Ongelma on seuraava

Anonyymi-ap

86-vuotiaalla äidilläni on alkoholiriippuvainen 59 vee poika, joka on työtön tällä hetkellä, saakuitenkin rahaa jolla pitäisi tulla toimeen. Moni kyllä tuleekin. Alko ja tupakka vie tuon miehen rahoja eniten, koska alkoa veressä päivittäin ei pääse edes rattiin. Bensaan ei kulu mitään. Äiti on toiminut hänen rahan lainaajanaan jo jonkin aikaa. On maksanut takaisin kyllä ja välillä pyytänyt vippiä.

Nyt Soittanut muistisairaalle äidilleen ja pyytänyt lainaa useita satoja , sai juuri kalliimman kodinkoneen vanhukselta ( ihan uuden ). Muistisairas äitinsä oli hyvin hermostunut ja sekaisin eilen, kun soittoja pojalta tuli noin 40 kappaletta ja vanhus yritti siirtää pojalleen netin kautta rahaa , mutta ei osannut. Tuota muistisairaan vanhuksen tuskaa oli oikeastaan karmea seurata ja sitä, että poika tavallaan pakotti vanhusta tuohon rahansiirtoon ( lainaan ). Rahansiirto ei onnistunut, muistisairas ei osannut.

Poika oli sitten tulossa vanhusäidin kotiin käymään, mutta sisaruksista yksi sai puhuttua äidille ettei saa tulla hakemaan mitään. Kerrottu vielä, että poika ryyppää ne rahat, niinkuin on aina tehnyt koko ikänsä. Poika halusi sitten lainaa kuukaudeksi puolet tuosta summasta, jonka muisti sairasäiti nyt on luvannut lainata, sanonut että on viimeinen kerta. Näitä viimeisiä kertoja on ollut jo useita.

Sanot mitä tahansa lähimuistinsa menettäneelle, niin kaikki unohtuu.

Edunvalvonta on jäänyt tekemättä, koska muistisairas on aiemmin viime vuoteen saakka ja vieläkin vastustanut asiaa ja jos siitä hänelle sanoo niin sekin unohtuu hetkessä.

Tilanne on siis vaikea.

Kuka tällaisessa tilanteessa voi nyt auttaa ja mitä meidän sisarusten tulisi tehdä. Tässä ollaan jo todella väsyneitä, ei jakseta kohta.

2

127

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   yksi sisaruksista on useita öitäkin muistisairaan äitinsä apuna ja ilmaiseksi, ei ole hakenut edes kunnan omaishoitajarahaa. Tuo ihminen vaan ei myöskään enää kestä katsoa vierestä veljensä touhua. On sanonut jo, että hän lopettaa, koska hänestä tuo veli ei ymmärrä yhtään, että äidillään on muistisairaus, joka on neurologin antama diagnoosi.

  • Anonyymi

   Jos mutsillas on tietsikka niin käyt hoitamassa rahansiirrot itse hänen koneeltaan ja samalla opetat hänelle kuinka se tehdään. Ei tänne tarvi tuollaisen uuninpankopojan tulla valittamaan asiasta. Varsinkin kun itsekin tajuat olevasi alkoholiriippuvainen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   277
   2418
  2. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   259
   1944
  3. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   95
   1589
  4. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   24
   1353
  5. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   175
   1217
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   30
   1182
  7. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   87
   954
  8. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   919
  9. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   58
   904
  10. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   54
   855
  Aihe