      Välillä nuo pitää sopivasti taukoa, ettei viranomaiset pääse kiinni ja sitten se alkaa saatanallinen käryttäminen parvekkeella uudestaan, aina vähän aikaisemmin. Siinä ollaan hilattu aikataulua reippaasti aikasempaan suuntaan.

      Keittiössä haisee joka ainoa aamu ja joka ainoa ilta partioleirin nuorion katku..grillimakkarat vain puuttuvat..asuukohan naapurinani joku bantu- heimon jäsen joka pitää nuotiota keittiön lattiatasolla, grillaa siinä koko päivän ruoat? Bantu- heimon jäsenellä on vain perisuomalainen sukunimi..

      Alussa kärytettiin partsilla myöhään illalla, sitten sitä varhaistettiin jo muutamalla tunnilla, jossain vaiheessa elin jopa useamman viikon, kuukauden ja kahden verran ilman sitä katkua ja käryä, sitten se alkoi hiilautua uudestaan, kerran viikossa, kaksi kertaa viikossa, kolme kertaa,..aina viikonloppuisin, nyt viikolla ja joka pIvä . Eli intouduttiin uudestaan savustamaan.
      Unohdettiin naapuruussuhteet ja naapurien toiveet ettei parvekkeella poltettaisi ,saatika nyt sisätiloissa..
      . Aina välillä pidetään sopivasti taukoa jaksetaan hilata se ruho ulos ja tupakoidaan siellä. Kunnes taas päätetään, että jospa nyt taas poltettaisiin sisätiloissa kun ulkona on niin kylmä. Sitten keksittiin, että liesituulettimeen saa sellaisen putken ostettua ja liitettyä sen ilmastointikanavaan ja siten käryt siirtyyvät pois meiän asunnosta naapurin asuntoon..eiks jeh, hyvä homma..hahha.eli ne paskankäryt siirtyisivät pois omasta ..toisaalle..
      Eikö, eli valita sinä vain imelästä hajuista, ja anna pään särkeä, niin minullakin särkee ja saan muitakin sairauksia… kiitos vi..maisten tupakoivien naapureiden.
      .
      Jos taas et ole se saatanallinen naapuri, otan osaa…muutoin ei kiinosta, enkä välitä..omat murheet jo pitempään kestäneet, vuodesta 2018 lähtien…eikä lippua näy.. eikä: ole isännöitsijästä, terveysviranomaisista, talon hallituksesta, naapureista mitään iloa tai hyötyä saatika apua..yhtä tyhjän kanssa, samanlaisia kaikki, samat toteamukset; valitan, ymmärrän mutta EI VOI MITÄÄN.. tämä mahdollista nykysuomessa ja täysin laillista touhua,..
      joten siinä sinun imelänhajusi on todella pieni murhe. Haistele sitä imelän hajua neljä vuotta, ehkä jopa totut siihen samalla tavalla kuin minun oletetetaan ja edellytetään tottuvan tupakanhajuun ..ja ehkä alat pitämään jopa oäänsärystäsikin…kukapa tietää, ehkä minäkin totun omaan päänsärkyyni ja jatkuvaan tupakanhajuun asunnossani.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe