Kannattaako kotitalouksien pihistellä jouluvalossa.

Anonyymi-ap

"Kannattaako kotitalouksien pihistellä kausivaloissa? – Katso taulukosta, paljonko kausivalot kuluttavat sähköä".

FL kirjoitti . Jutussa suositeltiin ajastinta kausi/jouluvaloihin. Poltetaan valoja vaan 8 tuntia vrk. Tai jatkuvasti 100 päivää.

Jutussa ei otettu huomioon että ajastin kuluttaa myös sähköä 24 tuntia vrk, 2-3 w. Lisäksi halvemmat ajastimet toimivat luotettavasti pari vuota, joten 5 e kustannus aina uusimisesta.
Jos aloittaa pennien säästelyn, on valojen ajastimeen hyvä liittä myös kännykän laturit ym., jotta eivät ole jatkuvasti Virtasella.
uusimisesta.
Jos aloittaa pennien säästelyn, on valojen ajastimeen hyvä liittä myös kännykän laturit ym., jotta eivät ole jatkuvasti Virtasella.

Voin myös mainita, valoisa on useampia tehokkuuksia, siis eri tehoisia Led polttimoita. Tehokkaammat loistaa ja heikommat vain näkyvät. Lisäksi valkeat on kirkkaampia, kun hehkulampun sävyiset.
Paketissa on lampun tehot ja muut tiedot.

6

187

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Antaa jouluvalojen palaa ja tuoda Joulun tunnelmaa.Sähköjä voi sitten Joulun ja Uudenvuoden jälkeen säästää.

  • Anonyymi

   Onko valojen ajastimeen hyvä liittä myös kännykän laturit jos aloittaa pennien säästely, jotta eivät ole jatkuvasti Virtasella?

   T. Veijo Virtanen

   • Anonyymi

    Mikäs pakko niitä latureita on jatkuvasti seinässä pitää. Televiission herätevirrankin voi ottaa pois päältä kun ei värkkiä käytä eikä katsele.


  • Anonyymi

   Wlan-reitittimet ne vasta kannattaakin pois päältä / seinästä irti ottaa silloin kun niitä ei tarvitse! Jotkut Jouluvalot nyt on ihan merkityksetön pikku juttu mutta nämä reitittimet on monella ajattelemattomalla päällä 24/7 täysin turhaan kuluttamassa sähköä!

   Lisäksi ne tuottavat ympärilleen myös radiotaajuista säteilyä mikä ei ole terveellistä vaikka operaattorit muuta haluavat rahanhimossaan väittää. Paremmat on unet jos ei ole purkki pään vieressä kierroksilla, sen voi jokainen testata itsekin.

   • Anonyymi

    Vaikuttaako sähkönkulutukseen se, onko wlani ilman salasanaa? Kummalla puolella päätä purkki ei saa olla jotta nukkuisi paremmin?


   • Anonyymi

    Totta, jotkut kestävät Wlanin yms. paremmin kuin toiset. Aivan kuten jotkut ihmiset sietävät kolesterolia, asbestia, ylipainoa jne. paremmin kuin toiset.

    Sukulaiset näkevät sitten kuinka pitkään hän kesti elämää. He harvoin saavat selville todellisen kuolinsyyn aiheuttajan, olipa se syöpä, verenkiertohäiriö, jne.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   157
   2126
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1637
  3. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   126
   1098
  4. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   4
   1065
  5. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   924
  6. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   366
   900
  7. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   316
   823
  8. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   51
   813
  9. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   72
   765
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   678
  Aihe