The Rat, mikä nyt neuvvoksi ?

Anonyymi-ap

Kerroit että nousu jatkuu ikuisesti . Jatkuiko se, tunnuit tietävän asioista

5

232

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   N ousu jatkuu satavarmasati. Inflaatio kun nyt on 10% höytyvillä, ja se kun tulee korkeana pysymään vielä pitkään, niin se jos mikiä takaa sen että numeraaliset hinnat tulevat kasvamaan asuntojenkin ja ylipäätään asumisen osalta siinä missä kaikki muutkin hinnat. Tavoiteiflaatio on se 2%, mutta siitä keskuspankki on jo joutunut tykkänään luopumaan poliittisten paineiden vuoksi.
   Jo kymmenkunta vuotta sitten sanoin tällä palstalla, että inflaatio vielä kiihtyy, kun polittisten paineiden vuoksi rahaa levittämällä keskuspankki jotuu pelastamaan velkaisia ja ns. deflaatiota torjumaan. No nyt sitten ollaankin jo stakflaatiossa, eli tilanteessa missä sekä talous hiipuu että inflaatio huitelee 2 numeroisissa prosenteissa. No stakflaatioon se tietenkin johtaa, kun katteetonta rahaa levitellään ja törsäillään mielin määri.

   • Anonyymi

    En vastaa enää entisellä nikillä, koska organisaatiossamme oli MUUTOS-neuvottelut enkä työskentele alalla enää. Jos haluat kuulla lisää, tilaa ruokaosostos kotiisi Woltilta, tuon sen sinulle ja lisäkorvauksesta saat asumisneuvvoja. Olen nykyään siis Woltilla polkupyöräkuskina.
    entinen rotta.

    Asuntojen hintojen lasku jatkuu nyt yhä selkeämpänä Helsingin seudulla
    https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009164537.html


  • Anonyymi

   Tuo jokin edellä en ole minä.Lopetin ajoissa sijoitus asiat koska jäin niin paljon velkaa pankeille.nykyään muotoilen savesta anustappeja,joita myyn pää märkänä kirpputorilla.

  • Anonyymi

   The Rat nimimerkillä palstalla esiintynyt asutohintavedätyksen provokaattori on nyt siis saanut lähteä. Kysymys on nykyään muodissa olevista "muutosneuvotteluista", joiden lopputulemana joutuu lähtemään aivan samaan tapaan kuin ennen niin muodikkaiden yt-neuvotteluiden seurauksena.

   Matalan profiilin "muutosneuvotteluiden" ideana on vähentää porukkaa vähin äänin, ilman uutishälyä ja sen sellaista höpinää. Jotta "maailman onnellisimman" kansan luottamus kusettajiin ei vaarantuisi.

  • Anonyymi

   Tuo sama rotta esiintyi ilmeisesti miltei kaikilla palstoilla ja siis kaiken asiantuntijana joten pitkälti omaa hölmöyttä jos hänen rottamaisia ohjeitaan on noudattanut.

   Tätä se on kun laitoksia suljettu ja avohoidokit vapaana kansalaisten joukossa...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   370
   3495
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   60
   1535
  3. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   71
   1267
  4. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1192
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   70
   1094
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   967
  7. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   916
  8. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   316
   903
  9. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   844
  10. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   42
   826
  Aihe