Ostin robotti-imurin

Anonyymi-ap

https://www.tokmanni.fi/robotti-imuri-ideale-6419860789613

Halpa oli mutta... sen kun päästää irti niin se pyörii asunnossa kun hullun m*lkku mielettömän p*rsissä, mitenhän sais jotenkin tolokkuva tuon robotin liikkeisiin?

13

2240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kannattaa ainakin ohjekirja lukea läpi, jos siellä mainitaan jotain asiasta. Voit myös ottaa yhteyttä tuotteen myyjään ja kysyä mitä vois tehdä asian suhteen.

    • Anonyymi

      Ei kukaan täysijärkinen ostakaan mitään robotti-imureita, koko ajanhan niiden pitää liikkua että saisivat edes jotain kerättyä. Robotti ruohionleikkurit samanlaisia merkistä riippumatta, ei mitään tolkkua liikkumisessa, tuhlaavat vaan energiaa.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Höpö höpö. Parhaat robotti-imurit imuroi itseasiassa kämpän nykyään varsin järjestelmällisesti pääasiassa. Sitäpaitsi robotti-imuri akkukäyttöisenä laitteena tuhlaa kyllä energiaa vähemmän kuin tavallinen imuri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö. Parhaat robotti-imurit imuroi itseasiassa kämpän nykyään varsin järjestelmällisesti pääasiassa. Sitäpaitsi robotti-imuri akkukäyttöisenä laitteena tuhlaa kyllä energiaa vähemmän kuin tavallinen imuri.

        Ei akkukäyttö kulutusta vähennä. Akkulaitteet on vain tehottomia verkkovirta imuriin verrattuna ja robotti ei toimi kuin paljaalla lattialla huonekalut pöydälle noetettuna.


    • Anonyymi

      Ne eivät toimin kuten toivoisit - sorry että paljastin salaisuuden.

      Mutta eikö noita energiasyöppöjä voisi kieltää lailla? Nythän pitäisi säästää kaikessa sähkön käytössä, myös noissa höpö tuotteissa.

      • Anonyymi

        Robotti-imuri on akkukäyttöisenä laitteena paljon vähemmän energiasyöppö kuin tavallinen imuri, joka huutaa jatkuvasti täysiä verkkovirtaan kytkettynä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Robotti-imuri on akkukäyttöisenä laitteena paljon vähemmän energiasyöppö kuin tavallinen imuri, joka huutaa jatkuvasti täysiä verkkovirtaan kytkettynä.

        "Robotti-imuri on akkukäyttöisenä laitteena paljon vähemmän energiasyöppö kuin tavallinen imuri, joka huutaa jatkuvasti täysiä verkkovirtaan kytkettynä."

        Mutta siivoaa paljon nopeammin ja tehokkaammin. On myös pitkä ikäisempi.
        Vähemmän elektroniikka romua.
        Teollisuus saa vaan töitä ja kansa tuhlaa rahansa ja lisää inflatiota.


    • Anonyymi

      Kannattaa ostaa heti kunnollinen robotti-imuri, niiden kanssa ei kannata pihistellä. Parhaat robotti-imurit on nykyään aivan loistavia, esimerkiksi iRobot Roomba j7+ on.

    • Anonyymi

      En mitenkään haluaisi pahottaa mieltäsi, mutta tämä on pakko sanoa. Suoraansanoen tollaset halpisrobotti-imurit, jotka on vielä täysin tuntemattoman merkkisiä, olisi syytä jättää kaupan hyllyyn. Robotti-imurien kohdalla sillä ihan oikeasti on valtavasti merkitystä paljonko olet valmis laittamaan rahaa kiinni siihen robottiin. Noiden tuntemattomien halpisimurien ja tunnettujen valmistajien kalliimpien robotti-imurien välillä on aivan valtava ero siinä kuinka kehittyneitä roboimurit on, millanen niiden siivousjälki on, kuinka älykkäitä ja kuinka järjestelmällisesti siivoavia ne on, sekä siinä tekeekö sillä imurilla yleensä yhtään mitään. Etenkin nuo tuntemattomat halpisimurit on ihan silkkaa roskaa eikä niiltä voi odottaakovin paljoa. Niiden navigointi asunnossa on myös tyypillisesti täysin satunnaista päätöntä poukkoilua paikasta toiseen. Siivousjäljeltä on myös turha odottaa kovin hyvää tulosta. Tunnettujen robotti-imurien valmistajien, kuten iRobot, parhaat robotti-imurit onkin sitten aivan toista maata, mutta ne myös maksaa sitten huomattavasti enemmän. Esimerkiksi iRobot on maailman suurin robotti-imurien valmistaja ja heidän uusimmat ja parhaat robotti-imurit on suorastaan käsittämättömän loistavia, mutta ne sitten myös maksaa paljon. Jos tyytyy muutamaa vuotta vanhempaan malliin, niin erinomasen robotti-imurin voi saada jo tarjouksessa paljon halvemmalla. Itse ostin just vähän aikaa sitten iRobot Roomba J7+ -robotti-imurin ja voin ehdottomasti suositella tuota, tuo on aivan mahtava, käsittämättömän hyvä. Mutta tuo malli sitten maksaakin tällä hetkellä halvimmillaan 799 euroa. Kallishan tuo on, mutta se on ehdottomasti joka euron arvoinen. Tuossa on mukana lataustelakka, jossa on myös tyhjennyssäiliö johon robotti osaa tyhhjentää oman pölysäiliönsä jokaisen imurointikerran jälkeen. Eli robotin voi jättää hoitamaan hommiaan vaikka kuukausiksi ilman, että robotin pölysäiliötä tarvitsee tyhjentää. Robotti tyhjentää itse pölysäiliönsä isompaan telakan tyhjennysäiliöön. Pelkällä lataustelakalla varustetun version tuosta robotista, iRobot Roomba J7, saa pari sataa euroa halvemmalla, mutta suosittelen silti kalliimman tyhjennyssäiliöllä varustetun mallin ostamista. iRobotilla on myös vanhemmat mallit iRobot Roomba i7+ ja iRobot Roomba i7, jotka ovat nekin edelleenhyviä robotti-imureita, noita voi sada jo huomattavasti halvemmalla.

      iRobotin robotti-imureiden hankkimista hankkivien kannattaa lukea tämä artikkeli. Tässä jutussa on kerrottu iRobotin robotti-imurein eroista vanhimmista alkaen aina uusimpiin asti. Artikkelissa on myös linkit robottien arvosteluihin, suosittelen vahvasti lukemaan niitä arvosteluja.

      https://fin.afterdawn.com/uutiset/2023/04/27/roomba-mallien-vertailu-2023

      Muillakin tunnetuilla robotti-imurien valmistajilla on myös hyviä malleja, mutta niistä itselläni ei ole kokemusta.

      T. miksuh

      • Anonyymi

        Tossa edellä linkittämässäni artikkelissa on muuten sellainen pieni virhe, että artikkelissa sanotaan Roomban olevan maailman suurin robotti-imurien valmistaja. Itseasiassa kyseisen yrityksen nimi on iRobot ja Roomba on kyseisen yrityksen robotti-imurien merkki.

        T. miksuh


    • Anonyymi

      Roborock parhaat robo imuri, ja ylivoimaisen paras softakin,mikään ei tule edes lähelle laadussa.

    • Anonyymi

      EI mitenkään.
      Se "ajattelee" itsenäisesti ja varsinkin ensimmäisellä kerralla se tutkii huoneen ja laittaa sen muistiinsa.
      Jos kalustus pysyy samana paikoillaan osaa se nyöhemmin hoitaa homman paremmin.

      Aika tehoton kapine ja vaatii esteettömän kulun huoneessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe