Violan vaippanovelli

Anonyymi-ap

Prologi

17.6.2023; tuntematon sijainti

Viola istuu auton etupenkillä ja puristaa käsiään tiukasti nyrkkiin. Katuvalot vilisevät nuoren naisen silmissä. Ihokarvat nousevat pystyyn, ympärillä väreilevä ilma huutaa Violalle, että nyt mennään kovaa. Viola keskittyy hengittämään. Pitkiä ja rauhallisia henkäyksiä sisään ja ulos. Pökkyrästä heräilevä tyttö katselee itseään hetken aikaa sumeilla silmillään. Valkoinen kauluspaita on revennyt helmasta ja kangas on täynnä veritahroja. Tai tomaattikastiketta, mene ja tiedä. Mustan ja lyhyen nahkahameen alta pilkottaa lumenvalkea vaippa, jossa on vaaleansinisten perhosten kuvia. Viola vilkaisee auton kuljettajaa. Mies katsoo häntä hetken aikaa lempeästi takaisin, mutta kääntää pian katseensa jälleen kohti märkänä kimaltavaa asfalttia.

”Kakara…”, Viola kuiskaa hiljaa ja rentouttaa koko kehonsa. Vaippa alkaa hiljalleen kastua ja muuttua lämpimäksi sekä paksuksi. Vaaleahiuksinen tyttö huokaisee nautinnosta, ja tuntee samalla hetkellä voimakkaan vihlaisun vatsanpohjassaan. Ohikiitävässä hetkessä Viola käy läpi koko tarinansa, samalla kun hänen keuhkonsa tyhjentyvät ilmasta ja silmät painuvat takaisin kiinni.

******

16.10.2022; pieni kerrostalokaksio Pasilassa, Violan koti

”Voi vitun vitun viikuna”, Viola huokaisee itsekseen ja tuijottaa edessään olevaa perintäkirjettä. Edellisyön unia häirinnyt kärpänen laskeutuu paperin alakulmalle ja arvioi Violaa vihreillä silmillään. PAM! Kärpäsen raato jää maksettavan summan päälle ja peittää ensimmäisen numeron. Tämäkin summa olisi vähävaraiselle opiskelijalle liikaa. Viola nousee pöytänsä äärestä, kävelee muutaman kierroksen pienessä keittiössään ja keittää lopulta puoli pannullista vahvaa kahvia. Jotain täytyisi keksiä. Viola oli ajautunut 23-vuotiaana vaikeaan rahakriisiin. Ylioptimistinen sijoituslaina, juhliminen sekä kolaroitu laina-auto pitivät huolen, ettei opintotuelle tai iltatöinä tehtyjen siivouskeikkojen palkoille tarvinnut erityisemmin miettiä käyttökohteita.

”Kakara…”, Viola toteaa lakonisesti omalle peilikuvalleen ja laittaa hiuksensa poninhännälle. Hän pukee ruskean syystakin siniseen toppiin ja juoksutrikoisiin verhotun vartalonsa suojaksi ja hyppää pyöränsä selkään. Viola ajaa parhaan ystävänsä Linnean luo kylmässä syyssateessa. Märät hiukset ja tennarit ovat nuoren naisen murheista pienin.

******

16.10.2022; vähän isompi kerrostalokaksio Käpylässä, Linnean koti

Viola ja Linnea halaavat pitkään. Kumpikaan ei sano sanaakaan. Linnea silittää hetken aikaa Violan vaaleita hiuksia ja ohjaa tämän sitten suoraan kahvipöytään. Kahvia ei ole, mutta viskiä ja suklaakeksejä löytyy. Viola ottaa niin suuren kulauksen kuin pystyy ja avaa sitten varovasti suunsa.

-Mulla on kaks viikkoa aikaa…

-Mitä sä meinaat tehdä?

-Sen kun tietäisi. Mä ajattelin, että voisin tehdä siivouskeikkaa vähän pienemmissä vaatteissa. Mutta ei silläkään niin paljoa tienaa, että mä pelastuisin.

-Niin, sähän oot uskomattoman kaunis nainen. Se avaa tietysti kaikenlaisia mahdollisuuksia…

-Itseäni mä en ala ikinä myymään!

-Mä tiedän sen.

Linnea nousee tuolistaan, kävelee Violan taakse ja halaa ystäväänsä hellästi takaapäin. Viola nyyhkyttää ja tarttuu Linneaa kädestä. Kyyneleet kirvelevät poskilla ja valuvat noroina tytön kaulalle.

5

1766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ”Entäs joku vähän softimpi kama”, Linnea kuiskaa varovasti Violan korvaan.

      -Mitä sä tarkoitat?

      -No vaikka fetissijuttuja

      -Ei musta ole antamaan kenellekään mitään raippaa

      -Se ei ole ainoa vaihtoehto

      -Onks sulla jotain sitten mielessä?

      -Noh, lupaa ettet suutu

      -Ei mulla oo varaa suuttua

      -Noh, mä tiedän jonkun verran age play-jutuista, ja mun mielestä sä voisit olla niissä aika hyvä. Itseasiassa susta tulis ihan täydellinen little

      -Mitä se niin kuin…ihan käytännössä…tarkoittaa.

      -Ootappa hetki

      Linnea kävelee makuuhuoneeseensa ja alkaa käydä läpi paperikääröjä, jotka on sijoitettu pystyyn huoneen nurkassa olevaan punottuun koriin. Lopulta hän löytää etsimänsä käärön, poimii sen mukaansa ja saapuu takaisin olohuoneeseen Violan seuraksi. Hän avaa juhlallisen hitaasti rusetilla olevan nauhan ja antaa kookkaan julisteen aueta itsekseen Violan silmien edessä. Viola tuijottaa julistetta mykistyneenä. Hänen edessään on kuva näyttävästä vaaleahiuksisesta naisesta, jonka hiukset ovat saparoilla ja suussa on suuri vaaleanpunainen tutti. Naisella on yllään vaalea toppi, josta hänen ruusunpunaiset nänninsä kuultavat selvästi läpi. Violan katseen vangitsee kuitenkin kaunis valkoinen teippivaippa, jonka suojiin julisteessa poseeraavan naisen intiimit alueet on verhottu. Viola ei saa sanaa suustaan, hän katselee vuoroin julistetta, vuoroin Linneaa. Linnea odottaa pitkään näkevänsä Violan reaktion, mutta kun sellaista ei tule, hän aloittaa lopulta itse keskustelun.

      -Sut on kuin luotu tähän

      -Mä en…tiedä…haluaako joku oikeasti…tuollaisen naisen?

      -Kysyntää on jonkin verran. Tarjontaa ei käytännössä lainkaan. Sähän markkinointi-ihmisenä tiedät, mitä se tarkoittaa.

      -Joo mutta…mitä mun pitää tehdä?

      -Olla söpö pikkutyttö

      -Voi viikuna

      -Toi oli hyvä alku

      Viola nauraa, ja nauru tarttuu Linneaankin. Linnea ripustaa julisteen väliaikaisesti olohuoneen seinässä sojottavaan naulaan, ja vetää Violan lattialle kainaloonsa istumaan.

      ”Mä kerron sulle nyt vähän lisää, Linnea lupaa lempeällä äänensävyllä ja antaa hellän suukon ystävänsä poskelle.

    • Anonyymi

      1.6.2018; leirikeskus jossain päin Keski-Suomea

      Viola raottaa varovasti silmiään sälekaihtimien välistä tulvivan auringonvalon leikkiessä hänen kasvoillaan. Tyttö nousee puoli-istuvaan asentoon, haukottelee ja venyttelee. Hän on herännyt futisleirin viimeiseen aamuun virkeänä ja hyväntuulisena. Viola on aikeissa toivottaa huonekavereillensa hyvät huomenet, mutta hämmästyksekseen hän toteaa Linnean, Mian ja Elisabetin tuijottavan häntä kysyvästi ja jotenkin säälivästi.

      ”Mitä?”, Viola kysyy viattomasti, ja kääntää sitten katseensa alemmas omaan jalkoväliinsä, jonne kaikki muutkin tuntuvat tuijottavan. Violan sydän pomppaa välittömästi kurkkuun. Hänen valkoiset pitsipikkuhousunsa ovat litimärät ja myös harmaassa lakanassa on hänen kohdallaan suuren lautasen kokoinen lätäkkö. Viola on pissannut sänkyynsä kolmen joukkuekaverinsa nähden.

      *****

      16.10.2022; Linnean koti

      -Silloin futisleirillä mä näin kun sä…tai kun sulle kävi se vahinko. Mä olin herännyt aikaisin, veti suonta jalasta. Venyttelin ja join palautusjuomaa ja katselin, miten sä nukuit. Sä olit potkinut peiton pois päältäsi ja nukuit kyljelläsi. Ja sit sä pissasit sänkyyn ihan siinä mun edessä. Mä ajattelin silloin, että sulla ois pitänyt olla vaippa. Sä oisit ollut vielä söpömpi silloin, jos olisit kastellutkin vaipan etkä sänkyä

      -Joo, silloin mulla ois kyllä varmaan pitänyt olla vaippa. Se oli kamala päivä. Muistan kun se ohjaajakin sanoi, että tällaista ei ole käynyt edes pikkulasten partioleirillä.

      -Noh, se oli aika vastenmielinen tyyppi. Mutta se koko juttu vaikutti muhun tosi paljon. Silloin mä tajusin, ekaa kertaa, että tykkään vaipoista ja pikkuistelusta ja sellaisesta

      -Teetkö sä sitä sitten useinkin?

      -Kyllä me Melindan kanssa aina välillä näitä leikitään.

      -Vau. Mutta miksi sä kerrot mulle tästä vasta nyt?

      -Noh, kaikella kunnioituksella, sä et ole aina ollut maailman avarakatseisin ihminen.

      -No joo, olet varmasti oikeassa. Mut mä oon tosi iloinen että sä kerrot mulle tästä nyt. Ja sä olet maailman ihanin nainen just tuollaisena.

      Ystävykset halaavat jälleen. Linnea virittää television ruudulle virtuaalisen takkatulen, jota naiset tuijottavat viskilasit käsissään. Hetken aikaa puhutaan kaikesta muusta, kunnes Viola palaa jälleen rahahuoliinsa. Hän pyytää ystäväänsä kertomaan enemmän vaipoista ja ageplaysta. Tytöt rakentavat tuoleista ja suuresta ruskeasta huovasta majan, jonne he siirtyvät makoilemaan. Linnea kaataa molemmille lisää viskiä, syö yhden suklaakeksin ja alkaa sitten kertoa. Linnea ei ole mikään synnynnäinen tarinankertoja, mutta illan edetessä vaippojen maailma alkaa aueta Violallekin hetki hetkeltä enemmän. Lopulta Linnea päättää murtaa viimeisetkin jäänrippeet, ja hakee huoneestaan kaksi paksua ja rapisevaa ABDL-teippivaippaa.

      ”Tässä”, Linnea kuiskaa ja ojentaa vaipan Violalle, ”Mitä ajatuksia tää vaippa sussa herättää?”.

      ”Voi viikuna”, Viola aloittaa kikattaen, ja alkaa sitten tunnustella ja availla vaippaa. Vaipan tuoksu vie Violan välittömästi takaisin pinnasänkyyn. Myös rapina kuulostaa hänen korvissaan kutkuttavan jännittävältä.

      -Tää tuntuu tosi tutulta ja vieraalta yhtä aikaa…

      -Haluisitko sä tutustua siihen vielä enemmän?

      -Ai niin kuin, kokeilla sitä…päälle

      -Niin

      Viola punastuu. Hänestä tuntuu, että viski olisi noussut päähän yhden sydämenlyönnin aikana, koska nuori nainen ei osaa yht’äkkiä miettiä ainoatakaan järkevää ajatusta. Viola painaa kasvonsa vaipan silkinpehmeää sisäpintaa vasten ja nauttii vaipan ihanasta tuoksusta. Linnea katselee ystäväänsä odottavainen hymy kasvoillaan. Hän tietää jo tässä kohtaa, että pian leikittäisiin.

    • Anonyymi

      ”Sun ei tarvitse olla kaunein tai seksikkäin. Sun ei tarvitse osata mitään ihmeellistä. Sun ei tarvitse taipua mihinkään kummallisiin asentoihin tai puhua vierailla kielillä. Sulta saa jotain, mitä harva haluaa mutta vielä harvempi tarjoaa. Sä tulet onnistumaan, kunhan sä vaan nautit siitä mitä teet. Tai ainakin toisen osapuolen, palvelun tilaajan, täytyy kokea, että sä nauttisit. Hän kyllä sisimmässään tietää, että sä teet sen kaiken vain ja ainoastaan rahan takia, mutta yrittää kaikin keinoin sulkea sen mielestään. Sun tehtäväsi on auttaa häntä siinä. Jos pystyt siihen, sä voit päättää hintasi ihan vapaasti. Joku kyllä maksaa sen. Ja antaa vielä tippiä päälle”

      Melinda istuu ylväästi tummanruskealla nahkasohvalla mustaan t-paitaan, tiukkoihin farkkuihin ja korkokenkiin pukeutuneena. Valtaa ja halua säteilevä nainen on kuin toinen ääripää hänen taaksensa jäävässä julisteessa seisovalle vaippaan puetulle lajitoverilleen. Viola kuuntelee kiinnostuneena, kun Linnean kumppani kertoo hänelle, kuinka fantasioita toteuttamalla tienataan. Melinda on domina, ei little, mutta perussäännöt ovat pohjimmiltaan samat. Linnea puree huultansa ja laskee matolla makaavia langanpätkiä. Hän tuntee pientä katkeruutta kurkussaan. Linnea olisi halunnut pukea parhaan ystävänsä vaippoihin, mutta tyttöystävän yllättävä kotiinpaluu pilasi kauniin hetken. Äkkiä Linnean lasittunut ilme kuitenkin kirkastuu. Ehkä hän pääsisi kuitenkin näkemään suloisen Violan vaipoissa, tarvitaan vain hieman johdattelua.

      ”Mehän voitaisiin opettaa Violalle, miten olla vaippatyttö”, Linnea ehdottaa viattomasti, mutta kuitenkin kujeilevasti. Hän katselee varovaisesti molempien naisten reaktioita ja kostuttaa huuliaan savuisella skottiviskillä.

      ”Hyvä ajatus”, Melinda innostuu, ”Jos se ei kestä mun lempeää käsittelyä, niin sitten kannattaa mieluummin alkaa myydä vaikka pölynimureita”.

      ”Kyllä mulle sopii”, Viola vastaa nopeasti ja pyyhkii keksinmuruja suupielistään. Melinda hymähtää, nousee sohvalta ja kävelee tuskastuttavan hitaasti Violan luo. Korot kopisevat rytmikkäästi laminaattilattiaa vasten päättäväisten askelten tahdissa. Melinda katsoo Violaa haastavasti silmiin, kumartuu tyttöä kohti ja silittää tämän poskea.

      ”Söpö tyttö”, hän kuiskaa tulisesti, ”Tästä tulee sulle vaan aika kallista. Mä olen viidensadan euron domina”

      ”Ja mä olen tuhannen euron little”

      ”Mä tykkään susta heti. No niin pikkuiset, menkääpäs tuonne sängylle niin mommy laittaa teidät valmiiksi leikkejä varten”

      Viola tuntee perhosten lentelevän vatsassaan. Hän ottaa pitkän kulauksen viskiä, ja tarttuu sitten tiukasti Linnean tarjoamaan käteen. Tytöt tepsuttelevat käsi kädessä makuuhuoneeseen, ja käyvät selälleen suurelle parisängylle.

      ”Tätä ennen ei pitäisi juoda viskiä, mutta menköön nyt tämän kerran”, Melinda toteaa kylmänkalskealla äänellä ja hakee vaatekaappinsa kätköistä nahkaisen laukun. Hän laskee laukun sängylle ja kaivaa sieltä kosteuspyyhkeitä, voidetta, kaksi suurta valkoista teippivaippaa sekä muovisen kotelon, jossa on kaksi glitterillä koristeltua tuttia.

      ”Leikki alkakoon”, Melinda ilmoittaa ja työntää tutit Violan sekä Linnean suuhun. Linnea hymyilee tutin takaa ja alkaa välittömästi lutkuttaa sitä. Melinda katsoo kumppaniansa hyväksyvästi ja antaa pienen pusun tämän poskelle.

      ”Miten mä…”, Viola aloittaa kysymyksensä, jolloin tutti putoaa hänen suustansa. Melinda katsoo uutta pikkutyttöään vihaisesti ja työntää tutin takaisin tämän kapeiden huulten väliin.

      ”Kuules nyt kakara. Sinä imet tuttia niin kauan, kunnes minä käsken tehdä jotain muuta. Nyt riisutaan sinulta nuo isojen tyttöjen vaatteet ja puetaan sinut ikätasosi mukaan. Onko selvä?”, Melinda sähähtää.

      Viola tuntee olonsa hieman hätääntyneeksi, mutta vieressä pötköttelevä Linnea tarttuu häntä rauhoittavasti kädestä. Viola nyökkää Melindalle tutti suussa, ja saa dominalta vastaukseksi hyväksyvän katseen. Melinda riisuu Violalta sateen kastelemat sukat sekä tiukat juoksutrikoot. Tämän jälkeen hän ihastelee hetken aikaa tytön vaaleanpunaisia pitsipikkuhousuja, työntää peukalonsa kuminauhan sisäpuolelle ja vetää pikkarit hitaasti pois nauttien selvästi jokaisesta hetkestä. Viola sulkee silmänsä. Hän odottaa Melindan seuraavaa siirtoa, mutta sitä ei tunnu kuuluvan. Melinda on ottanut jo yhden hiljaisen sivuaskeleen ja riisuu parhaillaan Linnean housuja. Ei aikaakaan, kun kaksi tyttöä makaa sängyllä tutit suussa, kehot navasta alaspäin täysin paljaana. Viola kuulee, kuinka Melinda rapistelee muovipintaista vaippaa hänen edessään. Ajatukset risteilivät nuoren naisen mielessään. Hän on yhtä aikaa utelias, kiihottunut, turhautunut sekä häpeissään.

      ”Peppu ylös”, Melinda komentaa.

      ”Nyt sitä mennään…”, Viola miettii mielessään, räväyttää pähkinänruskeat silmänsä auki ja nostaa takapuolensa ylös.

    • Anonyymi

      Harmi, että osa tarinasta on ilmeisesti poistettu... tähän asti se vaikutti erittäin "milenekiintoiselta" ;)

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      66
      3163
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      548
      3004
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2225
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1982
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1815
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      305
      1795
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1572
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      101
      1295
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      23
      1185
    Aihe