Ostin robotti-imurin

Anonyymi-ap

13

3035

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kannattaa ainakin ohjekirja lukea läpi, jos siellä mainitaan jotain asiasta. Voit myös ottaa yhteyttä tuotteen myyjään ja kysyä mitä vois tehdä asian suhteen.

    • Anonyymi

      Ei kukaan täysijärkinen ostakaan mitään robotti-imureita, koko ajanhan niiden pitää liikkua että saisivat edes jotain kerättyä. Robotti ruohionleikkurit samanlaisia merkistä riippumatta, ei mitään tolkkua liikkumisessa, tuhlaavat vaan energiaa.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Höpö höpö. Parhaat robotti-imurit imuroi itseasiassa kämpän nykyään varsin järjestelmällisesti pääasiassa. Sitäpaitsi robotti-imuri akkukäyttöisenä laitteena tuhlaa kyllä energiaa vähemmän kuin tavallinen imuri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö. Parhaat robotti-imurit imuroi itseasiassa kämpän nykyään varsin järjestelmällisesti pääasiassa. Sitäpaitsi robotti-imuri akkukäyttöisenä laitteena tuhlaa kyllä energiaa vähemmän kuin tavallinen imuri.

        Ei akkukäyttö kulutusta vähennä. Akkulaitteet on vain tehottomia verkkovirta imuriin verrattuna ja robotti ei toimi kuin paljaalla lattialla huonekalut pöydälle noetettuna.


    • Anonyymi

      Ne eivät toimin kuten toivoisit - sorry että paljastin salaisuuden.

      Mutta eikö noita energiasyöppöjä voisi kieltää lailla? Nythän pitäisi säästää kaikessa sähkön käytössä, myös noissa höpö tuotteissa.

      • Anonyymi

        Robotti-imuri on akkukäyttöisenä laitteena paljon vähemmän energiasyöppö kuin tavallinen imuri, joka huutaa jatkuvasti täysiä verkkovirtaan kytkettynä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Robotti-imuri on akkukäyttöisenä laitteena paljon vähemmän energiasyöppö kuin tavallinen imuri, joka huutaa jatkuvasti täysiä verkkovirtaan kytkettynä.

        "Robotti-imuri on akkukäyttöisenä laitteena paljon vähemmän energiasyöppö kuin tavallinen imuri, joka huutaa jatkuvasti täysiä verkkovirtaan kytkettynä."

        Mutta siivoaa paljon nopeammin ja tehokkaammin. On myös pitkä ikäisempi.
        Vähemmän elektroniikka romua.
        Teollisuus saa vaan töitä ja kansa tuhlaa rahansa ja lisää inflatiota.


    • Anonyymi

      Kannattaa ostaa heti kunnollinen robotti-imuri, niiden kanssa ei kannata pihistellä. Parhaat robotti-imurit on nykyään aivan loistavia, esimerkiksi iRobot Roomba j7+ on.

    • Anonyymi

      En mitenkään haluaisi pahottaa mieltäsi, mutta tämä on pakko sanoa. Suoraansanoen tollaset halpisrobotti-imurit, jotka on vielä täysin tuntemattoman merkkisiä, olisi syytä jättää kaupan hyllyyn. Robotti-imurien kohdalla sillä ihan oikeasti on valtavasti merkitystä paljonko olet valmis laittamaan rahaa kiinni siihen robottiin. Noiden tuntemattomien halpisimurien ja tunnettujen valmistajien kalliimpien robotti-imurien välillä on aivan valtava ero siinä kuinka kehittyneitä roboimurit on, millanen niiden siivousjälki on, kuinka älykkäitä ja kuinka järjestelmällisesti siivoavia ne on, sekä siinä tekeekö sillä imurilla yleensä yhtään mitään. Etenkin nuo tuntemattomat halpisimurit on ihan silkkaa roskaa eikä niiltä voi odottaakovin paljoa. Niiden navigointi asunnossa on myös tyypillisesti täysin satunnaista päätöntä poukkoilua paikasta toiseen. Siivousjäljeltä on myös turha odottaa kovin hyvää tulosta. Tunnettujen robotti-imurien valmistajien, kuten iRobot, parhaat robotti-imurit onkin sitten aivan toista maata, mutta ne myös maksaa sitten huomattavasti enemmän. Esimerkiksi iRobot on maailman suurin robotti-imurien valmistaja ja heidän uusimmat ja parhaat robotti-imurit on suorastaan käsittämättömän loistavia, mutta ne sitten myös maksaa paljon. Jos tyytyy muutamaa vuotta vanhempaan malliin, niin erinomasen robotti-imurin voi saada jo tarjouksessa paljon halvemmalla. Itse ostin just vähän aikaa sitten iRobot Roomba J7+ -robotti-imurin ja voin ehdottomasti suositella tuota, tuo on aivan mahtava, käsittämättömän hyvä. Mutta tuo malli sitten maksaakin tällä hetkellä halvimmillaan 799 euroa. Kallishan tuo on, mutta se on ehdottomasti joka euron arvoinen. Tuossa on mukana lataustelakka, jossa on myös tyhjennyssäiliö johon robotti osaa tyhhjentää oman pölysäiliönsä jokaisen imurointikerran jälkeen. Eli robotin voi jättää hoitamaan hommiaan vaikka kuukausiksi ilman, että robotin pölysäiliötä tarvitsee tyhjentää. Robotti tyhjentää itse pölysäiliönsä isompaan telakan tyhjennysäiliöön. Pelkällä lataustelakalla varustetun version tuosta robotista, iRobot Roomba J7, saa pari sataa euroa halvemmalla, mutta suosittelen silti kalliimman tyhjennyssäiliöllä varustetun mallin ostamista. iRobotilla on myös vanhemmat mallit iRobot Roomba i7+ ja iRobot Roomba i7, jotka ovat nekin edelleenhyviä robotti-imureita, noita voi sada jo huomattavasti halvemmalla.

      iRobotin robotti-imureiden hankkimista hankkivien kannattaa lukea tämä artikkeli. Tässä jutussa on kerrottu iRobotin robotti-imurein eroista vanhimmista alkaen aina uusimpiin asti. Artikkelissa on myös linkit robottien arvosteluihin, suosittelen vahvasti lukemaan niitä arvosteluja.

      https://fin.afterdawn.com/uutiset/2023/04/27/roomba-mallien-vertailu-2023

      Muillakin tunnetuilla robotti-imurien valmistajilla on myös hyviä malleja, mutta niistä itselläni ei ole kokemusta.

      T. miksuh

      • Anonyymi

        Tossa edellä linkittämässäni artikkelissa on muuten sellainen pieni virhe, että artikkelissa sanotaan Roomban olevan maailman suurin robotti-imurien valmistaja. Itseasiassa kyseisen yrityksen nimi on iRobot ja Roomba on kyseisen yrityksen robotti-imurien merkki.

        T. miksuh


    • Anonyymi

      Roborock parhaat robo imuri, ja ylivoimaisen paras softakin,mikään ei tule edes lähelle laadussa.

    • Anonyymi

      EI mitenkään.
      Se "ajattelee" itsenäisesti ja varsinkin ensimmäisellä kerralla se tutkii huoneen ja laittaa sen muistiinsa.
      Jos kalustus pysyy samana paikoillaan osaa se nyöhemmin hoitaa homman paremmin.

      Aika tehoton kapine ja vaatii esteettömän kulun huoneessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      88
      2079
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1692
    3. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1162
    4. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      350
      1136
    5. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1123
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      53
      851
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      839
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      787
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      237
      737
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      367
      719
    Aihe